Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
SONICS-SEAHAWKS Seattle Seahawks Washington Huskies 134 — andrasbora@gmail.com
Snacks Harrison ártani nem árthat, valószínűleg ebben az állapotában is jobb, mint Mone, vagy Rush. Edge rusher is nyilván kellene, Clay Matthews még talán dobna is az egységen. Blair kiesése miatt safety is need lett, abból annyi jó FA van még, mint a szar. (ET, Ha Ha, Randall, Reid)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
D

www.instagram.com/p/CFhhiAxjT6p/?igshid=141d3d4rhansu
Rózsa Sándor (betyár)
Regota vartam h legalabb visitre elhivjuk bar emlekeim szerint o inkabb futas ellen jo, ahol persze Reed es Ford mellett elfer az erosites de DE kellene jobban szerintem.
A ket ujonc DE-rol egyebkent tudtok valamit A.Robinson es Taylor mikor lehet latni beloluk valamit?
12th member
Minket ismerve soha
Nem létező projekt emberek 😄
De szerintem idén a vedofal nem igen élvez prioritást!
Különben javaslom Helm pápa írását Raiders topicban nagyon tanulságos és rengeteg mindent megmagyaraz e témában
több mint 5 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
D

Rózsa Sándor (betyár)
Regota vartam h legalabb visitre elhivjuk bar emlekeim szerint o inkabb futas ellen jo, ahol persze Reed es Ford mellett elfer az erosites de DE kellene jobban szerintem.
A ket ujonc DE-rol egyebkent tudtok valamit A.Robinson es Taylor mikor lehet latni beloluk valamit?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
D

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
És ehhez mit szóltok? 😉

"Damien Lewis a harmadik legjobb guard futásblokkolásban az egész ligában, az első két hét PFF-mutatói alapján. (Összesítésben is az első tízben van.) Hogy passzkísérleteknél ki volt a harmadik legjobban teljesítő guard a második fordulóban? Naná, hogy Germain Ifedi. ¯\_(ツ)_/¯"
Seattle Seahawks Hungary/Facebook

tomz
nem volt ő egyáltalán rossz.
Helmut Zimmer
Már mint ki? Nem volt rossz?
Rózsa Sándor (betyár)
Lewis 😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
És ehhez mit szóltok? 😉

"Damien Lewis a harmadik legjobb guard futásblokkolásban az egész ligában, az első két hét PFF-mutatói alapján. (Összesítésben is az első tízben van.) Hogy passzkísérleteknél ki volt a harmadik legjobban teljesítő guard a második fordulóban? Naná, hogy Germain Ifedi. ¯\_(ツ)_/¯"

tomz
Helmut Zimmer
Már mint ki? Nem volt rossz?
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
És ehhez mit szóltok? 😉

tomz
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 701
És ehhez mit szóltok? 😉

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 209 — Invisible man

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Irvin és Blair, season out, remek.. :/
Oszi
Amúgy Hugó nem volt rettenetes. 33-as számú zuppámén sokkal borzasztóbban emberezett....
Kibaszottul hozzuk vissza Earl Thomast... kell ide mint egy falat kenyér.
Helmut Zimmer
Vele szerinted lehetnek vérmesebb álmaink?
Plusz szerinted ligan belül benne vagyunk a top 5 csapatban?
Rózsa Sándor (betyár)
Nehezet kérdezel, de van időm, mert zárthelyit iratok.
Szerintem ennek az idénynek az az egyik kulcs momentuma, hogy nagyon sok csapat jött az idénykezdetre a szokottnál is rozsdásabban. Értem egyénileg fejben, fizikailag (rengeteg a sérülés), és mint csapategység, nagyon sok a hiba. Ezt a helyzetet tovább rontják a sérülések. A Pats, Hox (elemeiben viszonylag) össze vannak rakva, hiába van a Patsnél új irányító, az új irányító is veterán, ráadásul biztos tudja helye, és ennek megfelelő alázattal játszik. Wilsonnak pedig egészen speciális a kapcsolata az elkapóival, szerintem a brooklyni panorámateraszról is tudna td-t dobni, miközben Jay-Zvel boroznak.
Összerakott csapatok színvonalas meccseket játszanak. A Seattle repülőrajtja mögött ott van a magabiztos O teljesítmény-és itt azért emlékezzünk meg Brownról, Carsonról, Hyderól is mert nagyon sokat tesznek hozzá. Össze van rakva a Steelers, a Cards, a Bills, furán hangzik de a Dolphins is, csak ott vannak egyéni képességbeli problémák. Átgondoltnak, és viszonylag felkészültnek tűnik a Raiders.
Ellenpélda a Tampa és a Saints, vagy a Kansas!!! (hellohelllohello), Jets (mondjuk ott van más baj is), Vikings, Falcons (ők fejben, de már 3 éve nincsenek ott). Itt az a kérdés, hogy el tudnak e jutni oda, hogy egyenesbe tegyék a játékot, vagy megeszi az idényt a sérüléshullám.

