Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 553 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ne haragudj mire alapozod az állításod?
Várjávárjá, valamit múlt héten mondtál Metcalfra.... 😊
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Russ cooked up another Seahawks victory 🍽️

The Checkdown (@thecheckdown) által megosztott bejegyzés,

steelwolf
Helmut Zimmer
Igen,igen!
Idén (eddig) Top 5 WR!! De tehetségben nincs a Top 5-ben (jelenleg)!
steelwolf
Helmut Zimmer
Sztem még kicsi a minta h azt lehessen mondani h Top 5!
steelwolf
Különböztessük már meg, hogy a tehetségről, vagy a mért elemzett adatokról beszélünk.
Ha mért, elemzett adatokról beszélünk, akkor sem kicsi a minta, de Te tehetségről beszélsz.
Neki van egy jelenleg egyedülálló skillsetje, van ilyen skillsetje OBJ-nek, Evansnek, stb, stb.
Hogy ezek valahogy közös nevezőre hozhatóak legyenek, vannak képzett mutatók.
Hozzáteszem, senkit nem érdekel a fanokon kívül a mutatók nézegetése, mert az OC, és a DC közötti sakkjátszma mindig a skillsetre koncentrál, a kontextust és a relációt is értékelve, és ebben jelenleg NINCS megoldás DK Mecalf ellen. Ő az elkapók Donaldja, idén mindenki missmatch. Lehet, hogy lesz hamarosan erre válasz, de az nem egy az egyből fog jönni.

Tehát akkor miért nem gondoljuk, hogy egy top tehetség?
Helmut Zimmer
Nem azt mondom h nem top tehetség, hanem h nem Top 5!
Nálam kicsi a minta, a többieket többször láttam játszani!
Szóval ez személyes vélemény, mindenki máshogy látja!
steelwolf
No akkor, ha nem láttad eleget játszani, akkor nézd többet, csodát látsz! 😊
Helmut Zimmer
Mindenképpen!
Csak most nem győzöm nézni Claypool játékát! 😄
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Már egy ideje a Wr ek a tèma ki az elsö masodik szamu stb stb.
Kivancsi vagyok hogy latjatok a szerzodeseket Carsonnak ha jol tudom utolso eve mit èrhet mit fognak ajanlani stb
Ami èrdekesebb Lockettnek sincs mar sok hatra szerintem es abban kiegyezhetunk hogy jovore Dk lesz a Wr#1 szerintetek a seahawks megfizetne vagy probalbak potolni es varnak Dk fizujara.
Wright is valoszinuleg lapat jovore ugye kell a penz Adamsre is meg halvanyodik bar tegnap egesz jol jatszott de a helyere erkezo Brooksbol meg semmi nem latszott stb stb. Vèlemènyek vagy felesleges ezzel foglalkozni es olyan lesz mint a draft, Hawksos?
Fantomas0429
Tyler Lockett 28 éves, és maga a megbízhatóság. Akkor villan kevesebbet, amikor a downsidenak ő az 1. opciója. Tök legitim sztár elkapó, csak nem nagy a pofája.
Amúgy Wilson nem engedi sehova, és DK több alkalommal lenyilatkozta, hogy az 1. perctől kezdve testvéreként bánt vele.
Lockett innen vonuljon vissza gyűrűvel 33-34 évesen.

Carson beérett, ő nagyon jó, és nagyon fontos fogaskerék. én biztos megtartanám, de azért ő nem bír végig egy szerzont. Pennyvel asse tudom mivan, hiánya jelenleg nem jelent űrt.

Wright okos de fizikailag már gyengül, és elront szerelést, ő a mi Sean Lee-nk. Wagner árnyéka önmagának .... Barton...hát???? Brooks egyelőre semmi.
DL az olyan, amilyen. Seconderyben vannak tehetséges emberek, ha játszanak.

Seahawks konkrétan a Skavenblight Scramblers, ez egy támadógépezet, egy guillotine. Támadni fogunk tudni. Tegnap szarul ment, ezért lett csak 26 pont.

Nekünk nincs visszaút, eladtuk a keresztúton, amink volt... egy safetyért, miközben teljesen világos, hogy ez a csapat O-ban sokkol.

