Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 4 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Csak én vagyok az egyetlen akinek fingja nincs sose Helmut szóképeiről? 😀😀
Cowboykarcsi90
A Vulkán nem szókép, hanem a Portland Trailblazers tulajdonosi jogait gyakorló szervezet.
Damien Lillard pedig a Trailblazers arca, és minden idők egyik legnagyobb Blazere, amúgy egy Top n (n<20) kosárlabdázó, akinek nagyon tele lett a fasza az FO-val. Nagyjából szinkronban a fanokkal..... Ebből van egy kis feszülés. Többi elolvasható a neten.

Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
topin New England Patriots 2 252
Cowboykarcsi90
Én néha bemákolok valami értelmet sejtető magyarázatot, akkor büszkén elvagyok pár hónapnyi értetlenséggel utána.
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 495 — …not me…Im in my prime!

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Én úgy vagyok vele, hogy már mindegy csak érjen véget ez az éra.
Cancel Culture
Ez esetben van egy rossz hírem.

😀
akdestroyer
Damian Lillard neve mond valamit?!
Cancel Culture
Nope.
akdestroyer
kb falhoz állította a Vulkánt...

Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898
Cancel Culture

😀
akdestroyer
Cancel Culture
Nope.

több mint 4 éve
Cancel Culture

😀
akdestroyer

Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Cancel Culture

😀

több mint 4 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 946
 twitter.com/DangeRussWilson/status/1420066642860515332?s=09

Tényleg Russ? 🙂
funkyparduc
Eddig veretlenek vagyunk!
több mint 4 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 474 — Erin Elite Andrews
 twitter.com/DangeRussWilson/status/1420066642860515332?s=09

Tényleg Russ? 🙂

Szerkesztette: funkyparduc

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
 bleacherreport.com/articles/10008771-jamal-adams-rumors-seahawks-safety-not-close-at-all-in-contract-extension-talks

megérte a 2db 1. kört, és minden centet!
Cancel Culture
Ugyanaz a bajom, mint a Tunsil trade-el volt. Két első körért hozni valakit úgy, hogy nem írt alá hosszútávú szerződést, hátbazdmeg...
Annak is mi lett a vége.

Ugyanez lesz itt is. Úgy gondolom egy 15-16 milliós szerződéssel kellően el lenne ismerve JA munkája, a posztja legjobban fizetett emberei között lenne, senki nem mondhatná, hogy nem lett kitömve a zsebe.

Viszont a 2 első kör miatt én már látom is lelki szemeim előtt a 18-19 millió közötti szerződést, ami viszont egy jó box safetyért a vicc kategória.
akdestroyer
Én úgy vagyok vele, hogy már mindegy csak érjen véget ez az éra. Nálam amúgy ez az egész Adams tranzakció lassan lassan a hűtlen kezelés határait súrolja.

Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
 bleacherreport.com/articles/10008771-jamal-adams-rumors-seahawks-safety-not-close-at-all-in-contract-extension-talks

Cancel Culture
Ugyanaz a bajom, mint a Tunsil trade-el volt. Két első körért hozni valakit úgy, hogy nem írt alá hosszútávú szerződést, hátbazdmeg...
Annak is mi lett a vége.

Ugyanez lesz itt is. Úgy gondolom egy 15-16 milliós szerződéssel kellően el lenne ismerve JA munkája, a posztja legjobban fizetett emberei között lenne, senki nem mondhatná, hogy nem lett kitömve a zsebe.

Viszont a 2 első kör miatt én már látom is lelki szemeim előtt a 18-19 millió közötti szerződést, ami viszont egy jó box safetyért a vicc kategória.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 4 éve
Church of tremendous job.
Ízlelgessük, el lesz mondva még párszor szeptemberig.
akdestroyer
Azonos címen alapítottunk metálzenekart.....

Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Church of tremendous job.
Ízlelgessük, el lesz mondva még párszor szeptemberig.

több mint 4 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 474 — Erin Elite Andrews
Kezdödik az edzőtábor, az év legpozitívabb szakasza!
Az O egészen forradalmi megoldásokat produkál, Russ eddigi legjobb formában. MVP már most. A D harap, mindenki remek munkát végez!

