Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Minek mentél oda?!topikba vág: egy cimborámmal podcasteltünk egyet a Hawksról FK!-éknál, akit érdekel hallgassa, talán vitaindítónak is jó akár a draft értékelésénél, akár a PC-kérdés tárgyalásánál.Hallgattam, jó volt, csak azt sajnáltam hogy nem voltam ott. 😀
bit.ly/2M7eHQs
fly_gulls
Csomó dologgal - nem is azt mondom hogy tudtam volna vitatkozni, - inkább azt hogy más nézőpontból közelítettem volna meg, és nagyon kíváncsi lettem volna a véleményekre.
Szerintem fontos kérdések nem hangzottak el.
akdestroyer
több mint 5 éve
mindenképp jó lett volna további nézőpont, esetleg egy teljesen másik. többnyire az adasmenetet követtük, és azon keresztul fejtettuk ki a véleményünk. esetleg, milyen kérdésekre gondolsz?topikba vág: egy cimborámmal podcasteltünk egyet a Hawksról FK!-éknál, akit érdekel hallgassa, talán vitaindítónak is jó akár a draft értékelésénél, akár a PC-kérdés tárgyalásánál.Hallgattam, jó volt, csak azt sajnáltam hogy nem voltam ott. 😀
bit.ly/2M7eHQs
fly_gulls
Csomó dologgal - nem is azt mondom hogy tudtam volna vitatkozni, - inkább azt hogy más nézőpontból közelítettem volna meg, és nagyon kíváncsi lettem volna a véleményekre.
akdestroyer
FIRE SCHOTTENHEIMER
több mint 5 éve
topikba vág: egy cimborámmal podcasteltünk egyet a Hawksról FK!-éknál, akit érdekel hallgassa, talán vitaindítónak is jó akár a draft értékelésénél, akár a PC-kérdés tárgyalásánál.Hallgattam, jó volt, csak azt sajnáltam hogy nem voltam ott. 😀
bit.ly/2M7eHQs
fly_gulls
több mint 5 éve
topikba vág: egy cimborámmal podcasteltünk egyet a Hawksról FK!-éknál, akit érdekel hallgassa, talán vitaindítónak is jó akár a draft értékelésénél, akár a PC-kérdés tárgyalásánál.bit.ly/2M7eHQs
Szerkesztette: fly_gulls
FIRE SCHOTTENHEIMER
több mint 5 éve
AB-s nincs? 😆
Matthew99
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
EZMI??????????Mi lenne, célpont. Ha nincs fal, akkor jön a B terv, Wilson felhajigálja 0,5 másodperc alatt a labdákat, ők meg leszedik bárhonnan, még a lámpavasról is. Ja hogy balhé lesz a zuhanyzóban? Kit érdekel?
www.youtube.com/watch?v=6w3iUChJZNs
Helmut Zimmer
Na jó, kell az etetőanyag a népnek, messze még a kezdő sípszó.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Én rád szavaztam. Én ugyanezt csináltam volna...csak nyilván jobban 😀 😀 😀Én meg felajánlom, hogy szociális-temetés keretében ingyen kiásom SONICS RW-jának a sírgödrét. És viszek rá valami olcsó mécsest is.Végeredményt hirdetek:Ugyan nyeremény gondolom nem volt feldobva, de én felajánlok egy aláírást a győztesnek.
1. SONICS: 45 szavazat
2. AK: 25 szavazat
3. undi: 9 szavazat
A győztesnek ezúton gratulálunk!
Ui: A Carroll-i recept működik emberek! 😀
akdestroyer
Matthew99
Szomoru, hogy a forum kozonsege nem ertekeli a runheavy O-t, a korszak legnagyobb futojat Lynch-et es a legjobb CB-DE sorokat. Hova jutott a vilag?Még csak nem is arról van szó, hogy kikaptál 2 szavazattal, hanem gecc, az a teljes érdektelenség... 😀
undisputedly
Ugyanezek az emberek meg teljes gőzzel fognak hőzöngeni minden egyes sacknél, és falhoz állítják majd PC-t amiért nincs fal. 😀
Én csináltam most, nem volt sikere. Ki érti ezt? Én nem 😀
akdestroyer
több mint 5 éve
Végezetül ez lett volna az álomcsapat szerintem:Azért ez a két sor így együtt.
OG - Carpenter/Fluker
SONICS-SEAHAWKS
Nem tudom sírjak-e vagy nevessek.
több mint 5 éve
Az az igazság, hogy ennyi év után már fel sem tűnik, hogy RW előtt nincs fal. Egyszerűen megszoktuk, beletörődtünk. Ez a természetes állapot.Én meg felajánlom, hogy szociális-temetés keretében ingyen kiásom SONICS RW-jának a sírgödrét. És viszek rá valami olcsó mécsest is.Végeredményt hirdetek:Ugyan nyeremény gondolom nem volt feldobva, de én felajánlok egy aláírást a győztesnek.
akdestroyer
Matthew99
Szomoru, hogy a forum kozonsege nem ertekeli a runheavy O-t, a korszak legnagyobb futojat Lynch-et es a legjobb CB-DE sorokat. Hova jutott a vilag?Még csak nem is arról van szó, hogy kikaptál 2 szavazattal, hanem gecc, az a teljes érdektelenség... 😀
undisputedly
Ugyanezek az emberek meg teljes gőzzel fognak hőzöngeni minden egyes sacknél, és falhoz állítják majd PC-t amiért nincs fal. 😀
akdestroyer
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
Hát srácok köszönöm a szavazatokat. Nálam amúgy akdestroyer nyert a két OT húzással. Az első húzásomnál naív módon azt gondoltam, hogy a másodikkal ki fogom tudni húzni a Brown-Okung duó egyikét, mert úgyse viszi el mindkettőt. Köszi a szervezést is!
