Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 14 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Megújult a Seahawks.com oldala. Nagyon jó, tetszik 😊

több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
nem edzett: Mebane, Jennings és Davis. Valszeg egyiksem játszik vasárnap 😕braxa88
Újra felmerül bennem a kérdés. Miért küldtök el Wilsont?
több mint 14 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
nem edzett: Mebane, Jennings és Davis. Valszeg egyiksem játszik vasárnap 😕braxa88
A fenébe, még Jenningset is nagyon sajnálom, de ez nem az ő dicsérete, inkább a sec. depth kritikája..

@KJuraszik
több mint 14 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Hoppa, Hori felhuzott minket a power rankingon. Mik nincsenek 😀

18. (+8) Seattle Seahawks (3-2)
Sikerült nyerni (2), idegenben (2), egy esélyesebb csapat ellen (2), és még az új szerzemény Lynch is jól mutatkozott be (2). Így jön ki a 8 hely előretörés.

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
nem edzett: Mebane, Jennings és Davis. Valszeg egyiksem játszik vasárnap 😕
több mint 14 éve
Na, en atadtam az uzenetet 😊
A message from Coach Carroll! "hey 12th man, let's get a huge "SEA! HAWKS!" chant going during the coin toss up until kickoff on Sun... spread the word!"

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
The comeback of Mike Williams
http://sports.espn.go.com/los-angeles/nfl/news/story?id=5696566

jó kis cikk, elég hosszú, de megéri beleolvasni
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Mebane hiánya nem tűnt fel a Soldieren, de tartok attól, hogy a héten megérezzük :/
Múlt heti jó szokásunkhoz híven rengeteg Cover 2, illetve Cover 3 variációt gyakoroltunk. Nem tudom mi a cél, de lehet, hogy megint a LOS +10 yrdot akarjuk megvédeni, csak nehogy meglepődjünk....
Mondjuk ismerve a DB állományunkat, én is inkább a Dlinere, és a Safety corpsra szavazok, mint a zseniális cornereinkre. Tudom, hogy azért ez egy hangyányit összetettebb, kedvem sincs most jobban belemenni...

üdv
H
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
Idén eddig egész jól megúsztuk a sérüléseket. Remélem ez így is marad és nem kiabálom el.
több mint 14 éve
Carrol kibukott, hogy csak 19. a listan 😀

number 19 in SI's "coaches as players" rankings?? cmon, i'm throwing the challenge flag on that! http://bit.ly/c94kdWendorphyn
De legalább van humora. Ha meg vasárnap behúzzuk a Cards meccset ez már őt sem fogja érdekelni. Viszont, ha jól látom John Ryan nincs sérült listán, pedig külön megemlítették a brutál ütközéses büntetéseknél az ő lezúzását is. Jó lenne, ha egyben maradna a csapat, nem szednék szét a sérülések, mint tavaly.garrett27
igen szinte biztos volt amugy is h Ryan játszik vasárnap.
amugy meg nem lesz szükség punterre 😛braxa88
Annyira azert nem, mert az elso jelentesek bordaserulesrol beszeltek, de valoszinuleg csak egy csunya zuzodas, amivel azert lehet meg jatszani. Max nem akar lezuzni egy 120al futo masfeltonnas bengat, akinek a haverjanak nem teszik az O szandeka.. 😊 Amugy meg lassan allas nelkul lesz Ryan (kam) 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan
amugy meg nem lesz szükség punterre 😛braxa88
Reméljük, hogy Ryan unatkozni fog... 😀 😀 😀

A vasárnapi ütközés pedig irgalmatlan volt. Kemény fiúk ezek...
Lynch-ben nagyon bízom... biztos bizonyítani akar hazai pályán.

