Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Mondjuk ki a nevet amelyért 999 év kárhozat jár Seattleben....
....láttam az ördögöt....Kaiz...Kris Richard!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fiatalabbaknak-
....megye.... Richard!
😀
több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Ha valaki az ev elejen felajanl egy 5-1 kezdest akkor boldogan aláirta volna szerintem barmelyik hawks fan.
Varhato volt, hogy elobb-utobb a f*sz rossz vegen leszunk. Most jott ez ki.

A csoportmeccseket ha valahogy ki tudjuk szenvedni 3-3 korulire akkor nagy baj nem lehet.

Wagner egyebkent eleg feszulten nyilatkozott meccs utan, azonnal valtozast surgetett. Hat meglatjuk. Kb. szezon felenel vagyunk. Ha nem talaljak meg magukat a masodik feleben, akkor mindegy milyen merleggel jutunk PO-ba.
funkyparduc
nekem pont wagner tűnik egy kicsit mackósnak ezek ellen a futkározós qb-k ellen.
le akarja cserélni magát?
gedam
Szerintem nem tud mit csinalni egesz meccsen beallitjak kozepre zonazni ami egy jo nagy terulet realtive segitseg nelkul mert Dunbar es a tobbiek vakon voltak ( utolso card Td a 4. Negyedben 5 meterre az elkapotol es elrontott szereles) parszor, ha megindul az iranyito fele ra passzolnak a keresztulfuto wr re ha marad megindul az iranyito , nincs pass rush barmelyik iranyitonak eleg sok ideje van eldonteni mi legyen.

Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 5 éve
gedam 6 476
Ha valaki az ev elejen felajanl egy 5-1 kezdest akkor boldogan aláirta volna szerintem barmelyik hawks fan.

A csoportmeccseket ha valahogy ki tudjuk szenvedni 3-3 korulire akkor nagy baj nem lehet.

Wagner egyebkent eleg feszulten nyilatkozott meccs utan, azonnal valtozast surgetett. Hat meglatjuk. Kb. szezon felenel vagyunk. Ha nem talaljak meg magukat a masodik feleben, akkor mindegy milyen merleggel jutunk PO-ba.
funkyparduc
nekem pont wagner tűnik egy kicsit mackósnak ezek ellen a futkározós qb-k ellen.
le akarja cserélni magát?
több mint 5 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 474 — Erin Elite Andrews

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
DK tolt egy Benjamin Wattsont 😊

undisputedly
Hát ha másért nagyon nem is, de 2 Int utáni szerelésért lehet dicsérni. Mondjuk Lockett elvitte a sót.
semiféle passrushunk nincs 😕
Helmut Zimmer
En tovabbra is tartom, hogy ennyire orrnehez csapat bukasra van itelve.
undisputedly
Igazad van, de a Russunk azért picit megmutatta, hogy mi a különbség a tight és a loose setup közt. Passzolt 50-et miközben folyamatosan csapdázták.
Akkora edzői hiba volt, amekkora a földön nincs.
Helmut Zimmer
Ehhez te jobban ertesz, de elhiszem. Szornyen managelt a szakmai elet itt.
undisputedly
2 int csapda volt. Benne volt emberünk is , de okosan játszott a Cards. Szerintem kicsit nagy is volt az önbizalom is.
Tehát, hogy nem tudunk valami egyensúlyt találni. Wilsonnak sem jó az 50 passz a csapatnak nem jó a 22 passz. A kettő közt van átmenet, azt gondolom.
Nembaj lesz aki megmagyarázza.
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 832 — SuperBowl Champions 2013/2014

undisputedly
Hát ha másért nagyon nem is, de 2 Int utáni szerelésért lehet dicsérni. Mondjuk Lockett elvitte a sót.
Helmut Zimmer
undisputedly
Igazad van, de a Russunk azért picit megmutatta, hogy mi a különbség a tight és a loose setup közt. Passzolt 50-et miközben folyamatosan csapdázták.
Helmut Zimmer
Ehhez te jobban ertesz, de elhiszem. Szornyen managelt a szakmai elet itt.
több mint 5 éve

undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
több mint 5 éve

undisputedly
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Èn most vègeztem a meccsel, az elso felet erdemes megnezni szerintem ott offense oldalon nagyon jol jatszottunk, a harom int ellenere a vedelmen ment el a meccs szerintem ,olyan osszezavarodottsag es ertetlenseg volt hogy az orulet , es az a buntetes Mayovarol , szerintem ha az nincs megvan a meccs.
Lockett parades!
Èn igy lattam , kivancsi vagyok a jovoheten mit fogunk hozni a 49 ers ellen vedelmi oldalon.

több mint 5 éve

undisputedly
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 612 — Poloska confirmed
Hát ez érdekes volt.

