Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 14 éve
Ezt ugye nehezen is tagadhatnad. 😊jaja. imádom én is őtbraxa88Forsett ügyes meg jó csak pici és lassú... braxa88Azonkivul, hogy pici es lassu minden okes vele ebben a sportagban.. 😛endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
braxa88
12 534
jaja. imádom én is őtForsett ügyes meg jó csak pici és lassú... braxa88Azonkivul, hogy pici es lassu minden okes vele ebben a sportagban.. 😛endorphyn
több mint 14 éve
Forsett ügyes meg jó csak pici és lassú... braxa88Azonkivul, hogy pici es lassu minden okes vele ebben a sportagban.. 😛
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Na meg meg azt is...? 😀Na akkor elmondhatom, hogy mi hárman (két Pít meg énl) ugyanúgy látjuk 😊Helmut Zimmerja, már csak run blokk kéne az OL-től :cool:petey
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csak a fal is adjon legalabb minimalis tamogatast nekika.kacsaOtt a pont. A fal nagyon gyér, nélkülük meg elég nehéz bármit is összehozni.
több mint 14 éve
Örülök ennek a fasznak! Nálunk nagyon jó lesz, csak le ne csukják!Helmut ZimmerBazz, ez tiszta ugy hangzott mintha valami westernben mondtak volna.. 😀 Jon a varosba Lynch, a torvenyen kivuli 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
csak a fal is adjon legalabb minimalis tamogatast nekik
több mint 14 éve
braxa88
12 534
lynchnek én is örülök. Forsett ügyes meg jó csak pici és lassú... Lynch király lesz itt
több mint 14 éve
Szerintem el kéne hozni Ham-gardenert is a Billstől. Szép lassan a Bills legjobb játékosa lesz. Kb egymagában akkora pullja van a srácnak, mint a komplett Seahawks belső triónak 😀Na akkor elmondhatom, hogy mi hárman (két Pít meg énl) ugyanúgy látjuk 😊Helmut Zimmerja, már csak run blokk kéne az OL-től :cool:petey
több mint 14 éve
Na akkor elmondhatom, hogy mi hárman (két Pít meg énl) ugyanúgy látjuk 😊Helmut Zimmerja, már csak run blokk kéne az OL-től :cool:
több mint 14 éve
Na akkor elmondhatom, hogy mi hárman (két Pít meg énl) ugyanúgy látjuk 😊
több mint 14 éve
Örülök ennek a fasznak! Nálunk nagyon jó lesz, csak le ne csukják!Helmut ZimmerPont akartam írni hogy jó fogás, persze amíg nincs lecsukva/felfüggesztve 😂
Na így legalább közelebb lesz az oaklandi dzsíkhez 😛
több mint 14 éve
Az vagyok 😀Na, Lynch az jól jön ide.Na Helmut most elégedett lehetsz! 😊
Hassie padoztatása tényleg jó lenne a csapat jövőjének szempontjából, de még csak 4 hét telt el, erőre kaphat ő is. Nem tudom, milyen a seattlei szurkolók hangulata, de lehet nem vennék jó néven, ha ilyen hamar QB csere lenne...mr nemo
Remélem jól járunk vele...Sonics
Így hallgattasson meg minden kérésem! 😊 (Lásd hsz 525)
Nem hiába mi kette Píttel hasonlóan látjuk 😀
Örülök ennek a fasznak! Nálunk nagyon jó lesz, csak le ne csukják!
több mint 14 éve
na ennek örülök nagyon, főleg a jones cuttal karöltve. remélem moderálni tudja majd caroll és akkor lehetne egy szép párosunk a backfieldben plusz washington. ami bíztató, hogy caroll eddigi szerzettjei beváltak
több mint 14 éve
Na, Lynch az jól jön ide.Na Helmut most elégedett lehetsz! 😊
Hassie padoztatása tényleg jó lenne a csapat jövőjének szempontjából, de még csak 4 hét telt el, erőre kaphat ő is. Nem tudom, milyen a seattlei szurkolók hangulata, de lehet nem vennék jó néven, ha ilyen hamar QB csere lenne...mr nemo
Remélem jól járunk vele...
több mint 14 éve
twitter:Adam_Schefter
After acquiring Marshawn Lynch, Seahawks released Julius Jones.
bár gondolom, nem nagy meglepetés
több mint 14 éve
u.i. Szia Delonso, úgy látom előled nincs menekvésem 😊Szinte nema olvaso vagyok, de mindent latok😊
SHelmut Zimmer
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na, Lynch az jól jön ide.Hassie padoztatása tényleg jó lenne a csapat jövőjének szempontjából, de még csak 4 hét telt el, erőre kaphat ő is. Nem tudom, milyen a seattlei szurkolók hangulata, de lehet nem vennék jó néven, ha ilyen hamar QB csere lenne...