Braxa jó a siged... 😊

több mint 14 éve

number 19 in SI's "coaches as players" rankings?? cmon, i'm throwing the challenge flag on that! http://bit.ly/c94kdWendorphyn
De legalább van humora. Ha meg vasárnap behúzzuk a Cards meccset ez már őt sem fogja érdekelni. Viszont, ha jól látom John Ryan nincs sérült listán, pedig külön megemlítették a brutál ütközéses büntetéseknél az ő lezúzását is. Jó lenne, ha egyben maradna a csapat, nem szednék szét a sérülések, mint tavaly.garrett27
amugy meg nem lesz szükség punterre 😛
több mint 14 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan

De legalább van humora. Ha meg vasárnap behúzzuk a Cards meccset ez már őt sem fogja érdekelni. Viszont, ha jól látom John Ryan nincs sérült listán, pedig külön megemlítették a brutál ütközéses büntetéseknél az ő lezúzását is. Jó lenne, ha egyben maradna a csapat, nem szednék szét a sérülések, mint tavaly.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve

number 19 in SI's "coaches as players" rankings?? cmon, i'm throwing the challenge flag on that! http://bit.ly/c94kdW

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
mike williams
braxa88
Nem semmi, ma de Carroll hol all mar? 😊endorphyn
ténleg 😂 izgul az öreg 😊
több mint 14 éve
mike williams
braxa88
Nem semmi, na de Carroll hol all mar? 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
mike williams
több mint 14 éve
Ezt a Cutler dolgot mar parszor atbeszeltuk meccs elott - kozben - utan, szoval arra nem volt mit reagalnom. 😛endorphyn
petey
aranyos ez a kis hi5 bullet 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 864 — Csodabogár
Ezt a Cutler dolgot mar parszor atbeszeltuk meccs elott - kozben - utan, szoval arra nem volt mit reagalnom. 😛endorphyn

több mint 14 éve
Urak, csak infokent, felkerult TYT-re. Mar akit erint.

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
biztos így van. 😊 van is mire arcozni...komolyra fordítva:

baszki, végignéztem, de nem haltam ameg az izgalomtól mert kb egy közepes csapat éppen megvert egy bűnrossz, forgóajtóval vetekedő OL mögött játszó QB-t. Szegény Cutler ennyi erőel kimehetett olna egy Centerel is hogy megkapja a snapet. Mondjuk ez legyen az ő bajuk, tőletek meg nem vitatom el a W-t, megdolgozott érte az O. Ez a véleményem, meg az hogy HBeck-et bizony nagyon kisegítette a futójáték.petey
Nem vitatod el. Öröm - bódogszág! 😂endorphyn
örülök hogy csak ennyi jött le 😂

petey
Ezt a Cutler dolgot mar parszor atbeszeltuk meccs elott - kozben - utan, szoval arra nem volt mit reagalnom. 😛

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 864 — Csodabogár
nagy már az arc egy W után 😊braxa88

baszki, végignéztem, de nem haltam ameg az izgalomtól mert kb egy közepes csapat éppen megvert egy bűnrossz, forgóajtóval vetekedő OL mögött játszó QB-t. Szegény Cutler ennyi erőel kimehetett olna egy Centerel is hogy megkapja a snapet. Mondjuk ez legyen az ő bajuk, tőletek meg nem vitatom el a W-t, megdolgozott érte az O. Ez a véleményem, meg az hogy HBeck-et bizony nagyon kisegítette a futójáték.petey
Nem vitatod el. Öröm - bódogszág! 😂endorphyn
örülök hogy csak ennyi jött le 😂

több mint 14 éve
drive of the week:
http://www.nfl.com/videos/seattle-seahawks/09000d5d81b6ede3/Drive-of-the-Week-New-look-Seahawks
meccs közben ugy irtam erről h mintadrive 😊
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Sajnálom Curryt, de durva, hogy a "safest pick of the draft"ok mennyire nagy bustaránnyal rendelkeznek.
több mint 14 éve
sok köszönet nem lesz benne 😉petey
nagy már az arc egy W után 😊braxa88

Nem vitatod el. Öröm - bódogszág! 😂

-- TIME I'AM! --