Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Mert vesztett állásnál 1. sz QB-t leültetni meccs közben, tehát kvázi átfogó elemzés és kiértékelés nélkül a legnagyobb alázás... felér egy cuttal
Ha vezetünk az más.

Nos én örülök a Rams sikerének, mert rájuk fért, és mert bizonyítja, működik a hendikepp rendszer 😊
De most komolyan. Aki látta ezt a meccset az azt is llátta, hogy ez megint az egyéni hibák meccse volt. Okung éretlen, Hass pedig elhervadt 😊

Qwesten szerintem hozni fogjuk a visszavágót. Két koncepcionális hibát látok.(szubjektív nem tudományos)

Az egyik, hogy hiába hívja be az üres területre a játékot Jeremy, Matt nem csinálja. Nem érti, vagy nem hiszi, hogy ott lesz az ember, nem tudom.Pedig fontos lenne, mert korunkban az összes győztes QB simán megjátsza, a téma klasszisai Rivers, Brady stb stb. Manapság azért igen kevés irányítható engedheti meg hogy csak és kizárólag point to point possession passzjátékra játékra építsen. Nem csoda, hogy Bates megunja, Williams megunja, és mindenki megunja, csak az ellenfél nem. 15 yardot kell levédekezni. Mélységet a két safety megoldja, a többiek megölik a rövid yardot, legyen az akár futás, akár passz. Nem nagy csoda!

Billstől el kéne hozni Lynchet, aki fasz meg paraszt, de ezt Forsett nem fogja bírni... Lynch egyébként őstehetség, és mióta megtanult olvasni... na jó nem oltom 😊

Másik dolog, nekem túl aggresszív a Def playhívás, nem túl preventív. Milloy meg olyan mint az akció utáni pirula... hosszú játék után remekül fogja meg az azóta 20-25 yardot nyargaló játékosokat.
A Wilson trade szerintem nem volt jó húzás! Azért vele jobbak lennénk, de nem kicsit.

üdv
Helmut

u.i. Szia Delonso, úgy látom előled nincs menekvésem 😊
Szia Undisputedly, nem veszem magamra, remélem tolólapos dózerrel tünteti el Jim Kelly Ralph Wilsont és az összes fizetett bohócát!!!
több mint 14 éve
davekid 349 — Go Big Red
Basszus, a franc aki megeszi, hogy most igazam volt! Hassiet nagyon szeretem de hetek ota irom, hogy tegyek be vegre Whitehurstot. Sot, tulajdonkeppen a PO -ban is tobbszor jeleztem, hogy iszonyu hullamzo a teljesitmenye es nem sok jot varok tole. Nem mitha a profeta szemelyeben akarnek tetszelegni, de mar regota rohadt gyanus az ember. Egesz egyszeruen nem NFL szint amit jelen pillanatban kepvisel. Lehet, hogy kesobb feleled, de ra ebben a pillanatban nem lehet szamitani. Ha most vegre kiprobaljak Charliet es kiderul, hogy bena, akkor meg idoben lehet talalni valakit, aki esetleg jobb nala. Mi veszteni valonk van? Akar meg az is kiderulhet, hogy egy aranybanya vagy legalabb kepes egyenletesen jo teljesitmenyre. Par hete irtam, hogy ebbe az idoszakba szerintem sokminden belefer mert teszteljuk a jatekosokat, a csapatot, az edzoket. Legyunk benak, de legalabb probalkozzunk! Itt az ido a mereszsegnek, mert par ev mulva egyesetleges feltamadaskor mar konzervatibbnak kell majd kicsit lennunk!endorphyn
pontosan, meg nem is az, hogy a többi meccsre várni és majd ott kipróbálni, minél előbb. Itt volt a tegnapi meccs, már minden veszve volt; mi a faszomé nem lehetett az utolsó playekre berakni Whitehurstot. És említetted a hullámzó teljesítményét, való igaz én amit láttam tőle az előszezonban az nagyon teccet főleg a Minnesota és a Tennessee ellen. Most Bye week lesz idejük "lehiggadni" de még csak ezután jön a java. Giants, Saints anyáááám, nah mind1

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12
több mint 14 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Basszus, a franc aki megeszi, hogy most igazam volt! Hassiet nagyon szeretem de hetek ota irom, hogy tegyek be vegre Whitehurstot. Sot, tulajdonkeppen a PO -ban is tobbszor jeleztem, hogy iszonyu hullamzo a teljesitmenye es nem sok jot varok tole. Nem mitha a profeta szemelyeben akarnek tetszelegni, de mar regota rohadt gyanus az ember. Egesz egyszeruen nem NFL szint amit jelen pillanatban kepvisel. Lehet, hogy kesobb feleled, de ra ebben a pillanatban nem lehet szamitani. Ha most vegre kiprobaljak Charliet es kiderul, hogy bena, akkor meg idoben lehet talalni valakit, aki esetleg jobb nala. Mi veszteni valonk van? Akar meg az is kiderulhet, hogy egy aranybanya vagy legalabb kepes egyenletesen jo teljesitmenyre. Par hete irtam, hogy ebbe az idoszakba szerintem sokminden belefer mert teszteljuk a jatekosokat, a csapatot, az edzoket. Legyunk benak, de legalabb probalkozzunk! Itt az ido a mereszsegnek, mert par ev mulva egyesetleges feltamadaskor mar konzervatibbnak kell majd kicsit lennunk!