Ennek a magnak kell gyűrűt nyerni. Az a baj, hogy amíg ilyen kúrva gyenge az NFC North, addig az amúgy nagyon erős Packers simán 13-3-al nyeri az NFC-t, és ott mi kikapunk. Azt tudjuk, hogy milyen az NFC döntő a Century linken, de GB-ben januárban nagyon más.

szinte off
Felháborítónak tartom, hogy egy ann arbori tanítónéni 7 éve kísérletezget Detroitban, és senki nem mondja neki a fanokon kívül, hogy menj a picsába. Chicagoban van csapat, csak irányító nincs mindig. Mike Zimmer bácsit meg jól ismerjük. Én szeretem is....de...! Szóval, amíg ez így van, addig mi nem nyerünk lófaszt sem.
több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Már egy ideje a Wr ek a tèma ki az elsö masodik szamu stb stb.
Kivancsi vagyok hogy latjatok a szerzodeseket Carsonnak ha jol tudom utolso eve mit èrhet mit fognak ajanlani stb
Ami èrdekesebb Lockettnek sincs mar sok hatra szerintem es abban kiegyezhetunk hogy jovore Dk lesz a Wr#1 szerintetek a seahawks megfizetne vagy probalbak potolni es varnak Dk fizujara.
Wright is valoszinuleg lapat jovore ugye kell a penz Adamsre is meg halvanyodik bar tegnap egesz jol jatszott de a helyere erkezo Brooksbol meg semmi nem latszott stb stb. Vèlemènyek vagy felesleges ezzel foglalkozni es olyan lesz mint a draft, Hawksos?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Amugy mindenki bocsanatot kert mar RozsaSandor betyartol aki leoltotta mikor azt igerte DK Metcalf isten kiraly lesz?😀
Bocs ha mar igen...
yooker
Amadeust várom nagyon mert ő volt az egyik legnagyobb ellenszurkere 😃
+Stez de sajnos ő már régóta nem ír pedig hiányoznak az írásai.....
De különben kb 5 honapja is még sokan mondták hogy 1 illetve 2 szezon után nem lehet megmondani valakiről hogy bust e vagy sem és majd csak 4-5 év múlva lehet tudni 😃
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Uj Linebecker a csapatnál?
Fantomas0429
Jó special teamer lesz. 😊
Amúgy Nick Perry, Mo Wilkerson, vagy Eric Berry leprások, vagy mi van velük? Nem látom, hogy bármelyiknek lenne sérülése. Ha egészségesek, mindhárom tudna emelni a D-n.
Ha waiveren lecsúszik hozzánk azért Gordonnak is örülnék. Azért ő egy krva jó receiver, csak hát ugye a mariska...
SONICS-SEAHAWKS
All-time WR-csapat lehetne itt Gordonnal és Metcalffel, konkrétan mindketten futhatnák ugyanazt a 3 útvonalat 😀
Wyatt
Mondjuk Metcalffal kapcsolatban minden kritikus elbaszta, nem kicsit, rettenetesen.... mondom én, akinek retteneteseen tele van a fasza kerollal
Helmut Zimmer
En nagy szurkoloja vagyok, orulok, ha igy veled 😊
Wyatt
ime
több mint 5 éve
Amugy mindenki bocsanatot kert mar RozsaSandor betyartol aki leoltotta mikor azt igerte DK Metcalf isten kiraly lesz?😀
Bocs ha mar igen...
yooker
Nekem és Wyattnek nem kell! 😀
több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 481 — Expect the Best !
Bocs ha mar igen...
több mint 5 éve

steelwolf
Helmut Zimmer
Igen,igen!
steelwolf
Helmut Zimmer
steelwolf
Különböztessük már meg, hogy a tehetségről, vagy a mért elemzett adatokról beszélünk.
Ha mért, elemzett adatokról beszélünk, akkor sem kicsi a minta, de Te tehetségről beszélsz.
Neki van egy jelenleg egyedülálló skillsetje, van ilyen skillsetje OBJ-nek, Evansnek, stb, stb.
Hozzáteszem, senkit nem érdekel a fanokon kívül a mutatók nézegetése, mert az OC, és a DC közötti sakkjátszma mindig a skillsetre koncentrál, a kontextust és a relációt is értékelve, és ebben jelenleg NINCS megoldás DK Mecalf ellen. Ő az elkapók Donaldja, idén mindenki missmatch. Lehet, hogy lesz hamarosan erre válasz, de az nem egy az egyből fog jönni.

