Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 4 éve
W1 Indianapolis Colts L 0-1 - Luck visszatér. SzopóW2 Tennessee Titans L 0-2 - Henry+Jones átgázol rajtunk
W3 Minnesota Vikings L 0-3 - a Vikingsnak végre kijön a lépés ellenünk
W4 San Francisco 49ers L 0-4 - itt még egészséges lesz a 49ers keret, csúfos verés, Russ mondjon le
W5 Los Angeles Rams L 0-5 - Rams a mumus, még csúfosabb, Russ és PC is mondjon le!
W6 Pittsburgh Steelers L 0-6 - Jön a kacsahívogató és elveri az idényt lassan kezdő Wilson által vezetett, ezért futásra átálló csapatot
W7 New Orleans Saints L 0-7 - Sean Payton túl nagy falat, szokásos outcoaching, Russ maradjon! Pete öreg! új edzői gárda kell!
W8 Jacksonville Jaguars L 0-8 – A rookie QB-t megfogjuk, de a rookie futó és Tebow Maka örömére karrier napot tart.
W9 BYE – Edzőváltás
W10 Green Bay Packers L 0-9 - Love úgy játszik, mintha Bradynek hívnák
W11 Arizona Cardinals L 0-10 - Watt megfogja Metcalfot és közben sackeli Wilsont, szoros vereség
W12 Washington Football Team L 0-11 - RW sérültlistán, meg tradet is kér és holdoutol is, Ciara New Orleansba költözik
W13 San Francisco 49ers L 0-12 - a 49ers keret eddigre kórházban, csere qb persze szétszopatja a D-t
W14 Houston Texans L 0-13 - Watson visszatér és a csapatot is megmolesztálja
W15 Los Angeles Rams L 0-14 - Stafford élete játékát mutatja
W16 Chicago Bears L 0-15 - Fields Trubiskynek ad TD passzt a meccsnyerő driveban, miközben Foles is üresen álldogál a sarokban labdát várva
W17 Detroit Lions W 1-15 - A Detroit nem engedi, hogy nyeretlen legyen a szezon
W18 Arizona Cardinals L 1-16 - Az utolsó meccsen kijózanító pofon
Jó lesz?
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Hogy akkor Helmut kedvéért, ne csak a nihil legyen. Egy kis előzetes tippelde.A kincstári optimizmus himnusza megszületett, de ki fogja, ki meri megírni az érme másik oldalát?
Az előző évvel ellentétben, most reménytelen játékkal nyitunk, hogy utána legyen egy kis önámítás november környékén, a zárást meg már mindenki ismeri.
W1 Indianapolis Colts W 1-0 - meglepetésre valahogy nyerünk
W2 Tennessee Titans L 1-1 - Henry+Jones átgázol rajtunk
W3 Minnesota Vikings L 1-2 - a Vikingsnak végre kijön a lépés ellenünk
W4 San Francisco 49ers L 1-3 - itt még egészséges lesz a 49ers keret, csúfos verés, Russ mondjon le
W5 Los Angeles Rams L 1-4 - Rams a mumus, még csúfosabb, Russ és PC is mondjon le!
W6 Pittsburgh Steelers W 2-4 - W6-ra Big Ben elfárad/sérült, valahogy 2 ponttal behúzzuk, WTF győzelem
W7 New Orleans Saints L 2-5 - Sean Payton túl nagy falat, szokásos outcoaching, Russ maradjon! Pete öreg! új edzői gárda kell!
W8 Jacksonville Jaguars W 3-5 – a rookie QB-t még valahogy megfogjuk, de BYE week-re 3-5-el megyünk, a helyzet reménytelen
W9 BYE –
W10 Green Bay Packers W 4-5 - Love még nem NFL kész, szorosan de nyerünk
W11 Arizona Cardinals W 5-5 - hosszabbításban valahogy nyerünk 9-6-ra
W12 Washington Football Team W 6-5 - RW elkezd god mode-ban játszani
W13 San Francisco 49ers W 7-5 - a 49ers keret eddigre kórházban, csere qb persze szétszopatja a D-t, de RW a megváltó lesz
W14 Houston Texans W 8-5 - kötelező győzelem, de csak hosszabításban szenvedjük ki, in Russ we trust!
