Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 2 éve
Zman77 Seattle Seahawks 773
Mcintosh-al mivan? Miert nem latom soha? Sztem jobb mint Dallas, belehetne dobni a helyere
balint74
Rejtegeti Carroll nagyon ,nem tudom miért,pedig jókat mondott róla mindig ...
több mint 2 éve
balint74 Seattle Seahawks 364 — Forever Seahawks💚💙
Mcintosh-al mivan? Miert nem latom soha? Sztem jobb mint Dallas, belehetne dobni a helyere
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 838 — SuperBowl Champions 2013/2014
Igy a PO-ra fordulva egy kis PFF pozicios osszegzes. Ugyan nem tokeletes ez a metric sem, de meg mindig ez talan az egyik legjobb. Tehat:

QB- Smith 16/40 (Igazi kozepmezony, eselyt ad tobbnyire a merkozeseken, szoval koztes megallonak nem rossz. Erdekesseg, Russ 15/40 a PFF-nel, tehat pont Geno elott van)

WR - Metcalf 22/122; JSN 73/122; Lockett 24/122
OT - Cross 27/83; Forsythe 58/83, Jake Curhan 63/83
OG - Lewis 31/77, Phil Haynes 58/77, Anthony Bradford 65/77
C - Brown 32/39
TE - Will Dissly 16/71, Noah Fant 30/71, Colby Parkinson 36/71

Skill poziciokban jol allunk, de a fal inkabb liga harmadik harmad.

CB - Kanal 5/119, Michael Jackson 12/119, Tre Brown 45/119, Riq Woolen 58/119
S - Julian Love 17/94, Jamal Adams 81/94, Quandre Diggs 87/94
LB - Bobby Wagner 14/80, Jordyn Brooks 57/80
DE - Boye Mafe 41/111, Uchenna Nwosu 48/111, Darrell Taylor 100/111
DT - Leonard Williams 28/132, Mario Williams 36/132, Jarron Reed 62/132, DreMont Jones 65/132

Vedelemben erdekesseg, hogy kb az elmult 10 ev legrosszabb DVOA-jat produkaljuk, illetve ahhoz kepest, hogy a fal milyen gyenge, a CB-k egesz jok. A Safety sor (Diggs es Adams kb. ligautolsok) elegge tul van fizetve. A falban Williams jol jatszik, de ide is kellene 1-2 impact player offseasonban.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
Szerintem ,eddig tartott .Gyógyuljon meg ,hogy legyen valami csereértéke.

gridironheroics.com/seattle-seahawks-dont-rule-out-possibility/
több mint 2 éve
Kelomen Seattle Seahawks Michigan State Spartans 29
Egy homalyos lencsén keresztül nézve nem tűnik fel óriási különbség Lock és Geno között. Geno higgadtabb, pontosabb, és jobban vigyáz a labdára, Lock picit talán könnyelműbben dobálja oda be a labdát, ahova nem kéne. A coachingon múlik minden, amíg ül a gameplan és Genot a végletekig kontrol alatt tartjuk, akkor ő oda teszi a tojást ahova kell, de ha valakinek a hátára kell venni a csapatot… nos olyan QBnk nincs a rosteren.

Nekem nem kérdés, hogy egy egészséges Genonak a pályán a helye, ő a jobb game manager, nem tudom, higy a héten ki fog kezdeni, de ha Lock és szar lesz, akkor ugyan egyértelműsödik a qb helyzet, de oda a PO (ami draftpozit nezve, es az amugyis one and done szereplesunket a rajatszasban, nem is lenne rossz) de egy hibátlan meccsel Lock neve felmerülhet, amit szintén nem akar senki mert ő sem megoldás, és ha valahol akkor pont qb poszton kéne legalább stabilitás meg konzisztencia a csapatban…
több mint 2 éve
Ennyit számít szerintem,hogy Lock végig az első csapattal gyakorolt a héten. Múlt héten "hirtelen" kellett beállnia . Persze a Phili verhetőbb is...

Szerkesztette: Zman77
több mint 2 éve
Jamal Adamset elkell passzolnunk, jobb volt a vedelem nelkule sokkal. Metcalf lehet sokszor hulyesegeket csinal de egy allat az a pali, kell nekunk! Egy uj qb kell, PC eket elzavarni! Stabil playoff szereplok lennenk!
több mint 2 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 687 — Seahawks fan
Alapvetően nyerhető a hátralévő 3 meccs, de nem mi lennénk ha ez így meg is történne. A Titánok nem rosszak, főleg ha jó napjuk van, a Steelers most verhető, leginkább a hazai pálya miatt, aztán mehetünk Arizonába, ahol a Pintyek már csak megszokásból is péppé akarnak majd verni minket.
Ha minden jól alakul és az egyhíjánötvenes aranyeres társaság nem térdeli le az utolsó meccset, akkor sem tudom kell-e nekünk a szokásos 1 meccses PO.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Ilyen zakósor után csendesebb a nép. Most meg jön az Eagles és egy nekik nagyon nem mindegy meccs. Ki lesznek hegyezve. Tudom mi a realitás, de hátha valahogy összelapátoljuk a W-t.
garrett27

Hanni
Ha azt a formát hozzátok mint a Cowboys ellen, akkor simán nyerhettek.
gyeek
Nálunk nincs olyan, hogy "forma".
Vagy az lesz, hogy:
-meglepetésre jó játékkal lenyomjuk az eaglest, azért hogy feléledjenek a PO remények, amit majd egy 6-27-es zakóval szétzúzunk a Steelers ellen.
-Hurtsnek tartunk egy öbizalom helyreállító meccset 40-10 oda.
🤷‍♂️
funkyparduc
Ezek szerint az "A" tervet hajtjuk végre. Melyik már rájátszásból kiesett csapat ellen fogunk összebénázni amit csak lehet? 😃
Amúgy gohawks!
funkyparduc
Én az utolso heti Cardinals meccsre tippelek, hogy az utolsó pillanatig hitegesse a szurkolokat a csapat az PO reményről😀 korábbi években is szivattak meg a csoportellenfelek (meg persze saját magunkat) utolso körben
12th member
Az utolso het nagyon erdekes lesz mert a mi a cards al , a 49ers a rams el jatszik es ott fog eldolni h mi vagy a rams.