több mint 14 éve
A legnagyobb kérdés, hogy Carroll le meri-e ültetni Hassiet a Soldier Fielden és be meri-e vetni Karcsit. Rá biztos nem készül a Bears, szerintem meg kellene próbálni. Aztán ha így se megy, akkor marad a QB draft, ami évek óta esedékes (nyilván nem 4. 5. stb. körösökről beszélek). Okungot még ne bántsuk, hiszen újonc, ráadásul valószínűleg nem ilyen idénykezdetről álmodott. Remélem néhány meccs alatt felpörög és kibírja újabb sérülés nélkül.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
ez eddig fel se tűnt de tényleg nem adja meg az esélyt se hassie a YAColásra 😀 köszi helmut. tudtam h van vmi idegesítő de nem állt össze. a defenseve játékunk meg nekem inkább érthetetlen. a meccs elején egy csomó blitz tök fasza is minden, és akkor vmi varázsütésre, visszatérünk a tavalyi fantasztikus preventív játékához és nincs az az isten h szét ne dobáljanak. aztán meg megint blitzelünk és megfogjuk a végén. nem értem és nyilván tudni se tudom, hogy mennyi tudatosság van ebben, de nekem ez nagyon átjön.
jól jön a bye, okung trufi játékba jöhet megint
több mint 14 éve
OFF:Az ellenfelek is nagyon 😀 Kiváltképp szeretik Mosst, mivel ütközni sem mer 😀 OFFSzeretem azokat a Pats play hívásokat, egy surrano possession, talán egy emergency, egy mély üres terület 1. zóna, és egy moss 2. üres zóna. Tomb Ready behajítja üres zónába Mossnak, aki odaér és TD, vagy fogja egy magasságban meccsben lévő Cromartie, aki gyorsabb atletikusabb, és fog egy picket. Azt amikor ez jól nem megy, akkor visszaváltanak flare outra, 8 curlre, vagy megnyomják a Faulk gombot 😀 😀undisputedly:Off:
No-no! A Bills-be majdnem beletört a Pats bicskája.mr nemo
Maradjunk annyiban,hogy a Patsnél sincs minden rendben 😊
Védelem nulla. Intelligencia és fizikai potenciál hiány.
Támadósor: Moss,Moss,Moss, holott jobban járnánk ha elküldenénk.Akkor végre rá lennénk kényszerítve egy normális playhívásra(amire egyébként alkalmatlan az OC). Amit hallani lehet,hogy milyen esélyekkel várjuk a szezont, az mind egy nagy lufi 😊undisputedly
OFF OFFHelmut Zimmer
Maradjunk témánál.Szerintetek a bye week jó most nekünk? Talán jobb lett volna,ha egyből döntési kényszerben van a stáb, impresszívebben él bennük MAtt játéka, és könyebben döntenek a váltás mellett.Míg egy hét szünet alatt könyebben meggyőzik magukat Carrollék,hogy kitartsanak a mostani szereposztás mellett.
több mint 14 éve
Szeretem azokat a Pats play hívásokat, egy surrano possession, talán egy emergency, egy mély üres terület 1. zóna, és egy moss 2. üres zóna. Tomb Ready behajítja üres zónába Mossnak, aki odaér és TD, vagy fogja egy magasságban meccsben lévő Cromartie, aki gyorsabb atletikusabb, és fog egy picket. Azt amikor ez jól nem megy, akkor visszaváltanak flare outra, 8 curlre, vagy megnyomják a Faulk gombot 😀 😀undisputedly:Off:
Támadósor: Moss,Moss,Moss, holott jobban járnánk ha elküldenénk.Akkor végre rá lennénk kényszerítve egy normális playhívásra(amire egyébként alkalmatlan az OC). Amit hallani lehet,hogy milyen esélyekkel várjuk a szezont, az mind egy nagy lufi 😊undisputedly
OFF OFF
több mint 14 éve
undisputedly:Off:
Támadósor: Moss,Moss,Moss, holott jobban járnánk ha elküldenénk.Akkor végre rá lennénk kényszerítve egy normális playhívásra(amire egyébként alkalmatlan az OC). Amit hallani lehet,hogy milyen esélyekkel várjuk a szezont, az mind egy nagy lufi 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
undisputedly:No-no! A Bills-be majdnem beletört a Pats bicskája.