Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 864 — Csodabogár
Grat a csapatnak, alig várom, hogy felkerüljön a tyt-re... 😊Mad
sok köszönet nem lesz benne 😉

több mint 14 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
Grat a csapatnak, alig várom, hogy felkerüljön a tyt-re... 😊

@KJuraszik
több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 095 — SuperBowl Champions 2013/2014
Győzelem 😉
Egyenlőre nem igen tudom hová tenni.( Hesszi INT nélkül -mi történt?-)
A Medvéket sem tudom elhelyezni. Eddig lufinak tűnt a teljesítményük.
Nem kell magyarázkodni viszont. A győzelem az győzelem. Főleg ilyen körülmények között értékes. A meccset sajnos nem láttam csak a statisztikákat és az öszefoglalót, de amint tudom megnézem.
több mint 14 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Na nyertünk jeee 😀 Most elég jól játszottunk, nem azt mondom hogy nem voltak hibáink de azért jól játszottunk 😊habib
től
Tehát már tudod ki az a #31-es... két társat is elzárt TD Hestertől, ahelyett, hogy egyenesen nekifutott volna!

több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 14 748 — "Grammar maci"
gratula a győzelemhez, jól játszottatok. Lynchre nem voltunk felkészülve pedig nem egy rookie, szánalom volt sajnos kedvenc csapatom.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Na nyertünk jeee 😀 Most elég jól játszottunk, nem azt mondom hogy nem voltak hibáink de azért jól játszottunk 😊

több mint 14 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
vegre gyoztunk idegenben is! Gratula a csapatnak!! 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Szerintem a defense meg tudja oldani a Cutler vonalat, a kulcs nálam egyértelműen Hassie megbízhatósága és bevállalósága, no meg a lehetőséghez jutó elkapók (Butler, Tate, Williams). Lynch-től sokat várok.garrett27
Én is: Remélem hamarabb fut TD-t, mint megnyitják az aktáját az őrsön...

több mint 14 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Szerintem a defense meg tudja oldani a Cutler vonalat, a kulcs nálam egyértelműen Hassie megbízhatósága és bevállalósága, no meg a lehetőséghez jutó elkapók (Butler, Tate, Williams). Lynch-től sokat várok.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
interior line azért remélem dominálni fog. mebane-nak kéne egy istenes meccs. de valóban pass rush, ez a lényeg, ha lesz van esélyünk ha nem goodbye game. reméljük h cutler még azért érzi a fejfájását. okung meg gondolom kap majd segítséget. lynch azért képes némi pass blockingra is, a méretéből kifolyólag.a.kacsa
Mebanenek istenes szezonja van 😛 futás ellen elit, és már sackje is volt és több qb hit... bár játéka kérdéses.(Q)braxa88
nekem bryant celemens játéka ugrott ki eddig nagyon a falból. de lehet h elslisszoltam a kisbarátunk mellett 😊a.kacsa
az egész Dline jó, főleg futás ellen elit, pass rushban nem annyira. Clemons jó abba, de a broncos ellen 0 volt.
secondaryvel vannak a D-ben a nagy gondok.
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
interior line azért remélem dominálni fog. mebane-nak kéne egy istenes meccs. de valóban pass rush, ez a lényeg, ha lesz van esélyünk ha nem goodbye game. reméljük h cutler még azért érzi a fejfájását. okung meg gondolom kap majd segítséget. lynch azért képes némi pass blockingra is, a méretéből kifolyólag.a.kacsa
Mebanenek istenes szezonja van 😛 futás ellen elit, és már sackje is volt és több qb hit... bár játéka kérdéses.(Q)braxa88
nekem bryant celemens játéka ugrott ki eddig nagyon a falból. de lehet h elslisszoltam a kisbarátunk mellett 😊
több mint 14 éve
Mebanenek istenes szezonja van 😛 futás ellen elit, és már sackje is volt és több qb hit... bár játéka kérdéses.(Q)
több mint 14 éve
interior line azért remélem dominálni fog. mebane-nak kéne egy istenes meccs. de valóban pass rush, ez a lényeg, ha lesz van esélyünk ha nem goodbye game. reméljük h cutler még azért érzi a fejfájását. okung meg gondolom kap majd segítséget. lynch azért képes némi pass blockingra is, a méretéből kifolyólag.
több mint 14 éve
mit vártok a holnapi meccstől,

