Seattle Seahawks
63 feliratkozó
több mint 15 éve
Tetszett, ahogy Okung betolta a fél Bears védelmet Forsett TD-nál. Lynch-ben bíztam, szerintem nem alaptalanul és első meccsre jó is volt a teljesítménye. Most már van egy komoly, nehézsúlyú futónk. Vagyis ismét van S.A. után. Én szegény Cutlert is sajnálom kicsit, mert amit az elmúlt meccseken kapott az másnak már a pályafutásába került volna. Mondjuk ez legyen az ő gondjuk, de a legendás Bears védelem (amely anno még Rex Grossmannt be tudta vinni a SB-ba) mintha nem találná a helyét. Most egy a lényeg, hogy nyertünk, és ha vasárnap is tudjuk hozni a Cards meccset, akkor már nem is olyan rossz a helyzet.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 15 éve
nagy már az arc egy W után 😊Grat a csapatnak, alig várom, hogy felkerüljön a tyt-re... 😊Madsok köszönet nem lesz benne 😉petey
több mint 15 éve
Meccs pozitívumai:-Okung nagyon jó volt, megette teljesen Pepperst.
-Williamsnek is nagy meccse volt, nagoyn megbízható célpont.
-Hassie nem dobott INT-et! Voltak nagyon vak passzai, de összességében, egész jól és türelmesen dobált.
-Nagyszerű volt a nyomás Cutleren, szép blitz csomagokat küldtünk rá.
-Lynch egy igazi tank, nagyon kellett egy ilyen futó.
Negatívumok a szokásosak. Secondary még mindig harmatos, sok hosszú playt nyeltünk.
Jövőhéten a Cardsot verni kell ez nem kérdés.
több mint 15 éve
Szoval Lynchre visszaterve, este neztem es kozben jottem tudatara, hogy Lynchet a Bills 0-5 -nel (tehat az allasuk a lenyeg szamomra) dobta ki. A tegnapi teljesitmenye bar szamokban nem volt olyan hatalmas (17 carries, 44 yard, 2.6 atlag es 1 TD), de az tuti, hogy nalunk ujra lett normalis futojatek. Emberunk szamtalanszor hozott plusz yardokat a hitek utan, plusz olyan helyzetekbol mentett 0 yardra vissza, hogy az nalunk ujnak szamit az utobbi evekhez kepest. Forsett is sokszor brillirozott es az O teljesitmenye szamokban jobb is, de jo, hogy emberunk jott. En birtam Jonest, de utana egy elmeny nezni Lynch jatekat. Egyszoval a Bills tenyleg egy marha, hogy elengedte!endorphynEgyetértek Veled. Végre van újra egy jó futónk! SA után talán most megtaláltuk végre az ideális párost...
Csak el ne kiabáljam... kopp-kopp
A meccshez még annyi, hogy Hassie-nek volt pár értelmes passza végre. Talán feljavul végre Ő is, a fal előtte most egész jó munkát végzett. A bűnetetéseket pedig csökkenteni kell...
több mint 15 éve
Szoval Lynchre visszaterve, este neztem es kozben jottem tudatara, hogy Lynchet a Bills 0-5 -nel (tehat az allasuk a lenyeg szamomra) dobta ki. A tegnapi teljesitmenye bar szamokban nem volt olyan hatalmas (17 carries, 44 yard, 2.6 atlag es 1 TD), de az tuti, hogy nalunk ujra lett normalis futojatek. Emberunk szamtalanszor hozott plusz yardokat a hitek utan, plusz olyan helyzetekbol mentett 0 yardra vissza, hogy az nalunk ujnak szamit az utobbi evekhez kepest. Forsett is sokszor brillirozott es az O teljesitmenye szamokban jobb is, de jo, hogy emberunk jott. En birtam Jonest, de utana egy elmeny nezni Lynch jatekat. Egyszoval a Bills tenyleg egy marha, hogy elengedte!
-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
nagyon csodálkoztam h milyen jól játszottunk és örülök lyncgnek pluszba is 😊viszont kezdek egyre jobban tele lenni carlsonnal. annyi dropja van mint egy átlag másik csapatnak. értem h nem minden passz tökéletes de mostmár azért elkezdhetné beváltani a benne lévő dolgokat
több mint 15 éve
Grat a csapatnak, alig várom, hogy felkerüljön a tyt-re... 😊MadNem volt rossz, ne figyelj a hivatasos varjukra..! 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Hali srácok!Jó kis meccs volt a tegnapi! 😊
Williams, Lynch, Forsett és a védelem egész jó volt. Ha hétvégén elkapjuk a Cardinalst elkezdek reménykedni a PO-ba...
több mint 15 éve
Grat a csapatnak, alig várom, hogy felkerüljön a tyt-re... 😊Madsok köszönet nem lesz benne 😉
több mint 15 éve
Grat a csapatnak, alig várom, hogy felkerüljön a tyt-re... 😊
@KJuraszik
több mint 15 éve
Győzelem 😉 Egyenlőre nem igen tudom hová tenni.( Hesszi INT nélkül -mi történt?-)
A Medvéket sem tudom elhelyezni. Eddig lufinak tűnt a teljesítményük.