W15 Los Angeles Rams L 8-6 - lásd. W5, Russ mégsem tud védelmet olvasni
W16 Chicago Bears W 9-6 - Fields már a padon, Foles-t megfogjuk, passzolni nem merünk, futás bele a falba
W17 Detroit Lions W 10-6 - Goffot már ismeri a védelem, meccsben tartanak minket, feltámad a remény
W18 Arizona Cardinals L 10-7 - az utolsó meccsen kijózanító pofon
Wildcard megvan! Rájátszás első körében reménytelen játékkal kiesés, de majd jövőre!
we will be back stronger than ever!
funkyparduc
Én biztos nem. 😀
több mint 4 éve
Hogy akkor Helmut kedvéért, ne csak a nihil legyen. Egy kis előzetes tippelde.Az előző évvel ellentétben, most reménytelen játékkal nyitunk, hogy utána legyen egy kis önámítás november környékén, a zárást meg már mindenki ismeri.
W1 Indianapolis Colts W 1-0 - meglepetésre valahogy nyerünk
W2 Tennessee Titans L 1-1 - Henry+Jones átgázol rajtunk
W3 Minnesota Vikings L 1-2 - a Vikingsnak végre kijön a lépés ellenünk
W4 San Francisco 49ers L 1-3 - itt még egészséges lesz a 49ers keret, csúfos verés, Russ mondjon le
W5 Los Angeles Rams L 1-4 - Rams a mumus, még csúfosabb, Russ és PC is mondjon le!
W6 Pittsburgh Steelers W 2-4 - W6-ra Big Ben elfárad/sérült, valahogy 2 ponttal behúzzuk, WTF győzelem
W7 New Orleans Saints L 2-5 - Sean Payton túl nagy falat, szokásos outcoaching, Russ maradjon! Pete öreg! új edzői gárda kell!
W8 Jacksonville Jaguars W 3-5 – a rookie QB-t még valahogy megfogjuk, de BYE week-re 3-5-el megyünk, a helyzet reménytelen
W9 BYE –
W10 Green Bay Packers W 4-5 - Love még nem NFL kész, szorosan de nyerünk
W11 Arizona Cardinals W 5-5 - hosszabbításban valahogy nyerünk 9-6-ra
W12 Washington Football Team W 6-5 - RW elkezd god mode-ban játszani
W13 San Francisco 49ers W 7-5 - a 49ers keret eddigre kórházban, csere qb persze szétszopatja a D-t, de RW a megváltó lesz
W14 Houston Texans W 8-5 - kötelező győzelem, de csak hosszabításban szenvedjük ki, in Russ we trust!
W15 Los Angeles Rams L 8-6 - lásd. W5, Russ mégsem tud védelmet olvasni
W16 Chicago Bears W 9-6 - Fields már a padon, Foles-t megfogjuk, passzolni nem merünk, futás bele a falba
W17 Detroit Lions W 10-6 - Goffot már ismeri a védelem, meccsben tartanak minket, feltámad a remény
W18 Arizona Cardinals L 10-7 - az utolsó meccsen kijózanító pofon
Wildcard megvan! Rájátszás első körében reménytelen játékkal kiesés, de majd jövőre!
we will be back stronger than ever!
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
Az íve a gondolatsornak.Mondjuk ki, megvalósult az álmom... elérte a topik a teljes distopia állapotát...Nincs itt disztópia, csak kib*szott uborkaszezon. 🙃 Az elozo evekben lehetett remenyeket taplalni a nagyobb free agent igazolások, vagy egy magasabban draftolt jatekos felé. Most semmi nem tortenik, csak ulunk a langyos posványban.
Cancel Culture
funkyparduc
Nem, nem az van - (nem süllyedünk, vagy -a papagáj csak alszik)
Hanem az van, hogy totál reményvesztett mindenki (tehát az van)
Azért remény hiánya itt is megjelenik, mint motívum. 😀
Tanulság: Feki jól elbaszta! 😀 (nyilván nem ő)
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Mondjuk ki, megvalósult az álmom... elérte a topik a teljes distopia állapotát...Nincs itt disztópia, csak kib*szott uborkaszezon. 🙃 Az elozo evekben lehetett remenyeket taplalni a nagyobb free agent igazolások, vagy egy magasabban draftolt jatekos felé. Most semmi nem tortenik, csak ulunk a langyos posványban.
