Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
A hivatalos neve: missed tackle keringő.Nekem Cody Barton volt az, aki az elvárásaimhoz képest robbantott. Remélem nem egy one-match wonder volt.Pedig a csávó szerintem borzalmas, a Dolphins ellenin kiégtem ezen.
akdestroyer
Duff

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Az, hogy derékra ment és nem lábra még védhető, talán túl közel volt az ellenfélhez, de a lepörgés az nagyon gáz. Ettől függetlenül a Vikingek ellen tényleg sokkal jobb volt.Nekem Cody Barton volt az, aki az elvárásaimhoz képest robbantott. Remélem nem egy one-match wonder volt.Pedig a csávó szerintem borzalmas, a Dolphins ellenin kiégtem ezen.
akdestroyer
Duff
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Sanya!Én ezt gondoltam (lásd lent). Tudod ki volt az egyetlen, aki kedvelte...elmondom, AK.
Nem gondolom hogy nagyot tévedtem. Nem vagyok abban biztos, hogy Carroll haladta meg önmagát, és nem a csapat haladta meg Carrollt, ő meg alkalmazkodott.
Tegyük egyenesbe. 3 éve futót draftolt 1. körben ... bust szagon túl sem a mai játékunknak szólt. 2 éve DE-et draftolt a bust szagon túl nem a mai játékunknak szólt. Idén az 1. két körben védőt draftolt, nem a mai játékunknak szól. A jövőt odaadta egy védőért, nem a mai játékunknak szól.
akkor mit gondoljak?
Helmut!Tegyük egyenesbe. Carroll egy reorganizációs manager, van víziója, és végrehajtja. Erre lett kiválasztva, túlhordtuk. Őt 4 éve cserélni kellett volna, szoborállítás mellett.
Én teljesen amatőr szintű rajongó vagyok, nem értek ilyen mélyen a foci működéséhez mint ti,de megfogalmazódott bennem egy kérdés.
Nemrég olvastam valahol, hogy az évtized 2 legjobb edzőjének BB-t és PC-t tartják sokan. BB-t ugye nem kell magyarázni, más dimenzió.
Mi az oka a leírtakan kívül annak, hogy ennek ellenére PC-nek sokak szerint lefőtt a kávé és menni kell? Ha az elmúlt 10 év második legjobb edzője, mi az ami miatt nem olyan jó mint az előtte lévő BB. Mi az amiket BB tud, és PC nem? Ki lehet az utód? Hogyan tovább?
funkyparduc
Most az a baj, hogy a saját maga teremtette helyzetet kellene reorganizálnia. Én egy konzisztens pali vagyok, 2 éve egy évet adtam neki, mert eltűntek a "bajkeverő" All-pro-k az öltözőből. Make it or brake it volt az elmúlt év, és semmivel nem vagyunk előrébb, mint voltunk. Lehet, hogy aki utána jön nem lesz jobb sőt rosszabb, de Seattleben leszámítva Morát, mikor nem kibaszott sikeredzőt hoztak a feladatra?! Nem félek attól, hogy egy világtalan fasznak kéne átvenni Carroll örökségét.
Lenne más lehetőség is, ez pedig az hogy Carroll meghaladja Carrollt. Elmondom, ez miért iszonyú feladat.
Carroll azért a legnagyobb edzők egyike, mert a 2010-14-es Seahawks az évtized legnagyobb rocksztárja, és talán legfontosabb csapata. Nem élt sokat, de ezalatt olyat tolt a focin, hogy döbbenet. (kb. mint a 83-87 Fins)
Nemrég írtam Bradyről, és abban azt írtam, hogy Belichicket kb 7 évente homlokon csókolja a múzsa. Na ez a múzsa 7 éve pont Carroll volt... Belichicknek nem kell meghaladni önmagát, ő elengedi az egyik póthajat, ha itt az idő, és másik vendéghajat veszen.
Szóval Carrollnak meg kéne tudni haladni önmagát. Sajnos ebben már nem hiszek, mert ha megugorható lenne, már megtette volna, de ha mégis sikerülne, akkor nem kérdés, hogy ki a legnagyobb.
Mindenki fizet valamivel, ahogy Ti is. A kérdés csak az, hogy mivel fizettek a nosztalgiáért, gyanítom hogy imádott irányítótok karrierjével fogtok, a még egy év, még egy év na még egy év elvért.
