Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Iden meg nalunk pont nem.Tavaly mondjuk pont ezt tette. Nézd meg a Jets 19 vs 20-as védelmétOk, lehet, hogy nem lesz rossz, es tenyleg van meg a tankban, annak ellenere, hogy a Cincy stabja lemondott rola es iden mar csak cserekent szamoltak vele.DEMAGÓG!!!! 😀O lesz a megoldas. Iden mar van 1 db sackje! 😀Dunlap erkezik draft pick es meg nem nevezett player elleneben csak hogy valami jot is mondhassunk bar az ellenerteket megvarnam az orom elott😀hát 1. kört biztos nem adtunk érte, mert az nincs 😀
The longtime Bengals defensive end is being traded to the Seattle Seahawks for an undisclosed draft pick and player, NFL Network Insider Ian Rapoport reported Wednesday
12th member
Helmut Zimmer
undisputedly
Helmut Zimmer
Milyen jo amugy, hogy menet kozben kell hozni az embereket, amikor ev kozben ott volt a 2 db elso kor egy jo passrushra, de ugye nekunk nagyon kellett Adams, aztan latjuk, hogy palyara se igen lep, de ha ott is van, o nem fog egy gyenge vedelembol kozepest csinalni.
undisputedly
alatriste
Mert egy SS-nek nincs akkora rahatasa a jatekra, mint egy jo DE-nek.
2 db elso kort adtunk erte, amikor teljesen meg volt az S sor. Diggs FS-ben, McDonald es Blair pedig SS-re.
Abbol a tokebol lehetett volna csinalni egy jo DL-t. Helyette a gyokerek azt gondoltak, hogy a 30+ Irvin es a rotacios Mayowa majd megoldja 😀
Az idei draftunkrol mar nem is akarok beszelni 😀
PC-nek qrva nagy makja volt Russ-al, de ha ot kiveszed, az elmult 6 evben semmi ertelmeset nem csinalt.
több mint 5 éve
Matt Ryan& Gurley (de mondhatnám a teljes Atlanta támadósort) Detroit elleni produkciója után azt gondolom, hogy ez a szezon teljesen átcsúszott a posztmodernbe. Semmi nem jelent semmit, és minden az értelmét vesztette, ami történik. Felkészítetlen csapatok, üres lelátók, generált hangok, otthon ülő sztárok, veszíteni akaró csapatok.Nem akarom én ezt boncolgatni. Nem tudom , hogy mi volt az akció célja, nem tudom, hogy Blank tudott-e erről. Nem tudom mi történik New Englandben. Nem tudom mi történik Dallasban, vagy a Jetsnél.
Nem tudom, hogy az öltözők intéztek nyílt támadást az edzők, tulajdonosok ellen, vagy sokan eleve csillagozottnak tekintették ezt az évet, és gondolták, most szopjunk, és jövőre induljunk tiszta lappal.
Azt viszont tudom, hogy soha ilyen mélységes válságban nem volt a liga, és a sport, tudom, hogy igenis változtatni kell a hendikep rendszeren, és rossz az a megközelítés, hogy ebből a ligából nem lehet kiesni, akár csapatként, akár tulajdonosként.
Nem kérem, hogy büntessenek bárkit, de számomra ez a szezon innentől irreleváns.
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Tavaly mondjuk pont ezt tette. Nézd meg a Jets 19 vs 20-as védelmétOk, lehet, hogy nem lesz rossz, es tenyleg van meg a tankban, annak ellenere, hogy a Cincy stabja lemondott rola es iden mar csak cserekent szamoltak vele.DEMAGÓG!!!! 😀O lesz a megoldas. Iden mar van 1 db sackje! 😀Dunlap erkezik draft pick es meg nem nevezett player elleneben csak hogy valami jot is mondhassunk bar az ellenerteket megvarnam az orom elott😀hát 1. kört biztos nem adtunk érte, mert az nincs 😀
The longtime Bengals defensive end is being traded to the Seattle Seahawks for an undisclosed draft pick and player, NFL Network Insider Ian Rapoport reported Wednesday
12th member
Helmut Zimmer
undisputedly
Helmut Zimmer
Milyen jo amugy, hogy menet kozben kell hozni az embereket, amikor ev kozben ott volt a 2 db elso kor egy jo passrushra, de ugye nekunk nagyon kellett Adams, aztan latjuk, hogy palyara se igen lep, de ha ott is van, o nem fog egy gyenge vedelembol kozepest csinalni.