Helmut Zimmer
steelwolf
No akkor, ha nem láttad eleget játszani, akkor nézd többet, csodát látsz! 😊
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 553 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

steelwolf
Helmut Zimmer
Igen,igen!
steelwolf
Helmut Zimmer
steelwolf

Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 701
Akar kivel jatszotok egy Wilsonnal mindig jobbak lesztek az ellenfelnel! Az ominozus Lineker mondas nfl-re foditva: az amerikai foci egy jatek, melyben ket csapat merkozik es a vegen Wilson megnyeri a meccset. Iden meglesz a 2. gyuruje.
diverdoc
A próféta szóljon belőled. De én inkább a lábon kihordott infarktust és a playoff alatt vásárolt új monitort valószínűsítem... 😊
több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Akar kivel jatszotok egy Wilsonnal mindig jobbak lesztek az ellenfelnel! Az ominozus Lineker mondas nfl-re foditva: az amerikai foci egy jatek, melyben ket csapat merkozik es a vegen Wilson megnyeri a meccset. Iden meglesz a 2. gyuruje.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 701
Jajj, eszembe jutott az 5000-es kérdés:
QB hitnél a rossz passz vs. fumble?
Mit gondoltok róla, az "idei" (vagy írhatnám, hogy tegnap éjjeli) bírói felfogás az jó vagy rossz? Régebbről van pár emlékem, ami alapján az ilyenek incomplete-nek voltak fújva.
Személy szerint én a tegnapit gondolom jobbnak.
több mint 5 éve
Te Sanyi, miért jársz a 49-ers eredménykövetőjébe?
Komolyan nem értelek.
Tudom, van olyan 9-ers szurkoló, aki egy időben rendszeresen járt a mienkbe is, (amikor át lépett egy határt) el is küldtem a picsába, el is múlt. nem azért mert elküldtem,, hanem mert uncsi lett.

Ezt ne, főleg azért, mert a 9-ers fanok nem érdemlik a savazást, baszogatás belefér, gecizés nem.

köszi
Helmut Zimmer
Helmut Zimmer
Sorry én viccesnek gondoltam amit írtam
Nem jött át elnézést is kértem 2×is
De ha vissza olvasod semmi durvát nem írtam, amin felkapták a vizet az az hogy minek kell az ő eredménykövetőjükbe beírnom hogy az ellenfélnek szurkolok.
Jővőben ettől tartózkodni fogok még ha így is érzek.
Rózsa Sándor (betyár)
Whatevör. 😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Komolyan nem értelek.
Tudom, van olyan 9-ers szurkoló, aki egy időben rendszeresen járt a mienkbe is, (amikor át lépett egy határt) el is küldtem a picsába, el is múlt. nem azért mert elküldtem,, hanem mert uncsi lett.

Ezt ne, főleg azért, mert a 9-ers fanok nem érdemlik a savazást, baszogatás belefér, gecizés nem.

köszi
Helmut Zimmer
Helmut Zimmer
Sorry én viccesnek gondoltam amit írtam
Nem jött át elnézést is kértem 2×is
De ha vissza olvasod semmi durvát nem írtam, amin felkapták a vizet az az hogy minek kell az ő eredménykövetőjükbe beírnom hogy az ellenfélnek szurkolok.
Jővőben ettől tartózkodni fogok még ha így is érzek.
több mint 5 éve

steelwolf
Helmut Zimmer
Igen,igen!
steelwolf
Helmut Zimmer
steelwolf

több mint 5 éve

steelwolf
Helmut Zimmer
Igen,igen!
steelwolf
Helmut Zimmer
steelwolf
En nem akarok vitatkozni mindenkinek a sajat csapata fele fog huzni a szive de Jujut ha jol emlekszem ide raktad marmint top5 be es majdnem yardra pontosan ugyanazt a jatszak
Elso ev jj 917 yd 7td
Dk 900 yd. 7 td

