Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 14 éve
Itt van egy rakas recenzio cime egybeszedve a vasarnapi meccsrol: http://fanpeeps.com/-aKuD
A kedvencem: Michael Wright of ESPN Chicago writes the Bears offensive line is a danger to Cutler’s health. Es tenyleg!
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
http://blog.seahawks.com/2010/10/18/charlies-pops/ez keszen van 😀
ez jópofa....az azért kemény, hogy egy gramm értelem sem látszik a fején ennek a palinak.... 😀Mad
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
http://blog.seahawks.com/2010/10/18/charlies-pops/ez jópofa....az azért kemény, hogy egy gramm értelem sem látszik a fején ennek a palinak.... 😀
@KJuraszik
több mint 14 éve
Curr nem tul boldog szerepkörével:Ez az ember tényleg nem érti, hogy segíteni akar neki Caroll????
"Left the gAme with a clean jersey!!!!! DATS NOT COOL!!"
"Truth of the matter is, I AM a linebacker! I run around and hit people! This DE stuff is for DE's!!"braxa88
több mint 14 éve
braxa88
12 534
Curry nem tul boldog szerepkörével:"Left the gAme with a clean jersey!!!!! DATS NOT COOL!!"
"Truth of the matter is, I AM a linebacker! I run around and hit people! This DE stuff is for DE's!!"
több mint 14 éve
szegénynem furcsa érzés lehet 20 kilóval könnyebben futkározni 😊
több mint 14 éve
Williams meccsek óta nagyon jó.Csk én látom így, vagy Williams mozgása tényleg nagyon fura? 😊
Helmut Zimmer
több mint 14 éve
Sziasztok!Nem játszottunk jól, de nem is kellett, ugyanis a macik magukat verték meg.
Jelenlétünk a Soldier Field gyepén nem osztott nem szorzott. Igazából pályára sem kellett volna lépnünk, elég lett volna rájuk hagyni. 😛
Tisztelet a kivételnek...akinek nem inge....
Szerintem irgalmatlan pofozkodásban igenis megvertük otthonában a Bearst:
-Mert bár nem vagyunk jók, ezt mi jobban akartuk
-Mert ha nem is jó minden csapategységünk, de, azért odatették magukat a srácok.
-Mert van tervünk, és akik hívták a játékokat láthatóan értik ezt a tervet. (az edzői stáb is a csapat része)
-Mert megnyertük a frontot a laszti mindkét oldalán
- 6 sacket csinált a D (egy S), és mire a macik edzői stábja kiismerte a D playhívást, a blitz-sémánkat, addigra késő volt
- az O-line nem engedett sacket ( az első körös T-nk megmutatta, hogy miért hiszünk benne, és ha le nem is vette a sztár DE-t, de megállta a helyét).
-Mert bár kidobtunk pár értékes harcost találtunk is nagyon jó játékosokat. Williams meccsek óta nagyon jó.
- és mert igaz az összes klisé és legenda, Jay Cutlerről... 😊 (na jó ez nem igaz)
Nem kell túlértékelnünk a győzelmet, feltörték nekünk a macik kódját, mi pedig megtettük, amit kellett. Ennek ellenére nagyon büszke voltam a csapatra! Kapunk még nagy verést idén, de ez egy klassz este volt.
Remélem, az offseasonban megérkezik a csapat másik Cornere, és én még mindig azt mondom, hogy kell egy jó irányító.
üdv
H
több mint 14 éve
biztos így van. 😊 van is mire arcozni...komolyra fordítva:nagy már az arc egy W után 😊braxa88Grat a csapatnak, alig várom, hogy felkerüljön a tyt-re... 😊Madsok köszönet nem lesz benne 😉petey
baszki, végignéztem, de nem haltam ameg az izgalomtól mert kb egy közepes csapat éppen megvert egy bűnrossz, forgóajtóval vetekedő OL mögött játszó QB-t. Szegény Cutler ennyi erőel kimehetett olna egy Centerel is hogy megkapja a snapet. Mondjuk ez legyen az ő bajuk, tőletek meg nem vitatom el a W-t, megdolgozott érte az O. Ez a véleményem, meg az hogy HBeck-et bizony nagyon kisegítette a futójáték.
