Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Griffent egy kondicionalis 6. korert cserelte el a Dallas 😀
undisputedly
így másodszorra is sikerült lemaradni róla hogy olcsóért leigazoljuk.. remek
majd Rasheem Green közelgő visszatérés biztos meg fogja oldani a passrush gondját más ötletem nincs hogy mire gondolnak Carrollék.

Btw a Lions nem tudom mire készül 3-3mal a jelenleg elég szoros NFC-ben hogy leigazolták 😀
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 832 — SuperBowl Champions 2013/2014
Griffent egy kondicionalis 6. korert cserelte el a Dallas 😀
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Mint laikus kérdezném, ebben a védelmi emberanyagban ennyi van? vagy a séma miatt van ez h ratyi a D? Séma váltással lehetne számítani improvementre?
TRI4X
Is-Is.

Több van a játékosanyagban Poona Ford pl sokkal jobb játékos, mint, amit időnként látunk, de Wagner sem acélos annyira már. Persze öregszik, de ő még nem öreg, még nem kéne. Wright már megy kifelé, de ő rettenetesen magas foci IQ-val nyomja.
Dunbar, ha épp egészséges kifejezetten jó játékos. Griff is, de segítséget nem kapnak, sőt be is segítenek. Diggs sem rossz, vagy, amikor jött még rendben volt. Adamst én nem annyira..., de a képességei vitathatatlanok.
Rühellem ezt a rettenetes mennyiségű missleaddel, és átmozgással dolgozó high risk, high reward védelmet.
A csapdajáték sweetspot, ha túl rövid időt adsz akkor nem áll fel a csapda, és rövid játékokkal kipasszolnak, ha túl hosszú időt adsz, akkor egy az egyben elmegy valaki....
Earl Thomas-Richard Sherman-Kam Chancellor-KJ Wright-Michael Bennett-CC-és pocak (Mebane) érezték ezt a vibeot, ezek a maiak nem annyira.
több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Gondolom olvastatok a cikket miszerint a Dallas arulja Everson Griffent. Kb 3 misit kene fizetni szerintetek segitene rajtunk? Vagy inkabb mas megoldasra van szukseg?
Fantomas0429
Nekik irányító kell...és szerintem nem nálunk van a megoldás Nekik
Helmut Zimmer
szerintem örülnének Wilsonnak 😊
Janek
Nem szeretnem hogy elmenjen , mert isten ments ha barmi tortenne Wilsonnal akar csak egy meccsre is o a legjobb csere iranyito szerintem. Geno Smith oda vissza lejatszana a palyarol Dalton es meg abba se vagyok biztos hogy nem tanult annyit Wilsontol hogy tamogatassal meg idovel ne kerulhetne kozel Prescotthoz.
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Mint laikus kérdezném, ebben a védelmi emberanyagban ennyi van? vagy a séma miatt van ez h ratyi a D? Séma váltással lehetne számítani improvementre?
TRI4X
Szerintem D
NapiCarroll
 twitter.com/BradyHenderson/status/1320934537858174976
Helmut Zimmer
Tök jó olvasni, hogy kemény munka folyik, meg, hogy nagy változások lesznek, de ebből eddig közeledve már a szezon feléhez nem sok minden látszik.

Én szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban hogy beérik-e ez a munka, de legyen igaza az öregnek. Mindenesetre jó látni ezt a kincstári optimizmust kétszázadik alkalommal is.
funkyparduc
Demagóg!!! 😀
Helmut Zimmer
majd Söndör megmondja, hogy ez nem is igaz, mert bolsevista trükk...
petey
Rendes csávó az csak fiatalka, meg idealista, néha irígylem. 😊
több mint 5 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Gondolom olvastatok a cikket miszerint a Dallas arulja Everson Griffent. Kb 3 misit kene fizetni szerintetek segitene rajtunk? Vagy inkabb mas megoldasra van szukseg?
Fantomas0429
most néztem, kicsivel vagyunk 3misi felett a fizetési sapkában így elég neccesen férne bele nem tudom mennyire lehet 0 közeli a cap, vagy esetleg valaki szerződés struktúrálásval szabadíthatnánk fel. Dunlap fizuja meg annyira se biztos hogy beférne.
Ha esetleg cserélünk szerintetek draft picket adnánk érte vagy játékost, ha utóbbi akkor kit? Lehet elrugaszkodott gondolat de akár Wright lehetne csere alap? Szerintem kimondottan jó szezont fut én szeretem is a játékát, szóval nem mondom hogy örülnék ha elcserélnénk de azon a poszton van mélység pont. Még Hollistert lehet egy TE need csapatnak lepasszolni ott jóknak tűnünk.

Kicsit más de ugyanúgy passrush én a tegnap meccsről a blitzeket is nagyon hiányoltam, pedig korábbi meccseken hanem is sokat de blitzelgettünk. Ez lehet most egy egyszeri eset vagy ezt a kis sakk lehetőséget is kivettük a bye week alatt a listából?

Szerkesztette: 12th member
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 845 — Apu ökölbeszorított keze
Fantomas0429
Helmut Zimmer
szerintem örülnének Wilsonnak 😊

több mint 5 éve
TRI4X Seattle Seahawks 19
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 095 — Csodabogár
NapiCarroll
Helmut Zimmer
Tök jó olvasni, hogy kemény munka folyik, meg, hogy nagy változások lesznek, de ebből eddig közeledve már a szezon feléhez nem sok minden látszik.