Cancel Culture
több mint 4 éve
Mondjuk ki, megvalósult az álmom... elérte a topik a teljes distopia állapotát..."Az nem döglött papagáj, csak pihen". A fenti halotti beszéd után már csak egy mondat jöhet: ....and the Oscar goes to......
Bravó, ez igen, megcsináltuk!
De hogyan is alakulhatott volna másképp, amikor olyan nehézsúlyú támogatóink voltak, mint:
-Pete Carroll nepotiznusa,
-Russell Wilson diszlexiája (muhaha),
-a More Respect szakosztály igénye a fejenként 120-150 fős család, és udvartartás eltartásához elégséges More Respectre. (külön köszönet a luxuscikk gyártóknak)
Very Special thanks to:
-Jodynak -aki, mint entitás a dolgok történése felett lebeg éteri magasságokban, és aki mindig megőrzi a higgadtságát, Pl. akkor is, amikor a csapat edzője már a 2045-ös draft pickeket árulja.
-John Schneidernek- a férfinak, aki nem felel végső soron semmiért-aki ott sem volt.
-az évek óta hengerlő out of box csapatépítési koncepciónak, különösen az OL építés terén,
-Earl Thomas középső ujjának
-7 év édesbús frusztrációjának
-Télnek Green Bayben,
- a mindenkori csapatnak, aki a rájátszás első meccsén megver minket...majd kiesik, általában csúfosan.
-a profi szakosított websitek, "ráébresztő", csak a vita íze miatt provokáló, indulatokat lágyan korbácsoló, etikus, higgadt, kimért tematizálásának.
-a félprofi szakosított websitek bújtatott profizmusának
-<3 egyház minden diakónusának, marketing, és barandtuner püspöknek aki elhitette az egykor oly szerethető 3-al, hogy ő átlényegült, mert már ő már egy brand.
-és végül a REMÉNYNEK, hogy a fél-lábú mr. Spigott igenis esélyes Tarzan szerepére, amennyiben a jövőben csak láb-nélküli jelöltek jelentkeznek....
köszi-köszi
Soraimat DELL billentyűzeten írtam
Az utolsó kérem oltsa el a villanyt!
Maradok őszinte híve:
HZ
😊
Cancel Culture
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
Mondjuk ki, megvalósult az álmom... elérte a topik a teljes distopia állapotát...Bravó, ez igen, megcsináltuk!
De hogyan is alakulhatott volna másképp, amikor olyan nehézsúlyú támogatóink voltak, mint:
-Pete Carroll nepotiznusa,
-Russell Wilson diszlexiája (muhaha),
-a More Respect szakosztály igénye a fejenként 120-150 fős család, és udvartartás eltartásához elégséges More Respectre. (külön köszönet a luxuscikk gyártóknak)
Very Special thanks to:
-Jodynak -aki, mint entitás a dolgok történése felett lebeg éteri magasságokban, és aki mindig megőrzi a higgadtságát, Pl. akkor is, amikor a csapat edzője már a 2045-ös draft pickeket árulja.
-John Schneidernek- a férfinak, aki nem felel végső soron semmiért-aki ott sem volt.
-az évek óta hengerlő out of box csapatépítési koncepciónak, különösen az OL építés terén,
-Earl Thomas középső ujjának
-7 év édesbús frusztrációjának
-Télnek Green Bayben,
- a mindenkori csapatnak, aki a rájátszás első meccsén megver minket...majd kiesik, általában csúfosan.
-a profi szakosított websitek, "ráébresztő", csak a vita íze miatt provokáló, indulatokat lágyan korbácsoló, etikus, higgadt, kimért tematizálásának.
-a félprofi szakosított websitek bújtatott profizmusának
-<3 egyház minden diakónusának, marketing, és barandtuner püspöknek aki elhitette az egykor oly szerethető 3-al, hogy ő átlényegült, mert már ő már egy brand.
-és végül a REMÉNYNEK, hogy a fél-lábú mr. Spigott igenis esélyes Tarzan szerepére, amennyiben a jövőben csak láb-nélküli jelöltek jelentkeznek....
köszi-köszi
Soraimat DELL billentyűzeten írtam
Az utolsó kérem oltsa el a villanyt!
