Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Wilson nyaron sokat edzett AB- vel se ot se Pete Carollt nem tartom hulyegyereknek hogy leigazoljak ha nincs ra okuk, ha mergezne az oltozot vagy hasonlok.
Nem csipem mint embert de a liga top3 elkapoja volt mikor jatszott es alacsony garantaltert szerintem johet.
Ahogy emlekszem Pitts- be egyszemelyes show volt JuJu az utolso evben kezdett bele jonni szoval volt mire verje magat, nalunk Wilson a fonok es szamos celpont van ha rinyal megy ez ilyen egyszeru szerintem.
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Nem látom minek nekünk AB. Megvagyunk bőven nélküle minőségileg és mennyiségileg is, szerintem többet bukhatunk ezen mint nyerhetünk.
Sebii
Én értem, és ha kordában tudják tartani ez egy elképesztően okos húzás,.... de nem fogják.
Szerintem ez inkább annak szól, hogy Gordonnal valami nem OK, de lehet tévedek.
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 701
AB is lassan a fedélzeten 😊
(Állítólag már csak az orvosi van hátra )
Rózsa Sándor (betyár)
#dislike
több mint 5 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 943
Nem látom minek nekünk AB. Megvagyunk bőven nélküle minőségileg és mennyiségileg is, szerintem többet bukhatunk ezen mint nyerhetünk.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
AB is lassan a fedélzeten 😊
(Állítólag már csak az orvosi van hátra )
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mychal Kendricks a fedélzeten 😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
AB megint szóba került!
steelwolf
Én már mondtam ezt a szcenáriót 😊
(AB,Gordon ,DK,Lockett gyenge WR sor lenne ,így elsőre nem lenne nehéz levédekezni őket 😃)
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 553 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
AB megint szóba került!
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 701
Van egy elemzés a 12thmanrising-on a lehetséges trade-ekről:

12thmanrising.com/2020/10/20/seahawks-trade-5-teams/

Szerintetek? Fogunk valamit meghúzni ezek közül?
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Gondolom bemondom a mikrofonba, hogy idén is kiadtam házi dolgozatnak a mért, minősített adatok feldolgozását. 1-4 hét adatai kukába mentek, de 2 hete értékelhető adatokat mérünk. Elképzelhető, hogy jön egy durva trendforduló, és relatív hátrányba kerülnek a támadósorok.
Sokat nem tudok még mondani, mert konferenciákon ülök, de a heti mérési eredményekre ránéztem, és mintha valami kezdene mocorogni.
több mint 5 éve
Jó meccsnézést Russnak! 😊
 twitter.com/ciara/status/1317639681673056256/photo/1
több mint 5 éve
Off: Helmut, a büntikről szóló elemzésed megmutatható? Amiről régebben beszéltünk a Saints topicban 😊 köszi
MC12
Elfelejtettem. és közben elhúztam Koppenhágába. Ne haragudj. Pénteken jövök, felteszem,.
több mint 5 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 382
Off: Helmut, a büntikről szóló elemzésed megmutatható? Amiről régebben beszéltünk a Saints topicban 😊 köszi

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
Én pont, hogy nem baszogattalak, de mindegy.
Sanya visszaszólt neked. Ezt egymással intézzétek, ha lehet!
Kösz!
Helmut Zimmer
A tavalyi passrush-osra gondoltam.
Nekem nem szólt be semmilyen Sanya.
akdestroyer
De, csak némítottad! 😊
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898
Kösz!
Helmut Zimmer
A tavalyi passrush-osra gondoltam.
Nekem nem szólt be semmilyen Sanya.

több mint 5 éve
Figyi beesett egy cikk 😊
 www.nfl.com/news/nfl-s-best-deep-threats-dk-metcalf-michael-gallup-lead-top-10
Helmut Zimmer
Ez most pont olyan meddő vita, mint amit pont veled vívtam 3-4 éve arról, hogy RW top3 QB-e vagy nem-e.
Nekem már akkor is az volt, neked nem, mert akkor az volt épp a fénytörés, teljesen mindegy.
Ha most ez nem egy félszezonos csoda lesz, mint a Wentz karrier, akkor előbb utóbb úgyis belátják mi a helyzet, mert örökké nem lehet tagadni a nyílvánvalót.