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Azért nincs igazad, mert az eredményességünk CSAK Wilson ÉS DK játékán múlik. Ez pedig törékeny kapcsolat, és nincs hibázási lehetőség.Persze hogy tudom 😃Néma vagy, azt ugye tudod!!Nekem Cody Barton volt az, aki az elvárásaimhoz képest robbantott. Remélem nem egy one-match wonder volt.Te inkább már az egész frencsájzt elzavartad volna 😃
akdestroyer
Rebuidet akartál oldalakon keresztül ecsetelted hogy Schottenheimer mehet amerre lát +Carroll úgy szintén meg hogy az összes húzásunk szar (mondjuk ebbe volt valami)
Na meg a többi kedvesség ahelyett hogy egy kicsit vártál volna arra hogy a csapat megérjen a sikerekre .
Most meg mint ahogy látod hamarosan SB aspiránsok vagyunk ahogy Divedoc utalt is már rá.
De igaz mást gondolhat az ember szeptemberben mint decemberben 😛
de ez ki kikivántkozott belőlem.
Béke veled 😊
Utóirat: "Egy fogyatékos nem Seahawks "
Rózsa Sándor (betyár)
Ui. Green Bayben nem vagyunk SB aspiránsok.
Helmut Zimmer
De ezt nagy általánosságban is értettem.
Hisz mindenki folyamat a tökéletest várja el a csapattól.Meg csak a rengeteg hibát látja és tök természetesnek veszik hogy azokat a hibákat milyen egyszerű lenne is kijavítani .....Holott te pontosan tudod hogy mennyire összetett ez a sport és egy döntést nem lehet rövidtávon értékelni hisz itt egy egy döntés igazából hosszútávon mutatja meg az igazi arcát.
Plusz mostanában észre vettem rajtad hogy elkezdtél tudatosságot fefedezni a rendszerben ezáltal újra elkezdett érdekelni a csapat.Vagy is nekem ez jött le a mostani írásaidból de ha rosszul látom akkor sorry.
Rózsa Sándor (betyár)
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Persze hogy tudom 😃Néma vagy, azt ugye tudod!!Nekem Cody Barton volt az, aki az elvárásaimhoz képest robbantott. Remélem nem egy one-match wonder volt.Te inkább már az egész frencsájzt elzavartad volna 😃
akdestroyer
Rebuidet akartál oldalakon keresztül ecsetelted hogy Schottenheimer mehet amerre lát +Carroll úgy szintén meg hogy az összes húzásunk szar (mondjuk ebbe volt valami)
Na meg a többi kedvesség ahelyett hogy egy kicsit vártál volna arra hogy a csapat megérjen a sikerekre .
Most meg mint ahogy látod hamarosan SB aspiránsok vagyunk ahogy Divedoc utalt is már rá.
Béke veled 😊
Rózsa Sándor (betyár)
Helmut Zimmer
De ezt nagy általánosságban is értettem.
Hisz mindenki folyamat a tökéletest várja el a csapattól.Meg csak a rengeteg hibát látja és tök természetesnek veszik hogy azokat a hibákat milyen egyszerű lenne is kijavítani .....Holott te pontosan tudod hogy mennyire összetett ez a sport és egy döntést nem lehet rövidtávon értékelni hisz itt egy egy döntés igazából hosszútávon mutatja meg az igazi arcát.
Plusz mostanában észre vettem rajtad hogy elkezdtél tudatosságot fefedezni a rendszerben ezáltal újra elkezdett érdekelni a csapat.Vagy is nekem ez jött le a mostani írásaidból de ha rosszul látom akkor sorry.
több mint 5 éve
Néma vagy, azt ugye tudod!!Nekem Cody Barton volt az, aki az elvárásaimhoz képest robbantott. Remélem nem egy one-match wonder volt.Te inkább már az egész frencsájzt elzavartad volna 😃
akdestroyer
Béke veled 😊
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nekem Cody Barton volt az, aki az elvárásaimhoz képest robbantott. Remélem nem egy one-match wonder volt.Te inkább már az egész frencsájzt elzavartad volna 😃
akdestroyer
Béke veled 😊
több mint 5 éve
Nekem Cody Barton volt az, aki az elvárásaimhoz képest robbantott. Remélem nem egy one-match wonder volt.
több mint 5 éve
Kis nèznivaló, nekem nagyon tetszett.youtu.be/48XC2O0J5Ug
Èn remèlem hogy Collier beindul de szerintem munkamorallal lehet baj h nem fejlodik semmit ,nem?