sztem csak akkor lesz sanszunk ha Hassi nem lesz balfasz(futójáték sztem Bears ellen nem fog működni.) + Clemons vezetette pass rush szétszedi Cutlert...
Okungnak nehéz dolga lesz Peppers-szel, kiváncsi vagyok mire lesz képes ellene.
nem várok győzelmet...
több mint 14 éve
Butler a kezdő flanker. már csak QB kéne neki...braxa88
Es Obomanu a backupja.

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Nem edzett:

TE John Carlson, helyere Chris Baker allt be. (Nincs baj, csak az elso gyermekuket varjak a felesegevel es elkeredzkedett)
DE Dexter Davis- combhajlito izom
CB Marcus Trufant - boka. Vegul pihent, pedig volt rola szo, hogy edz. Helyette Thurmond allt be.

A Bearsnel nem edzett:

LB Lance Briggs (ankle)
OG Roberto Garza (knee)
CB Charles Tillman (calf)
S Major Wright (hamstring)

Limitaltan edzett:

LB Brian Urlacher (groin)

Edzett:

QB Jay Cutler (head) jatszani fog
OT Chris Williams (hamstring)

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Branch New Engalndben egy 4.körösért.
Szeretem nagyon Deiont, de ilyen áron nem sajnálom.

Jöjjön Butler és Tatebraxa88
Plane, hogy anno mondjuk 1. korosert jott, de kozben eltelt par ev. Visszakaptuk az elveszett 4. korunket. Es ez jo. Amugy a legjobbakat neki!

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Ugy nez ki, hogy Carrollek megdolgoztatjak pluszba a QB -WR tandemeket. Edzes utan maradniuk kellett, hogy meg dobaljanak. Nagyon helyes!

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Butler a kezdő flanker. már csak QB kéne neki...
több mint 14 éve

azért az vicces h holmes 5.ért ment 😀
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma

Így van. Carroll mester jövőre tovább tudja építeni a csapatot...
Branch helyett pedig jöjjenek a fiatalok!!!Sonics
Igazából nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, bár nem hiszem, hogy ez az ő hibája lenne! Sok sikert Deion!!!
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 14 748 — "Grammar maci"
Majd lezúzzuk mi is Cutlert. 😀

Na de mindjárt két óra, ideje felébrednem... 😉Sonics
Cover 2 fekszik Cutlernek 😂 😂Helmut Zimmer
Röhögjél csak, pedig te, mint amerikás magyar biztos ismered azt az ősi dakota közmondást, hogy"karma is a bitch". Vasárnap az eredménykövetőben a végső leszámolás Helmut, csak te meg én (meg a többi fórumozó) majd meglátod. 😀füligjimmy
Ezt a pisztolyrántást... ezt már szeretem! :cool:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan

Így van. Carroll mester jövőre tovább tudja építeni a csapatot...
Branch helyett pedig jöjjenek a fiatalok!!!

több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nincs akkora "szerencsétek" úgy néz ki játszani fog ellenetek, ha rajtam múlt volna már tegnap felküldöm mert amit nálunk Collins művelt az finoman szólva is bíztató volt a számotokra...davemayer
Majd lezúzzuk mi is Cutlert. 😀

Na de mindjárt két óra, ideje felébrednem... 😉Sonics
Cover 2 fekszik Cutlernek 😂 😂Helmut Zimmer
Röhögjél csak, pedig te, mint amerikás magyar biztos ismered azt az ősi dakota közmondást, hogy"karma is a bitch". Vasárnap az eredménykövetőben a végső leszámolás Helmut, csak te meg én (meg a többi fórumozó) majd meglátod. 😀

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve

Jöjjön Butler és Tate