Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Ebben a DK vs Lockett vitában mindenkinek igaza van. Mert nálunk KETTŐ Nr1. WR van. 😊

Szerkesztette: BigBaltazar

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ha csak az idei szezont nézzük, akkor oké! De abban mondjuk nincs bent JJ és MT sem!
steelwolf
Sajnos AJ Green sem. De koszi, hogy ertetted!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 553 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Hát azért a Top 5 WR és DK egy mondatban elég erős!
steelwolf
Nezopont kerdese. Mert mondjuk OBJnek egy jo meccse volt most. Cooper rapdszodikus volt egesz karrierjeben. MT 1 meccsen jatszott.
Metcalf folyamatosan jatszik, es folyamatosan jol. Ebben e rendszereben nem cserelnek le masra. Miert ne tehetne vki ot a (sajat) TOP 5be?
Ertem amit mondani akarsz, de ertem a masikat is.
ulpianus
Ha csak az idei szezont nézzük, akkor oké! De abban mondjuk nincs bent JJ és MT sem!
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
steelwolf
Nezopont kerdese. Mert mondjuk OBJnek egy jo meccse volt most. Cooper rapdszodikus volt egesz karrierjeben. MT 1 meccsen jatszott.
Metcalf folyamatosan jatszik, es folyamatosan jol. Ebben e rendszereben nem cserelnek le masra. Miert ne tehetne vki ot a (sajat) TOP 5be?
Ertem amit mondani akarsz, de ertem a masikat is.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 553 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nuk, JJ, MT a Top 3! Aztán ott van még Evans, Diggs, Cooper, OBJ...
De még csapaton belül sem biztos h ő a Nr. 1 WR!
steelwolf
Csak erre reagálva, akkor jelen pillanatban ugyan ki??? Pete bácsi vagy Wilson önmagának passzolva 😊

Nálam simán övé a fehér trikó, ha belegondolok hogy JJWAt húztuk....
dande
Lockett
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Annyira nem érdekes, hogy ki mit gondol ezekről a top listákról. Annyira lényegtelen.
Az a lényeg, hogy működik a csávó. és termel. szépen
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 057 — Így remélem megfelelek nektek.....
steelwolf
Csak erre reagálva, akkor jelen pillanatban ugyan ki??? Pete bácsi vagy Wilson önmagának passzolva 😊

Nálam simán övé a fehér trikó, ha belegondolok hogy JJWAt húztuk....
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
 twitter.com/SeahawksHaug/status/1312975635984257030?s=20
Ès mèg ezt is ide rakom!
Fantomas0429
Helm duplan boldog lehet, ugyanis DK megosztva vezeti a legtobb elkapott yard listat 403 egyseggel. S. Diggsnek (Buffalo) szinten ennyi yardja van.
Illetve Lockett pedig az elkapott TD-k listajat vezeti megosztva.

DK amugy mar most Top5 elkapo szvsz (Julio, Hopkins, M. Thomas es M. Evans van nalam most a legjobb ötösben):

Neal-rol senki sem beszel? Kancellar kulon felhivta az elozo heti, meccset lezaro Newton INT-je utan, hogy segitsen neki. Most pedig Fitz labdajat kapta el.

A vegen meg kiszorul Adams. Vagy Diggs megy at slotba, habar Amadi sem rossz. Persze ettol meg mindig nincs vedelem. Nagy szerencseje a csapatnak, hogy a covid miatt iden alig van csapat ahol osszeallt volna a vedelem.
undisputedly
Miután Október 1-én Josh Allent, és Russ-t választották az AFC, illetve az NFC hónap támadójának, ezért a nemzetközi Helmut nap az október 1. (valszeg ilyen többet nem lesz az életemben)

Ez a Metcalf+Diggs dolog, amolyan afterparty. 😊

Amúgy tényleg nagyon nagyon örülök DK-nek. Szerintem egészen kiváló srác és botrányosan életveszélyes.

Érdekes ám hogy ugyanazon csapat irányítója, és elkapója a szűk elit.
Nagyon tanulságos beszélgetés kezd kialakulni a Raiders topicon arról, hogy lehet ez a Freak Offenzív Juggernautok éve lesz. Lehet, hogy a rövid offseason ból eredő hibákon túl (bár én még mindig erre szavazok) tényleg annyira túltolták a támadójáték védelmét az évek óta tartó szabálymódosítgatásokkal, hogy egyszerűen nem érdemes 3&out védelmeket építeni.
Túl sok erőforrás, túl sok meló összetenni a szinkront, ráadásul Mahonez/Wilson Dak/ARod/Brady (még mindig), és Allen, olyan szemérmetlenül elengedik 2. ütemre a hosszút, hogy egy Donaldnak (aki még mindig kiragyog mint a nap) van 2-3 lövése a meccsen, aztán annyi. Azt látni kell, hogy a szűk elkapó elit 1 az 1-ben coverageban pirítja a sztár cornereket, safetyket. Ez nem szinkron hiba, ez más. Látni kell, hogy a DL-ek többet közlekednek horizontálisan, mint vertikálisan. Ez játékhívás, és egy újfajta blokkolási struktúra.