De legalább megkövetem magam a Wilson Lockett kapcsolatot illetően 🙂
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Nem maradtam fent tegnap este, de mivel kb 0 szabadidőm van, nem tudom hogy érdemes-e ma pótolni.

3 dolgot nem szeretnék:
- Szoros meccset, és körömlerágós idegeskedést. Megint.
- Feltartott kezekkel pályára lépő D#-t.
- Atomchokerkedést, ahogy azt szep-okt-ben szoktuk.

Ezek fényében kérdezem, hogy érdemes-e leülnöm ma este megnéznem a derbit?
akdestroyer
Feltétlenül érdemes 😀
-nem kell idegeskedned, ha megnézed az eredményt előre
-Védelem, küzdött | -0 sack, de ez nálunk nem bug, ez feature - |
-Chokerkedés | új szintre emeltük -nukleárisra. |
És hát Wilson Wilson volt | csak a fiatal kori. |
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 687 — Seahawks fan
Nem maradtam fent tegnap este, de mivel kb 0 szabadidőm van, nem tudom hogy érdemes-e ma pótolni.

3 dolgot nem szeretnék:

akdestroyer
Inkább igyál valamit!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898

3 dolgot nem szeretnék:

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 621 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
2 és fél hét múlva lehet javítani, szintén fő műsoridőben.
több mint 5 éve
Masik Dunlop , mar kicsit idosebb karrier csucsan tul de 6-7 sack siman van benne szerintem ami hatalmas segitseg lenne a vedelemnek. 1-3 ev szinten.
Fantomas0429
Dunlop az a teniszütő, a Bengals DE az Dunlap.
empty taxi
😂😂 Nem eliras, olyan rossz a pass rushunk hogy eloszor a teniszutot raknam.oda aztan a Bengals De-t 😂😂 csak szep konzisztensen.
( Kosz a javitast)
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 218 — NFL bracket champion '26
Masik Dunlop , mar kicsit idosebb karrier csucsan tul de 6-7 sack siman van benne szerintem ami hatalmas segitseg lenne a vedelemnek. 1-3 ev szinten.
Fantomas0429
Dunlop az a teniszütő, a Bengals DE az Dunlap.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
peet_24 Seattle Seahawks 339
Jamal Adams mèg mindig out!
Nem orulnek ha raserulne es annak se ha a pisa ember elvinne, de jo lenne mar latni h van e es mekkora impactje van a vedelemre vagy tenyleg csak 150(tulzas) yardokat fogunk rola beszopni?!
Fantomas0429
Én nem erőltetném a visszatérését, megnézve a menetrendet. Senkinek sem kívánok sérüléseket, de az van, hogy sok olyan csapattal játszunk, akiknek a kerete elég maródi (most). Amíg ez nem változik és nincs botlás + a GB-CHI, meg a TB-NO duettek egymást is püfölik, addig nem pörgetném fel a rendszert. Valamennyire az előző meccseken is ez volt az érzésem, hogy a minimálisnál ne fektessünk bele többet a meccsbe. Pl Disslyvel már 1 éve is erre játszottam volna. Decemberre legyen ott mindenki. De persze ennek az az alapja, hogy ne hülyéskedjük el... (Adams hatásának mértéke a védelemre szerintem nem igényel további alátámasztást 😀 )
több mint 5 éve
Hahahaha kezdunk belemenni egy moralis vitaba miszerint meddig tart az onallo velemeny hatara es honnantol nem.kellemes szerintem itt semmi gond nem volt ertekeltem Sanyi velemenyet mert ravilagitott mennyire felrement amit irtam.