undisputedly

Liverpool Fc
több mint 5 éve
még a hétvégi meccshez kapcsolódóan találtam egy jó elemzést a rendes játék idő végi kulcs 3rd down kísérletről amivel lezárhattuk volna a meccset. Az amúgy egész jó futásblokkoló Lewis nem kicsit nézte félre a játékot, nekem élőképen nem is tűnt fel, kommentár sem emelte ki, mindenesetre tanulságos, milyen apró dolgokon elmehet egy meccs (persze voltak ennél nagyobb hibáink is 😀 ) www.fieldgulls.com/2020/10/27/21535825/seattle-seahawks-had-arizona-cardinals-where-wanted-them-let-them-off-hook-hyde-lewis-rookie-mistake?fbclid=IwAR20leJBlu3WetNLPHKyx8yLwzSlCRGbZqnv7IMqavitLuTW3_7jiuPmEGM
több mint 5 éve
még csak 315 éves!!! Nem értem mi bajod!Ok, lehet, hogy nem lesz rossz, es tenyleg van meg a tankban, annak ellenere, hogy a Cincy stabja lemondott rola es iden mar csak cserekent szamoltak vele.DEMAGÓG!!!! 😀O lesz a megoldas. Iden mar van 1 db sackje! 😀Dunlap erkezik draft pick es meg nem nevezett player elleneben csak hogy valami jot is mondhassunk bar az ellenerteket megvarnam az orom elott😀hát 1. kört biztos nem adtunk érte, mert az nincs 😀
12th member
Helmut Zimmer
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
több mint 5 éve
Compensation update: Seahawks are sending OL B.J. Finney and a 7th-round pick to the Bengals in exchange for DE Carlos Dunlap, per source.BJ Finney +7.körös pick megy.Egyikért sem kár túlzottan. Ezt hol olvastad?
Bazzani
12th member
twitter.com/AdamSchefter/status/1321488888737812480
több mint 5 éve
Ok, lehet, hogy nem lesz rossz, es tenyleg van meg a tankban, annak ellenere, hogy a Cincy stabja lemondott rola es iden mar csak cserekent szamoltak vele.DEMAGÓG!!!! 😀O lesz a megoldas. Iden mar van 1 db sackje! 😀Dunlap erkezik draft pick es meg nem nevezett player elleneben csak hogy valami jot is mondhassunk bar az ellenerteket megvarnam az orom elott😀hát 1. kört biztos nem adtunk érte, mert az nincs 😀
12th member
Helmut Zimmer
undisputedly
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
DEMAGÓG!!!! 😀O lesz a megoldas. Iden mar van 1 db sackje! 😀Dunlap erkezik draft pick es meg nem nevezett player elleneben csak hogy valami jot is mondhassunk bar az ellenerteket megvarnam az orom elott😀hát 1. kört biztos nem adtunk érte, mert az nincs 😀
12th member
Helmut Zimmer
undisputedly
több mint 5 éve
A jelenlegi emberanyagnál igy is jobb lesz talán😀O lesz a megoldas. Iden mar van 1 db sackje! 😀Dunlap erkezik draft pick es meg nem nevezett player elleneben csak hogy valami jot is mondhassunk bar az ellenerteket megvarnam az orom elott😀hát 1. kört biztos nem adtunk érte, mert az nincs 😀
12th member
Helmut Zimmer
undisputedly
több mint 5 éve
BJ Finney +7.körös pick megy.Egyikért sem kár túlzottan. Ezt hol olvastad?
Bazzani
több mint 5 éve
O lesz a megoldas. Iden mar van 1 db sackje! 😀Dunlap erkezik draft pick es meg nem nevezett player elleneben csak hogy valami jot is mondhassunk bar az ellenerteket megvarnam az orom elott😀hát 1. kört biztos nem adtunk érte, mert az nincs 😀
12th member
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Dunlap erkezik draft pick es meg nem nevezett player elleneben csak hogy valami jot is mondhassunk bar az ellenerteket megvarnam az orom elott😀hát 1. kört biztos nem adtunk érte, mert az nincs 😀
12th member
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Dunlap erkezik draft pick es meg nem nevezett player elleneben csak hogy valami jot is mondhassunk bar az ellenerteket megvarnam az orom elott😀
12th member
Gyorsabb voltál 😃
több mint 5 éve
Dunlap erkezik draft pick es meg nem nevezett player elleneben csak hogy valami jot is mondhassunk bar az ellenerteket megvarnam az orom elott😀The longtime Bengals defensive end is being traded to the Seattle Seahawks for an undisclosed draft pick and player, NFL Network Insider Ian Rapoport reported Wednesday
több mint 5 éve
Azt feltetelezed, hogy PC es a stab racionalisan gondolkozik es epiti a csapatot, osszhangban a Russ miatti championship ablakkal. Az elmult evekben rengeteg bizonyitekat kaptuk annak, hogy ez nem igy van, viszont csak nagyon keveset arrol, hogy tudatosan es esszel csinaljak.Elkepzelheto, de. .Èn kezdem azt gondolni hogy ez tudatosan egy teszt èv. Teszteljuk az uj offenset , utolso proban Ken Norton es megnezik jovore mi kell a D be , valamint kit lehet megtartani es elkuldeni ( Collier, Wright, Flowers) hogy epitsek fel a D t adams es wagner kore.Nincs teszt ev. Win now van.