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
nem játsznk más NFC East csapat ellen, de köszönjük. 😊Hagyd szegény Cutlert, épp elég neki a baja most... Alig épült fel az előző sokkból, tegnap is kapott rendesen...Kozben rajottem miert kapott 6 sacket Cutler. Mert az a szama. En kerek elnezest! 😀endorphynössze kéne adni az összes blokkoló számát és annyit fog kapni a szezonban...kis számmisztikus... :mad: :cool: 😂davemayer
Sok sikert a Maciknak, főleg a többi csoportellenfelünkkel szemben. 😉Sonics
több mint 14 éve
braxa88
12 534
hát ja...2ardcú a csapat... Cardsot mindenféleképpen verni kell. Max Hall azért ne 😊En eleve nem ertettem, hogy mikent lehetett ilyen hamar palyara kuldeni, mert ertem en, hogy igazi ferfi fellabbal is, de az orvosok biztosan jobban tudjak. Minden tiszteletem az ove!Hagyd szegény Cutlert, épp elég neki a baja most... Alig épült fel az előző sokkból, tegnap is kapott rendesen...köszi, a baj hogy a kezében bizunk CSAK és ennyi... minden play hail mary :/davemayer
Ettol fuggetlenul a csapatunk megint bemutatta a ketarcusagat. A rams ellen uber-benan, most meg eleg egyertelmuen dominalva es vegul nyerve jatszottunk.endorphyn
több mint 14 éve
En eleve nem ertettem, hogy mikent lehetett ilyen hamar palyara kuldeni, mert ertem en, hogy igazi ferfi fellabbal is, de az orvosok biztosan jobban tudjak. Minden tiszteletem az ove!köszi, a baj hogy a kezében bizunk CSAK és ennyi... minden play hail mary :/davemayerössze kéne adni az összes blokkoló számát és annyit fog kapni a szezonban...kis számmisztikus... :mad: :cool: 😂davemayerHagyd szegény Cutlert, épp elég neki a baja most... Alig épült fel az előző sokkból, tegnap is kapott rendesen...
Ettol fuggetlenul a csapatunk megint bemutatta a ketarcusagat. A rams ellen uber-benan, most meg eleg egyertelmuen dominalva es vegul nyerve jatszottunk.
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
köszi, a baj hogy a kezében bizunk CSAK és ennyi... minden play hail mary :/Hagyd szegény Cutlert, épp elég neki a baja most... Alig épült fel az előző sokkból, tegnap is kapott rendesen...Kozben rajottem miert kapott 6 sacket Cutler. Mert az a szama. En kerek elnezest! 😀endorphynössze kéne adni az összes blokkoló számát és annyit fog kapni a szezonban...kis számmisztikus... :mad: :cool: 😂davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Hagyd szegény Cutlert, épp elég neki a baja most... Alig épült fel az előző sokkból, tegnap is kapott rendesen...Kozben rajottem miert kapott 6 sacket Cutler. Mert az a szama. En kerek elnezest! 😀endorphynössze kéne adni az összes blokkoló számát és annyit fog kapni a szezonban...kis számmisztikus... :mad: :cool: 😂davemayer
Sok sikert a Maciknak, főleg a többi csoportellenfelünkkel szemben. 😉
több mint 14 éve
Kozben rajottem miert kapott 6 sacket Cutler. Mert az a szama. En kerek elnezest! 😀endorphynössze kéne adni az összes blokkoló számát és annyit fog kapni a szezonban...kis számmisztikus... :mad: :cool: 😂
u.i.: a giants ellen meg mondhatnánk hogy 6os faszt 9es... 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Kozben rajottem miert kapott 6 sacket Cutler. Mert az a szama. En kerek elnezest! 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Na ja, vegre nem dobalt ossze-vissza, de volt a masodik felidoben egy eleg homalyzonaja. A lenyeg, hogy messze jobb volt, mint eddig.Szoval Lynchre visszaterve, este neztem es kozben jottem tudatara, hogy Lynchet a Bills 0-5 -nel (tehat az allasuk a lenyeg szamomra) dobta ki. A tegnapi teljesitmenye bar szamokban nem volt olyan hatalmas (17 carries, 44 yard, 2.6 atlag es 1 TD), de az tuti, hogy nalunk ujra lett normalis futojatek. Emberunk szamtalanszor hozott plusz yardokat a hitek utan, plusz olyan helyzetekbol mentett 0 yardra vissza, hogy az nalunk ujnak szamit az utobbi evekhez kepest. Forsett is sokszor brillirozott es az O teljesitmenye szamokban jobb is, de jo, hogy emberunk jott. En birtam Jonest, de utana egy elmeny nezni Lynch jatekat. Egyszoval a Bills tenyleg egy marha, hogy elengedte!endorphynEgyetértek Veled. Végre van újra egy jó futónk! SA után talán most megtaláltuk végre az ideális párost...
