Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Dissly eltűnésére van valami ötlet? Mert, hogy az öreg Olsen rutinjához nyúlunk no1.-ként az rendben van, de hogy Hollister is megelőzte látszólag az már fura. Kinyírta a két sérülés?
több mint 5 éve
Mint anno RealSzerezzünk több pontot hamár balfaszkodik a védelem...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Nagyon varom az elemzèst ès hogy mit gondoltok a dolgokrol kicsit bovebben: Alton Ribinson? Tudom h meg korai de Collierhez kepest ....Ugo Amadi nekem szimpatikusan jatszik.
Ès az offense playhivasok nem tudtak elszakadni az emberek vagy ennyire hanAgoltuk a Te ket elkapokat es tudom h a nyomas is erosebb volt az eddigieknel de en neha azt ereztem h Wilsonnak annyi ideje van 1-2 playnel mint meg soha 😂.
A csapat hibai ellenere Wilsont nezni orom.
több mint 5 éve
Védelem: hullanak mint a legyek, nyelik a yardokat, a TD-ket, aztán keresik Wilson tekintetét. Ő bólint és a nagy kő lehull a szívekről. Majd RW kompenzál.Így van emlékezzünk meg arról, hogy:
Hát kérem van baj rendesen. Flowers fogalmatlan, Griffin hektikus, S poszton meg továbbra is gondok vannak. Miután Adams is kiszállt meg főleg látszott. Lesz meló velük.
Offense: Most mit lehet még mondani Wilsonra. Ő maga a Seahawks. Amit ez a fickó a romok között művel...... Remélem már faragják a szobrát Seattleben.
Azért mellette említsük meg Lockettet, mert a 20 kilójával mindenhol ott van és nagyjából el is kapja ami elkapható. Imádom a palit.
Metcalf szerintem egy életre megtanulta mikor kell elkezdeni ünnepeltetni magát. Belenéztem volna PC fejébe a jelenet után.
A lényeg, hogy nyertünk egy nagyon fontos meccset egy kiváló csapat ellen.
Csak ne kapnánk ennyi k.....szott pontot.
garrett27
- a Cowboys nem kitaposott csizma. Az egy nagyon jó csapat, vannak ott is fontos hiányzók, van ott is gond, de alapvetően egy tiszteletreméltó csapat
-Lockett, és az O, ahogy van óriás
HOZZUK VISSZA ET-t! Játékolvasási -szövegértési gondok vannak a védelemben.
több mint 5 éve
Védelem: hullanak mint a legyek, nyelik a yardokat, a TD-ket, aztán keresik Wilson tekintetét. Ő bólint és a nagy kő lehull a szívekről. Majd RW kompenzál.Hát kérem van baj rendesen. Flowers fogalmatlan, Griffin hektikus, S poszton meg továbbra is gondok vannak. Miután Adams is kiszállt meg főleg látszott. Lesz meló velük.
Offense: Most mit lehet még mondani Wilsonra. Ő maga a Seahawks. Amit ez a fickó a romok között művel...... Remélem már faragják a szobrát Seattleben.
Azért mellette említsük meg Lockettet, mert a 20 kilójával mindenhol ott van és nagyjából el is kapja ami elkapható. Imádom a palit.
Metcalf szerintem egy életre megtanulta mikor kell elkezdeni ünnepeltetni magát. Belenéztem volna PC fejébe a jelenet után.
A lényeg, hogy nyertünk egy nagyon fontos meccset egy kiváló csapat ellen.
Csak ne kapnánk ennyi k.....szott pontot.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Ezt se én csináltam. De majd ha lesz időm, próbálok valamit.Nem csinálnál egy Century Link fielden értetlenkedő Travoltát?!
Matthew99
Annál minden meccsen megkoszorúzhatnánk a labdát keresgélő ismeretlen secondary játékos emlékművét. 😊
Köszi.
Helmut Zimmer

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Nem csinálnál egy Century Link fielden értetlenkedő Travoltát?!
Matthew99
Annál minden meccsen megkoszorúzhatnánk a labdát keresgélő ismeretlen secondary játékos emlékművét. 😊
Köszi.
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Asszem mind Wilsonra, mind a védelemre (és Carroll D szervezési képességeire) elfogytak a jelzők -ellentétes értelemben.
több mint 5 éve
Inaktívok ma este:- Quinton Dunbar CB, Neiko Thorpe CB, Lano Hill S, Kyle Fuller OL, Cedric Ogbuehi T, Luke Willson TE
- Ben DiNucci QB, Reggie Robinson S, Rashad Smith LB, Alex Light T, Tyron Smith T, Neville Gallimore DT
több mint 5 éve
Leszek, addig is egy Bills/Rams meccs melegitesnek.Én egy Eagles-Bengals-al melegítek, bár az előbb erős késztetést éreztem, hogy forró késsel turkáljak a szememben.
Fantomas0429
több mint 5 éve

