Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Ne haragudj mire alapozod az állításod?Várjávárjá, valamit múlt héten mondtál Metcalfra.... 😊Igen,igen!
Helmut Zimmer
steelwolf
Idén (eddig) Top 5 WR!! De tehetségben nincs a Top 5-ben (jelenleg)!
steelwolf
több mint 5 éve
DK, leendo HoF tag, liga legjobb elkapoja 😊Through their first 21 career games:
— Alistair Corp (@byalistaircorp) October 12, 2020
Terrell Owens - 47 catches, 734 yards, 6 TDs
Randy Moss - 90 catches, 1,678 yards, 20 TDs
Calvin Johnson - 71 catches, 1,133 yards, 7 TDs
Julio Jones - 80 catches, 1,272 yards, 12 TDs
DK Metcalf - 80 catches, 1,396 yards, 12 TDs
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Várjávárjá, valamit múlt héten mondtál Metcalfra.... 😊Igen,igen!
Helmut Zimmer
steelwolf
Idén (eddig) Top 5 WR!! De tehetségben nincs a Top 5-ben (jelenleg)!
több mint 5 éve
Várjávárjá, valamit múlt héten mondtál Metcalfra.... 😊
steelwolf
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Meccselemzés: Nyertünk.Az ellen a Vikings ellen nyertünk, ami kvázi csoportellenfél annyit játszunk ellenük.
Szerintem nem az a legnagyobb baj, hogy sok yardot nyelünk, hanem, hogy keveset van nálunk a labda, ...oh wait.
Az O Juggernaut 4! punttal kezdett, az első félidőben csináltak 16 playt, ennél a Vikings többet csinált a 2. driveban, és összességében a dupláját.
Persze rossz ez a védelem, csak ez egy támadó csapat, ami még vezéráldozat nélkül játszhat, és a meccs 60 %-ig ibolyát szedett.
Ezek után én nem rúgom le a védelem veséjét, főleg úgy hogy tweak után mind a két oldal elkezdett működni., és a Döntő pillanatokban mindenki felpörgött.
Persze vannak vállalhatatlan játékosaink, de mindenkinek megvan a Tre Flowerse.
A Raiders védelemben van 4 Tre Flowers, és megverték a KC-t...Pisztolypárbajban.
Szerintem nekünk, még a Viks ellen sem szabad 4 punttal nyitni, mert ez a csapat A Seahox, Wilson-Metcalf-Lockett-Carson-Olsen.......
Ugyanazt tudom mondani, a Vikings-re mint a Fins elleni Bills meccsnél, sokkal jobb csapat, mint a sajtója. Én büszke vagyok a csapatra.
Hihetetlen a támadó gèpezet , de azèrt aggódok a D miatt mertEzzel a D#-el azonnal seggberaknak, most hogy a WC körben, vagy bye-al a DIV-ben az részletkérdés.
1, emberek hibáznak es ha az eredmeny a szar D miatt egyetlen Offense hiban mulik barmennyire is jol jatszanak az szopo
2, azert kerdezem az osszeszokast vagy esetleges javulast mert egyetèrtünk hogy Po meglesz es az Offense elit de mire mehetunk a PO ban ezzel a D vel szerintetek?
Flowers botrány !
Fantomas0429
Ellenben, ha sikerül összakalapálni a szezon végére egy középszar szintre (top 15-20 között) akkor nem látok olyan meccset, amit ne tudnánk lehozni az SB-ig.
Az a baj, hogy ez a yardmennyiség már nem a védelmi séma mellékterméke, hanem egy ordas nagy bustolás.
Még a Small Dogs sem arról szól, hogy minden egyes snapre nyeljünk be 15-30 yardot, és igazából egyik másik se.
Márpedig nálunk épp ez történik. A Miami ellen elfért, működött, csak FG sikerült 5-6 redzoneos támadásból is, de egy contender PO csapat ugyanennyi lehetőség mellett úgy megcsinál hogy öröm lesz nézni.