Miota draftoltuk azt mondjak jo a keze de meg ha serult is volt tavaly, eleg sok ido eltelt hogy mas skilleket is fejlesszen.
Vagy csak ez a plafon.
Damontre Moore nak is volt egy sack je es egy elkepeszto special team jateka , en eddig azt se tudtam h van ilyen nevu jatekos a csapatban!
több mint 5 éve
Na Collier sackje... meg sem emlékeztünk, nem ünnepeltük meg.Na innen előre, vagy kimondhatjuk, hogy semmi?! Mérhetetlenül jó a keze, de minden más az...........
több mint 5 éve
Ha ez a helyzet akkor mindenkepp! Nem tudtam hogy mi a gond vele csak a penz dologrol tudtam h penz moatt kiulte a szezont.Le'Von Bell elengedeserol velemenyek? Marmint tudom hogy Carson nagyon jol jatszik de emlekeim szerint a Steelerses Bell egy kategoriaval azert feljebb volt nem lenne ertelme olcsoert felvenni es megversenyeztetni oket? Vagy ez csak bezavarna a tamadogepezet harmoniajaba ?Szerintem a karaktere nem hiányozna (mint ahogy ET személyisége sem). Van sok minden, amiért lehet savazni PC-t, de a jó öltözői hangulatért sokat tett és ez elvehetetlen érdem. Én a helyében ezt nem kockáztatnám, szerintem ez többet ér, mint a Bell-Carson közötti különbség. A LOB korszakba illett volna, az ilyen "bad guys" arculat volt, most ilyen "good boys" van szerintem. Vagy?
Fantomas0429
peet_24
több mint 5 éve
Le'Von Bell elengedeserol velemenyek? Marmint tudom hogy Carson nagyon jol jatszik de emlekeim szerint a Steelerses Bell egy kategoriaval azert feljebb volt nem lenne ertelme olcsoert felvenni es megversenyeztetni oket? Vagy ez csak bezavarna a tamadogepezet harmoniajaba ?Szerintem a karaktere nem hiányozna (mint ahogy ET személyisége sem). Van sok minden, amiért lehet savazni PC-t, de a jó öltözői hangulatért sokat tett és ez elvehetetlen érdem. Én a helyében ezt nem kockáztatnám, szerintem ez többet ér, mint a Bell-Carson közötti különbség. A LOB korszakba illett volna, az ilyen "bad guys" arculat volt, most ilyen "good boys" van szerintem. Vagy?
Fantomas0429
több mint 5 éve
Le'Von Bell elengedeserol velemenyek? Marmint tudom hogy Carson nagyon jol jatszik de emlekeim szerint a Steelerses Bell egy kategoriaval azert feljebb volt nem lenne ertelme olcsoert felvenni es megversenyeztetni oket? Vagy ez csak bezavarna a tamadogepezet harmoniajaba ?
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
vagy csak nagy a kezem, és kicsik a gombok.Ravens egy fasza csapat, ami sokkra hivatott, amíg nem találkoznak egy káosxbrigáddal, ami dob egy teli 100at, akkor vége. ôk mindig le tudnak hozni 90-95%_ot. Harb remek edzô, és ên csípem LJ-t.Ezért nem szabad a szívgyógyszerre inni, mert ez lesz a vége. 😀
Adsmssel semmi bajom, Chancellor nyílván larger thsn life stronger than death. Ettôl még Adamsnem van helye a nap alatt, de nèlküle is megvanbak a momentumok. Nem része ô még a rendsxernek.
Helmut Zimmer
*autocorrect has left the chat*
akdestroyer
több mint 5 éve
Ravens egy fasza csapat, ami sokkra hivatott, amíg nem találkoznak egy káosxbrigáddal, ami dob egy teli 100at, akkor vége. ôk mindig le tudnak hozni 90-95%_ot. Harb remek edzô, és ên csípem LJ-t.Ezért nem szabad a szívgyógyszerre inni, mert ez lesz a vége. 😀
Adsmssel semmi bajom, Chancellor nyílván larger thsn life stronger than death. Ettôl még Adamsnem van helye a nap alatt, de nèlküle is megvanbak a momentumok. Nem része ô még a rendsxernek.