Hogy nálunk ebben mennyi tudatosság azt nem tudom. Ha nagyon tudatos lenne ez az építkezés, akkor lehet nem adtam volna oda a jövőt egy Safetyért...mindegy.

Rózsa Sándor szurkolótársunk, aki éppen a 4-5 nicknamenél tart (változó korba lépett). Szóval ő vetette fel, hogy 3 éve akarjuk kiutálni Carrollt. P
ont az Adams trade kapcsán olvastam azt, hogy "mi választja el BoB-ot, és Carrollt?... 4 győzelem. De ez a 4 győzelem a világmindenség."

Mi változott tavaly óta?
Valójában jobb lett egy kicsit az OL, Metcalf sokat fejlődött.... és hagyják Wilsont játszani. Lockett tavaly is pont ugyanilyen jó volt. Most a TE squad nyílván csinál fontos játékokat, de nem róluk szól a cirkusz.

Ezért sírunk 3 éve, ezért sír mindenki 2 éve. Ne mondja nekem senki, hogy ez tavaly nem mehetett volna, legalább részben. Ez nálunk nem téma, de a mai 50-esek egyik kedvenc témája, hogy Don Shula hány évet dobott ki Marino karrierjéből. És hát kidobott. Aztán a többit mindenki gondolja tovább maga.
több mint 5 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 474 — Erin Elite Andrews
Kendricks viziten. Én őt bírtam. Bár hogy kellhet ő is, nem jó jel. 🤔

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ès mèg ezt is ide rakom!
Fantomas0429
Helm duplan boldog lehet, ugyanis DK megosztva vezeti a legtobb elkapott yard listat 403 egyseggel. S. Diggsnek (Buffalo) szinten ennyi yardja van.

DK amugy mar most Top5 elkapo szvsz (Julio, Hopkins, M. Thomas es M. Evans van nalam most a legjobb ötösben):

Neal-rol senki sem beszel? Kancellar kulon felhivta az elozo heti, meccset lezaro Newton INT-je utan, hogy segitsen neki. Most pedig Fitz labdajat kapta el.

A vegen meg kiszorul Adams. Vagy Diggs megy at slotba, habar Amadi sem rossz. Persze ettol meg mindig nincs vedelem. Nagy szerencseje a csapatnak, hogy a covid miatt iden alig van csapat ahol osszeallt volna a vedelem.
undisputedly
 youtu.be/V6V6K8f9Bus
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 832 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ès mèg ezt is ide rakom!
Fantomas0429

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ès mèg ezt is ide rakom!
Fantomas0429
Ez már volt (Helm )
De ezt nagyon jó nézni szóval egy párszor még jöhet 😊
több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Ès mèg ezt is ide rakom!
több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
 twitter.com/Joe_Fann/status/1312863977400016898?s=20

Russel Wilson elmondta hogy a Moore Td nel nem volt headset, o hivta a playt.

Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hallod Josh, tagnap megint nagyon homály voltál időnként 😊
Ha valakinek kéznél van a Metcalf draft call vidi, az linkelje már be pls. Nem találom a teljeset, csak azt ahol már csak a sírás van. Az kellene, amiben építik a drámát, hogy viszik ki előtte az embereket. Volt már a topicban, de nincs meg.
Hanni
 youtu.be/q0k026eH7pA
undisputedly
Kedvenc jatékosom 😍
Még 1-2 év és liga egyik legjobb WR lesz (mondjuk szerintem már most is az szinte minden mérkőzésen majdnem 100 yardott termel plusz egy vagy kettő TD )
Ha "másért" nem is ezért nagyon lehet dicsérni a HC meg GM )
Josh Allen
Betyár? Ez te vagy? Mi ez a név változtatás? Kedvenc csapat a Bills? Áruló 😉
BigBaltazar
Inkognitoba vagyok 😂
De a szívem örökre Hawks-é☝️
Josh Allen
Helmut Zimmer
De csak időnként ☝️azonkívül újfent bizonyította hogy a NFC legjobb irányítója senki sincs még csak egy "polcon"se vele 😛
Apropó más :
Tegnap csak nekem tűnt fel hogy RW sokszor mint ha sokat várt volna és a tiszta célpontokat nem dobta meg időben.
Sokszor feltűnt a mérkőzésen hogy DK és Lockett a keresztező útvonal megfutása után tisztára játszották magukat de a passz vagy nem jött vagy késve.
Ennek mi lehetett az oka ?
Szerintem ha ezek ültek volna akkor sima a mérkőzés
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ha valakinek kéznél van a Metcalf draft call vidi, az linkelje már be pls. Nem találom a teljeset, csak azt ahol már csak a sírás van. Az kellene, amiben építik a drámát, hogy viszik ki előtte az embereket. Volt már a topicban, de nincs meg.
Hanni
 youtu.be/q0k026eH7pA
undisputedly
Mit éreznek azok, akik előtte elvittek 8(??) elkapót
DK is the cheat code