A Dallas ugyanezzel küzd hetek óta, Dak felrak 500 yardot 4 TDt, a D# meg kettővel többet kap. Az egyetlen ok, amiért mi nem 1-3 vagyunk az az, hogy RW 2 polccal magasabban van mint Prescott, de ez az O# munka még ezzel együtt sem fentartható hosszútávon, muszáj lesz rendezni a sorokat hátul.
A tavalyi tankoló Miami D#, (amit egy éve ilyenkor körberöhögtek és kvázi mémesült), konkrétan különb számokat hozott az első 4 meccsen mint mi.
Én baromi csalódott vagyok emiatt, amellett hogy az O#-től meg elolvadok.
akdestroyer
több mint 5 éve
Na mi ezt is level2-re húztuk, nem a 8 yard futásokat, hanem a félpályás passzokat is esszük. 😊Nem úgy volt, hogy bye után Adams is visszatér?
több mint 5 éve
Kezdem azt hinni, hogy ez a "bend not break" felfogás tudatos, nyeljük a yardot mint kacsa a nokedlit, de ha nagyon kell, 1-1 játékra azért odateszi magát a védelem. Fura érzés, de már-már kezdek hinni benne.Meg ha ezt is jatszuk, akkornis teljesen homaly a vedelem eddig. A hajlik, de nem torik elv nem azt jelenti, hogy 8 yardos futast engedsz minden playben.
tomz
Amugy a meccshez nem sok kozunk volt a 3. negyedig, amikor jott ugye a fumble meg a teljesen homaly Cousins INT.
Ott feltettunk par perc alatt 21-et. Elso felidoben 0 pont. Maradek 6 pedig a GW drajvban jott.
Kov. heten elvileg lesz Brooks, Snack, Dunbar a vedelemben.
több mint 5 éve
Kezdem azt hinni, hogy ez a "bend not break" felfogás tudatos, nyeljük a yardot mint kacsa a nokedlit, de ha nagyon kell, 1-1 játékra azért odateszi magát a védelem. Fura érzés, de már-már kezdek hinni benne.
több mint 5 éve
Igazatok volt a top5-el. DK lehet, hogy iden mar a legjobb az egesz ligaban. Utolso 3 passz hozza ment a fordito drive-ban, kozte ketto 4. kiserlet. Megnyerte a meccset. Liga legjobb elkapo-qb parosa.Utolso kiserleteknel az endzone-nal Russ minden playben ot kereste a szemevel. Cirka 100 yard es 2 TD megint 😊
COMEBACK ✅#GoHawks x #MINvsSEA pic.twitter.com/DNYBSMTFpW
— Seattle Seahawks (@Seahawks) October 12, 2020
több mint 5 éve
Hihetetlen a támadó gèpezet , de azèrt aggódok a D miatt mertEzzel a D#-el azonnal seggberaknak, most hogy a WC körben, vagy bye-al a DIV-ben az részletkérdés.
1, emberek hibáznak es ha az eredmeny a szar D miatt egyetlen Offense hiban mulik barmennyire is jol jatszanak az szopo
2, azert kerdezem az osszeszokast vagy esetleges javulast mert egyetèrtünk hogy Po meglesz es az Offense elit de mire mehetunk a PO ban ezzel a D vel szerintetek?
Flowers botrány !
Fantomas0429
Ellenben, ha sikerül összakalapálni a szezon végére egy középszar szintre (top 15-20 között) akkor nem látok olyan meccset, amit ne tudnánk lehozni az SB-ig.
Az a baj, hogy ez a yardmennyiség már nem a védelmi séma mellékterméke, hanem egy ordas nagy bustolás.
Még a Small Dogs sem arról szól, hogy minden egyes snapre nyeljünk be 15-30 yardot, és igazából egyik másik se.