Vannak a "smooth operatorok", akiknek van kitalált, karakteres játékuk (értsd van egy jó groove, ami szerint szervezik a játékot), ami működik, de kérdés, hogy ha kikerülnek a komfort zónából, akkor tudnak-e váltani.

A Seattle játékának problémáit most az idény eleji rozsdatemetőben elrejtik a dübörgő csapatrészek, de a D az nem jó... Nem tudom, hogy ez az anomália, vagy a 13-16 közötti időszak volt e az anomália.

A Seahox tragédiája, és nagy tanulság, hogy ha egyszerre kerül a csapatba a tehetséges FR QB, és a nagyszerű védők, akkor ők nem lesznek együtt a topon. Wilson 2-3 éve kúrva jó. Előtte is jó volt, csak nem ennyire. LOB 13-16 közt volt a csúcson, 17-ben már IRen volt a védelem.

Én azt gondolom, hogy alapvetően mindegyik legendás védőnknek igaza volt, amikor szakmai kritikát fogalmazott meg. (nem a Wilson nem elég néger, és a nem tisztelnek eléggé típusú felhorgadásokra gondolok).

Shermannek is igaza volt, az O-val kapcsolatban, ET-nek is igaza volt, és ET-vel geci is volt Carroll. Ezek az emberek szó szerint az egészségüket adták a csapatért a pályán.
Nem gondolom ördögtől valónak, hogy hozzuk vissza ET-t, ha még maradt a tankban. Nagy szükség lenne az eszére, meg a szemére. Én tavaly láttam játszani, és voltak szar meccsei a Ravensben, de nem volt ő kitaposott csuka. Nincs bajom Diggsel, mert ha éppen nem idióta, akkor ő egy jó kezdő játékos, de vele Adamset nem fogjuk tudni kihasználni. ET-nek ha valami maradt a sebességéből, akkor ez egy nagyon más történet.

Mindegy nem fogjuk visszahozni. Valszeg Pete Carrollal nem jó a viszonyuk.
több mint 5 éve
Oszi
Amúgy Hugó nem volt rettenetes. 33-as számú zuppámén sokkal borzasztóbban emberezett....
Helmut Zimmer
A játéka mindenképpen, kérdés hogy az öltözőnek kell-e.

A 33-asnak semmi köze a klasszikus FS poszthoz, ő igazából egy modern Kam Chancellor. Ha beerőltetjük single highba annak pont ilyen pofáraesés lesz a vége.
Szóval én nem húznám rá a lepedőt.
akdestroyer
Ja rá én sem húzom a vizes lepedőt, a D filozófiára arra igen, mert ez jelen pillanatban Adams játéka high risk, high reward, és inkább cirkuszi látványosság, mint egy kontextusba, konzisztens helyezett védelmi eszköz.

Valóban semmi köze az FS pozihoz, mert nem az szerepe, technikája, és képessége szerint sem. Adams bármiben, ami nem downhill játék, olyan elveszett, mint Te, vagy én. Azért Earl Thomasról ezt nem lehetett elmondani, de Kamről sem.

Undi zseniálisan írta, csinál egy nagy játékot, utána szopunk róla 20 yardot. Annyit tennék hozzá, hogy 20+15-öt, mert először lecsúszik a sackről, a helyére, hosszú passz, utána egy az egyben szopunk egy hosszú passzt...

Én nézegettem ezt a srácot a Bills ellen. Ha hátrányban voltunk, akkor rádobott pár alkalommal az a szir-szar Josh Allen, és behúztuk a meccset.

