Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 14 éve
Grat a csapatnak, alig várom, hogy felkerüljön a tyt-re... 😊Madsok köszönet nem lesz benne 😉
több mint 14 éve
Grat a csapatnak, alig várom, hogy felkerüljön a tyt-re... 😊
@KJuraszik
több mint 14 éve
Győzelem 😉 Egyenlőre nem igen tudom hová tenni.( Hesszi INT nélkül -mi történt?-)
A Medvéket sem tudom elhelyezni. Eddig lufinak tűnt a teljesítményük.
Nem kell magyarázkodni viszont. A győzelem az győzelem. Főleg ilyen körülmények között értékes. A meccset sajnos nem láttam csak a statisztikákat és az öszefoglalót, de amint tudom megnézem.
több mint 14 éve
Na nyertünk jeee 😀 Most elég jól játszottunk, nem azt mondom hogy nem voltak hibáink de azért jól játszottunk 😊habibtől
Tehát már tudod ki az a #31-es... két társat is elzárt TD Hestertől, ahelyett, hogy egyenesen nekifutott volna!
több mint 14 éve
gratula a győzelemhez, jól játszottatok. Lynchre nem voltunk felkészülve pedig nem egy rookie, szánalom volt sajnos kedvenc csapatom.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Na nyertünk jeee 😀 Most elég jól játszottunk, nem azt mondom hogy nem voltak hibáink de azért jól játszottunk 😊
több mint 14 éve
vegre gyoztunk idegenben is! Gratula a csapatnak!! 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Szerintem a defense meg tudja oldani a Cutler vonalat, a kulcs nálam egyértelműen Hassie megbízhatósága és bevállalósága, no meg a lehetőséghez jutó elkapók (Butler, Tate, Williams). Lynch-től sokat várok.garrett27Én is: Remélem hamarabb fut TD-t, mint megnyitják az aktáját az őrsön...
több mint 14 éve
Szerintem a defense meg tudja oldani a Cutler vonalat, a kulcs nálam egyértelműen Hassie megbízhatósága és bevállalósága, no meg a lehetőséghez jutó elkapók (Butler, Tate, Williams). Lynch-től sokat várok.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
braxa88
12 534
az egész Dline jó, főleg futás ellen elit, pass rushban nem annyira. Clemons jó abba, de a broncos ellen 0 volt.nekem bryant celemens játéka ugrott ki eddig nagyon a falból. de lehet h elslisszoltam a kisbarátunk mellett 😊a.kacsainterior line azért remélem dominálni fog. mebane-nak kéne egy istenes meccs. de valóban pass rush, ez a lényeg, ha lesz van esélyünk ha nem goodbye game. reméljük h cutler még azért érzi a fejfájását. okung meg gondolom kap majd segítséget. lynch azért képes némi pass blockingra is, a méretéből kifolyólag.a.kacsaMebanenek istenes szezonja van 😛 futás ellen elit, és már sackje is volt és több qb hit... bár játéka kérdéses.(Q)braxa88
secondaryvel vannak a D-ben a nagy gondok.
több mint 14 éve
nekem bryant celemens játéka ugrott ki eddig nagyon a falból. de lehet h elslisszoltam a kisbarátunk mellett 😊interior line azért remélem dominálni fog. mebane-nak kéne egy istenes meccs. de valóban pass rush, ez a lényeg, ha lesz van esélyünk ha nem goodbye game. reméljük h cutler még azért érzi a fejfájását. okung meg gondolom kap majd segítséget. lynch azért képes némi pass blockingra is, a méretéből kifolyólag.a.kacsaMebanenek istenes szezonja van 😛 futás ellen elit, és már sackje is volt és több qb hit... bár játéka kérdéses.(Q)braxa88
több mint 14 éve
braxa88
12 534
interior line azért remélem dominálni fog. mebane-nak kéne egy istenes meccs. de valóban pass rush, ez a lényeg, ha lesz van esélyünk ha nem goodbye game. reméljük h cutler még azért érzi a fejfájását. okung meg gondolom kap majd segítséget. lynch azért képes némi pass blockingra is, a méretéből kifolyólag.a.kacsaMebanenek istenes szezonja van 😛 futás ellen elit, és már sackje is volt és több qb hit... bár játéka kérdéses.(Q)
több mint 14 éve
interior line azért remélem dominálni fog. mebane-nak kéne egy istenes meccs. de valóban pass rush, ez a lényeg, ha lesz van esélyünk ha nem goodbye game. reméljük h cutler még azért érzi a fejfájását. okung meg gondolom kap majd segítséget. lynch azért képes némi pass blockingra is, a méretéből kifolyólag.
több mint 14 éve
braxa88
12 534
mit vártok a holnapi meccstől,sztem csak akkor lesz sanszunk ha Hassi nem lesz balfasz(futójáték sztem Bears ellen nem fog működni.) + Clemons vezetette pass rush szétszedi Cutlert...
