Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Büntiket elfelejteni, a többi elég királyÚgy látszik nekünk is lesz egy házi Garett Bollesünk. 😀
twitter.com/PFF/status/1560664679604973568?t=TrSr6dlwBM4Hxf_CLqevPw&s=19
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Büntiket elfelejteni, a többi elég királytwitter.com/PFF/status/1560664679604973568?t=TrSr6dlwBM4Hxf_CLqevPw&s=19
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Úgy általánosságban a csapat nem csak kezdő posztokon szar, de depht is nfl sereghajtó.azért Homer és Dallas szerintem elég jók voltak, remélem élesben is kapnak majd lehetőséget.
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Azt már nem láttam 😀Legalja. MindenLegalább az onside sikerült 😀
braxa88
Hanni
több mint 2 éve
Legalja. MindenLegalább az onside sikerült 😀
braxa88
több mint 2 éve
deyell
11 702
Cross 4 false start... Oké hogy állat pass protector, de ez mi?!az új Khalif Barnes!
braxa88
choose life
több mint 2 éve
braxa88
12 534
A defenseben kezdett #48as ugye nem lesz rosteren? Sose láttam ilyen szar lb teljesítményt. Első negyedben minden playben az ő hibája kiatt haladt a Bears. Dublabko a neve v miGeno nem volt jó, nullázott 2,5 negyeden át, de senki nem segítette: sok wr drop, sok büntetés (Cross 4 false start... Oké hogy állat pass protector, de ez mi?!) . Ettől függetlenül Lock játék nélkül lépett előrébb
Waldron... Az idei nagy újítás az uptempo? Wow.... A defenseünk a seggén veszi majd a levegőt a sok uptempo 3and out után.
Blair, Josh Jones s páros is kritikán aluli, kezdőknek bírni kell s szezont. Blair mennyire szar volt ezen meccsen jó ég.
Legalább Cross (he levesszük a büntetéseket) mellett Lucas is fasza. Lewis megsérült, de nem súlyos.
Special team. Te jó ég. Egyik legszarabb ST teljesítmény volt. Myers kihagyott FG semmi meglepő
Szar coverage csapat, pont ez hiányzik még ennek a csapatnak a sok punt utáni ingyen yardok az ellenfélnek
Bryant úgy néz ki nickel lesz leginkább, és Coleman hülyére pályázhat, akinek gyenge két meccse volt.
Úgy általánosságban a csapat nem csak kezdő posztokon szar, de depht is nfl sereghajtó.
Hosszú szezon lesz. Akik nem játszottak (DK, Lockett, Penny, Brooks, Adams, Diggs, Burns, Sidney J, Lock?, remélhetőleg dobnak azért sokat ezen a csapaton
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Legalja. MindenCsak nem a hajnali előszezon meccs? Nem sok jót olvastam róla...
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Legalja. Minden
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Ezt én nem értem, miért baj hogy mégis Geno kezd?A tavalyi év közben (a beugrása után) meghallgattam párszor, hogy van olyan jó mint RW, és vele is ellennénk minimum AZON a szinten.
Én kíváncsian várom hogy kezdjen. Karácsonyról maradt egy csomó üveg bontatlan Hubi.
több mint 2 éve
Lock covid, igy nem játszik a kövi meccsenAranykomment! 😊 😊 😊
Ezzel eldőlt h Geno a kezdő?
Tökömért kell ez a tesztelgetés...
braxa88
több mint 2 éve
Zman77
531
A QB1 egyébként sem szokott nagyon játszani az előszezonban 😀 Geno nem hiszem,hogy többet tud mutatni az eddigieknél,nem hinném,hogy kijátszaná Lockot. Meg ezek szerint Carollnak szorosabb a kapcsolata Lockal,biztos tőle kapta el 😀Lock covid, igy nem játszik a kövi meccsenRégi Dakota közmondás, ha nem tesztelsz, nem vagy covidos…én se értem mi a szart tesztelgetnek egy nátha miatt…
braxa88
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Lock covid, igy nem játszik a kövi meccsenRégi Dakota közmondás, ha nem tesztelsz, nem vagy covidos…én se értem mi a szart tesztelgetnek egy nátha miatt…
braxa88
több mint 2 éve
Zman77
531
LUCASFILM"Réges régen egy messzi-messzi galaxisban…"
ᴘɪᴄᴋ 'ᴇᴍ ᴜᴘ
— Seattle Seahawks (@Seahawks) August 16, 2022
ᴘᴜᴛ 'ᴇᴍ ᴅᴏᴡɴ
Abe Lucas handled business in his first @NFL game 😤 pic.twitter.com/JUBsNArdUH
több mint 2 éve
Zman77
531
Meg egy kis pénzt is megspórolt ! ...rágóra 😀Mert egy nagyon szar DBt elcserélt? Öreg bolond."remek" trade.Ki lehet mar mondani hogy Pete kezd megbolondulni? 😀
Helmut _Professional drinker
funkyparduc
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Mert egy nagyon szar DBt elcserélt? Öreg bolond."remek" trade.Ki lehet mar mondani hogy Pete kezd megbolondulni? 😀
funkyparduc
több mint 2 éve
Nem! Mindig is bolond volt, csak régebben látványosan működött a káosz. Arcega bent volt a notezsben -gondolom 19-ben elvitték előlünk... 😊 kap egy esélyt."remek" trade.Ki lehet mar mondani hogy Pete kezd megbolondulni? 😀
funkyparduc
Amadi nem volt jó, és ezért volt fent 1000+ snapet a pályán... Most akkor mit mond el a csapatról, hogy Amadi ennyit játszott az utóbbi 2 évben. Mindegy!
több mint 2 éve
"remek" trade.Ki lehet mar mondani hogy Pete kezd megbolondulni? 😀
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
"remek" trade.
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Néhány bejegyzés volt is róla az üzeneted előtt😊Igen?Amadi el! Hála az égnekJJ Arcega-Whiteside
Óriási üzlet, leszarom ki jött érte upgrade
braxa88
Zman77
braxa88
több mint 2 éve
Zman77
531
section215.com/2022/08/15/philadelphia-eagles-rumor-jjaw-gone/?fbclid=IwAR1jvoDeJKrj6bUnZnA3N_9tc5yiRGNxz6m_Bameb9anN2P6aaKab7pyJXsIgen?Amadi el! Hála az égnekJJ Arcega-Whiteside
braxa88
Zman77
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Igen?Amadi el! Hála az égnekJJ Arcega-Whiteside
braxa88
Zman77
több mint 2 éve