Mindketto csoport meccs ami mindig izgalmas viszont kerdes h a 49 ers pihentet e egy extra hetet es h a cardsnak szamit e a draft pick hogy hol huz . Mert onerobol barmennyire is huz most a rams nem kene tudjak megverni a 49erst ha meg kikapunk a cards tol es nem jutunk be azt hiszem jobb is .

Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 2 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Ilyen zakósor után csendesebb a nép. Most meg jön az Eagles és egy nekik nagyon nem mindegy meccs. Ki lesznek hegyezve. Tudom mi a realitás, de hátha valahogy összelapátoljuk a W-t.
garrett27

Hanni
gyeek
Vagy az lesz, hogy:
-meglepetésre jó játékkal lenyomjuk az eaglest, azért hogy feléledjenek a PO remények, amit majd egy 6-27-es zakóval szétzúzunk a Steelers ellen.
🤷‍♂️
funkyparduc
Ezek szerint az "A" tervet hajtjuk végre. Melyik már rájátszásból kiesett csapat ellen fogunk összebénázni amit csak lehet? 😃
Amúgy gohawks!
funkyparduc
Én az utolso heti Cardinals meccsre tippelek, hogy az utolsó pillanatig hitegesse a szurkolokat a csapat az PO reményről😀 korábbi években is szivattak meg a csoportellenfelek (meg persze saját magunkat) utolso körben
több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898

több mint 2 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 474 — Erin Elite Andrews
garrett27

Hanni
gyeek
Vagy az lesz, hogy:
🤷‍♂️
funkyparduc
Amúgy gohawks!

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 624 — Poloska confirmed
nem rossz kiscsirkék, nem rossz 😊
petey
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 103 — Csodabogár
nem rossz kiscsirkék, nem rossz 😊

több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 838 — SuperBowl Champions 2013/2014
Julian Love tavaly nagy kedvencem volt a Giantses produkciója alapján. Féltem, hogy itt nem lesz fenn sokat, de szerencsére képes nyerőember lenni. Grat, nagy W.
zacknorb
9ers ellen PC a merkozes utani sajtotajekoztaton es az oktozoben “tajtekzott” es nev szerint is emlitette Love-ot, hogy nem azt csinalta amit gyakoroltak, szoval nem feltetlenul pozitiv az osszkep.

Kb. 10% alattinak latom az eselyet
undisputedly
ééééés le is ment 1% alá

örülök a winnek, mert nehogy már bosszankodjak, de ez az a forgatókönyv, ami a változatlansághoz vezet
peet_24
Ez az orok kerdes, inkabb veszitsunk, csak menjen a vezetes, vagy usszunk a langyos vizben remeny nelkul. Mivel PC-nek ilyen eros a pozicioja, szerintem felelotlenseg lenne magunkkal szemben, ha abban remenykednenk, hogy egy nagyon negativ szezonba belebukik, igy en az alkalmankenti gyozelmekre szavazok. Mint amilyen a tegnapi is. Csere QB-val vertunk egy nalunk jobb csapatot, ezt barmikor elfogadnam.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 624 — Poloska confirmed
Aki kiröhögött fáradjon a gyóntatófülkébe😀😀
garrett27
Testvérem, mi csak próbálunk szerény képességeink szerint jinxtriad nyomdokaiba lépni.
több mint 2 éve
peet_24 Seattle Seahawks 339
Kb. 10% alattinak latom az eselyet
undisputedly
ééééés le is ment 1% alá

örülök a winnek, mert nehogy már bosszankodjak, de ez az a forgatókönyv, ami a változatlansághoz vezet
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 342 — Kinek mit intézett a kormánya
Julian Love tavaly nagy kedvencem volt a Giantses produkciója alapján. Féltem, hogy itt nem lesz fenn sokat, de szerencsére képes nyerőember lenni. Grat, nagy W.

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 687 — Seahawks fan
garrett27

Hanni
Aki kiröhögött fáradjon a gyóntatófülkébe😀😀

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 946
Semmi esélyt nem adtam a winre Geno és Spoon nélkül. De az hogy Adams nem került pályára túl soat javított a védekezésünkön.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 138 — Így remélem megfelelek nektek.....
Koszi sracok
Needa
Szívesen ☺️☺️☺️
több mint 2 éve
Needa Dallas Cowboys 336
Koszi sracok
több mint 2 éve
Kik vannak meg ilyen igeretes qb-k akikben lattok fantaziat es lenne ra esely hogy draftoljuk?
több mint 2 éve
J.J. McCarthy jöhetne. Ígéretes , és bent lesz még, remélhetőleg ...
Zman77
Nem tunik rossznak a srac, elneznem hawks mezben
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 705
J.J. McCarthy jöhetne. Ígéretes , és bent lesz még, remélhetőleg ...
Zman77
Elsore nem ertettem, minek jonne ide a kovbojok edzoje PC helyett... ilyen ez a vagyvezerelt gondolkodas kozbeni olvasas. 😜