Okungnak nehéz dolga lesz Peppers-szel, kiváncsi vagyok mire lesz képes ellene.
nem várok győzelmet...
több mint 14 éve
Butler a kezdő flanker. már csak QB kéne neki...braxa88Es Obomanu a backupja.
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Nem edzett:TE John Carlson, helyere Chris Baker allt be. (Nincs baj, csak az elso gyermekuket varjak a felesegevel es elkeredzkedett)
DE Dexter Davis- combhajlito izom
CB Marcus Trufant - boka. Vegul pihent, pedig volt rola szo, hogy edz. Helyette Thurmond allt be.
A Bearsnel nem edzett:
LB Lance Briggs (ankle)
OG Roberto Garza (knee)
CB Charles Tillman (calf)
S Major Wright (hamstring)
Limitaltan edzett:
LB Brian Urlacher (groin)
Edzett:
QB Jay Cutler (head) jatszani fog
OT Chris Williams (hamstring)
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Branch New Engalndben egy 4.körösért.Plane, hogy anno mondjuk 1. korosert jott, de kozben eltelt par ev. Visszakaptuk az elveszett 4. korunket. Es ez jo. Amugy a legjobbakat neki!
Szeretem nagyon Deiont, de ilyen áron nem sajnálom.
Jöjjön Butler és Tatebraxa88
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Ugy nez ki, hogy Carrollek megdolgoztatjak pluszba a QB -WR tandemeket. Edzes utan maradniuk kellett, hogy meg dobaljanak. Nagyon helyes!
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
braxa88
12 534
Butler a kezdő flanker. már csak QB kéne neki...
több mint 14 éve
Branch New Engalndben egy 4.körösért.azért az vicces h holmes 5.ért ment 😀
több mint 14 éve
Igazából nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, bár nem hiszem, hogy ez az ő hibája lenne! Sok sikert Deion!!!Branch New Engalndben egy 4.körösért.Így van. Carroll mester jövőre tovább tudja építeni a csapatot...
Branch helyett pedig jöjjenek a fiatalok!!!Sonics
több mint 14 éve
Ezt a pisztolyrántást... ezt már szeretem! :cool:Röhögjél csak, pedig te, mint amerikás magyar biztos ismered azt az ősi dakota közmondást, hogy"karma is a bitch". Vasárnap az eredménykövetőben a végső leszámolás Helmut, csak te meg én (meg a többi fórumozó) majd meglátod. 😀füligjimmyMajd lezúzzuk mi is Cutlert. 😀Cover 2 fekszik Cutlernek 😂 😂Helmut Zimmer
Na de mindjárt két óra, ideje felébrednem... 😉Sonics
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Branch New Engalndben egy 4.körösért.Így van. Carroll mester jövőre tovább tudja építeni a csapatot...
Branch helyett pedig jöjjenek a fiatalok!!!
több mint 14 éve
Röhögjél csak, pedig te, mint amerikás magyar biztos ismered azt az ősi dakota közmondást, hogy"karma is a bitch". Vasárnap az eredménykövetőben a végső leszámolás Helmut, csak te meg én (meg a többi fórumozó) majd meglátod. 😀Cover 2 fekszik Cutlernek 😂 😂Helmut ZimmerNincs akkora "szerencsétek" úgy néz ki játszani fog ellenetek, ha rajtam múlt volna már tegnap felküldöm mert amit nálunk Collins művelt az finoman szólva is bíztató volt a számotokra...davemayerMajd lezúzzuk mi is Cutlert. 😀
Na de mindjárt két óra, ideje felébrednem... 😉Sonics
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
braxa88
12 534
Branch New Engalndben egy 4.körösért. Szeretem nagyon Deiont, de ilyen áron nem sajnálom.
Jöjjön Butler és Tate