Helmut Zimmer
*autocorrect has left the chat*
több mint 5 éve
Igen, de a Falcons, Boys, .... és a Raiders, döntő pillanatokban nem tudják megállítani az ellenfelet. Ezt a Seattle védelem több sorsdöntő pillanatban megtette.Na megnéztem a meccset. Hogy a valagba nyertünk? Néhány momentumtól eltekintve rém gyengén játszottunk. Remélem a védelem rendesen kivideózza ezt az éjszakát, mert ez így nagyon vékony. Igaz, hogy a kulcs 4-nél megcsinálták a nagy játékot, de ha nincs Wilson ez a meccs rajtuk megy el. Rájuk fér a pihi, és remélem összekapják magukat.Seahawks az elso csapat az NFL torteneteben akik ugy kezdik 5-0-as merleggel a szezont, hogy atlagban 50 yarddal tobbet szerez az ellenfel 😀 Mivel latjuk, hogy az O az egyik legjobb a ligaban, ez feltetelezi, hogy legalabb a yardokat tekintve a vedelem messze a legrosszabbak kozott kell legyen.
A Metcalf mez vajon mennyibe kerül most Seattleben?
garrett27
Es a feltetelezes helyes.
A Colts 898 yardot szedett be 5 meccs alatt, ovek a legkevesebb. A kozepmezony ugy 1100 yardot engedett 5 meccs allatt.
Seahawks: 1852 😀 A 2. leggyengebb vedelem a Falconse, ok is majd 200 yarddal kevesebbet engedtek.
undisputedly
És ez a különbség, illetve az, hogy mi folyamatosan csapdázunk, és labdákat szerzünk. Tehetjük, mert a hátsó 7-esben van 3-4 ember, aki érti a játékot. A front meg folyamatosan elrontja az olvasást. Pontosítsunk Ford elrontja az olvasást. ...Dehát nem kellett Clowney, és más sem....
több mint 5 éve
Na megnéztem a meccset. Hogy a valagba nyertünk? Néhány momentumtól eltekintve rém gyengén játszottunk. Remélem a védelem rendesen kivideózza ezt az éjszakát, mert ez így nagyon vékony. Igaz, hogy a kulcs 4-nél megcsinálták a nagy játékot, de ha nincs Wilson ez a meccs rajtuk megy el. Rájuk fér a pihi, és remélem összekapják magukat.Seahawks az elso csapat az NFL torteneteben akik ugy kezdik 5-0-as merleggel a szezont, hogy atlagban 50 yarddal tobbet szerez az ellenfel 😀 Mivel latjuk, hogy az O az egyik legjobb a ligaban, ez feltetelezi, hogy legalabb a yardokat tekintve a vedelem messze a legrosszabbak kozott kell legyen.
garrett27
Es a feltetelezes helyes.
A Colts 898 yardot szedett be a levegoben 5 meccs alatt, ovek a legkevesebb. A kozepmezony ugy 1100 yardot engedett 5 meccs allatt.
Seahawks: 1852 😀 (hello passrush) A 2. leggyengebb vedelem a Falconse, ok is majd 200 yarddal kevesebbet engedtek.
Futasbol legalabb kozepmezony alja vagyunk 500 yarddal 😀
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Na megnéztem a meccset. Hogy a valagba nyertünk? Néhány momentumtól eltekintve rém gyengén játszottunk. Remélem a védelem rendesen kivideózza ezt az éjszakát, mert ez így nagyon vékony. Igaz, hogy a kulcs 4-nél megcsinálták a nagy játékot, de ha nincs Wilson ez a meccs rajtuk megy el. Rájuk fér a pihi, és remélem összekapják magukat.Wilson így látja:
garrett27
több mint 5 éve
Na megnéztem a meccset. Hogy a valagba nyertünk? Néhány momentumtól eltekintve rém gyengén játszottunk. Remélem a védelem rendesen kivideózza ezt az éjszakát, mert ez így nagyon vékony. Igaz, hogy a kulcs 4-nél megcsinálták a nagy játékot, de ha nincs Wilson ez a meccs rajtuk megy el. Rájuk fér a pihi, és remélem összekapják magukat.A Metcalf mez vajon mennyibe kerül most Seattleben?