Nála most még nem top5, ez van. Ez tök szubjektív.
akdestroyer
Tisztelt Pedagógus!
Köszönjük, olvastam az intôt, felpofoztam a gyereket. 😊
Az a baj, hogy ez nem vita, hanem csípkelôdés, és ezt csak te veszed komolyan.
Amúgy meg steellel eleve a tökszubjektív talentrôl beszélgetünk! Goto 10 mert ez csípkelôdés.
Helmut Zimmer
😀
Az ilyen kommentekért szeretek ide járni.
Ui: Akkor az én basztatásom is csak csipkelődés volt? Jó tudni. 😀
akdestroyer
Kösz!
több mint 5 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

Matthew99
Ez baromi jó lett. Tudom-tudom nem a tiéd, de akkor is.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
Figyi beesett egy cikk 😊
Helmut Zimmer
Ez most pont olyan meddő vita, mint amit pont veled vívtam 3-4 éve arról, hogy RW top3 QB-e vagy nem-e.
Nekem már akkor is az volt, neked nem, mert akkor az volt épp a fénytörés, teljesen mindegy.
Ha most ez nem egy félszezonos csoda lesz, mint a Wentz karrier, akkor előbb utóbb úgyis belátják mi a helyzet, mert örökké nem lehet tagadni a nyílvánvalót.

akdestroyer
Tisztelt Pedagógus!
Amúgy meg steellel eleve a tökszubjektív talentrôl beszélgetünk! Goto 10 mert ez csípkelôdés.
Helmut Zimmer
😀
Az ilyen kommentekért szeretek ide járni.
Ui: Akkor az én basztatásom is csak csipkelődés volt? Jó tudni. 😀

Más. A passrush-al kapcsolatban látszik bármi a csapaton belül, hogy mit akarunk vele, vagy jóleszazígy?

Mert azt nem kétlem, hogy a back7 idővel (szezon második fele) összeáll majd mint a Rolling Stones, de passrush az ebben a felállásban sehogy se lesz magától.
Igazából nem is az a kérdés, hogy mik a lehetőségek, mert azt már 8x átbeszéltük, hanem hogy ténylegesen lesz-e valami.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 209 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Figyi beesett egy cikk 😊
Helmut Zimmer

akdestroyer
Tisztelt Pedagógus!
több mint 5 éve
Figyi beesett egy cikk 😊
Helmut Zimmer

több mint 5 éve
Figyi beesett egy cikk 😊
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/d7fnfog2cibfrnloat4f
NFL's best deep threats: DK Metcalf, Michael Gallup lead top 10
Who are the best deep threats in the NFL right now? Nick Shook reveals his top 10, a list that includes three rookies.

Ne haragudj mire alapozod az állításod?
Várjávárjá, valamit múlt héten mondtál Metcalfra.... 😊
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Russ cooked up another Seahawks victory 🍽️

The Checkdown (@thecheckdown) által megosztott bejegyzés,

steelwolf
Helmut Zimmer
Igen,igen!
Idén (eddig) Top 5 WR!! De tehetségben nincs a Top 5-ben (jelenleg)!
steelwolf
Helmut Zimmer
Sztem még kicsi a minta h azt lehessen mondani h Top 5!
steelwolf
Különböztessük már meg, hogy a tehetségről, vagy a mért elemzett adatokról beszélünk.
Ha mért, elemzett adatokról beszélünk, akkor sem kicsi a minta, de Te tehetségről beszélsz.
Neki van egy jelenleg egyedülálló skillsetje, van ilyen skillsetje OBJ-nek, Evansnek, stb, stb.
Hogy ezek valahogy közös nevezőre hozhatóak legyenek, vannak képzett mutatók.
Hozzáteszem, senkit nem érdekel a fanokon kívül a mutatók nézegetése, mert az OC, és a DC közötti sakkjátszma mindig a skillsetre koncentrál, a kontextust és a relációt is értékelve, és ebben jelenleg NINCS megoldás DK Mecalf ellen. Ő az elkapók Donaldja, idén mindenki missmatch. Lehet, hogy lesz hamarosan erre válasz, de az nem egy az egyből fog jönni.

Tehát akkor miért nem gondoljuk, hogy egy top tehetség?
Helmut Zimmer
Nem azt mondom h nem top tehetség, hanem h nem Top 5!
Nálam kicsi a minta, a többieket többször láttam játszani!
Szóval ez személyes vélemény, mindenki máshogy látja!
steelwolf
több mint 5 éve
Nem nehéz belelátni, főleg ha le is írom, hogy akkor mit gondoljak 😊
Honnan tudnám, nem vagyok ott.