Maradok őszinte híve:
HZ
😊
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Napi Wilson1:www.youtube.com/watch?v=9Uv2B_q5KO8
Napi Wilson2
www.cbssports.com/nfl/news/russell-wilson-on-new-seahawks-offensive-coordinator-shane-waldrons-offense-its-super-complex/
Napi Wilson- és a cáfolat:Óriási kamu. 🙃
bleacherreport.com/articles/10005441-russell-wilson-says-he-never-requested-trade-from-seahawks-despite-agents-statement
Cancel Culture
Mikor jöttek az első hírek a cseréről? 3-4 hónapja? Miért pont most cáfolta? Miért nem már akkor?
Valószínüleg keményen gyűrték egymást a felek az elmúlt időkben, és született valami (fél)megoldás.
Én azt gondolom, hogy az új OC-n múlik majdnem minden jövőre. Ha tudunk hozni egy stabil, modernebb és kreatív O teljesítményt, akkor lehetnek remények.
funkyparduc
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Közben Justin Fields ledobálja a csillagokat a illionisi égről 😕Napi Wilson- és a cáfolat:Óriási kamu. 🙃
bleacherreport.com/articles/10005441-russell-wilson-says-he-never-requested-trade-from-seahawks-despite-agents-statement
Cancel Culture
Mikor jöttek az első hírek a cseréről? 3-4 hónapja? Miért pont most cáfolta? Miért nem már akkor?
Valószínüleg keményen gyűrték egymást a felek az elmúlt időkben, és született valami (fél)megoldás.
Én azt gondolom, hogy az új OC-n múlik majdnem minden jövőre. Ha tudunk hozni egy stabil, modernebb és kreatív O teljesítményt, akkor lehetnek remények.
funkyparduc
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Napi Wilson- és a cáfolat:Óriási kamu. 🙃
Cancel Culture
több mint 4 éve
Napi Wilson- és a cáfolat:bleacherreport.com/articles/10005441-russell-wilson-says-he-never-requested-trade-from-seahawks-despite-agents-statement
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Titans .... hát várható volt én személy szerint örülök hogy nem hozzánk jött és maradt a Draft Pick
szabolcs13
Én is a Titansra raktam volna, ha pénzt kell, nem is értem honnan lettünk egy időben a bukiknál MI a favoritok.
Bár PC+JS-ből egy jóideje már bármit kinézek.
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Titans .... hát várható volt én személy szerint örülök hogy nem hozzánk jött és maradt a Draft PickÉn is a Titansra raktam volna, ha pénzt kell, nem is értem honnan lettünk egy időben a bukiknál MI a favoritok.
szabolcs13
Bár PC+JS-ből egy jóideje már bármit kinézek.
több mint 4 éve
Titans .... hát várható volt én személy szerint örülök hogy nem hozzánk jött és maradt a Draft Pick
több mint 4 éve
Napok óta olvasni lehet arról, hogy adjuk Lockett-et a meglévő pickek mellé cserébe Húlióért.
Ehhez mit szólnátok?
tomz
több mint 4 éve
Napok óta olvasni lehet arról, hogy adjuk Lockett-et a meglévő pickek mellé cserébe Húlióért.Nem látok rá nagy esélyt hisz most kapta meg a hosszú szerződését ami miatt elég sok halott pénz maradna utánna !
Ehhez mit szólnátok?
tomz
több mint 4 éve
Napok óta olvasni lehet arról, hogy adjuk Lockett-et a meglévő pickek mellé cserébe Húlióért.Ehhez mit szólnátok?
több mint 4 éve
Gondolkoztam rajta, hogy kiégnék-e, ha bejelentenék holnap a JJ trade-t, de aztán rájöttem hogy nem.Már 5 éve folyamatosan úgy csinálunk, mintha kurva tágra lenne tárva előttünk a csempionsip-ablak, és full win-now lennénk, miközben meg muhaha.
Szóval no surprise, ha mégis érkezik. A 23-24-es 1st round pick még szabad.
#YOLO
több mint 4 éve
Kiváló Aldon Smith projekttel mi van? Rosteren jegyzik pl...
több mint 4 éve
Itt már csak az segítene ha Sobri kijelentené , hogy Wilson kiégett...az instant még két SB győzelem...
több mint 4 éve
David DeCastro-ért adnátok egy első kört, ha jövőre BigBen visszavonul és a Steelers restartol?Egy akkor mar 32 eves jatekosert, aki guard? Biztosan nem. Szerintem a 25 eves Nelsonon kivul nem nagyon van guard jelenleg a ligaban, aki megerne. Nala is ugye fontos szempont, hogy 25 eves, tehat idealis esetben tiz evre hozod, nem haromra vagy negyre.