twitter.com/BleacherReport/status/1312843511931179008?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1312843511931179008%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks
Helmut Zimmer
Emlékszem Amadeusz "habzó"szájjal ecsetelte hogy mekkora Bust lesz meg hogy nem NFL szint 😃 ja és Stez is ezen a véleményen volt !
több mint 5 éve
Hanni
 youtu.be/q0k026eH7pA
undisputedly
Mit éreznek azok, akik előtte elvittek 8(??) elkapót
DK is the cheat code

twitter.com/BleacherReport/status/1312843511931179008?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1312843511931179008%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks
több mint 5 éve
Hallod Josh, tagnap megint nagyon homály voltál időnként 😊
Hanni
 youtu.be/q0k026eH7pA
undisputedly
Kedvenc jatékosom 😍
Még 1-2 év és liga egyik legjobb WR lesz (mondjuk szerintem már most is az szinte minden mérkőzésen majdnem 100 yardott termel plusz egy vagy kettő TD )
Josh Allen
BigBaltazar
Inkognitoba vagyok 😂
Josh Allen
több mint 5 éve
Köszi szépen, igen így van, és egyet is értek a megállapításaiddal.
Külön jól esik, hogy tényleg van értelme irogatnom. 😊
Üdv
Small Dowgs/Starbreaker/Unlleashed- a Gamebreaker-HR2 (High Risk High Reward) egy védelmi filozófia, ami nagy játékokra, egyéni playmakingre épít. Elvileg Bob Snyder találmánya, de ezt én kétlem. Célja a labdaszerzés, és a háború saját terepen történő megvívása. A filozófia szerint az utolsó 35-40 yardot kell megvédeni.
A játék minden szakaszában van játékos, aki direkt a labdát támadja és nem a falat, a zónát, stb.
Csapdajátékokra épít, ez Seattleban nem új, illetve Ken Norton nál új, de a LOB idejében hagyomány volt....csak most nincs olyan masszív front 7 mint 4-5 éve még volt. De volt már ilyen védelmünk 10-11-ben.
Ez tehát nem Prevent iskola, itt pörög a yardszámláló, sok a field goal, de sok a turnover is, ez sőrőségfüggvénnyel igazolható. Folyamatosan változik a landscape a risk táblán. Simán lehet egy engage (6) hívás akár a red zoneban. 5en embereznek/ védenek területet 1 half spy 1, front 3 játékos, mögöttük 2 fellép és a labdát támadja/stunt. Igazi 2 mississippi hívás. 2 mississippin belül ha talál célpontot a QB, akkor TD, utána Sack/TFL olyan 90% eséllyel.

Nagyon be kell gyakorolni, és masszívan kell 4 playmaker a D oldalon, akik valami borzalmasat mindig csinálnak, hogy elbizonytalanítsák a QB-t.
Szerintem ez nekünk nem ment...már az első biztosan nincs meg.
Azért Small Dawgs, mert tele van a rendszer Sec blitzzel, és sokszor 9 es technikáról, de fel kell lépni valakinek a blitz helyére, és ez nekünk nem ment.

