Seattle Seahawks

63 feliratkozó

több mint 15 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Ugy nez ki, hogy Carrollek megdolgoztatjak pluszba a QB -WR tandemeket. Edzes utan maradniuk kellett, hogy meg dobaljanak. Nagyon helyes!

-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Butler a kezdő flanker. már csak QB kéne neki...
több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
Branch New Engalndben egy 4.körösért.
Szeretem nagyon Deiont, de ilyen áron nem sajnálom.

Jöjjön Butler és Tatebraxa88
azért az vicces h holmes 5.ért ment 😀
több mint 15 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.

Így van. Carroll mester jövőre tovább tudja építeni a csapatot...
Branch helyett pedig jöjjenek a fiatalok!!!Sonics
Igazából nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, bár nem hiszem, hogy ez az ő hibája lenne! Sok sikert Deion!!!
több mint 15 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Majd lezúzzuk mi is Cutlert. 😀

Na de mindjárt két óra, ideje felébrednem... 😉Sonics
Cover 2 fekszik Cutlernek 😂 😂Helmut Zimmer
Röhögjél csak, pedig te, mint amerikás magyar biztos ismered azt az ősi dakota közmondást, hogy"karma is a bitch". Vasárnap az eredménykövetőben a végső leszámolás Helmut, csak te meg én (meg a többi fórumozó) majd meglátod. 😀füligjimmy
Ezt a pisztolyrántást... ezt már szeretem! :cool:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 15 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 514 — Seahawks fan

Így van. Carroll mester jövőre tovább tudja építeni a csapatot...
Branch helyett pedig jöjjenek a fiatalok!!!

több mint 15 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nincs akkora "szerencsétek" úgy néz ki játszani fog ellenetek, ha rajtam múlt volna már tegnap felküldöm mert amit nálunk Collins művelt az finoman szólva is bíztató volt a számotokra...davemayer

Cover 2 fekszik Cutlernek 😂 😂Helmut Zimmer
Röhögjél csak, pedig te, mint amerikás magyar biztos ismered azt az ősi dakota közmondást, hogy"karma is a bitch". Vasárnap az eredménykövetőben a végső leszámolás Helmut, csak te meg én (meg a többi fórumozó) majd meglátod. 😀

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550

Jöjjön Butler és Tate
több mint 15 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Nincs akkora "szerencsétek" úgy néz ki játszani fog ellenetek, ha rajtam múlt volna már tegnap felküldöm mert amit nálunk Collins művelt az finoman szólva is bíztató volt a számotokra...davemayer

Cover 2 fekszik Cutlernek 😂 😂
több mint 15 éve

Lehet hogy az álmod teljesülni fog, ahogy a mi falembereink blokkolnak, tesco árufeltöltőnek is gyengék 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 15 éve

Na de mindjárt két óra, ideje felébrednem... 😉

több mint 15 éve
Cutler nem játszott tegnap.
Remélem, hogy ellenünk sem fog. Pihenje csak ki azt az agyrázkódást rendesen.

Kicsit jobbak lennének az esélyeink... 😊Sonics
Nincs akkora "szerencsétek" úgy néz ki játszani fog ellenetek, ha rajtam múlt volna már tegnap felküldöm mert amit nálunk Collins művelt az finoman szólva is bíztató volt a számotokra...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 15 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Vagy épüljön csak fel, nem olyan feledékeny a srác és elég lesz neki azt mondani, hogy "Ni" és már zuhan is a cukra.

több mint 15 éve
Cutler nem játszott tegnap.
Remélem, hogy ellenünk sem fog. Pihenje csak ki azt az agyrázkódást rendesen.