Willie Parker
több mint 4 éve
David DeCastro-ért adnátok egy első kört, ha jövőre BigBen visszavonul és a Steelers restartol?
több mint 4 éve
Hát igen de csak járna mert ahogy írtam nem fogadnám el a cserét ! 😊Csak éppen Wilson belülről, és nem kívülről kapta a liga-szinten extrém nyomást. Ebben benne van, a 3 meccs Donald ellen. Az 5-ös nyomások jelentős része is befelé ment, nem kifelé. Szignifikánsan extrém release timenál lódult meg a külső nyomás, tehát, amikor nem dobta el emberünk a lasztit 😊Ejnye. Ez irreleváns ebben a kérdésben. A kolléga kifejezetten rt-t szetetne. Azt is megtudtuk, hogy a már kiöregedett, majdhogynem egyenesen középszerűvé süllyedt julio jones ( lásd az aj green párhuzamot) max 3. körös érték jelenleg. Én csak igyekeztem kielégíteni az igényeket, hogy a megszabott értékben megkapja amit szeretne. Az, hogy ezzel a falcons milyen kurva jól járna az csak hab a tortán 😊
Cancel CultureSzerintem igazad van. Ha mi dönthetnénk a dologról szerintem meg is tudnánk egyezni. Csak a játék kedvéért :Mennyi volt Jimmy Graham drop rateje a Saintsben? 😊Igazad van! Itt a play hívással is hatalmas probléma van !!! “Nem a tó a hibás ha a kacsa nem tud úszni”
Minden felsorolt hiba magja a rendszer, ezért estünk vissza tavaly is szerintem. Tisztességes O munkával ennyi nyersanyaggal is ELÉG jó lenne a rendszer. Ha kapálózunk a Húlióért, az nekem azt jelenti, hogy a taktikánk az lesz, hogy vagy a Loki megfogja az oldalvonalon túl, lábkörömmel a pályán, vagy fel kell b@szni valamelyik hegyomlásnak, aztán az 50/50 labdákat majd lebokszolják maguknak.
Azt nem értem, hogy hogyan lehetünk mi a legjobb befutók?
Atlanta: nem hiszem, hogy a SEA adja a legtöbbet, ha igen, akkor nagy a baj. NFC-n belülre, erős csapathoz küldeni sem a legjobb ötlet
Mr Jones: mit akar? Pénzt? Nem hiszem el, hogy máshol nem kapna többet. Gyűrűt? Biztosan van olyan hely, ahol több rá a sansz
SEA/PC: látványosan akarjuk kinyalni RW seggét? Hogy itt ő a prioritás? Ennyire? Akkor miért nem AB-t hoztuk?
RW: nem kell tovább fújni a lufit, de az OL-ra köpködött, nem a WR állományra
OC: dolgozik már? ő erőlteti?
peet_24
Meg adtuk Lockettnek a nagy pénzt Julio is új szerződést akar majd ez így nem fér bele !
Ettől én is féltem hogy mi lehet az ajánlatunk de szerintem ha elbasszuk akkor úgy vannak vele csináljak rendesen oda adják az 22 2.köröst a 23 1.köröst és kapunk majd 23.-as 5-6 kört .... na ebben az esetben fogok falnak futni 😂😂😂😂
Én is úgy gondolom ha RW “seggét akarjàk nyalni” akkor hozzunk OL-t de ne egy olyan posztot upgrade-éljünk ami elfogadható
szabolcs13
Teljesen igazad van abban, hogy egy RT-te nagyobb szükségetek van mint juliora. Abban is, hogy ő már látványosan hanyatlik és nem ér első kört. De említetted korábban, hogy egy 22es 3. és egy 5. kör szerinted a maximum ami megfelelelő érték lenne egy tradenel, amit egy RT-ért akár el is tudnál fogadni. Van nekünk egy remek RT a kereten, bizonyos Caleb McGary. 2 éve első körös pick volt, sőt még fel is tradeltünk érte a második körből. Stabilan kezdett is két évig. Valamiért az új vezetőség nem szimpatizál vele, ezért is húztuk idén a helyére Mayfieldet a 64. választással. Szóval McGary most létszámfeletti lett kissé, jöhet érte a '22 3. és 5. kör. Deal?
peach
peach
Ha elolvasod amit írtam én annyit adnék érted ettől függetlenül másoknak lehet magasabban az értéke én kifejezetten nem szeretne a kiöregedés szélén levő WR-eket és az a fő oka annak hogy nálam nem ér első kört már!
