NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 15 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 703 — SuperBowl Champions 2013/2014
ez ma mindennek a legalja volt...mongyon le mindenki főleg az offense. St Luoisban 3pontos csinálni?! az mi?
hasselbeck cut. nulla semmi, szar. elzavarni a picsába kit érdekel mit tett a csapatért évekkel ezelőtt.

ez a szezon megint kuka. és az a legbosszantóbb h igy is álltam neki a szezonnak, de ezek a buzik nyertek 2 meccset és elkezdtem reménykedni.
6-10es szezon király lenne. Falcons, 49ers, Bears, atyaég Saints, ezek nagyon meg fognak verni...

3pont...hihetetlen.

bocs, de baszottul ideges vagyok mindenrebraxa88
Semmi Baj Braxa! Belfér! 😊

Öröm a bánatban, hogy legalább a kedvenc ellenfelünktől kaptunk ki, szóval attól, akit szívünk mélyén mind szeretünk.
Este, vagy holnap szívesen írok a dologról mélyebben, Azt hiszem Matt Hass ideje lejárt, megvédhetetlen, és a legnagyobb baj, hogy egyáltalán nem érti, mit kér tőle Bates.

u.i nem értettem a PO-s örömködést, illetve értettem én, hisz a fan midig remél... csak ahhoz még nekünk kell 2 jó offseason 😊Helmut Zimmer
Ez a 3 pont tényleg sovány 😊 Viszont így megkérdőjelezhetetlenül megnyílt az út Matt leváltásához.Offseasonban volt egy interjú ahol megkérdezték,hogy mit érez a konkurencia miatt. Úgy látszik az ott mutatott zavartsága nem csak a véletlen műve.
*Helmut ne vedd sértésnek* De legalább nem a mostani Buffalotól kaptunk ki 😀
több mint 15 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 277 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Volt pozitív meglepetés a csapattól ebben a szezonban, most pedig jött a negatív....
A Rams meg kellett volna verni, nem simán kikapni....

több mint 15 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 674 — Seahawks fan
Sajnálom Hassiet, de tegnap végleg lemondtam róla. Ilyen kilátástalan, gyáva játékot kezdő QB-k sem nagyon produkálnak manapság. Utolsó pillanatban vagyunk, ha nem váltunk ez is egy szégyellnivaló, gyalázatos szezonná válik. Merész dolog, de a tegnapi teljesítményt Karcsi gond nélkül tudta volna hozni, úgy hogy egy éles dobása sem volt még. Ez már nem a türelemről szól, Hassie akkora gödörben van, hogy a feje búbja sem látszik ki. Szegény Forsett küzdött emberesen, de fizikálisan nincs ott, hogy elsőszámú úthenger legyen. Úgy lekapkodták, mint a legyet, még akkor is, ha a blokkok sem jöttek megfelelő időben. Steven Jackson meg a fél védelemmel a nyakában tolta át magát a sárga vonalon. Sajnálom ezt a tegnapi estét, mert borzasztó volt látni a kilátástalan vergődést.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 15 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 839
Remélem már készülnek a Locker mezek.
több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
hassinek volt 15 yardnál hosszabb passz kisérlete egíáltalán? nem nagyon emlékszem ilyenre.
több mint 15 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 883 — secret level
ez ma mindennek a legalja volt...mongyon le mindenki főleg az offense. St Luoisban 3pontos csinálni?! az mi?
hasselbeck cut. nulla semmi, szar. elzavarni a picsába kit érdekel mit tett a csapatért évekkel ezelőtt.

ez a szezon megint kuka. és az a legbosszantóbb h igy is álltam neki a szezonnak, de ezek a buzik nyertek 2 meccset és elkezdtem reménykedni.
6-10es szezon király lenne. Falcons, 49ers, Bears, atyaég Saints, ezek nagyon meg fognak verni...

3pont...hihetetlen.

bocs, de baszottul ideges vagyok mindenrebraxa88
Semmi Baj Braxa! Belfér! 😊

Öröm a bánatban, hogy legalább a kedvenc ellenfelünktől kaptunk ki, szóval attól, akit szívünk mélyén mind szeretünk.
Este, vagy holnap szívesen írok a dologról mélyebben, Azt hiszem Matt Hass ideje lejárt, megvédhetetlen, és a legnagyobb baj, hogy egyáltalán nem érti, mit kér tőle Bates.

u.i nem értettem a PO-s örömködést, illetve értettem én, hisz a fan midig remél... csak ahhoz még nekünk kell 2 jó offseason 😊
több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549

3pont...hihetetlen.

bocs, de baszottul ideges vagyok mindenre
több mint 15 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 883 — secret level
Ó Uram !

Kérlek nézz le ránk, és küldj nekünk egy alázatos, szerethető, frencsájz QB-t, aki arca, és vezére a csapatunknak!
több mint 15 éve
pataj13 2
Sziasztok!

Tudtok linket ajánlani, amiket találtam mind rossz minőségűek! Előre is köszi!

Go Seahawks
több mint 15 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
kár h igy távozik :/
helyét a rosteren Terrill veszi át. ezzel sztem biztossá vált h Mebane vasárnap nem játszik 😕braxa88
Visszhivtak Terrilt? Mi a szosz..endorphyn
Én örülök neki. Bírtam mindig a fószert.Sebii
Ot en is, csak meglepo. Egy szempontbol.