Nem mondtam, hogy csak Wilson- Metcalf pároson múlik. Ezt annak akit illet
Nem mondtam hogy szerencse. Ezt is annak akit illet.
A szisztematikusságot a védelemben pont én szoktam hirdetni, és egyedül védem a védelmet a meccsek után érvekkel.
Azt hiszem én írtam a Small Dowgsról, és Snyderről, és azt gondolom nem az 5. héten az ítélet pallósát lengetve, hanem az 1. meccs után 😉 Továbbra is fenntartom, hogy ez a védelem még sokat fog javulni, ahogy összeáll. Mondjuk a világ erőforrását elköltöttük, szóval illene. Meg kell is, mert úgy fogunk járni, mint a 2003-2005 Indy, csak mi a tundrán.

Na az O-ról,
Volt erről egy szokásos érvelős eszmecserénk Undival tavaly, amikor a 34 futásunk közt a 20 passzból, volt egy 35-6 yardos bomba, amit Metcalf 4.5 alatt csellel befutott, és kis híján meg is fogta (nem volt tökéletes passz). Akkor megegyeztünk abban, hogy ebből komoly fegyver lehet. Idénre ez lett.

Moore 2 nagy játék közt 3 alkalommal droppol. 😊

Fenntartom, hogy Carrollt meghaladt Andy Reid, Wilson-Lockett Wilson Metcalf, a korszellem(főleg a sok szabály, ami a védelmet bünteti) , és jól alkalmazkodott. Nem tudom több alkalommal leírni, hogy neki meg kellett haladnia önmagát.
Sanya!

Én ezt gondoltam (lásd lent). Tudod ki volt az egyetlen, aki kedvelte...elmondom, AK.
Nem gondolom hogy nagyot tévedtem. Nem vagyok abban biztos, hogy Carroll haladta meg önmagát, és nem a csapat haladta meg Carrollt, ő meg alkalmazkodott.
Tegyük egyenesbe. 3 éve futót draftolt 1. körben ... bust szagon túl sem a mai játékunknak szólt. 2 éve DE-et draftolt a bust szagon túl nem a mai játékunknak szólt. Idén az 1. két körben védőt draftolt, nem a mai játékunknak szól. A jövőt odaadta egy védőért, nem a mai játékunknak szól.

akkor mit gondoljak?

Helmut!

Én teljesen amatőr szintű rajongó vagyok, nem értek ilyen mélyen a foci működéséhez mint ti,de megfogalmazódott bennem egy kérdés.
Nemrég olvastam valahol, hogy az évtized 2 legjobb edzőjének BB-t és PC-t tartják sokan. BB-t ugye nem kell magyarázni, más dimenzió.

Mi az oka a leírtakan kívül annak, hogy ennek ellenére PC-nek sokak szerint lefőtt a kávé és menni kell? Ha az elmúlt 10 év második legjobb edzője, mi az ami miatt nem olyan jó mint az előtte lévő BB. Mi az amiket BB tud, és PC nem? Ki lehet az utód? Hogyan tovább?
funkyparduc
Tegyük egyenesbe. Carroll egy reorganizációs manager, van víziója, és végrehajtja. Erre lett kiválasztva, túlhordtuk. Őt 4 éve cserélni kellett volna, szoborállítás mellett.

Most az a baj, hogy a saját maga teremtette helyzetet kellene reorganizálnia. Én egy konzisztens pali vagyok, 2 éve egy évet adtam neki, mert eltűntek a "bajkeverő" All-pro-k az öltözőből. Make it or brake it volt az elmúlt év, és semmivel nem vagyunk előrébb, mint voltunk. Lehet, hogy aki utána jön nem lesz jobb sőt rosszabb, de Seattleben leszámítva Morát, mikor nem kibaszott sikeredzőt hoztak a feladatra?! Nem félek attól, hogy egy világtalan fasznak kéne átvenni Carroll örökségét.

Lenne más lehetőség is, ez pedig az hogy Carroll meghaladja Carrollt. Elmondom, ez miért iszonyú feladat.
Carroll azért a legnagyobb edzők egyike, mert a 2010-14-es Seahawks az évtized legnagyobb rocksztárja, és talán legfontosabb csapata. Nem élt sokat, de ezalatt olyat tolt a focin, hogy döbbenet. (kb. mint a 83-87 Fins)
Nemrég írtam Bradyről, és abban azt írtam, hogy Belichicket kb 7 évente homlokon csókolja a múzsa. Na ez a múzsa 7 éve pont Carroll volt... Belichicknek nem kell meghaladni önmagát, ő elengedi az egyik póthajat, ha itt az idő, és másik vendéghajat veszen.