Én szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban hogy beérik-e ez a munka, de legyen igaza az öregnek. Mindenesetre jó látni ezt a kincstári optimizmust kétszázadik alkalommal is.
funkyparduc
Demagóg!!! 😀
Helmut Zimmer
majd Söndör megmondja, hogy ez nem is igaz, mert bolsevista trükk...

több mint 5 éve
NapiCarroll
Helmut Zimmer

funkyparduc
Demagóg!!! 😀
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 832 — SuperBowl Champions 2013/2014
NapiCarroll
Helmut Zimmer

funkyparduc
Jo eg, ezt nem is lattam eddig, hogy a vedelem az NFL tortenetenek legtobb yardjat engedte 6 meccsen 😀

Minden heten csucsokat dontunk, igy vgay ugy, az nem szamit. PC nyilatkozata vicc, beismeri, hogy inkompetens barom, aki semmin se fog valtoztatni. Ezen a ponton kb. egyetemi edzovel is jobban jarnank. Russ mar amugy is onjaro, mint egy birodalmi lepegeto.

Murray 48 dropbackjebol 1x sikerult nyomast tenni ra 😀 Emlekszem, meg nyaron kerdeztuk itt tobben, hogy ki fog siettetni, Pete.... Erdekes, hogy nekunk nyilvanvalo volt a need, PC meg sz@rt ra magasrol.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 474 — Erin Elite Andrews
NapiCarroll
Helmut Zimmer

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
NapiCarroll
több mint 5 éve
Fantomas0429
több mint 5 éve
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 095 — Csodabogár
Seahawks’ RB Chris Carson has a “midfoot sprain”, per Pete Carroll. Carson will have a magnetic resonance imagining examination to determine the extent of the injury and how much time he could miss.

mondhatták volna, hogy MRI

több mint 5 éve
Sifur Pittsburgh Steelers 1 134
Össze kell rakni ezt a védelmet, akár hozni is valakit... 34 ponttal simán lehet meccset nyerni, persze offense oldalon is lehet csiszolni, de a Superbowlhoz egy közepes védelem kéne, többit Wilson lehozza
több mint 5 éve
 youtu.be/nq6LIL6kuwA

Colin Cowherd velenye en csipem , egy ideje kovetem aki nem.akarja megnezni:
2 csapat enged tobb yardot/play mint mi
Jags, Falcons ès nem elvarhato h vedelem nelkul az O mindent megnyerjen.
Fantomas0429
Örök vita, hogy ki nyeri a meccseket. Igaza van Undinak, (legalább átlagos) védelem nélkül nehéz lesz...
Helmut Zimmer
Èn is teljesen egyet ertek ezert voltam turelmetlen par napja Adamsel szemben es ezert lenne jo ha jatszana es kiderulne mit nyerunk vele mert lehet meg igy is hianyos lesz a D es lehet idoben alakitani ( bar Nortontol nem varok semmit 😕 ). A legjobb pass rusherunk meg mindig Jamal Adams !
több mint 5 éve
 youtu.be/nq6LIL6kuwA

Fantomas0429
Örök vita, hogy ki nyeri a meccseket. Igaza van Undinak, (legalább átlagos) védelem nélkül nehéz lesz...
több mint 5 éve
 youtu.be/nq6LIL6kuwA

Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 5 éve
Tudom, ez senkit nem vigasztal, de tegnap megnéztem Fanta Györgyöt a Bills ellen...
Annyit tudtam önkéntelenül kinyögni a tv előtt, ráadásul magyarul, hogy: "dekúrvajó, hogy már nem nálunk játszik".
több mint 5 éve
Mondjuk nálunk JS is belenézhetne ebbe a meccsbe, hogy kicsit majd legyen esélyünk ellenetek (nem fog...)
dande
Wilson szerintem tol egy Sister Friedet ezután. Ma konkrétan 3 szituációra kapott presst és azokba hibázott bele, ezekbe amúgy ne szokott.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 058 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondjuk nálunk JS is belenézhetne ebbe a meccsbe, hogy kicsit majd legyen esélyünk ellenetek (nem fog...)
több mint 5 éve
Nem értek hozzá, de nekem kissé soknak tűnik, hogy lement 6 kör és még mindig gyalázatos a védelem. Tényleg nem lehet ezt az egységet elfogadható szintre gatyába rázni? Ráadásul Gerappa most kezd belejönni, Goffék meg amúgy is mumusok. Tartok a West derbiktől.

Amúgy nálam a meccs jelenete volt amikor Dallas elment blokkolni 3 falember mögé vakon, miközben gyeptéglát csináltak Wilsonból.
garrett27
Mindent jól látsz szerintem.
De, gáz van a védelemmel. Gerappa, Goff ellenünk jók lesznek, DE ELLENÜNK MINDENKI JÓ!

Az a blokkolás az szégyen!!!!!
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 687 — Seahawks fan
Nem értek hozzá, de nekem kissé soknak tűnik, hogy lement 6 kör és még mindig gyalázatos a védelem. Tényleg nem lehet ezt az egységet elfogadható szintre gatyába rázni? Ráadásul Gerappa most kezd belejönni, Goffék meg amúgy is mumusok. Tartok a West derbiktől.

Amúgy nálam a meccs jelenete volt amikor Dallas elment blokkolni 3 falember mögé vakon, miközben gyeptéglát csináltak Wilsonból.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.