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Ravens egy fasza csapat, ami sokkra hivatott, amíg nem találkoznak egy káosxbrigáddal, ami dob egy teli 100at, akkor vége. ôk mindig le tudnak hozni 90-95%_ot. Harb remek edzô, és ên csípem LJ-t. Adsmssel semmi bajom, Chancellor nyílván larger thsn life stronger than death. Ettôl még Adamsnem van helye a nap alatt, de nèlküle is megvanbak a momentumok. Nem része ô még a rendsxernek.
Én akkjor most indítványozom, hogy Dan Quinn for assistsnt HC front7.
A Lockett dolog az tiszta sor nalam is sztar elkapo a kerdes az hogy mennyit ker es mennyit ajanlanak neki hogy maradjon en is orulnek ha innen vonulna vissza Dk is Russ meg par gyuru utan meg nyerne egy world cupot a Yankeesel 😊Már egy ideje a Wr ek a tèma ki az elsö masodik szamu stb stb.Tyler Lockett 28 éves, és maga a megbízhatóság. Akkor villan kevesebbet, amikor a downsidenak ő az 1. opciója. Tök legitim sztár elkapó, csak nem nagy a pofája.
Kivancsi vagyok hogy latjatok a szerzodeseket Carsonnak ha jol tudom utolso eve mit èrhet mit fognak ajanlani stb
Ami èrdekesebb Lockettnek sincs mar sok hatra szerintem es abban kiegyezhetunk hogy jovore Dk lesz a Wr#1 szerintetek a seahawks megfizetne vagy probalbak potolni es varnak Dk fizujara.
Wright is valoszinuleg lapat jovore ugye kell a penz Adamsre is meg halvanyodik bar tegnap egesz jol jatszott de a helyere erkezo Brooksbol meg semmi nem latszott stb stb. Vèlemènyek vagy felesleges ezzel foglalkozni es olyan lesz mint a draft, Hawksos?
Fantomas0429
Amúgy Wilson nem engedi sehova, és DK több alkalommal lenyilatkozta, hogy az 1. perctől kezdve testvéreként bánt vele.
Lockett innen vonuljon vissza gyűrűvel 33-34 évesen.
Carson beérett, ő nagyon jó, és nagyon fontos fogaskerék. én biztos megtartanám, de azért ő nem bír végig egy szerzont. Pennyvel asse tudom mivan, hiánya jelenleg nem jelent űrt.
Wright okos de fizikailag már gyengül, és elront szerelést, ő a mi Sean Lee-nk. Wagner árnyéka önmagának .... Barton...hát???? Brooks egyelőre semmi.
DL az olyan, amilyen. Seconderyben vannak tehetséges emberek, ha játszanak.
Seahawks konkrétan a Skavenblight Scramblers, ez egy támadógépezet, egy guillotine. Támadni fogunk tudni. Tegnap szarul ment, ezért lett csak 26 pont.
Nekünk nincs visszaút, eladtuk a keresztúton, amink volt... egy safetyért, miközben teljesen világos, hogy ez a csapat O-ban sokkol.
Ennek a magnak kell gyűrűt nyerni. Az a baj, hogy amíg ilyen kúrva gyenge az NFC North, addig az amúgy nagyon erős Packers simán 13-3-al nyeri az NFC-t, és ott mi kikapunk. Azt tudjuk, hogy milyen az NFC döntő a Century linken, de GB-ben januárban nagyon más.
szinte off
Felháborítónak tartom, hogy egy ann arbori tanítónéni 7 éve kísérletezget Detroitban, és senki nem mondja neki a fanokon kívül, hogy menj a picsába. Chicagoban van csapat, csak irányító nincs mindig. Mike Zimmer bácsit meg jól ismerjük. Én szeretem is....de...! Szóval, amíg ez így van, addig mi nem nyerünk lófaszt sem.
Helmut Zimmer
Carson: minden meccsen kikivankozik belolem csak sose akarom jinxelni, ugye mindenki eszrevette hogy nincs Carson fumble ez szamomra akkora jatekos fejlodes majdnem mint Dk 1-2 szezon. (Majdnem)
Az elejen nagyon happy voltam Adamsel ès nem.is nagyon èrtettem.mèg akkor miert nem tetszett neked ( Helm) ès mostanra megvilagosodtam mit jelent hogy amink volt eladtuk a keresztuton 😕
Azèrt kèrdezgetem itt topicba h mi a vèlemèny a D vel mert en most a Ravenst latom az egyetlen csapatnak ami.mimdket oldalon faszan mukodik meg a Chiefs ha ossze èrne a D es mindenki osszeszokva jatszana talent szinten szerintem meg a tundra se lenne megoldhatatlan. ( Remelem)
Köszönöm a valaszt es a folyamatos okitást!