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Bocsi hogy belearcolok a nagy szomorusagba, mivel a GM jatekban par jatekosom ide jott, figyelem a csapatot.

Most kezditek a rebuildet, mit vartatok?
Van egy remek LB sorotok ez jo alap lehet.
Tulvagytok egy remek drafton.
De kell meg ket szezon ahhoz hogy arrol beszelhessetek, ismet dominalni fogtok.
A Rams sokkal rosszabb alapokrol de ezt elkezdte egy idennyel ezelott.
Es egy igazi igen vagy nem HC tek lett.
Turelem.
több mint 14 éve
davekid 349 — Go Big Red
Hassienek tényleg bizonytalan a jövője, az ő ideje már lejárt csak nem tudja még hogy anno kellett vna a csúcson abbahagyni :/ Én a tegnapi meccsen Okungban is csalódtam, annyira egyszerű testcselekkel átengedte a falon az ellenfelét, hogy az végül sack-hez is vezetett. Szal sztem várhatjuk újra az uborkaszezont.

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12
több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 095 — SuperBowl Champions 2013/2014
ez ma mindennek a legalja volt...mongyon le mindenki főleg az offense. St Luoisban 3pontos csinálni?! az mi?
hasselbeck cut. nulla semmi, szar. elzavarni a picsába kit érdekel mit tett a csapatért évekkel ezelőtt.

ez a szezon megint kuka. és az a legbosszantóbb h igy is álltam neki a szezonnak, de ezek a buzik nyertek 2 meccset és elkezdtem reménykedni.
6-10es szezon király lenne. Falcons, 49ers, Bears, atyaég Saints, ezek nagyon meg fognak verni...

3pont...hihetetlen.

bocs, de baszottul ideges vagyok mindenrebraxa88
Semmi Baj Braxa! Belfér! 😊

Öröm a bánatban, hogy legalább a kedvenc ellenfelünktől kaptunk ki, szóval attól, akit szívünk mélyén mind szeretünk.
Este, vagy holnap szívesen írok a dologról mélyebben, Azt hiszem Matt Hass ideje lejárt, megvédhetetlen, és a legnagyobb baj, hogy egyáltalán nem érti, mit kér tőle Bates.

u.i nem értettem a PO-s örömködést, illetve értettem én, hisz a fan midig remél... csak ahhoz még nekünk kell 2 jó offseason 😊Helmut Zimmer
Ez a 3 pont tényleg sovány 😊 Viszont így megkérdőjelezhetetlenül megnyílt az út Matt leváltásához.Offseasonban volt egy interjú ahol megkérdezték,hogy mit érez a konkurencia miatt. Úgy látszik az ott mutatott zavartsága nem csak a véletlen műve.
*Helmut ne vedd sértésnek* De legalább nem a mostani Buffalotól kaptunk ki 😀
több mint 14 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Volt pozitív meglepetés a csapattól ebben a szezonban, most pedig jött a negatív....
A Rams meg kellett volna verni, nem simán kikapni....

több mint 14 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Sajnálom Hassiet, de tegnap végleg lemondtam róla. Ilyen kilátástalan, gyáva játékot kezdő QB-k sem nagyon produkálnak manapság. Utolsó pillanatban vagyunk, ha nem váltunk ez is egy szégyellnivaló, gyalázatos szezonná válik. Merész dolog, de a tegnapi teljesítményt Karcsi gond nélkül tudta volna hozni, úgy hogy egy éles dobása sem volt még. Ez már nem a türelemről szól, Hassie akkora gödörben van, hogy a feje búbja sem látszik ki. Szegény Forsett küzdött emberesen, de fizikálisan nincs ott, hogy elsőszámú úthenger legyen. Úgy lekapkodták, mint a legyet, még akkor is, ha a blokkok sem jöttek megfelelő időben. Steven Jackson meg a fél védelemmel a nyakában tolta át magát a sárga vonalon. Sajnálom ezt a tegnapi estét, mert borzasztó volt látni a kilátástalan vergődést.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
Remélem már készülnek a Locker mezek.
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
hassinek volt 15 yardnál hosszabb passz kisérlete egíáltalán? nem nagyon emlékszem ilyenre.
több mint 14 éve
ez ma mindennek a legalja volt...mongyon le mindenki főleg az offense. St Luoisban 3pontos csinálni?! az mi?
hasselbeck cut. nulla semmi, szar. elzavarni a picsába kit érdekel mit tett a csapatért évekkel ezelőtt.

ez a szezon megint kuka. és az a legbosszantóbb h igy is álltam neki a szezonnak, de ezek a buzik nyertek 2 meccset és elkezdtem reménykedni.
6-10es szezon király lenne. Falcons, 49ers, Bears, atyaég Saints, ezek nagyon meg fognak verni...