Szóval Carrollnak meg kéne tudni haladni önmagát. Sajnos ebben már nem hiszek, mert ha megugorható lenne, már megtette volna, de ha mégis sikerülne, akkor nem kérdés, hogy ki a legnagyobb.

Mindenki fizet valamivel, ahogy Ti is. A kérdés csak az, hogy mivel fizettek a nosztalgiáért, gyanítom hogy imádott irányítótok karrierjével fogtok, a még egy év, még egy év na még egy év elvért.
Helmut Zimmer
Helmut Zimmer
Lehet csak én látom bele de szerintem te se tudod igazán hogy mit gondolj.
Egyrészről igazad van mert a draftok amiket hoztál példaként tényleg abban erősítenek meg hogy itt más volt a koncepció.
De szerintem itt az az eset van hogy volt egy koncepció ami útközben megváltozott és most ennek az eredményét látjuk.
Mert én azt nem hiszem hogy ez csak egy nagy büdös szerencse lenne hogy 5-0 állunk.(Persze RW zsenialitását kár lenne tagadni de ez a zseni évek óta itt van nekünk és eddig még sem használtuk megfelelően )
És abban sem értek egyet hogy csak DK és RW kapcsolata lenne nekünk és csak azon múlik a sikerességünk.Ugyan ilyen fontos Lockett aki rengeteg nagyon fontos játékot csinál meg szinte bármikor.Vagy mondhatnám Moore-t is aki úgy szintén brutál nagy játékokat képes csinálni (sokan ezt ki se néztük volna belőle)
Plusz nem beszélve arról hogy nem véletlen tartottuk a csapatnál Josh Gordont.(ha végre engedik játszani akkor ez az amúgy is brutál támadó sor egy újabb szintet fog lépni)
Szóval amiket most írtam ezek abban erősítenek meg hogy itt egy tudatosság van.És ebben nagy szerepe van Carroll mesternek meg persze Brian Schottenheimernek.

Én egyszerűen nem tudom elhinni hogy itt csak annyi van "-Ok Wilson menj fel aztán dobálj aztán majd DK elkapja😃
Itt egy erőteljes koncepció váltás volt de akár mondhatom azt is hogy paradigma váltás.

Szóval én ezt igen is tudatos és tervezett dolognak gondolom de azt elismerem hogy ez egy sebtében jött dolog mint ahogy írtam is nem ez volt a terv de útközben ez lett belőle.De tervezetnek igen is tervezett.És a terv fő kiötlője nem más mint az öreg mesterünk.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 832 — SuperBowl Champions 2013/2014
En egyetertek Helm meglatasaival PC-t illetoen. RW szarnyalasa nem az o erdeme. Mar 3-4 eve ezt csinalna, ha hagyta volna. Elvesztegette RW karrierje premium eveinek jelentos reszet.

Mas: Nem hiszek az orrnehez csapatokban. 16 eve kovetem a ligat (jo eg, hogyan szall az ido), de ezek az offensive juggernaut csapatok mindig elfaradnak a vegere. Tobbnyire kielemzik oket, vagy talalkoznak egy valoban jo komplex csapattal. Ezen a trenden szerintem az sem igen valtoztatott, hogy ugy modositottak a jatek szabalyait, hogy a tamadok elonybol induljanak.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Sanya!

Én ezt gondoltam (lásd lent). Tudod ki volt az egyetlen, aki kedvelte...elmondom, AK.
Nem gondolom hogy nagyot tévedtem. Nem vagyok abban biztos, hogy Carroll haladta meg önmagát, és nem a csapat haladta meg Carrollt, ő meg alkalmazkodott.
Tegyük egyenesbe. 3 éve futót draftolt 1. körben ... bust szagon túl sem a mai játékunknak szólt. 2 éve DE-et draftolt a bust szagon túl nem a mai játékunknak szólt. Idén az 1. két körben védőt draftolt, nem a mai játékunknak szól. A jövőt odaadta egy védőért, nem a mai játékunknak szól.

akkor mit gondoljak?

Helmut!

Én teljesen amatőr szintű rajongó vagyok, nem értek ilyen mélyen a foci működéséhez mint ti,de megfogalmazódott bennem egy kérdés.
Nemrég olvastam valahol, hogy az évtized 2 legjobb edzőjének BB-t és PC-t tartják sokan. BB-t ugye nem kell magyarázni, más dimenzió.