Kicsit jobbak lennének az esélyeink... 😊

több mint 15 éve
Tessu Seattle Seahawks 151
Amúgy meg jók az ilyen vitaindító különvélemények.
HHelmut Zimmer
Ja jok, ha nem ugy kezdjuk a masikra reflektalva, hogy "Hulyeseg..." 😛endorphyn
Bocs kicsit erős volt a felütés 😊
A pontos megfogalmazás az lett volna, hogy "szerintem még korai". A többit fenntartom 😛
több mint 15 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Erre most azért nem írok semmit mert utálom ekézni a Finst (ne felejtsük el, hogy a Bills-hez képest a fins maga a csoda!)Helmut Zimmer
Yo vagy brotha
több mint 15 éve
Erre most azért nem írok semmit mert utálom ekézni a Finst (ne felejtsük el, hogy a Bills-hez képest a fins maga a csoda!)
több mint 15 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Úgy hírlik, hogy Brady Branchet szeretné nagyon Moss helyére. .mr nemo
Nem csodálom...már a fodrászhoz sem talál el. (remélem nem kérnek még mellé sok draft pick-et)12
Nagy sz...ban van a Pats, ha már Branch kell Bradynek. A legutóbbi meccsüket ugyan látszólag simán hozták, de ha visszaemlékszünk, Brady leginkább az oldalvonalon kívül ugrálgatott örömében a megszerzett pontok után. Az a DEF meccse volt.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 15 éve
Ja jok, ha nem ugy kezdjuk a masikra reflektalva, hogy "Hulyeseg..." 😛endorphyn
Azzal nem kell törődni, az csak az önbizalomhiány miatt van, de azt majd itt megszerzi a kisköcsög...

több mint 15 éve
Az a baj, hogy Hassie játékában még az egészséges rizikó sincs benne. Semmi bátor, bevállalós nagy dobás. Mindig a legtutibbat, nehogy gond legyen. Ez egy újonctól rendben van, de az ő tapasztalatával nagyon kevés. Ráadásul ezzel a támadásaink is könnyen kiismerhetőek. Talán Lynch érkeztével több lesz az opció, de akkor is kellenének a meglepő, merész megoldások.garrett27
Kicsit tovább gondolva, az "Egész csapat mögötte áll"-t...valóban (!) de ki áll előtte??? Úgy gondolom (és be kell ismerni némi joggal) MH nem bízik a falban*...de az OC???

*Ezt némileg kiegészíti az, amit Sityak írt az 583-ban a lézervektorplotterek kopási együtthatójáról.

több mint 15 éve
Úgy hírlik, hogy Brady Branchet szeretné nagyon Moss helyére. .mr nemo
Nem csodálom...már a fodrászhoz sem talál el. (remélem nem kérnek még mellé sok draft pick-et)

több mint 15 éve
Szerintem én nem a "Hülyeség" kezdetű postra válaszoltam... , hanem arra, ami így kezdődött "1. seattle környéki szakírók akik folyamatosan figyelik a csapat edzéseit." 😉Helmut Zimmer
Nem is azt mondtam..😊

-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Szerintem én nem a "Hülyeség" kezdetű postra válaszoltam... , hanem arra, ami így kezdődött "1. seattle környéki szakírók akik folyamatosan figyelik a csapat edzéseit." 😉
több mint 15 éve
Amúgy meg jók az ilyen vitaindító különvélemények.
HHelmut Zimmer
Ja jok, ha nem ugy kezdjuk a masikra reflektalva, hogy "Hulyeseg..." 😛

-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
OFF: Bent voltam ma este a Mammut 2. -ben levo Saturnban es megneztem a 3D-s tv felhozatalt. Sonyeknal is ment a promozas BlueRay discrol. Mindenfele rajzfilmek meg hasonlo marhasagokat raktak be, de egyszer csak mit latok? Az Ohio epp Matt Barkley-t sackeli es Carroll az oldalvonalon betamasztva idegeskedik. Aztan vegul mutatjak a nyero TD -t es persze 18-10 gyozott a Trojans. 3D -ben eleg jol mutatott. Meg akkor is, nem tipikus, hogy nalunk amifocival promoznak. 😊

-- TIME I'AM! --