Evezzunk mas temara Deadline elott ki kit latna szivesen es miert milyen hatast varna a jatekatol es milyen hosszu tavon?
En Cox nem tudom mekkora a realitas ami egy korabbi megosztott cikkben volt de egy cox ,Snack duot plusz a fiatalok es vegre kiteljesedett secondary jo lenne.1-3 ev
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Èn kèrek elnèzèst teljesen felre ertheto volt amit irtam a tulzas meg egy csipetnyi szarkazmus elvitte.
Nem vagyok pesszimista teljesen pozitiv vagyok a csapattal es korabban irtam.orulok h Adams erkezik .
Felre ertheto volt mert olyan szinben tuntettem fel adamst mint eg bust szagu rookiet, nem az egy elit jatekos mar bizonyitottan , nem pesszimista vagyok hanem turelmetlen mert latni akarom, mert mind instant impactat varunk Jamal adamstol szerintem jogosan es lattam is a hatast az elso meccsen de kell is mert szukseg van ra mint egy falat kenyerre es sajnos lenne meg pass rush ra is.

Szoval elnezest a kusza elobbi irasert , Sanyinak igaza van a csapat haladasaval en super bowlba varom oket mar iden, de ahhoz kell legalabb Adams ezert vagyok turelmetlen.

Az egyetlen dolog amivel nem.ertek egyet Sanyi hozzaszolasaban az ido es nezzuk meg minden csapat draftjat ez igaz lenne ha Adamst draftoltuk volna de trade volt es ket elso kor volt az ara amivel nekem azemely szerint korabban nem.is volt problemam de igy mar egy jatekos azonnal impactat kell jelentsen, amit irok ujra h lattam is az elso meccsen csak jo lenne ha mar letezne az egesz egyseg egybe es latnank h ossze all es javul.
Fantomas0429
Azért hoztam fel a draftot példának mert legtöbben a kiadott draft tőkét sajnáljuk.
És erre írtam példaként hogy a draft sem garancia arra hogy használható és impact játékost draftolunk.De Adams estében ilyenről nem kell beszélnünk hisz a liga egyik legjobb védekező játékosa.Tehát biztos hatása lesz a védelmünkre.
Amit én problémának látok vagy félek egy kicsit az az hogy nem tudom hogy illeszkedik az ő stílusa a mi rendszerünkbe.És attól félek hogy a mi rendzserünk nem a legjobb az ő stílusának ezáltal teljesítményének se lesz akkor hatása a csapat teljesítményére.
több mint 5 éve
peet_24 Seattle Seahawks 339
Nem értem, hogy miért bántjátok a Sanyit? Jó ez nektek? Felhúzzátok magatokat minden túllelkesedett posztján, vagy amikor kioktat, hogy nem vagy elég elkötelezett a csapathoz, vagy pedig ő megmondta. Kell ez nektek? Fogod és lenémítod. (Mint én. Sajnos az idésnél visszajöhet, de ígyis kellemesebb azért)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem orulnek ha raserulne es annak se ha a pisa ember elvinne, de jo lenne mar latni h van e es mekkora impactje van a vedelemre vagy tenyleg csak 150(tulzas) yardokat fogunk rola beszopni?!
Fantomas0429
Miért vagy ilyen negatív ?
Légyszíves egy kis idő pls danke 😊
Ugyanazt érzem mint a legtöbb itteni fannál már rég elzavartatok volna mindenkit a francba.Igaz nekem ez még csak a 3.szezonom de látom a fejlődést a csapaton és ha valamit megtanultam az nem más mint hogy mindenhez idő kell ,főleg ahhoz hogy egy játékos impact legyen.
Ha nem hiszed nézd meg a többi csapat draftját pl.Giants most pont aktuális a topicjukban ez a kérdés draftrol sem lehet egyből jót húzni kivétel 49er Bosa de ahhoz az ő szintjükre kell süllyedni .
Szóval kérlek légy türelmes mint ahogy Carrollhoz is azok voltunk és meg is lett az eredménye össze rakta a liga legjobb támadó sorát főleg ha AB+Gordon is csatlakozik márpedig szerintem fognak 😊
Rózsa Sándor (betyár)
AOÉ
Helmut Zimmer
Ha tudnám ez mit jelent de boldog lennek 😃
Rózsa Sándor (betyár)
Alapfokú Olvasásértés. Véletlenül se próbálkozz a leírt mondatok megértésével, mert így minden pillanatban elmondhatod a központi pártpropagandát... mindegy miről van szó.