Masodik ev juju 1426 yd 7 td
Dk 5 het utan 403 yd 3 td

Juju harmadik evet nem szamolom mert Rothlisberger serult volt de ha jujura eleg volt a mintad akkor Dk ra is eleg kene legyen szerintem.
Bar nem olvastam vissza lehet beneztem es nem irtad Jujut top5 be! Ha igy lenne elnezest.
Fantomas0429
JJ az Julio Jones, bármennyire is szeretném Juju nagyon messze van tőle!
steelwolf
Vilagos, akkor ahogy irtam elnezest!
több mint 5 éve

steelwolf
Helmut Zimmer
Igen,igen!
steelwolf
Helmut Zimmer
steelwolf
En nem akarok vitatkozni mindenkinek a sajat csapata fele fog huzni a szive de Jujut ha jol emlekszem ide raktad marmint top5 be es majdnem yardra pontosan ugyanazt a jatszak
Elso ev jj 917 yd 7td
Dk 900 yd. 7 td

Juju harmadik evet nem szamolom mert Rothlisberger serult volt de ha jujura eleg volt a mintad akkor Dk ra is eleg kene legyen szerintem.
Bar nem olvastam vissza lehet beneztem es nem irtad Jujut top5 be! Ha igy lenne elnezest.
Fantomas0429
JJ az Julio Jones, bármennyire is szeretném Juju nagyon messze van tőle!
több mint 5 éve

steelwolf
Helmut Zimmer
Igen,igen!
steelwolf
Helmut Zimmer
steelwolf
Elso ev jj 917 yd 7td
Dk 900 yd. 7 td

több mint 5 éve

steelwolf
Helmut Zimmer
Igen,igen!
steelwolf
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Komolyan nem értelek.

köszi
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Én megnéztem a második félidőt, és már a múltkori meccs után szöget ütött a fejembe, de most még inkább. Remélem csak rémeket látok, de szerintetek rendben van Wilson és Lockett kapcsolata? Számomra nagyon feltűnően nem kereste az elmúlt két fordulóban.
Hanni
Amit Undi ír az tök igaz: Wilson és Moore kapcsolata az inkább kérdés. Hozzátenném, hogy nem nagyon értem, hogy Wilson miért lövi meg a labdákat zuhogó esőben 10 yardon belül, úgy ahogy ahogy teszi száraz időben.
Nyilván ennek van oka, de nagyon sok drop volt tegnap, és ezek nagyrészt olyan passzok, amelyeket konkrétan hozzávágott az elkapókhoz.
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 832 — SuperBowl Champions 2013/2014
Én megnéztem a második félidőt, és már a múltkori meccs után szöget ütött a fejembe, de most még inkább. Remélem csak rémeket látok, de szerintetek rendben van Wilson és Lockett kapcsolata? Számomra nagyon feltűnően nem kereste az elmúlt két fordulóban.
Hanni
100%, hogy rendben. Hosszu meg a szezon, lesz ideje neki is csucsteljesitmenyt leadni. Szerintem amugy DK-ben annyira bizik Russ, hogy egzbol fele vagja a labdat. A maradekot pedig Olsen, Dissly, Swain, Moore es Lockett. 2 hete volt egy 3 TD-s napja, szoval annyira neki se rossz a rendszerben.
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 612 — Poloska confirmed
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 832 — SuperBowl Champions 2013/2014
Őszintén bevallom, nem maradtam fent a meccsre. Nekem fontosabb az egészség, a Seahawks meccsek meg nem éppen ezt szolgálják. Úgyhogy marad este a felvétel. De az 5-0 az azért mégiscsak jót tesz a biológiai egyensúlyomnak.
garrett27
En sem neztem, ennyit mar nem er, hogy ne aludjak. Reggel egy zanzasitott osszefoglalot neztem meg.
Amennyiben igaz, amit olvastam, meg sosem kezdett a frencsajz 5-0-al szezont.

A maradek szezonban jatszunk meg a liga 2 toronymagasan legrosszabb csapata ellen (NY Jets and NY Giants), illetve a Philly es a Washington ellen is. Ezeket illene hozni, tehat a 9 gyozelem realis minimumnak tunik.

A Cardinals, 9ers, Rams harmas ugye jon oda-vissza, a Rams ugy tunik felebredt a tavalyi almabol.

Rajtuk kivul meg a szinten veretlen Buffalo.

Ez akar egy 13-3, 12-4 is lehet.
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 687 — Seahawks fan
Őszintén bevallom, nem maradtam fent a meccsre. Nekem fontosabb az egészség, a Seahawks meccsek meg nem éppen ezt szolgálják. Úgyhogy marad este a felvétel. De az 5-0 az azért mégiscsak jót tesz a biológiai egyensúlyomnak.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.