Csak el ne kiabáljam... kopp-kopp
A meccshez még annyi, hogy Hassie-nek volt pár értelmes passza végre. Talán feljavul végre Ő is, a fal előtte most egész jó munkát végzett. A bűnetetéseket pedig csökkenteni kell...Sonics
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Tetszett, ahogy Okung betolta a fél Bears védelmet Forsett TD-nál. Lynch-ben bíztam, szerintem nem alaptalanul és első meccsre jó is volt a teljesítménye. Most már van egy komoly, nehézsúlyú futónk. Vagyis ismét van S.A. után. Én szegény Cutlert is sajnálom kicsit, mert amit az elmúlt meccseken kapott az másnak már a pályafutásába került volna. Mondjuk ez legyen az ő gondjuk, de a legendás Bears védelem (amely anno még Rex Grossmannt be tudta vinni a SB-ba) mintha nem találná a helyét. Most egy a lényeg, hogy nyertünk, és ha vasárnap is tudjuk hozni a Cards meccset, akkor már nem is olyan rossz a helyzet.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
braxa88
12 534
nagy már az arc egy W után 😊Grat a csapatnak, alig várom, hogy felkerüljön a tyt-re... 😊Madsok köszönet nem lesz benne 😉petey
több mint 14 éve
Sebii
3 526
Meccs pozitívumai:-Okung nagyon jó volt, megette teljesen Pepperst.
-Williamsnek is nagy meccse volt, nagoyn megbízható célpont.
-Hassie nem dobott INT-et! Voltak nagyon vak passzai, de összességében, egész jól és türelmesen dobált.
-Nagyszerű volt a nyomás Cutleren, szép blitz csomagokat küldtünk rá.
-Lynch egy igazi tank, nagyon kellett egy ilyen futó.
Negatívumok a szokásosak. Secondary még mindig harmatos, sok hosszú playt nyeltünk.
Jövőhéten a Cardsot verni kell ez nem kérdés.
több mint 14 éve
Szoval Lynchre visszaterve, este neztem es kozben jottem tudatara, hogy Lynchet a Bills 0-5 -nel (tehat az allasuk a lenyeg szamomra) dobta ki. A tegnapi teljesitmenye bar szamokban nem volt olyan hatalmas (17 carries, 44 yard, 2.6 atlag es 1 TD), de az tuti, hogy nalunk ujra lett normalis futojatek. Emberunk szamtalanszor hozott plusz yardokat a hitek utan, plusz olyan helyzetekbol mentett 0 yardra vissza, hogy az nalunk ujnak szamit az utobbi evekhez kepest. Forsett is sokszor brillirozott es az O teljesitmenye szamokban jobb is, de jo, hogy emberunk jott. En birtam Jonest, de utana egy elmeny nezni Lynch jatekat. Egyszoval a Bills tenyleg egy marha, hogy elengedte!endorphynEgyetértek Veled. Végre van újra egy jó futónk! SA után talán most megtaláltuk végre az ideális párost...
Csak el ne kiabáljam... kopp-kopp
A meccshez még annyi, hogy Hassie-nek volt pár értelmes passza végre. Talán feljavul végre Ő is, a fal előtte most egész jó munkát végzett. A bűnetetéseket pedig csökkenteni kell...
több mint 14 éve
Szoval Lynchre visszaterve, este neztem es kozben jottem tudatara, hogy Lynchet a Bills 0-5 -nel (tehat az allasuk a lenyeg szamomra) dobta ki. A tegnapi teljesitmenye bar szamokban nem volt olyan hatalmas (17 carries, 44 yard, 2.6 atlag es 1 TD), de az tuti, hogy nalunk ujra lett normalis futojatek. Emberunk szamtalanszor hozott plusz yardokat a hitek utan, plusz olyan helyzetekbol mentett 0 yardra vissza, hogy az nalunk ujnak szamit az utobbi evekhez kepest. Forsett is sokszor brillirozott es az O teljesitmenye szamokban jobb is, de jo, hogy emberunk jott. En birtam Jonest, de utana egy elmeny nezni Lynch jatekat. Egyszoval a Bills tenyleg egy marha, hogy elengedte!
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
nagyon csodálkoztam h milyen jól játszottunk és örülök lyncgnek pluszba is 😊viszont kezdek egyre jobban tele lenni carlsonnal. annyi dropja van mint egy átlag másik csapatnak. értem h nem minden passz tökéletes de mostmár azért elkezdhetné beváltani a benne lévő dolgokat
több mint 14 éve
Grat a csapatnak, alig várom, hogy felkerüljön a tyt-re... 😊MadNem volt rossz, ne figyelj a hivatasos varjukra..! 😊
-- TIME I'AM! --