Nem kell magyarázkodni viszont. A győzelem az győzelem. Főleg ilyen körülmények között értékes. A meccset sajnos nem láttam csak a statisztikákat és az öszefoglalót, de amint tudom megnézem.
több mint 15 éve
Na nyertünk jeee 😀 Most elég jól játszottunk, nem azt mondom hogy nem voltak hibáink de azért jól játszottunk 😊habibtől
Tehát már tudod ki az a #31-es... két társat is elzárt TD Hestertől, ahelyett, hogy egyenesen nekifutott volna!
több mint 15 éve
gratula a győzelemhez, jól játszottatok. Lynchre nem voltunk felkészülve pedig nem egy rookie, szánalom volt sajnos kedvenc csapatom.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 15 éve
Na nyertünk jeee 😀 Most elég jól játszottunk, nem azt mondom hogy nem voltak hibáink de azért jól játszottunk 😊
több mint 15 éve
vegre gyoztunk idegenben is! Gratula a csapatnak!! 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Szerintem a defense meg tudja oldani a Cutler vonalat, a kulcs nálam egyértelműen Hassie megbízhatósága és bevállalósága, no meg a lehetőséghez jutó elkapók (Butler, Tate, Williams). Lynch-től sokat várok.garrett27Én is: Remélem hamarabb fut TD-t, mint megnyitják az aktáját az őrsön...
több mint 15 éve
Szerintem a defense meg tudja oldani a Cutler vonalat, a kulcs nálam egyértelműen Hassie megbízhatósága és bevállalósága, no meg a lehetőséghez jutó elkapók (Butler, Tate, Williams). Lynch-től sokat várok.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 15 éve
az egész Dline jó, főleg futás ellen elit, pass rushban nem annyira. Clemons jó abba, de a broncos ellen 0 volt.nekem bryant celemens játéka ugrott ki eddig nagyon a falból. de lehet h elslisszoltam a kisbarátunk mellett 😊a.kacsainterior line azért remélem dominálni fog. mebane-nak kéne egy istenes meccs. de valóban pass rush, ez a lényeg, ha lesz van esélyünk ha nem goodbye game. reméljük h cutler még azért érzi a fejfájását. okung meg gondolom kap majd segítséget. lynch azért képes némi pass blockingra is, a méretéből kifolyólag.a.kacsaMebanenek istenes szezonja van 😛 futás ellen elit, és már sackje is volt és több qb hit... bár játéka kérdéses.(Q)braxa88
secondaryvel vannak a D-ben a nagy gondok.
több mint 15 éve
nekem bryant celemens játéka ugrott ki eddig nagyon a falból. de lehet h elslisszoltam a kisbarátunk mellett 😊interior line azért remélem dominálni fog. mebane-nak kéne egy istenes meccs. de valóban pass rush, ez a lényeg, ha lesz van esélyünk ha nem goodbye game. reméljük h cutler még azért érzi a fejfájását. okung meg gondolom kap majd segítséget. lynch azért képes némi pass blockingra is, a méretéből kifolyólag.a.kacsaMebanenek istenes szezonja van 😛 futás ellen elit, és már sackje is volt és több qb hit... bár játéka kérdéses.(Q)braxa88
több mint 15 éve
interior line azért remélem dominálni fog. mebane-nak kéne egy istenes meccs. de valóban pass rush, ez a lényeg, ha lesz van esélyünk ha nem goodbye game. reméljük h cutler még azért érzi a fejfájását. okung meg gondolom kap majd segítséget. lynch azért képes némi pass blockingra is, a méretéből kifolyólag.a.kacsaMebanenek istenes szezonja van 😛 futás ellen elit, és már sackje is volt és több qb hit... bár játéka kérdéses.(Q)
több mint 15 éve
interior line azért remélem dominálni fog. mebane-nak kéne egy istenes meccs. de valóban pass rush, ez a lényeg, ha lesz van esélyünk ha nem goodbye game. reméljük h cutler még azért érzi a fejfájását. okung meg gondolom kap majd segítséget. lynch azért képes némi pass blockingra is, a méretéből kifolyólag.
több mint 15 éve
mit vártok a holnapi meccstől,sztem csak akkor lesz sanszunk ha Hassi nem lesz balfasz(futójáték sztem Bears ellen nem fog működni.) + Clemons vezetette pass rush szétszedi Cutlert...
Okungnak nehéz dolga lesz Peppers-szel, kiváncsi vagyok mire lesz képes ellene.
nem várok győzelmet...
több mint 15 éve
Butler a kezdő flanker. már csak QB kéne neki...braxa88Es Obomanu a backupja.
-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Nem edzett:TE John Carlson, helyere Chris Baker allt be. (Nincs baj, csak az elso gyermekuket varjak a felesegevel es elkeredzkedett)
DE Dexter Davis- combhajlito izom
CB Marcus Trufant - boka. Vegul pihent, pedig volt rola szo, hogy edz. Helyette Thurmond allt be.
A Bearsnel nem edzett:
LB Lance Briggs (ankle)
OG Roberto Garza (knee)
CB Charles Tillman (calf)
S Major Wright (hamstring)
Limitaltan edzett:
LB Brian Urlacher (groin)
Edzett:
QB Jay Cutler (head) jatszani fog
OT Chris Williams (hamstring)
-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Branch New Engalndben egy 4.körösért.Plane, hogy anno mondjuk 1. korosert jott, de kozben eltelt par ev. Visszakaptuk az elveszett 4. korunket. Es ez jo. Amugy a legjobbakat neki!
Szeretem nagyon Deiont, de ilyen áron nem sajnálom.
Jöjjön Butler és Tatebraxa88
-- TIME I'AM! --