Márpedig nálunk épp ez történik. A Miami ellen elfért, működött, csak FG sikerült 5-6 redzoneos támadásból is, de egy contender PO csapat ugyanennyi lehetőség mellett úgy megcsinál hogy öröm lesz nézni.
A Dallas ugyanezzel küzd hetek óta, Dak felrak 500 yardot 4 TDt, a D# meg kettővel többet kap. Az egyetlen ok, amiért mi nem 1-3 vagyunk az az, hogy RW 2 polccal magasabban van mint Prescott, de ez az O# munka még ezzel együtt sem fentartható hosszútávon, muszáj lesz rendezni a sorokat hátul.
A tavalyi tankoló Miami D#, (amit egy éve ilyenkor körberöhögtek és kvázi mémesült), konkrétan különb számokat hozott az első 4 meccsen mint mi.

Én baromi csalódott vagyok emiatt, amellett hogy az O#-től meg elolvadok.
több mint 5 éve
Hihetetlen a támadó gèpezet , de azèrt aggódok a D miatt mertSziasztok , az uj hìreken kivul csendes a topic, lehet nincs mit mar megbeszeljunk , es nem elvarhato Helmut mestertol h minden nap oktasson minket!szerintem ami fontos a meccsre hogy a futást megfogjuk, ne hagyjuk Cook-ot kibontakozni és hagyjuk hogy Cousins verjen meg ha tud, nyílván jó lenne nyomás alá helyezni de ettől sokat nem remélek még ha egy gyenge OL lesz is ellenünk 😀
Mit gondoltok a ma esti meccsrol, ugyanaz mint eddig D nulla es csak szerezzen tobb pontot Russ?
Szerintetek a D idovel ossze allhat, lehet jobb az osszeszokastol vagy csak abban az esetben lehetne mar javitani rajta ha erkezne egy hasonlo talent jatekos mint pl ET?
Fantomas0429
W-t várok, főleg hogy főműsoridőben Cousins sosem remekel, míg mi általában igen, plusz az action Green mezünkben sem szoktunk rosszul játszani.
Védelem szerintem amíg Flowers a snap-ek 100%-ában pályán lesz (múlthéten így volt) addig javulást nem várok. Bye week utána ha újra összeállna a Griffin-Dunbar-Adams-Diggs sec és talán jobban összeszoknak akkor lehet javulást remélek. Passrushba nagy meglepetést nem várok. Amúgy amíg nyeljük a yardokat de jönnek turnoverek és egyéni villanások én elnézem a meccseket, amúgy is furcsa lenne 10+pontal megnyert meccseket nézni, nem ehhez vagyunk szokva.
12th member
Flowers botrány !
több mint 5 éve
Sziasztok , az uj hìreken kivul csendes a topic, lehet nincs mit mar megbeszeljunk , es nem elvarhato Helmut mestertol h minden nap oktasson minket!szerintem ami fontos a meccsre hogy a futást megfogjuk, ne hagyjuk Cook-ot kibontakozni és hagyjuk hogy Cousins verjen meg ha tud, nyílván jó lenne nyomás alá helyezni de ettől sokat nem remélek még ha egy gyenge OL lesz is ellenünk 😀
Mit gondoltok a ma esti meccsrol, ugyanaz mint eddig D nulla es csak szerezzen tobb pontot Russ?
Szerintetek a D idovel ossze allhat, lehet jobb az osszeszokastol vagy csak abban az esetben lehetne mar javitani rajta ha erkezne egy hasonlo talent jatekos mint pl ET?
Fantomas0429
W-t várok, főleg hogy főműsoridőben Cousins sosem remekel, míg mi általában igen, plusz az action Green mezünkben sem szoktunk rosszul játszani.
