Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 612 — Poloska confirmed
Dissly eltűnésére van valami ötlet? Mert, hogy az öreg Olsen rutinjához nyúlunk no1.-ként az rendben van, de hogy Hollister is megelőzte látszólag az már fura. Kinyírta a két sérülés?
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 610 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mint anno Real
Szerezzünk több pontot hamár balfaszkodik a védelem...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Nagyon varom az elemzèst ès hogy mit gondoltok a dolgokrol kicsit bovebben: Alton Ribinson? Tudom h meg korai de Collierhez kepest ....
Ugo Amadi nekem szimpatikusan jatszik.
Ès az offense playhivasok nem tudtak elszakadni az emberek vagy ennyire hanAgoltuk a Te ket elkapokat es tudom h a nyomas is erosebb volt az eddigieknel de en neha azt ereztem h Wilsonnak annyi ideje van 1-2 playnel mint meg soha 😂.
A csapat hibai ellenere Wilsont nezni orom.
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Védelem: hullanak mint a legyek, nyelik a yardokat, a TD-ket, aztán keresik Wilson tekintetét. Ő bólint és a nagy kő lehull a szívekről. Majd RW kompenzál.
Hát kérem van baj rendesen. Flowers fogalmatlan, Griffin hektikus, S poszton meg továbbra is gondok vannak. Miután Adams is kiszállt meg főleg látszott. Lesz meló velük.
Offense: Most mit lehet még mondani Wilsonra. Ő maga a Seahawks. Amit ez a fickó a romok között művel...... Remélem már faragják a szobrát Seattleben.
Azért mellette említsük meg Lockettet, mert a 20 kilójával mindenhol ott van és nagyjából el is kapja ami elkapható. Imádom a palit.
Metcalf szerintem egy életre megtanulta mikor kell elkezdeni ünnepeltetni magát. Belenéztem volna PC fejébe a jelenet után.
A lényeg, hogy nyertünk egy nagyon fontos meccset egy kiváló csapat ellen.
Csak ne kapnánk ennyi k.....szott pontot.
garrett27
Így van emlékezzünk meg arról, hogy:
- a Cowboys nem kitaposott csizma. Az egy nagyon jó csapat, vannak ott is fontos hiányzók, van ott is gond, de alapvetően egy tiszteletreméltó csapat
-Lockett, és az O, ahogy van óriás

HOZZUK VISSZA ET-t! Játékolvasási -szövegértési gondok vannak a védelemben.
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 687 — Seahawks fan
Védelem: hullanak mint a legyek, nyelik a yardokat, a TD-ket, aztán keresik Wilson tekintetét. Ő bólint és a nagy kő lehull a szívekről. Majd RW kompenzál.
Hát kérem van baj rendesen. Flowers fogalmatlan, Griffin hektikus, S poszton meg továbbra is gondok vannak. Miután Adams is kiszállt meg főleg látszott. Lesz meló velük.
Offense: Most mit lehet még mondani Wilsonra. Ő maga a Seahawks. Amit ez a fickó a romok között művel...... Remélem már faragják a szobrát Seattleben.
Azért mellette említsük meg Lockettet, mert a 20 kilójával mindenhol ott van és nagyjából el is kapja ami elkapható. Imádom a palit.
Metcalf szerintem egy életre megtanulta mikor kell elkezdeni ünnepeltetni magát. Belenéztem volna PC fejébe a jelenet után.
A lényeg, hogy nyertünk egy nagyon fontos meccset egy kiváló csapat ellen.
Csak ne kapnánk ennyi k.....szott pontot.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 209 — Invisible man

Matthew99
Nem csinálnál egy Century Link fielden értetlenkedő Travoltát?!
Annál minden meccsen megkoszorúzhatnánk a labdát keresgélő ismeretlen secondary játékos emlékművét. 😊
Köszi.
Helmut Zimmer
Ezt se én csináltam. De majd ha lesz időm, próbálok valamit.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.

Matthew99
Nem csinálnál egy Century Link fielden értetlenkedő Travoltát?!
Annál minden meccsen megkoszorúzhatnánk a labdát keresgélő ismeretlen secondary játékos emlékművét. 😊
Köszi.
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Asszem mind Wilsonra, mind a védelemre (és Carroll D szervezési képességeire) elfogytak a jelzők -ellentétes értelemben.
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 701
Inaktívok ma este:
- Quinton Dunbar CB, Neiko Thorpe CB, Lano Hill S, Kyle Fuller OL, Cedric Ogbuehi T, Luke Willson TE
- Ben DiNucci QB, Reggie Robinson S, Rashad Smith LB, Alex Light T, Tyron Smith T, Neville Gallimore DT
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898
Leszek, addig is egy Bills/Rams meccs melegitesnek.
Fantomas0429
Én egy Eagles-Bengals-al melegítek, bár az előbb erős késztetést éreztem, hogy forró késsel turkáljak a szememben.

több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Leszek, addig is egy Bills/Rams meccs melegitesnek.

Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 5 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 943
Ma este lesz valaki?
akdestroyer
Én leszek eredménykövetni
több mint 5 éve
Ma este lesz valaki?

több mint 5 éve

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 832 — SuperBowl Champions 2013/2014
 www.facebook.com/NFL/videos/369731637736116/
Wyatt
Raadasul 2+1+1 evig meg szinte ingyen jatszik.
undisputedly
Hogy érted ezt a 2+1+1 évet?
(nem csak 4 évre szól a szerződése abból ugyebár 1 lement most játszik a második évébe aztán van még 2 de az utolsó évben új szerződést szoktak kapni vagy már hamarabb is)
Rózsa Sándor (betyár)
rookie option lehivható gondolom
briareos
Nem első körös volt, ezt én is néztem. De ha ezzel együtt 2+1+tag, úgy oké, csak nem látom, miért van szétbontva 😊
Wyatt
Én is ezért kérdeztem
Plusz a tag nem igazán olcsó főleg annak tükrében hogy most a 4 évre keres max 5 misit
Rózsa Sándor (betyár)
2+1 akart lenni, azet szetbontva, mert az egyik mar ketyeg,plusz meg hatra van 2.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Wyatt
undisputedly
(nem csak 4 évre szól a szerződése abból ugyebár 1 lement most játszik a második évébe aztán van még 2 de az utolsó évben új szerződést szoktak kapni vagy már hamarabb is)
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Nem első körös volt, ezt én is néztem. De ha ezzel együtt 2+1+tag, úgy oké, csak nem látom, miért van szétbontva 😊
Wyatt
Én is ezért kérdeztem
Plusz a tag nem igazán olcsó főleg annak tükrében hogy most a 4 évre keres max 5 misit
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wyatt
undisputedly
Rózsa Sándor (betyár)
briareos

több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Wyatt
undisputedly
Rózsa Sándor (betyár)

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Wyatt
undisputedly
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 832 — SuperBowl Champions 2013/2014
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/433501383_1170530547656217_5233194008320123345_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=CMzOkBEI0ccQ7kNvwHQbUmN&_nc_oc=AdkZ-GxH7GZ5ERBqafOYgo-bUUuHSFeVmMy5mGKgubXPsFqrFP7KkXN51-DaZGWHD9s&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=U3LagLH7TyNxjaP2j3Q3rQ&oh=00_Afvg6XhnBBAd2zqyvr_MNQLUtRc3GP6yA3YtPdeHbdymkg&oe=69918AAF
273.752 Aufrufe · 1.899 Reaktionen | The reigning DPOY on one side. An up-and-coming 2nd-year WR on the other. A breakdown of the matchup between Stephon Gilmore & D.K. Metcalf in Week 2. (via Brian Baldinger) | NFL
The reigning DPOY on one side. An up-and-coming 2nd-year WR on the other. A breakdown of the matchup between Stephon Gilmore & D.K. Metcalf in Week 2. (via Brian Baldinger)

több mint 5 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 943
Snacks Harrison ártani nem árthat, valószínűleg ebben az állapotában is jobb, mint Mone, vagy Rush. Edge rusher is nyilván kellene, Clay Matthews még talán dobna is az egységen. Blair kiesése miatt safety is need lett, abból annyi jó FA van még, mint a szar. (ET, Ha Ha, Randall, Reid)
SONICS-SEAHAWKS
Tedric Thompson max egy ötödik körért mozdítható szerintem, már ha nem szabadügynök éppen. Az még jobb.
akdestroyer
Az is lehet, hogy Lawyer Milloy, vagy Jordan Babineaux is rávehető egy fél szezonra. Értük picket se kéne adni.
SONICS-SEAHAWKS
Én Patrick Kerney-t is felhívnám, egy kis pass rush jól jönne zekben az ínséges időkben.
több mint 5 éve
SONICS-SEAHAWKS Seattle Seahawks Washington Huskies 134 — andrasbora@gmail.com
Snacks Harrison ártani nem árthat, valószínűleg ebben az állapotában is jobb, mint Mone, vagy Rush. Edge rusher is nyilván kellene, Clay Matthews még talán dobna is az egységen. Blair kiesése miatt safety is need lett, abból annyi jó FA van még, mint a szar. (ET, Ha Ha, Randall, Reid)
SONICS-SEAHAWKS
Tedric Thompson max egy ötödik körért mozdítható szerintem, már ha nem szabadügynök éppen. Az még jobb.
akdestroyer
Az is lehet, hogy Lawyer Milloy, vagy Jordan Babineaux is rávehető egy fél szezonra. Értük picket se kéne adni.
több mint 5 éve
SONICS-SEAHAWKS