3pont...hihetetlen.

bocs, de baszottul ideges vagyok mindenrebraxa88
Semmi Baj Braxa! Belfér! 😊

Öröm a bánatban, hogy legalább a kedvenc ellenfelünktől kaptunk ki, szóval attól, akit szívünk mélyén mind szeretünk.
Este, vagy holnap szívesen írok a dologról mélyebben, Azt hiszem Matt Hass ideje lejárt, megvédhetetlen, és a legnagyobb baj, hogy egyáltalán nem érti, mit kér tőle Bates.

u.i nem értettem a PO-s örömködést, illetve értettem én, hisz a fan midig remél... csak ahhoz még nekünk kell 2 jó offseason 😊
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

3pont...hihetetlen.

bocs, de baszottul ideges vagyok mindenre
több mint 14 éve
Ó Uram !

Kérlek nézz le ránk, és küldj nekünk egy alázatos, szerethető, frencsájz QB-t, aki arca, és vezére a csapatunknak!
több mint 14 éve
pataj13 2
Sziasztok!

Tudtok linket ajánlani, amiket találtam mind rossz minőségűek! Előre is köszi!

Go Seahawks
több mint 14 éve
kár h igy távozik :/
helyét a rosteren Terrill veszi át. ezzel sztem biztossá vált h Mebane vasárnap nem játszik 😕braxa88
Visszhivtak Terrilt? Mi a szosz..endorphyn
Én örülök neki. Bírtam mindig a fószert.Sebii
Ot en is, csak meglepo. Egy szempontbol.

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
Leroy Hill's career in Seattle likely finished after the Seahawks placed him on IR todaya.kacsa
helyét a rosteren Terrill veszi át. ezzel sztem biztossá vált h Mebane vasárnap nem játszik 😕braxa88
Visszhivtak Terrilt? Mi a szosz..endorphyn
Én örülök neki. Bírtam mindig a fószert.
több mint 14 éve
@rams

-idengebeli bénázás. Qwesten kívűl mindig gyengébb a seahawks. Rams mult héten nyert hazai pályán. Nehéz meccs lesz, ahol nem szabad ugy a pályára lépni mint a Redskins.
-Sérülések. Mebane, Trufant, Locklear átéka a meccs előtt fog eldőlni. előbbi 2 játéka nagyon kéne. Okung ugy nézki h kezdő LT lesz.
-Amendola. A liga jobb slot WRei közé tarrtozik, 3rd downáknol sok baj okozhat. Bradford rookie QB, Saffold rookie LT. Clemonséknak dominálnia kéne...
-Hasselbeck. Sok hibával játszik. ha Atogwet nem tartja vissza a meccstől sérülése akkor neki biztos lesz pickje.
-Forsett. Mult héten már egyedüliként kapta a carryket, minnél többet kéne futtatni őt, mert nem rossz.

Nehéz meccs lesz. Ha nem nyer a hawks akkor sztem nincs esély a POra, ha St Louisban nem nyer a csapat akkor hol?!
több mint 14 éve
Leroy Hill's career in Seattle likely finished after the Seahawks placed him on IR todaya.kacsa
Visszhivtak Terrilt? Mi a szosz..

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 286 — Beware the Slim Reaper!
Minek ez a rózsaszín bohóckodás? A női tollasválogatottnak kellene ilyen színeket hordozni nem kétmázsás manusoknak.garrett27
http://www.nfl.com/pink
Mellrák elleni akció.
Ha már egy életet megment, akkor már megérte pinkben "bohóckodni" pár meccs erejéig.

több mint 14 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Minek ez a rózsaszín bohóckodás? A női tollasválogatottnak kellene ilyen színeket hordozni nem kétmázsás manusoknak.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 864 — Csodabogár
október, ujra rózsaszinparádé
meseszépbraxa88
egy kis zöld még beleférne 😊

több mint 14 éve
legfrissebb injury report.
Curry: teljes edzés
Mabane: limitált edzsés, jó hír 😊
Trufant: nem edzett, meccs előtt döntik el h játszik vagy nem....
Locklear: nem edzett, de vasárnap jó lesz
Clemons és Okung teljes edzés
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 360 — no es importante
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1382

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
helyét a rosteren Terrill veszi át. ezzel sztem biztossá vált h Mebane vasárnap nem játszik 😕
több mint 14 éve
október, ujra rózsaszinparádé

meseszép