Seattle Seahawks

63 feliratkozó

több mint 15 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 951
Mebanenel gyorsan meg kell állapodni. Sok csapatnak megérne egy 3. kört sztem.
több mint 15 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Basszus, most olvasom, hogy Carl Smith, aki QB coachnak jott hozzank, 1971 ota gyakorlatilag szinte minden edzoi poszton volt mar. 2004-ben meg Carrollal is dolgozott a USC-n. Nyilvan nem kell csak egyvalamihez erteni de most akkor mihez ert igazan?

-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Cromartie Tweetje. Ugy latszik megsem volt lelkes osszetorni Hassie arcat 😀

http://twitpic.com/442o5i

-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Mebane megkapta a original-round restricted free-agency tendert. Ben Hammilton tweetje szerint nem feltetlenul elonyos BM -nek, mert nincs garantalva a penz, viszont egyertelmuen okos dontes a Seahawkstol es azt mutatja, hogy mindket fel akarja a masikat.
Kicsit utananeztem, hogy pontosan mi is ez az egesz a jelenlegi helyzetben: Ez ugy egy egy eves szerzodes ami Mebanet RFA-va teszi. Ha Mebane alair egy masik szerzodes ajanlatot, akkor a Seahawks valaszthat, hogy ralicital es megtartja, vagy kap egy harmadik koros pocket a csapattol, aki elviszi Ot. Viszont a millio dollaros kerdes az, hogy minden mit jelent akkor, hogy ha a heten lejaro CBA-t nem oldjak meg. Elvileg 48 oraja van Schneidernek es Mebane ugynokenek, hogy megoldjak ezt a kerdest, de a kinti bothan kemek szerint mindket arc lelkes, hogy maradjon. Viszont ha nem, tuti, hogy lesz jopar csapat, aki ad neki egy jo kis ajanlatot.

-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Seattle RB Leon Washington reached agreement today with Seattle on a four-year, $12.5 million deal -- up to $16 million with incentives.Bazzani
Na végre! Megmozdult valami. Örülök neki.
Kennard Cox is jó lesz, érzem. Ő is újra zsebben van.
Na de mi lesz Mebane-el?

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
zsííír
több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Seattle RB Leon Washington reached agreement today with Seattle on a four-year, $12.5 million deal -- up to $16 million with incentives.

több mint 15 éve
na igen, Mebanet nem kene mar elveszteni.

-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Ugyan miben törik a fejüket, mert ez a húzás azért kockázatos!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
nem kapott taget Mebane, bízzunk benne h az uj CBAban benne lesz h a 4.éves játékosok is kaphatnak RFA taget.
több mint 15 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 850 — no es importante
compensatory-kat mikor jelentik be?a.kacsa
a március végi tulajdonosi találkozón szokták kiosztani a pickeket

amúgy felraktam az oldalra Washington Huskies ismertetőjét, Seattle drukkereknek tudom ajánlani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
compensatory-kat mikor jelentik be?
több mint 15 éve
a wilson tradeből fog jönni még állítólag egy 5.körös pickbraxa88
H jól olvastam, az 5. körben a 25-26-os pick a miénk. Az utóbbi Wilsonért.

több mint 15 éve
a wilson tradeből fog jönni még állítólag egy 5.körös pick
több mint 15 éve
nem is biztos, hogy kap valaki tag-et nálatok, de ha igen akkor Mebane-ra raknámFucu
mindenképpen meg kell tartani. rá kell rakni a taget, ha nincs más megoldás
több mint 15 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
nem is biztos, hogy kap valaki tag-et nálatok, de ha igen akkor Mebane-ra raknám

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 15 éve
Ki kapja a tag-et? Remélem Mebane-t nem hagyjuk futni!

több mint 15 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
A hiányszakmákat tekintve a S eddig nem nagyon jött szóba. Nyilván az is kellene, de szerintem nem az a legsürgősebb. Ne kérdezzétek mi lenne, magamban ki fogom találni áprilisig. Csinálok egy góltotót a draftra. Addig még lesz kavarás bőven, főleg ha végre kiderül lesz-e egyáltalán szezon. Na onnantól ezerrel. Addig marad a Való Világ! (Jól van na, nem mondtam komolyan!)garrett27
Még az NFL.hu-n kezdődött 😊