Végezetül ez lett volna az álomcsapat szerintem:
QB - Wilson
RB - Lynch
WR - Metcalf/Baldwin/Lockett
TE - Miller
OT - Brown/Okung
OG - Carpenter/Fluker
C - Unger
DE - Avril/Bennett
DT - Mebane/Reed
LB - Wagner/Wright
CB - Sherman/Griffin/Browner
FS - Thomas
SS - Chancellor
K - Hauschka
P - Dickson
több mint 5 éve
Ugyan nyeremény gondolom nem volt feldobva, de én felajánlok egy aláírást a győztesnek.Én nem csak a győztest honorálnám, hanem a szavazóbázisát is, ezért készítettem csak nekik egy olyan szép montázst, ami már-már képregénynek is beillik.
Matthew99
Aláírásnak is ideális!!!!!44!!4!!!
Fogadjátok szeretettel! 😀
több mint 5 éve
Én meg felajánlom, hogy szociális-temetés keretében ingyen kiásom SONICS RW-jának a sírgödrét. És viszek rá valami olcsó mécsest is.Végeredményt hirdetek:Ugyan nyeremény gondolom nem volt feldobva, de én felajánlok egy aláírást a győztesnek.
akdestroyer
Matthew99
undisputedly
több mint 5 éve
… a hálátlanok....Szomoru, hogy a forum kozonsege nem ertekeli a runheavy O-t, a korszak legnagyobb futojat Lynch-et es a legjobb CB-DE sorokat. Hova jutott a vilag? Gratulalok a gyoztesnek es AK-nak a szervezesert.Végeredményt hirdetek:Ugyan nyeremény gondolom nem volt feldobva, de én felajánlok egy aláírást a győztesnek.
akdestroyer
Matthew99
undisputedly
több mint 5 éve
Ilyen az élete egy meg nem értett zseninek.Szomoru, hogy a forum kozonsege nem ertekeli a runheavy O-t, a korszak legnagyobb futojat Lynch-et es a legjobb CB-DE sorokat. Hova jutott a vilag? Gratulalok a gyoztesnek es AK-nak a szervezesert.Végeredményt hirdetek:Ugyan nyeremény gondolom nem volt feldobva, de én felajánlok egy aláírást a győztesnek.
akdestroyer
Matthew99
Kozben itt egy jo kis 9 perces video a Pat McAfee showbol (AJ Hawk-kal) tegnaprol. Arrol beszelnek, hogy Antonio Brown johet-e hozzank. Aki nem ismerne PAt-et, a Colts reszeges puntere volt, mig Hawk a Greenbay-ben jatszott.
youtu.be/6w3iUChJZNs
undisputedly
Btw. Én is SONICS-ra szavaztam. Bocs 😉
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
Szomoru, hogy a forum kozonsege nem ertekeli a runheavy O-t, a korszak legnagyobb futojat Lynch-et es a legjobb CB-DE sorokat. Hova jutott a vilag? Gratulalok a gyoztesnek es AK-nak a szervezesert.Végeredményt hirdetek:Ugyan nyeremény gondolom nem volt feldobva, de én felajánlok egy aláírást a győztesnek.
akdestroyer
Matthew99
Kozben itt egy jo kis 9 perces video a Pat McAfee showbol (AJ Hawk-kal) tegnaprol. Arrol beszelnek, hogy Antonio Brown johet-e hozzank. Aki nem ismerne PAt-et, a Colts reszeges puntere volt, mig Hawk a Greenbay-ben jatszott.
youtu.be/6w3iUChJZNs
több mint 5 éve
Végeredményt hirdetek:Ugyan nyeremény gondolom nem volt feldobva, de én felajánlok egy aláírást a győztesnek.
akdestroyer

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Végeredményt hirdetek:1. SONICS: 45 szavazat
több mint 5 éve
Tessék itt vagyok? 😊 Mi közöm van nekem ehhez? Nekem ugyan semmi bajom nem volt D.Kval sőt!!! Valakivel keverni tetszenek kéremszípen 😉 😊
több mint 5 éve
Ezt direkt nem akartam berakni...Akkor mar inkabb ez. Ez insight-ot is ad 😊mobile.twitter.com/ESPNNFL/status/1264643605261701123?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1264646315243212800&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawksHátha Dande is erre jár
kapitnono
www.youtube.com/watch?v=x5erd4zlCh4
Helmut Zimmer
www.youtube.com/watch?v=XFLsIVzrT2k
undisputedly
...van benne 2 brutális 1 ütemű csel a rourtek elején 😀
több mint 5 éve
Akkor mar inkabb ez. Ez insight-ot is ad 😊mobile.twitter.com/ESPNNFL/status/1264643605261701123?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1264646315243212800&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawksHátha Dande is erre jár
kapitnono
www.youtube.com/watch?v=x5erd4zlCh4
Helmut Zimmer
www.youtube.com/watch?v=XFLsIVzrT2k