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
peet_24 Seattle Seahawks 339
Höri Seahawks offseason értékelője.

iktriad
A magyar Mel Kiper, imádom. <3
akdestroyer
nagyon demagóg és megalázó módon interpretálta RW és a FO tárgyalását...zseniális 😊
több mint 4 éve
Mit sem sejtés nyári-egyeteme... 😊

Sending out an S.O.S
több mint 4 éve

iktriad
A magyar Mel Kiper, imádom. <3

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 640 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 4 éve

Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
 www.cbssports.com/nfl/news/k-j-wright-isnt-ruling-out-possible-reunion-with-seahawks-im-not-closing-the-door-on-seattle/

Az utóbbi évek egyik legfelemelőbb, és emiatt egyben legszomorúbb interjúja.
Cancel Culture
KJ Wright meghal és feljut a mennyek kapujába. Vár egy darabig, majd kinéz Szent Péter:
- Szervusz Fiam! Elég sok dolgom van, gyorsan mondj egy pár szót magadról, aztán eldöntöm, hogy beengedlek, vagy sem!
- Életem nagy részében NFL linebacker voltam. Volt gyűrűm, pro-bowlom és még év embere díjra is jelöltek. Játszottam középen és szélen is, jó voltam Samnek, Mikenak és Willnek. Játszottam Gus Bradley, Dan Quinn, Kris Richard és Ken Norton vezénylete alatt is.
- Jól van fiam, úgy látom, hogy nagy világjáró voltál, mozgalmas életed lehetett, sok helyen megfordultál, biztosan mindenhova hívtak játszani.
- Én-e? El se mentem Seattle-ből...
több mint 4 éve
 www.cbssports.com/nfl/news/k-j-wright-isnt-ruling-out-possible-reunion-with-seahawks-im-not-closing-the-door-on-seattle/

Az utóbbi évek egyik legfelemelőbb, és emiatt egyben legszomorúbb interjúja.

Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
mi a francot ordibál? komolyan nem értem, de hogy nem angolul van, arra feltennék egy sört...
peet_24
Amit en talatam videot, az par masodperces. Azon azt kiabalja, hogy "gyere ki" "gyere elo" igy tudnam leforditani leginkabb.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 407 — Whoops, looks like something went wrong.
Sherman is allandoan verekedett, es utkozott, kifejezetten jo es eroszakos tackler corner hireben all. Talan intelligens ficko, de nem lepne meg, ha mar nala is lennenk mentalis problemak, amikre csak hab volt a tortan a maganeleti zur. Konnyen lehet, hogy az nem kis reszben emiatt alakult ki.

Ilyenkor rogton elgondolkozom, hogy mennyire jatszhat szerepet a sok fejserules a dolgokban, es a CTE jelei. Egyik naprol a masikra azert nem feltetlenul hulyul meg az ember.

De kivanom, hogy ne ez legyen az egesz hattereben, mint ahogy azt is, hogy jojjenek rendbe Sherman dolgai.

több mint 4 éve
Fent van a neten a video ahogyan megvadulva probalja betorni haz ajtajat.
undisputedly
mi a francot ordibál? komolyan nem értem, de hogy nem angolul van, arra feltennék egy sört...

A para resz, hogy egy titkositott biroi dontes ertelmeben februarban “extrem veszely” vegzest kapott, megtiltottak neki a fegyverviselest, mert a biro szerint masokra es sajat magara is veszelyt jelent, szoval ott is volt valami ugy, de a reszleteket elzartak.

Most kiemgedtek ovadek nelkul, a kozossegben betoltott szerepe miatt.
undisputedly
Ennek fényében a lehető legjobb döntés született....

Nézzük a dolog jó oldalát:
ezek a dolgok akkor szoktak megtörténni, ha valaki már aláírt hozzánk. A FO fejlődése megkérdőjelezhetetlen
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 834 — SuperBowl Champions 2013/2014
Fent van a neten a video ahogyan megvadulva probalja betorni haz ajtajat.

A felesege apja szerint elegge para volt a helyzet, gyerekek is voltak a hazban akiket elbujtattak a furdoben, mig o elovette a fegyveret meg a paprikaspray-t. Utobbibol bele is tolt Sherm arcaba.

A kierkezo rendorok deeszkalaltak, de Sherm fizikai erofolenyben volt.

Teasert nem mertek hasznalni, nem tudtak az aposa milyen anyaggal fujta le, feltek attol, hogy meggyullad. Valamiert babzsak lovedeket se, maradt a nem halalos eszkozok kozul a kutya.

A para resz, hogy egy titkositott biroi dontes ertelmeben februarban “extrem veszely” vegzest kapott, megtiltottak neki a fegyverviselest, mert a biro szerint masokra es sajat magara is veszelyt jelent, szoval ott is volt valami ugy, de a reszleteket elzartak.

Most kiemgedtek ovadek nelkul, a kozossegben betoltott szerepe miatt.

Szerkesztette: undisputedly