Fantomas0429
több mint 5 éve
A Lockett dolog az tiszta sor nalam is sztar elkapo a kerdes az hogy mennyit ker es mennyit ajanlanak neki hogy maradjon en is orulnek ha innen vonulna vissza Dk is Russ meg par gyuru utan meg nyerne egy world cupot a Yankeesel 😊Már egy ideje a Wr ek a tèma ki az elsö masodik szamu stb stb.Tyler Lockett 28 éves, és maga a megbízhatóság. Akkor villan kevesebbet, amikor a downsidenak ő az 1. opciója. Tök legitim sztár elkapó, csak nem nagy a pofája.
Kivancsi vagyok hogy latjatok a szerzodeseket Carsonnak ha jol tudom utolso eve mit èrhet mit fognak ajanlani stb
Ami èrdekesebb Lockettnek sincs mar sok hatra szerintem es abban kiegyezhetunk hogy jovore Dk lesz a Wr#1 szerintetek a seahawks megfizetne vagy probalbak potolni es varnak Dk fizujara.
Wright is valoszinuleg lapat jovore ugye kell a penz Adamsre is meg halvanyodik bar tegnap egesz jol jatszott de a helyere erkezo Brooksbol meg semmi nem latszott stb stb. Vèlemènyek vagy felesleges ezzel foglalkozni es olyan lesz mint a draft, Hawksos?
Fantomas0429
Amúgy Wilson nem engedi sehova, és DK több alkalommal lenyilatkozta, hogy az 1. perctől kezdve testvéreként bánt vele.
Lockett innen vonuljon vissza gyűrűvel 33-34 évesen.
Carson beérett, ő nagyon jó, és nagyon fontos fogaskerék. én biztos megtartanám, de azért ő nem bír végig egy szerzont. Pennyvel asse tudom mivan, hiánya jelenleg nem jelent űrt.
Wright okos de fizikailag már gyengül, és elront szerelést, ő a mi Sean Lee-nk. Wagner árnyéka önmagának .... Barton...hát???? Brooks egyelőre semmi.
DL az olyan, amilyen. Seconderyben vannak tehetséges emberek, ha játszanak.
Seahawks konkrétan a Skavenblight Scramblers, ez egy támadógépezet, egy guillotine. Támadni fogunk tudni. Tegnap szarul ment, ezért lett csak 26 pont.
Nekünk nincs visszaút, eladtuk a keresztúton, amink volt... egy safetyért, miközben teljesen világos, hogy ez a csapat O-ban sokkol.
Ennek a magnak kell gyűrűt nyerni. Az a baj, hogy amíg ilyen kúrva gyenge az NFC North, addig az amúgy nagyon erős Packers simán 13-3-al nyeri az NFC-t, és ott mi kikapunk. Azt tudjuk, hogy milyen az NFC döntő a Century linken, de GB-ben januárban nagyon más.
szinte off
Felháborítónak tartom, hogy egy ann arbori tanítónéni 7 éve kísérletezget Detroitban, és senki nem mondja neki a fanokon kívül, hogy menj a picsába. Chicagoban van csapat, csak irányító nincs mindig. Mike Zimmer bácsit meg jól ismerjük. Én szeretem is....de...! Szóval, amíg ez így van, addig mi nem nyerünk lófaszt sem.
Helmut Zimmer
Carson: minden meccsen kikivankozik belolem csak sose akarom jinxelni, ugye mindenki eszrevette hogy nincs Carson fumble ez szamomra akkora jatekos fejlodes majdnem mint Dk 1-2 szezon. (Majdnem)
Az elejen nagyon happy voltam Adamsel ès nem.is nagyon èrtettem.mèg akkor miert nem tetszett neked ( Helm) ès mostanra megvilagosodtam mit jelent hogy amink volt eladtuk a keresztuton 😕
Azèrt kèrdezgetem itt topicba h mi a vèlemèny a D vel mert en most a Ravenst latom az egyetlen csapatnak ami.mimdket oldalon faszan mukodik meg a Chiefs ha ossze èrne a D es mindenki osszeszokva jatszana talent szinten szerintem meg a tundra se lenne megoldhatatlan. ( Remelem)
Köszönöm a valaszt es a folyamatos okitást!