Ken Hamlin távozása óta válogatott bohócok játszottak S poszton. Babs volt csak kellemes meglepetés.
Brutális mennyiságű labda zuhan be a végzónába (na meg persze annyi ideje van a QB-nak, amennyit nem szégyell, Viva la D line, +kőszikla mozgású 1/4).
A Gus Br féle C2-ben a 2S dolga a mélységi zónák megvédése. a két Corner tulajdonképpen vagy végig emberezik (na ez nem ment) Los+10y 15 ardig védi a zónát (és persze számtalanszor balekolják a zóna átadását, vagy a játékos zóna átlépését). Tavaly amúgy rengeteg elváltás azért volt, mert Milloy egyszerűen nem ért oda! 😕
Ez a praktikus oka, annak, hogy nem gáz, ha két gyors és coverageban erős életveszély S-ed van fent a pályán.
több mint 15 éve
A hiányszakmákat tekintve a S eddig nem nagyon jött szóba. Nyilván az is kellene, de szerintem nem az a legsürgősebb. Ne kérdezzétek mi lenne, magamban ki fogom találni áprilisig. Csinálok egy góltotót a draftra. Addig még lesz kavarás bőven, főleg ha végre kiderül lesz-e egyáltalán szezon. Na onnantól ezerrel. Addig marad a Való Világ! (Jól van na, nem mondtam komolyan!)

több mint 15 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Isten őrizz, csak mint érdekességen megakadt a szemem. Szerintem is baromság, de hát csak holtidény van. Ráérnek az emberek. Úgysem tudunk Carroll agyával gondolkodni, főleg nem ha draftról van szó.garrett27
Miért is? "Acélosak" vagyunk S poszton. Ráadásul ez az a poszt, ami az általunk is preferált Cover 2 rendszerek egyik legmeghatározóbb posztja. Ez a srác egy igazi Ball Hawk. A mi C2 rendszerünk simán lehetne jó is akár, 2 FS-el, ráadásul Moore meglehetősen jó coverageban, és ha minden kötél szakad akár Cornert is tud majd játszani.

Szerintem sem ez a megoldás, de nem akkora baromság ez! 😉Helmut Zimmer
igaz, de legfőképpen te mondtad h egy agyatlan állat SS kéne 😛 és Moore nagyon nem azbraxa88
Azzal ne foglalkozz szerintem se, hogy amikor sírtam ríttam 1. alkalommal egy ember ellen is játszani tudó fizikális SS-ért akkor még John Marshallnak hívták a DC-t, és nem túl sok C2-t hívott, 😛 😛 😛
Az se zavarjon a tisztánlátásban, hogy amikor másodszorra mondtam, hogy S-t kéne húzni, akkor Jim Mora volt a D fazonírozója, és amikor a D-ről kérdezték kiemelte a változatos Coveage Shellek jelentőségét.
Most pedig most van , és elképesztő mennyiségű C2-t játszunk. 😛 😛 😛
több mint 15 éve
amugy nagyon esélyes egy DT pick is ha Mebane lelép :/
több mint 15 éve
ilyen mockot miért veszel komolyan?!braxa88
Isten őrizz, csak mint érdekességen megakadt a szemem. Szerintem is baromság, de hát csak holtidény van. Ráérnek az emberek. Úgysem tudunk Carroll agyával gondolkodni, főleg nem ha draftról van szó.garrett27
Miért is? "Acélosak" vagyunk S poszton. Ráadásul ez az a poszt, ami az általunk is preferált Cover 2 rendszerek egyik legmeghatározóbb posztja. Ez a srác egy igazi Ball Hawk. A mi C2 rendszerünk simán lehetne jó is akár, 2 FS-el, ráadásul Moore meglehetősen jó coverageban, és ha minden kötél szakad akár Cornert is tud majd játszani.

Szerintem sem ez a megoldás, de nem akkora baromság ez! 😉Helmut Zimmer
igaz, de legfőképpen te mondtad h egy agyatlan állat SS kéne 😛 és Moore nagyon nem az
több mint 15 éve
A nagy MOCKa-cukka kozott apro hir a multra valo tekintettel: Jim Zorn KCben landolt qb coachkent. Ismet sok sikert neki!

-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Az egyik mock draft szerint: Seahawks 25 Rahim Moore safety. Na erre varrjál gombot!
Eszerint a tippsor szerint Newton, Mallett és Locker is 2. körös. Megy a fejben foci rendesen!garrett27

Szerintem sem ez a megoldás, de nem akkora baromság ez! 😉
több mint 15 éve
Legnagyobb humor az lesz majd ha ezek közül egyiket sem húzunk.Hanni
Az egyik mock draft szerint: Seahawks 25 Rahim Moore safety. Na erre varrjál gombot!
Eszerint a tippsor szerint Newton, Mallett és Locker is 2. körös. Megy a fejben foci rendesen!garrett27
Isten őrizz, csak mint érdekességen megakadt a szemem. Szerintem is baromság, de hát csak holtidény van. Ráérnek az emberek. Úgysem tudunk Carroll agyával gondolkodni, főleg nem ha draftról van szó.