De mint a hozzászólásban is mondtam erre kicsi lenne az esély hogy az real life-ba ennyi lenne az értéke !
Szerkesztette: szabolcs13
több mint 4 éve
Csak éppen Wilson belülről, és nem kívülről kapta a liga-szinten extrém nyomást. Ebben benne van, a 3 meccs Donald ellen. Az 5-ös nyomások jelentős része is befelé ment, nem kifelé. Szignifikánsan extrém release timenál lódult meg a külső nyomás, tehát, amikor nem dobta el emberünk a lasztit 😊Ejnye. Ez irreleváns ebben a kérdésben. A kolléga kifejezetten rt-t szetetne. Azt is megtudtuk, hogy a már kiöregedett, majdhogynem egyenesen középszerűvé süllyedt julio jones ( lásd az aj green párhuzamot) max 3. körös érték jelenleg. Én csak igyekeztem kielégíteni az igényeket, hogy a megszabott értékben megkapja amit szeretne. Az, hogy ezzel a falcons milyen kurva jól járna az csak hab a tortán 😊
Cancel CultureSzerintem igazad van. Ha mi dönthetnénk a dologról szerintem meg is tudnánk egyezni. Csak a játék kedvéért :Mennyi volt Jimmy Graham drop rateje a Saintsben? 😊Igazad van! Itt a play hívással is hatalmas probléma van !!! “Nem a tó a hibás ha a kacsa nem tud úszni”
Minden felsorolt hiba magja a rendszer, ezért estünk vissza tavaly is szerintem. Tisztességes O munkával ennyi nyersanyaggal is ELÉG jó lenne a rendszer. Ha kapálózunk a Húlióért, az nekem azt jelenti, hogy a taktikánk az lesz, hogy vagy a Loki megfogja az oldalvonalon túl, lábkörömmel a pályán, vagy fel kell b@szni valamelyik hegyomlásnak, aztán az 50/50 labdákat majd lebokszolják maguknak.
Azt nem értem, hogy hogyan lehetünk mi a legjobb befutók?
Atlanta: nem hiszem, hogy a SEA adja a legtöbbet, ha igen, akkor nagy a baj. NFC-n belülre, erős csapathoz küldeni sem a legjobb ötlet
Mr Jones: mit akar? Pénzt? Nem hiszem el, hogy máshol nem kapna többet. Gyűrűt? Biztosan van olyan hely, ahol több rá a sansz
SEA/PC: látványosan akarjuk kinyalni RW seggét? Hogy itt ő a prioritás? Ennyire? Akkor miért nem AB-t hoztuk?
RW: nem kell tovább fújni a lufit, de az OL-ra köpködött, nem a WR állományra
OC: dolgozik már? ő erőlteti?
peet_24
Meg adtuk Lockettnek a nagy pénzt Julio is új szerződést akar majd ez így nem fér bele !
Ettől én is féltem hogy mi lehet az ajánlatunk de szerintem ha elbasszuk akkor úgy vannak vele csináljak rendesen oda adják az 22 2.köröst a 23 1.köröst és kapunk majd 23.-as 5-6 kört .... na ebben az esetben fogok falnak futni 😂😂😂😂
Én is úgy gondolom ha RW “seggét akarjàk nyalni” akkor hozzunk OL-t de ne egy olyan posztot upgrade-éljünk ami elfogadható
szabolcs13
Teljesen igazad van abban, hogy egy RT-te nagyobb szükségetek van mint juliora. Abban is, hogy ő már látványosan hanyatlik és nem ér első kört. De említetted korábban, hogy egy 22es 3. és egy 5. kör szerinted a maximum ami megfelelelő érték lenne egy tradenel, amit egy RT-ért akár el is tudnál fogadni. Van nekünk egy remek RT a kereten, bizonyos Caleb McGary. 2 éve első körös pick volt, sőt még fel is tradeltünk érte a második körből. Stabilan kezdett is két évig. Valamiért az új vezetőség nem szimpatizál vele, ezért is húztuk idén a helyére Mayfieldet a 64. választással. Szóval McGary most létszámfeletti lett kissé, jöhet érte a '22 3. és 5. kör. Deal?
peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...