Félreértés ne legyen, van a csávónak helye a nap alatt, de akkor kell egy rendszer, amibe ő illeszkedik.
Hamár szóba került egy igazi zseni, régen felment Kam a boxba, bedöntötte az OL-mant a picsába, de volt aki kiváltson. Ezt a játék értést és sebességet ma 2020-ban kitől várjuk?
Szóval én a rendszert nem látom.
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 832 — SuperBowl Champions 2013/2014
Oszi
Helmut Zimmer

A 33-asnak semmi köze a klasszikus FS poszthoz, ő igazából egy modern Kam Chancellor. Ha beerőltetjük single highba annak pont ilyen pofáraesés lesz a vége.
akdestroyer
Diggs az FS (akit amugy kiallitottak a Pats ellen Helmet hit miatt)

Adams sosem lesz kb. single high-ban, ha Diggs palyan van.
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 832 — SuperBowl Champions 2013/2014
Csak az elso fordulot neztem, masodikrol csak osszefoglalot, DE:

1. Nezok nelkul, alajatszott hanggal ez nem igazi NFL

2. Ez a rengeteg serules, foleg ACL, nem tudom minek koszonheto, mert a preseason meccseken sem szokott ennyi tortenni. Tavaly rajatszasra valami 8-9 kezdonk esett ki, iden a merkozesek 15%-a utan mar 2.

3. NFC nyitott igy, hogy a Saints is leolvadt (Cowboys, Greenbay, Saints, Tampa, es a komplett West odaerhet)

4. West a legerosebb divizio az egesz ligaban.

5. KC vagy Ravens lesz a bajnok, ha nem ut be a seruleshullam naluk

Seahawks:

1. Nincs vedofal
2. Tamadofal sem lett teljesen letesztelve, de ott azert mutatnak jeleket
3. Nincs vedofal
4. RW zsebi
5. Nincs vedofal

Tobbit Helm kielemzi 😊
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898
Oszi
Helmut Zimmer

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Különben Undi véleményére is kíváncsi volnék ☝️
Hogy vélekedik az idei Seahawks-ról
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Oszi
Helmut Zimmer
Vele szerinted lehetnek vérmesebb álmaink?
Plusz szerinted ligan belül benne vagyunk a top 5 csapatban?
több mint 5 éve
Oszi
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 612 — Poloska confirmed
"The Denver Broncos, San Francisco 49ers and Seattle Seahawks and their respective head coaches, Vic Fangio, Kyle Shanahan and Pete Carroll, have been fined. Each team is fined $250,000 and each coach is penalized $100,000 as the league does its due diligence to uphold COVID-19 protocols and safety."
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 687 — Seahawks fan
Oszi
Még egy pofon a passrushnak. Felkészül Dissly megszokásból? Nem kéne! Olyan jól indult a szezon.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
több mint 5 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 702
Toronymagasan ligautolsok vagyunk benyelt passzolt yardokban:

32. Seahawks 831 yard
31. Atlanta 744 yard
30. Jax 588

undisputedly
Tragikus ez a része a játékunknak.
Helmut Zimmer
70-es évek, Ajax taktika. Több gólt rúgni mint az ellenfél. Amíg Wilson így játszik nem lesz gond. Szerintem.
garrett27
Az ezzel a baj, hogy nem lehet minden meccsen 5 TD-t dobni. Amelyik offense ilyen magas fordulaton pörög év elején, az csapágyas lesz az év végére. Láttunk már sokat ilyet az elmúlt években.

Decemberben dől el a rájátszás, ha addig tudja hozni RW ezt az csodás, de ő is ember.
Jobb lenne ha D összeállna oktober kornyekere inkabb.
funkyparduc
49er tavalyi év kezdetétől jól pörgött.
És azért elég jól bírták az évet
Rózsa Sándor (betyár)
Ott sokkal inkább a rendszer működött, míg nálatok sokkal inkább az egyéni megmozdulások jönnek be. Az utóbbit nehezebb fenntartani szerintem. De ne legyen igazam, mert élmény volt nézni ezt a meccset.
több mint 5 éve
bomba ötlet volt kihagyni az előszezont.
több mint 5 éve
pubi Seattle Seahawks 11
Valaki tudja hogy sérültjeinknek mennyit kell kihagyni?
Rózsa Sándor (betyár)
Ez a legfrissebb infó eddig:
 www.seahawks.com/news/seahawks-injury-updates-following-sunday-night-s-35-30-win-over-new-england
tomz
Irvin, keresztszalag 😟
 twitter.com/AdamSchefter/status/1308104993665409029?s=20
több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Esküszöm nektek a a Superbowl győzelem nem adott akkora elègtètelt mint az most hogy az NBC /CBS es mindenki Amerikában arrol beszèl vègre hogy Russel Wilson a legjobb qb, ès ezzel sokan vitatkozhatnak de egyetlen qb van aki elit szinten jatszik es jobba teszi a csapattarsait nem pedig a tarsak segitik ki!
Megèltük!!!
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 701
Dankesün, ez nem volt meg.