Amúgy az ember, akinek a nevét keresed John Schneider. Ő 202-ra megkapta a "több hatalmat". Ha még neveket keresel akkor itt van kettő: Jo Lynn Allen, és Bert Kolde. Utóbbi a tulajdonosi képviselet, aki megmondja merre van az előre, és mióta megjött (2 éve) érdekes módon a Trailblazers, és a Seattle is új irányba megy.

Esetleg elgondolkodhatnál azon, hogy ki engedte meg neked, hogy mindenkinek megszabd, miről írhat. Nem első alkalommal teszed ezt....
Helmut Zimmer
Eskü nem tudom hol írtam és kinek hogy mit írhat.(Ha Fantomasrol van szó most többszöri átolvasás után sem tudom hogy hol van benne az hogy én bármit is megszabok neki.Én csak egy kérést látok benne )

Hívhatod központi pártpropagandának de én akkor is hiszek benne
több mint 5 éve
Fantomas0429
Miért vagy ilyen negatív ?
Légyszíves egy kis idő pls danke 😊
Ugyanazt érzem mint a legtöbb itteni fannál már rég elzavartatok volna mindenkit a francba.Igaz nekem ez még csak a 3.szezonom de látom a fejlődést a csapaton és ha valamit megtanultam az nem más mint hogy mindenhez idő kell ,főleg ahhoz hogy egy játékos impact legyen.
Ha nem hiszed nézd meg a többi csapat draftját pl.Giants most pont aktuális a topicjukban ez a kérdés draftrol sem lehet egyből jót húzni kivétel 49er Bosa de ahhoz az ő szintjükre kell süllyedni .
Szóval kérlek légy türelmes mint ahogy Carrollhoz is azok voltunk és meg is lett az eredménye össze rakta a liga legjobb támadó sorát főleg ha AB+Gordon is csatlakozik márpedig szerintem fognak 😊
Rózsa Sándor (betyár)
AOÉ
Helmut Zimmer
Ha tudnám ez mit jelent de boldog lennek 😃
Rózsa Sándor (betyár)
Alapfokú Olvasásértés. Véletlenül se próbálkozz a leírt mondatok megértésével, mert így minden pillanatban elmondhatod a központi pártpropagandát... mindegy miről van szó.

Amúgy az ember, akinek a nevét keresed John Schneider. Ő 202-ra megkapta a "több hatalmat". Ha még neveket keresel akkor itt van kettő: Jo Lynn Allen, és Bert Kolde. Utóbbi a tulajdonosi képviselet, aki megmondja merre van az előre, és mióta megjött (2 éve) érdekes módon a Trailblazers, és a Seattle is új irányba megy.

Esetleg elgondolkodhatnál azon, hogy ki engedte meg neked, hogy mindenkinek megszabd, miről írhat. Nem első alkalommal teszed ezt....
több mint 5 éve
Èn kèrek elnèzèst teljesen felre ertheto volt amit irtam a tulzas meg egy csipetnyi szarkazmus elvitte.
Nem vagyok pesszimista teljesen pozitiv vagyok a csapattal es korabban irtam.orulok h Adams erkezik .
Felre ertheto volt mert olyan szinben tuntettem fel adamst mint eg bust szagu rookiet, nem az egy elit jatekos mar bizonyitottan , nem pesszimista vagyok hanem turelmetlen mert latni akarom, mert mind instant impactat varunk Jamal adamstol szerintem jogosan es lattam is a hatast az elso meccsen de kell is mert szukseg van ra mint egy falat kenyerre es sajnos lenne meg pass rush ra is.

Szoval elnezest a kusza elobbi irasert , Sanyinak igaza van a csapat haladasaval en super bowlba varom oket mar iden, de ahhoz kell legalabb Adams ezert vagyok turelmetlen.

Az egyetlen dolog amivel nem.ertek egyet Sanyi hozzaszolasaban az ido es nezzuk meg minden csapat draftjat ez igaz lenne ha Adamst draftoltuk volna de trade volt es ket elso kor volt az ara amivel nekem azemely szerint korabban nem.is volt problemam de igy mar egy jatekos azonnal impactat kell jelentsen, amit irok ujra h lattam is az elso meccsen csak jo lenne ha mar letezne az egesz egyseg egybe es latnank h ossze all es javul.