-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 839
Leroy Hill's career in Seattle likely finished after the Seahawks placed him on IR todaya.kacsa
helyét a rosteren Terrill veszi át. ezzel sztem biztossá vált h Mebane vasárnap nem játszik 😕braxa88
Visszhivtak Terrilt? Mi a szosz..endorphyn
Én örülök neki. Bírtam mindig a fószert.
több mint 15 éve
@rams

-idengebeli bénázás. Qwesten kívűl mindig gyengébb a seahawks. Rams mult héten nyert hazai pályán. Nehéz meccs lesz, ahol nem szabad ugy a pályára lépni mint a Redskins.
-Sérülések. Mebane, Trufant, Locklear átéka a meccs előtt fog eldőlni. előbbi 2 játéka nagyon kéne. Okung ugy nézki h kezdő LT lesz.
-Amendola. A liga jobb slot WRei közé tarrtozik, 3rd downáknol sok baj okozhat. Bradford rookie QB, Saffold rookie LT. Clemonséknak dominálnia kéne...
-Hasselbeck. Sok hibával játszik. ha Atogwet nem tartja vissza a meccstől sérülése akkor neki biztos lesz pickje.
-Forsett. Mult héten már egyedüliként kapta a carryket, minnél többet kéne futtatni őt, mert nem rossz.

Nehéz meccs lesz. Ha nem nyer a hawks akkor sztem nincs esély a POra, ha St Louisban nem nyer a csapat akkor hol?!
több mint 15 éve
Leroy Hill's career in Seattle likely finished after the Seahawks placed him on IR todaya.kacsa
Visszhivtak Terrilt? Mi a szosz..

-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 397 — Beware the Slim Reaper!
Minek ez a rózsaszín bohóckodás? A női tollasválogatottnak kellene ilyen színeket hordozni nem kétmázsás manusoknak.garrett27
http://www.nfl.com/pink
Mellrák elleni akció.
Ha már egy életet megment, akkor már megérte pinkben "bohóckodni" pár meccs erejéig.

több mint 15 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 674 — Seahawks fan
Minek ez a rózsaszín bohóckodás? A női tollasválogatottnak kellene ilyen színeket hordozni nem kétmázsás manusoknak.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 15 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 586 — Csodabogár
október, ujra rózsaszinparádé
meseszépbraxa88
egy kis zöld még beleférne 😊

több mint 15 éve
legfrissebb injury report.
Curry: teljes edzés
Mabane: limitált edzsés, jó hír 😊
Trufant: nem edzett, meccs előtt döntik el h játszik vagy nem....
Locklear: nem edzett, de vasárnap jó lesz
Clemons és Okung teljes edzés
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 124 — no es importante
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1382

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
helyét a rosteren Terrill veszi át. ezzel sztem biztossá vált h Mebane vasárnap nem játszik 😕
több mint 15 éve
október, ujra rózsaszinparádé

meseszép
több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
Leroy Hill's career in Seattle likely finished after the Seahawks placed him on IR today
több mint 15 éve
továbbra sem edz Mebane és Trufant. Sztem biztosan nem játszanak vasárnap.
így a kezdő CBk: Thurmond és Jennings, nickel: Lewis. Mebane helyén Siavii és Balmer kap majd lehetőséget.
Clemons és Locklear is kihagyta a tegnapi edzést, de ők sztem kezdők lesznek majd. Bár kis esély van egy Okung-Polumbus kezdő OT duóra...
Curry már limitáltan edzett

remélem a bye week után már mindenki egészséges lesz
több mint 15 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 703 — SuperBowl Champions 2013/2014
Carroll beteg: http://www.nfl.com/videos/seattle-seahawks/09000d5d81af064d/Sound-FX-Candid-Carroll
😀braxa88
Teljesen kész!

De legalább tudjuk ki hívta kritikus helyzetben a Def playeket! (2:33)
... be is szoptuk... 😀 😛Helmut Zimmer
Whooooohoohohoho ! 😀
Cheerleadernél mit mond?Nem értettem ki a zajból.
több mint 15 éve
Pitts cut.
meglepőbraxa88
Kar, de lehet, hogy nem lattak a teljes felepulesre komoly lehetoseget.

-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Attilahawks 284 — Seahawks fan
Endorphynnak hála megnézhettem a meccset.

ST ST ST
Nagyon fontos. Nem csupán a két KICKOFF return TD miatt. De rúgott két touchbacket Mare (egyet Ryan) , na meg a SD minden drive-ot a saját térfeléről volt kénytelen kezdeni, az esetek többségében 20 yardról vagy belülről. Ezért aztán hiába passzolt 455 yardot Rivers, mert nagy is volt a távolság.

Hasselbacknek volt egy két jó play-e, de volt aminél nem értettem mit csinál.
Pl. a 2. negyed végén 3&1-nél 19 másodperc volt hátra, időkérés nélkül.
OK, hogy az elkapók fogva voltak, de középen befutni reménytelen volt. Igy aztán az óra nem állt meg, a field goal unit hiába ment be, még akkor futottak le egy páran.
Jobb lett volna egy incomplete pass.

Azt hiszem egyszer a Pittsburghnél láttam, hogy nagyon kevéssel (talán 20 másodperc) a második negyed vége előtt ment az óra, megállítani nem lehetett és Roetlisberger úgy döntött, jöjjön inkább a field goal unit. A kommentátor meg is jegyezte, hogy bravúros volt a csere. A snap éppen időben indult. A hálót fel sem tudák húzni teljesen.