több mint 5 éve
2+1 akart lenni, azet szetbontva, mert az egyik mar ketyeg,plusz meg hatra van 2.Én is ezért kérdeztemNem első körös volt, ezt én is néztem. De ha ezzel együtt 2+1+tag, úgy oké, csak nem látom, miért van szétbontva 😊rookie option lehivható gondolomHogy érted ezt a 2+1+1 évet?www.facebook.com/NFL/videos/369731637736116/Raadasul 2+1+1 evig meg szinte ingyen jatszik.
Wyatt
undisputedly
(nem csak 4 évre szól a szerződése abból ugyebár 1 lement most játszik a második évébe aztán van még 2 de az utolsó évben új szerződést szoktak kapni vagy már hamarabb is)
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Wyatt
Plusz a tag nem igazán olcsó főleg annak tükrében hogy most a 4 évre keres max 5 misit
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Én is ezért kérdeztemNem első körös volt, ezt én is néztem. De ha ezzel együtt 2+1+tag, úgy oké, csak nem látom, miért van szétbontva 😊rookie option lehivható gondolomHogy érted ezt a 2+1+1 évet?www.facebook.com/NFL/videos/369731637736116/Raadasul 2+1+1 evig meg szinte ingyen jatszik.
Wyatt
undisputedly
(nem csak 4 évre szól a szerződése abból ugyebár 1 lement most játszik a második évébe aztán van még 2 de az utolsó évben új szerződést szoktak kapni vagy már hamarabb is)
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Wyatt
Plusz a tag nem igazán olcsó főleg annak tükrében hogy most a 4 évre keres max 5 misit
több mint 5 éve
Nem első körös volt, ezt én is néztem. De ha ezzel együtt 2+1+tag, úgy oké, csak nem látom, miért van szétbontva 😊rookie option lehivható gondolomHogy érted ezt a 2+1+1 évet?www.facebook.com/NFL/videos/369731637736116/Raadasul 2+1+1 evig meg szinte ingyen jatszik.
Wyatt
undisputedly
Rózsa Sándor (betyár)
briareos

több mint 5 éve
rookie option lehivható gondolomHogy érted ezt a 2+1+1 évet?www.facebook.com/NFL/videos/369731637736116/Raadasul 2+1+1 evig meg szinte ingyen jatszik.
Wyatt
undisputedly
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hogy érted ezt a 2+1+1 évet?www.facebook.com/NFL/videos/369731637736116/Raadasul 2+1+1 evig meg szinte ingyen jatszik.
Wyatt
undisputedly
több mint 5 éve
www.facebook.com/NFL/videos/369731637736116/Raadasul 2+1+1 evig meg szinte ingyen jatszik.
Wyatt
több mint 5 éve
Én Patrick Kerney-t is felhívnám, egy kis pass rush jól jönne zekben az ínséges időkben.Az is lehet, hogy Lawyer Milloy, vagy Jordan Babineaux is rávehető egy fél szezonra. Értük picket se kéne adni.Snacks Harrison ártani nem árthat, valószínűleg ebben az állapotában is jobb, mint Mone, vagy Rush. Edge rusher is nyilván kellene, Clay Matthews még talán dobna is az egységen. Blair kiesése miatt safety is need lett, abból annyi jó FA van még, mint a szar. (ET, Ha Ha, Randall, Reid)Tedric Thompson max egy ötödik körért mozdítható szerintem, már ha nem szabadügynök éppen. Az még jobb.
SONICS-SEAHAWKS
akdestroyer
SONICS-SEAHAWKS
több mint 5 éve
Az is lehet, hogy Lawyer Milloy, vagy Jordan Babineaux is rávehető egy fél szezonra. Értük picket se kéne adni.Snacks Harrison ártani nem árthat, valószínűleg ebben az állapotában is jobb, mint Mone, vagy Rush. Edge rusher is nyilván kellene, Clay Matthews még talán dobna is az egységen. Blair kiesése miatt safety is need lett, abból annyi jó FA van még, mint a szar. (ET, Ha Ha, Randall, Reid)Tedric Thompson max egy ötödik körért mozdítható szerintem, már ha nem szabadügynök éppen. Az még jobb.
SONICS-SEAHAWKS
akdestroyer
több mint 5 éve
Snacks Harrison ártani nem árthat, valószínűleg ebben az állapotában is jobb, mint Mone, vagy Rush. Edge rusher is nyilván kellene, Clay Matthews még talán dobna is az egységen. Blair kiesése miatt safety is need lett, abból annyi jó FA van még, mint a szar. (ET, Ha Ha, Randall, Reid)Tedric Thompson max egy ötödik körért mozdítható szerintem, már ha nem szabadügynök éppen. Az még jobb.
SONICS-SEAHAWKS