Seattle Seahawks
63 feliratkozó
több mint 15 éve
Elso INT-rol nem tehetett, mert Gates probalt meg elkapni egy nehez labdat es felporgott, a masodiknal meg kockaztatni kellett a vegen.Én is azt mondom. Ha a ST összeáll, és a defense hozza azt, amit eddig - meg még Rivers se dobál inteket - akkor sokáig is juthatunk.szabaSzép volt fiúk. Legalább szimpatikus csapattól kaptunk ki 😀szabaköszi 😊
Rivers egy állat, vele bárkit meg lehet vernibraxa88
több mint 15 éve
Én is azt mondom. Ha a ST összeáll, és a defense hozza azt, amit eddig - meg még Rivers se dobál inteket - akkor sokáig is juthatunk.Szép volt fiúk. Legalább szimpatikus csapattól kaptunk ki 😀szabaköszi 😊
Rivers egy állat, vele bárkit meg lehet vernibraxa88
több mint 15 éve
Szép volt fiúk. Legalább szimpatikus csapattól kaptunk ki 😀szabaköszi 😊
Rivers egy állat, vele bárkit meg lehet verni
több mint 15 éve
Szép volt fiúk. Legalább szimpatikus csapattól kaptunk ki 😀
több mint 15 éve
Örülök, hogy Clemons szépen magára talált nálatok. Vak oldalon játszik vagy a másikon?BleedingGreenRiverst onnan kapta el ketszer.
Megegyszer grat nektek, legalabb verjetek a Raiders, Chiefs kettost is, ha mar igy alakult 😊
több mint 15 éve
Örülök, hogy Clemons szépen magára talált nálatok. Vak oldalon játszik vagy a másikon?

több mint 15 éve
én sem cserélném le Hassit. 2-1re állunk, POra esély van. Annyira nem szar Hassi, h cserélni kéne, play hivásokkal van sztem baj (is). Whitehirst lutri...braxa88Igazad van Braxa. Én is hagynám Hassie-t most.
Más kérdés, hogyha egy meccs már elúszik, vagy igen vezetünk akkor nyugodtan be lehetne dobni Karcsit a mély vízbe. De most ez elég rizikós. Ráadásul fontos csoportrangadó jön a Kosokkal... 😊
Ezt sem hittem volna egy hónappal ezelőtt....
több mint 15 éve
Na, a tegnapi meccs utan unnepelyesen vissza is allitom a pofilkepem..endorphynKi ez a bamba gyerek?
több mint 15 éve
én sem cserélném le Hassit. 2-1re állunk, POra esély van. Annyira nem szar Hassi, h cserélni kéne, play hivásokkal van sztem baj (is). Whitehirst lutri...
több mint 15 éve
Na, a tegnapi meccs utan unnepelyesen vissza is allitom a pofilkepem..
-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Igazi ferfi bevallalja, hogy becsereli! 😊 Amugy azert szent tehen, mert nincs olyan ember, aki bizonyitottan jobb nala. Viszont pont, hogy a Rams ellen lehetne berakni. Mondjuk egy negyedet, vagy felidot. Tudatosan megbeszelni elotte mindket QB-val a felallast es rakesziteni a csapatot, hogy mi a helyzet. Ha jol nyomja, akkar maradhat is vegig. Nem szamitok jo evadra, szoval ha valamikor, akkor most meg lehet huzni ezt. Sajnalom Hassiet, de botranyos amit muvel.Nezzuk meg mit tud Karoly!endorphyn2-1-re állunk, ember nincs, aki bevállalná. Hassie Seattle-ben szent tehén (egyenlőre). Mondjuk a Rams ellen én azért lehet, hogy pihentetném.garrett27
-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Nezzuk meg mit tud Karoly!endorphyn2-1-re állunk, ember nincs, aki bevállalná. Hassie Seattle-ben szent tehén (egyenlőre). Mondjuk a Rams ellen én azért lehet, hogy pihentetném.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 15 éve
Konkrétan anyukám jobban hívná a Def playeket, mint a DC.Jo, hat a draga mama levezenyelte a felnottevallasod. Ugy konnyu... 😀
Nem hiszem el, hogy ennyire balf@sz teljesítménnyel nyerünk. Mennyit dobált River a 2.-ban, 300- 320 Yardot?!
matthass (nemecsekernő) a másik döbbenet.Helmut Zimmer
-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
De nagyon szoros a verseny, a javítani valóban az O#-el - mondjuk kezdetnek legyen képes 20 pontot szerezni egy meccsen és GL szituban 3-ból egy sikerüljön...Konkrétan anyukám jobban hívná a Def playeket, mint a DC.A védelmen van mit javítani. Riverst majdnem naggyá tette a D. undisputedly
Nem hiszem el, hogy ennyire balf@sz teljesítménnyel nyerünk. Mennyit dobált River a 2.-ban, 300- 320 Yardot?!