Védelem szerintem amíg Flowers a snap-ek 100%-ában pályán lesz (múlthéten így volt) addig javulást nem várok. Bye week utána ha újra összeállna a Griffin-Dunbar-Adams-Diggs sec és talán jobban összeszoknak akkor lehet javulást remélek. Passrushba nagy meglepetést nem várok. Amúgy amíg nyeljük a yardokat de jönnek turnoverek és egyéni villanások én elnézem a meccseket, amúgy is furcsa lenne 10+pontal megnyert meccseket nézni, nem ehhez vagyunk szokva.
több mint 5 éve
Sziasztok , az uj hìreken kivul csendes a topic, lehet nincs mit mar megbeszeljunk , es nem elvarhato Helmut mestertol h minden nap oktasson minket!Szerintem teljesen mindegy, hogy mit csinál a D, ha van egy Wilson, Lockett, DK. Pláne ellenünk... 😃😃
Fantomas0429
több mint 5 éve
Sziasztok , az uj hìreken kivul csendes a topic, lehet nincs mit mar megbeszeljunk , es nem elvarhato Helmut mestertol h minden nap oktasson minket!Mit gondoltok a ma esti meccsrol, ugyanaz mint eddig D nulla es csak szerezzen tobb pontot Russ?
több mint 5 éve
Tegnap este beszélgettem otthoni cimborákkal. Igazából elsirattuk EVH-t. Aki olvasta a muzikális kultot tudja, hogy nekem mennyire fontos volt ő. Mindegy, ha már beszéltünk, dumáltunk a Seattleről. Vegyesek az érzelmek, de a támadósort mindenki imádja.
Érdekesebb a Thomas story. Azt tudjuk, hogy Thomasnak családi problémái vannak és, sejthető, hogy lett egy "új barátja", amelyik csak rontott a családi problémákon.
Nem szeretem az állítólag szót, de most ez van.
Thomas állítólag megérkezése pillanatától utálta a Ravens védelmet, mert keretek közé akarták szorítani, és nem ő volt a "világ fundamentuma" Tehát amikor tweetelte, hogy milyen komplex a Hox rendszerhez képest, én azt gecizésnek éreztem irányunkba, lehet nem teljesen így volt. Tanulni kellett...volna.
Állítólag furcsa volt neki, hogy konkrétan hívtak pozíciós játékot rá, ahol neki nem volt nagyon önálló döntése. Ilyen az életében kb 12-ben volt utoljára, de akkor is ritkán. Nem értette meg a rendszer lényegét, és folyamatosan feszegette a határokat. Ebből sültek ki jó dolgok is, de nagyon megnehezítette az edzői kar, és a játékostársak életét. A tavalyi évben állítólag a szezon elején pár meccs után már ki kellett igazítani a rendszert.
Zengett az öltöző. Ennyit tudtam meg a tűzközeli cimborámtól.
több mint 5 éve
www.fieldgulls.com/2020/10/7/21505807/seattle-seahawks-adding-damon-snacks-harrison-practice-squad-lions-giants-demarcus-christmasSnack Harrison a practice squad ban, gondolom bye week utan atrakjak a kezdobe. Vèlemènyek?
Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 5 éve
Opportunista 😀Nekem mondjuk nem ártott a 63.5 overhez, hogy azt a 62 yardosat megadják 😀Mondjuk az elbohóckodással csak egy yardot bukott, de amúgy tényleg döbbenetes a 25.2-es átlag. Kaphatna több labdát 😊Igazad lehet, mert ha nem adjak meg a yardot, akkor incomplete, nem touchback.
Wyatt
undisputedly
Wyatt
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Nekem mondjuk nem ártott a 63.5 overhez, hogy azt a 62 yardosat megadják 😀Mondjuk az elbohóckodással csak egy yardot bukott, de amúgy tényleg döbbenetes a 25.2-es átlag. Kaphatna több labdát 😊Igazad lehet, mert ha nem adjak meg a yardot, akkor incomplete, nem touchback.
Wyatt
undisputedly

több mint 5 éve
Mondjuk az elbohóckodással csak egy yardot bukott, de amúgy tényleg döbbenetes a 25.2-es átlag. Kaphatna több labdát 😊Igazad lehet, mert ha nem adjak meg a yardot, akkor incomplete, nem touchback.