Mi az oka a leírtakan kívül annak, hogy ennek ellenére PC-nek sokak szerint lefőtt a kávé és menni kell? Ha az elmúlt 10 év második legjobb edzője, mi az ami miatt nem olyan jó mint az előtte lévő BB. Mi az amiket BB tud, és PC nem? Ki lehet az utód? Hogyan tovább?
funkyparduc
Tegyük egyenesbe. Carroll egy reorganizációs manager, van víziója, és végrehajtja. Erre lett kiválasztva, túlhordtuk. Őt 4 éve cserélni kellett volna, szoborállítás mellett.

Most az a baj, hogy a saját maga teremtette helyzetet kellene reorganizálnia. Én egy konzisztens pali vagyok, 2 éve egy évet adtam neki, mert eltűntek a "bajkeverő" All-pro-k az öltözőből. Make it or brake it volt az elmúlt év, és semmivel nem vagyunk előrébb, mint voltunk. Lehet, hogy aki utána jön nem lesz jobb sőt rosszabb, de Seattleben leszámítva Morát, mikor nem kibaszott sikeredzőt hoztak a feladatra?! Nem félek attól, hogy egy világtalan fasznak kéne átvenni Carroll örökségét.

Lenne más lehetőség is, ez pedig az hogy Carroll meghaladja Carrollt. Elmondom, ez miért iszonyú feladat.
Carroll azért a legnagyobb edzők egyike, mert a 2010-14-es Seahawks az évtized legnagyobb rocksztárja, és talán legfontosabb csapata. Nem élt sokat, de ezalatt olyat tolt a focin, hogy döbbenet. (kb. mint a 83-87 Fins)
Nemrég írtam Bradyről, és abban azt írtam, hogy Belichicket kb 7 évente homlokon csókolja a múzsa. Na ez a múzsa 7 éve pont Carroll volt... Belichicknek nem kell meghaladni önmagát, ő elengedi az egyik póthajat, ha itt az idő, és másik vendéghajat veszen.

Szóval Carrollnak meg kéne tudni haladni önmagát. Sajnos ebben már nem hiszek, mert ha megugorható lenne, már megtette volna, de ha mégis sikerülne, akkor nem kérdés, hogy ki a legnagyobb.

Mindenki fizet valamivel, ahogy Ti is. A kérdés csak az, hogy mivel fizettek a nosztalgiáért, gyanítom hogy imádott irányítótok karrierjével fogtok, a még egy év, még egy év na még egy év elvért.
Helmut Zimmer
Helmut Zimmer
Lehet csak én látom bele de szerintem te se tudod igazán hogy mit gondolj.
Egyrészről igazad van mert a draftok amiket hoztál példaként tényleg abban erősítenek meg hogy itt más volt a koncepció.
De szerintem itt az az eset van hogy volt egy koncepció ami útközben megváltozott és most ennek az eredményét látjuk.
Mert én azt nem hiszem hogy ez csak egy nagy büdös szerencse lenne hogy 5-0 állunk.(Persze RW zsenialitását kár lenne tagadni de ez a zseni évek óta itt van nekünk és eddig még sem használtuk megfelelően )
És abban sem értek egyet hogy csak DK és RW kapcsolata lenne nekünk és csak azon múlik a sikerességünk.Ugyan ilyen fontos Lockett aki rengeteg nagyon fontos játékot csinál meg szinte bármikor.Vagy mondhatnám Moore-t is aki úgy szintén brutál nagy játékokat képes csinálni (sokan ezt ki se néztük volna belőle)
Plusz nem beszélve arról hogy nem véletlen tartottuk a csapatnál Josh Gordont.(ha végre engedik játszani akkor ez az amúgy is brutál támadó sor egy újabb szintet fog lépni)
Szóval amiket most írtam ezek abban erősítenek meg hogy itt egy tudatosság van.És ebben nagy szerepe van Carroll mesternek meg persze Brian Schottenheimernek.

Én egyszerűen nem tudom elhinni hogy itt csak annyi van "-Ok Wilson menj fel aztán dobálj aztán majd DK elkapja😃
Itt egy erőteljes koncepció váltás volt de akár mondhatom azt is hogy paradigma váltás.

Szóval én ezt igen is tudatos és tervezett dolognak gondolom de azt elismerem hogy ez egy sebtében jött dolog mint ahogy írtam is nem ez volt a terv de útközben ez lett belőle.De tervezetnek igen is tervezett.És a terv fő kiötlője nem más mint az öreg mesterünk.