több mint 15 éve
Hogy ment át Washington a 2. kick off-nál! Kb. 4-szer kellett volna elesnie. Ha jól olvastam, Hassie a 2. félidőben 17 yardot passzolt! Ez nagyon kemény! Rivers 337 yardot. Mégis nyertünk. Szinte hihetetlen! Néztem a Broncos-Colts meccset és végig bennem volt az ideg amúgy is, amikor meg Faragó Ricsi elkezdett számolgatni, és a mi meccsünket röviden már az elején elintézte, hogy a San Diego valószínűleg nyerni fog (ugye a Kansas City-nek nem mindegy), na akkor a plafonon voltam. Számomra a meccs legfőbb tanulsága, hogy kell egy új irányító (Hassie érdemei elismerése mellett), egy Rogers-Rivers szintű fiatal.garrett27Washington egy állat. 😊 Alig várom, hogy fennt legyen a meccs valahol...
Kemény kis derbi lehetett, várható volt, hogy Rivers szétdobál bennünk, de Thomas amikor kellett azért ott volt. 😊
Hát nem gondoltam volna, hogy az első 3 meccsből 2-t nyerünk. 😊 Mondjuk azt meg végképp nem, hogy a Frisco egyet sem.
Érdekesen alakul az nfc west.
Faragó Ricsi pedig nem szeret bennünk, már a tavalyi szezonban közvetített meccs alatt is ez volt az érzésem.
több mint 15 éve
Hogy ment át Washington a 2. kick off-nál! Kb. 4-szer kellett volna elesnie. Ha jól olvastam, Hassie a 2. félidőben 17 yardot passzolt! Ez nagyon kemény! Rivers 337 yardot. Mégis nyertünk. Szinte hihetetlen! Néztem a Broncos-Colts meccset és végig bennem volt az ideg amúgy is, amikor meg Faragó Ricsi elkezdett számolgatni, és a mi meccsünket röviden már az elején elintézte, hogy a San Diego valószínűleg nyerni fog (ugye a Kansas City-nek nem mindegy), na akkor a plafonon voltam. Számomra a meccs legfőbb tanulsága, hogy kell egy új irányító (Hassie érdemei elismerése mellett), egy Rogers-Rivers szintű fiatal.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 15 éve
Konkrétan anyukám jobban hívná a Def playeket, mint a DC.A védelmen van mit javítani. Riverst majdnem naggyá tette a D. Úgy,hogy nincsenek elvárásaim a csapattal szemben, hihetetlenül nagy örömöt okoz egy ilyen W 😊 A Frisco elleni győzelem felértékelődött az újabb vereségükkel, de nem számít.
Amint tudom megnézem a teljes mérkőzést. Az ATL- NO is várhat 😊
u.i.: Washington számait kétszer is kihúzták, el tudom képzelni,most milyen fejfájással kűzd 😊
több mint 15 éve
ma sikerült megnézem a skins miatt a ramset. bradford nem úgy mozog mint egy rookie. nagyon jól érzi magát, és meglepetésemre a fal előtte jól működik. sámuel mondjuk megsérült, de gondolom játszani fog, lau meg mindehol ott van a defenseben. izgalmas lesz sztem, főleg ha hassie megint balfaszkodika mai meccsre meg büszke vagyok, hogy 6x vertük meg magunkat és mégis sikerült valahogy összeszedni a győzelmet. én még a védelemből bryantet emelném ki, mert sztem iszonyatosan játszott ma IS!
több mint 15 éve
St Louisban sosem annyira könnyű nyerni, persze a ha a Rams nyer lebontják a fanok a stadiont, de nem számítok kö9nnyű meccsre, főleg ha Hassie Atogwe felé fog ivelgetni2-1, jövő héten Rams, nem lesz az sem könnyű.braxa88Veritek a Chargerst, a 9erst, ÉS nem könnyű a Rams elleni meccs. Mi történt az NFL-lel? 😂DoM
több mint 15 éve
2-1, jövő héten Rams, nem lesz az sem könnyű.braxa88Veritek a Chargerst, a 9erst, ÉS nem könnyű a Rams elleni meccs. Mi történt az NFL-lel? 😂
több mint 15 éve
Konkrétan anyukám jobban hívná a Def playeket, mint a DC. Nem hiszem el, hogy ennyire balf@sz teljesítménnyel nyerünk. Mennyit dobált River a 2.-ban, 300- 320 Yardot?!
matthass (nemecsekernő) a másik döbbenet.
több mint 15 éve
Csak a végét láttam, gratula! Earl Thomas :cool:

több mint 15 éve
hihetetlen meccs volt, el sem hiszem.Leon Washington, Earl Thomas, Chris Clemons, Brandon Mebane és az egész Special Team hatalmas volt. Grat!
2-1, jövő héten Rams, nem lesz az sem könnyű.