Na ennyi
üdv.
Helmut Zimmer
A tegnapi meccsünkre nagyon illik Helm 3 héttel ezelőtti írása. Olvassátok el, és akkor (talán) nem tűnik olyan borzasztónak a védelmünk. A védelem most is sorra nyelte be a yardokat, de a futást és a hosszú passzokat azért elég hatékonyan levédekeztük. A Fitzék tudománya pedig elfogyott a 20 yardon belül és maradt a FG. Mi pedig úgy játszunk, hogy ha kapott 2 FG-ra 1 szerzett TD-vel válaszolunk akkor megnyerjük a mérkőzést. Úgy gondolom mi tesszük nehézzé a meccseinket, mert ez is lehetett volna sokkal simább, ha kicsit koncentráltabb az O#. Russel RZ INTje is. Megold Ő ennél komolyabb feladatokat is.
Az biztos, hogy a csapat leggyengébb része most a DLine. A futást még egész jól fogjuk, de a passrush mint olyan ismeretlen fogalom.
Azért ne bízzuk el magunkat lesz még zacskónk akkor amikor nem is várjuk. Annak örüljünk, hogy az támadó játékunk nagyon erős. Mindenki odateszi magát, még az Oline is. Teljesen vállalható ez az egység, pláne az előző évekhez képest.
BigBaltazar
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hanni
 youtu.be/q0k026eH7pA
undisputedly
Kedvenc jatékosom 😍
Josh Allen
BigBaltazar
Inkognitoba vagyok 😂
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Small Dowgs/Starbreaker/Unlleashed- a Gamebreaker-HR2 (High Risk High Reward) egy védelmi filozófia, ami nagy játékokra, egyéni playmakingre épít. Elvileg Bob Snyder találmánya, de ezt én kétlem. Célja a labdaszerzés, és a háború saját terepen történő megvívása. A filozófia szerint az utolsó 35-40 yardot kell megvédeni.
A játék minden szakaszában van játékos, aki direkt a labdát támadja és nem a falat, a zónát, stb.
Csapdajátékokra épít, ez Seattleban nem új, illetve Ken Norton nál új, de a LOB idejében hagyomány volt....csak most nincs olyan masszív front 7 mint 4-5 éve még volt. De volt már ilyen védelmünk 10-11-ben.
Ez tehát nem Prevent iskola, itt pörög a yardszámláló, sok a field goal, de sok a turnover is, ez sőrőségfüggvénnyel igazolható. Folyamatosan változik a landscape a risk táblán. Simán lehet egy engage (6) hívás akár a red zoneban. 5en embereznek/ védenek területet 1 half spy 1, front 3 játékos, mögöttük 2 fellép és a labdát támadja/stunt. Igazi 2 mississippi hívás. 2 mississippin belül ha talál célpontot a QB, akkor TD, utána Sack/TFL olyan 90% eséllyel.

Nagyon be kell gyakorolni, és masszívan kell 4 playmaker a D oldalon, akik valami borzalmasat mindig csinálnak, hogy elbizonytalanítsák a QB-t.
Azért Small Dawgs, mert tele van a rendszer Sec blitzzel, és sokszor 9 es technikáról, de fel kell lépni valakinek a blitz helyére, és ez nekünk nem ment.

Na ennyi
üdv.
Helmut Zimmer
A tegnapi meccsünkre nagyon illik Helm 3 héttel ezelőtti írása. Olvassátok el, és akkor (talán) nem tűnik olyan borzasztónak a védelmünk. A védelem most is sorra nyelte be a yardokat, de a futást és a hosszú passzokat azért elég hatékonyan levédekeztük. A Fitzék tudománya pedig elfogyott a 20 yardon belül és maradt a FG. Mi pedig úgy játszunk, hogy ha kapott 2 FG-ra 1 szerzett TD-vel válaszolunk akkor megnyerjük a mérkőzést. Úgy gondolom mi tesszük nehézzé a meccseinket, mert ez is lehetett volna sokkal simább, ha kicsit koncentráltabb az O#. Russel RZ INTje is. Megold Ő ennél komolyabb feladatokat is.
Az biztos, hogy a csapat leggyengébb része most a DLine. A futást még egész jól fogjuk, de a passrush mint olyan ismeretlen fogalom.
Azért ne bízzuk el magunkat lesz még zacskónk akkor amikor nem is várjuk. Annak örüljünk, hogy az támadó játékunk nagyon erős. Mindenki odateszi magát, még az Oline is. Teljesen vállalható ez az egység, pláne az előző évekhez képest.
BigBaltazar
minden szóval egyet értek 😊
Helm papa irásai meg hatalmas tanuló anyagok a játékunk megértése szempontjából.
Nem is értem a sok fanyalgót Norton mondjon le meg hasonlók ugyan ez ment Carrolla is meg még sorolhatnám.
Nem igazán akarják észre venni fejlődést.
Pedig kis csapatunk idén nagyon sok örömet fog nekünk okozni.
több mint 5 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Hanni
 youtu.be/q0k026eH7pA
undisputedly
Kedvenc jatékosom 😍
Josh Allen

több mint 5 éve

Na ennyi
üdv.
Helmut Zimmer

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hanni
 youtu.be/q0k026eH7pA
undisputedly
Kedvenc jatékosom 😍