Lehet ezzel nyugtatja a tudat alattim a tudatom 😂
Fantomas0429
undisputedly
Az elmeletem szerint ha win now lenne szerintem megoldanak a pass rusht, tudom tudom PC szenilis de szerintem akkor is.
Ez az elso ev hogy O nehez a csapat nem hiszem hogy ez egybol win nowt jelent.
A patriots a vedelme felepiteset mindig hatulrol kezdte (Adams) es tiz evig utolsonak huztak drafton vagy a vegen ( nincs elso korunk 20/21 ).
Szerintem win now csak olyan csapatoknal van ahol az egykor elit iranyito utolso eveit rugja (Brees, Brady ezert ment egy evre a Coltahoz Rivers ) Tudom h Rivers nem volt elit.
De ez egyeni velemeny .
Fantomas0429
Engedd el.
több mint 5 éve
Elkepzelheto, de. .Èn kezdem azt gondolni hogy ez tudatosan egy teszt èv. Teszteljuk az uj offenset , utolso proban Ken Norton es megnezik jovore mi kell a D be , valamint kit lehet megtartani es elkuldeni ( Collier, Wright, Flowers) hogy epitsek fel a D t adams es wagner kore.Nincs teszt ev. Win now van.
Fantomas0429
undisputedly
Az elmeletem szerint ha win now lenne szerintem megoldanak a pass rusht, tudom tudom PC szenilis de szerintem akkor is.
Ez az elso ev hogy O nehez a csapat nem hiszem hogy ez egybol win nowt jelent.
A patriots a vedelme felepiteset mindig hatulrol kezdte (Adams) es tiz evig utolsonak huztak drafton vagy a vegen ( nincs elso korunk 20/21 ).
Szerintem win now csak olyan csapatoknal van ahol az egykor elit iranyito utolso eveit rugja (Brees, Brady ezert ment egy evre a Coltahoz Rivers ) Tudom h Rivers nem volt elit.
De ez egyeni velemeny .
több mint 5 éve
Èn kezdem azt gondolni hogy ez tudatosan egy teszt èv. Teszteljuk az uj offenset , utolso proban Ken Norton es megnezik jovore mi kell a D be , valamint kit lehet megtartani es elkuldeni ( Collier, Wright, Flowers) hogy epitsek fel a D t adams es wagner kore.Nincs teszt ev. Win now van.
Fantomas0429
több mint 5 éve
Èn kezdem azt gondolni hogy ez tudatosan egy teszt èv. Teszteljuk az uj offenset , utolso proban Ken Norton es megnezik jovore mi kell a D be , valamint kit lehet megtartani es elkuldeni ( Collier, Wright, Flowers) hogy epitsek fel a D t adams es wagner kore. Lehet ezzel nyugtatja a tudat alattim a tudatom 😂
több mint 5 éve
Hogy jobban kijojjon a kontraszt. Ha igy folytatja a vedelem, akkor ev vegere igy mutat majd az osszehasonlitas:Ha ez idén is 19 meccsből fog összejönni, lesz@rom.... 😉
2013: 2752 yard
2020: 7336 yard
undisputedly
több mint 5 éve
2013-as D engedett passzolt yard: 2752 (egesz szezonban)Hogy jobban kijojjon a kontraszt. Ha igy folytatja a vedelem, akkor ev vegere igy mutat majd az osszehasonlitas:
2020-as D engedett passzolt yard: 2212
(6 meccsen)
Erre nincs mentseg, nem lehet kimagyarazni a passhappy liga szabalyvaltozasokkal, meg hasonlokkal.
😬
funkyparduc
2013: 2752 yard
2020: 7336 yard
több mint 5 éve
2013-as D engedett passzolt yard: 2752 (egesz szezonban)2020-as D engedett passzolt yard: 2212
(6 meccsen)
Erre nincs mentseg, nem lehet kimagyarazni a passhappy liga szabalyvaltozasokkal, meg hasonlokkal.
😬
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Én mint látens Lions szurkoló tudom, hogy mikor majd azt gondoljuk elindult valami. Rakétamérnök (Baz szavai) álmodik egy jelentőset, és úgy megver minket a Packers, hogy odafagynak a könnyeim a sörhöz, bár lőtte a Solidieren fugáznak velünk.Griffent egy kondicionalis 6. korert cserelte el a Dallas 😀így másodszorra is sikerült lemaradni róla hogy olcsóért leigazoljuk.. remek
undisputedly
majd Rasheem Green közelgő visszatérés biztos meg fogja oldani a passrush gondját más ötletem nincs hogy mire gondolnak Carrollék.
Btw a Lions nem tudom mire készül 3-3mal a jelenleg elég szoros NFC-ben hogy leigazolták 😀
12th member
több mint 5 éve
Griffent egy kondicionalis 6. korert cserelte el a Dallas 😀Oda kellett nagyon, nálunk meg minden szipi szuper.
undisputedly