Wyatt
több mint 5 éve
Mondjuk az elbohóckodással csak egy yardot bukott, de amúgy tényleg döbbenetes a 25.2-es átlag. Kaphatna több labdát 😊

több mint 5 éve
Lockett nagyon kell ebbe a csapatba. O az aktualis elkaponk akivel Russ-nak tokeletes a kemiaja. Tavaly volt mindenfele statisztika, hogy kettejuk kozott tokeletes passer rating van.Ha csak az idei szezont nézzük, akkor oké! De abban mondjuk nincs bent JJ és MT sem!Hát azért a Top 5 WR és DK egy mondatban elég erős!Nezopont kerdese. Mert mondjuk OBJnek egy jo meccse volt most. Cooper rapdszodikus volt egesz karrierjeben. MT 1 meccsen jatszott.
steelwolf
Metcalf folyamatosan jatszik, es folyamatosan jol. Ebben e rendszereben nem cserelnek le masra. Miert ne tehetne vki ot a (sajat) TOP 5be?
Ertem amit mondani akarsz, de ertem a masikat is.
ulpianus
steelwolf
Angry Baldwin utan nagyon kell egy ilyen megbizhato celpont (amugy tegnap olvastam valahol, hogy Baldwin folyamatosan turta RW-t es epitette le a tekintelyet, mert ugy gondolta, hogy Russ csak neki koszonheti a szamait. Megneztem a social mediajat es tenyleg nem tweetel sem a Seahawksrol, sem Russrol, mint mondjuk ahogyan Kancellar folyamatosan tamogatja a csapatot meg most is. Idovel megertjuk majd mennyire karos volt az az ego ami a 2013-as csapatot a csucsra repitette, es amit PC hagyott kikelni. Lynch, Sherm, Bennett, Baldwin, ET...)
Viszont Lokett szeru szamokat hozott mat P-Rich is, Tate is, Baldwin is.
DK viszont mas. DK nem a rendszer vagy a kemia termeke. Persze Russ tokeletes bombakat dobal
neki, de ujonc eveben megdonti a rookie playoff elkapas rekordot, masodik eveben 100 yardot atlagol ugy, hogy egy 70+ yardos TD-t elnagykepuskodott.
A Pats ellen a liga legjobb CB-jen, a tavalyi defense MVP-n csinalt hosszu TD-t. 2017-ben engedett o utoljara akkora 6 pontost?
DK-ben meg van a nyers atletikussag es a fizikai adottsag, ami csak ritkan parosul focizni tudassal, de ha igen, akkor kapsz egy Julio Jonest vagy egy Megatront.
DK effortless atlagolt iden 100 yardot. Ha el is tunt par driveban, villant egyet es leszedte Russ bombajat, mintha ez lenne a legtermeszetesebb dolog.
Az o fejlodesenek es potencialjanak csak onnon maga szabhat gatat mert amugy limitless a srac. Tavaly a munkamoralja is az volt, RW azt mondta nem latott meg ujoncot ilyen kemenyen dolgozni.
Egyertelmu top5 😉
több mint 5 éve
Ebben a DK vs Lockett vitában mindenkinek igaza van. Mert nálunk KETTŐ Nr1. WR van. 😊Azt hogy ki éppen az első eldönti az ellenfél D Coordinátora, objektív tényezők alapján.
BigBaltazar
Teljesen értelmetlen szubjektív vita ez itt.
Ez ilyen skálászott dolog azok, akik nem draftolták tavaly azzal a narratívával álltak elő, hogy merev a csípője, lassú korlátozottan bevethető, nem tud routet futni.
Most ezt már mindenki törölné. Most jön az a narratíva, hogy nem top akárhány... meg ő ennél már nem lesz jobb. Ki nem szarja le?! Nekem nem fáj.
Ha valamelyik fórumozó meg ezen pörögni akar, pörögjön.