Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
twitter.com/ESPNNFL/status/1264643605261701123?s=20dE nEm TuD rOuToT fUtNi
kapitnono
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Kár, hogy Kariyával nem jött össze 😕Írhatnátok egy moderátornak, hogy:Én össze is rakom 8 mp alatt az OL-t, ráadásul ingyen. A baj az, hogy az elmúlt időszakban, nálam valamivel jobban szponzorált emberek, ugyanennyi időt fordítottak erre. a dologra.
- helyezze át a topikot a gyűlölködjünk almappára
- szólítsa fel Helmutot, hogy írjon magyarul, ne matekul
- szóljon AK-nak, hogy késik a képregény második évada
- írjon Undinak, hogy írjon egy patreonos cikket Michael Bennett rögeszméiről
- kötelezze Braxát, hogy keressen valami koncepciót a Hawks draftokban
- állítsa falhoz garrett-et, hogy 8 mp alatt rakja össze élete OL-jét
- végül: valljatok színt, hogy ki dugná meg Ciarát...
Fast Willie
Ciara alapvetően nem az esetem, a többiek ízlését nem ismerem, de az megnyugtató, hogy Golden Tate-nek már nincs Seattlebe érvényes lakcímkártyája.
Helmutnak üzenem, hogy megértem a Broncos dolgot, de egyrészt maradok a 49-eseknél (mint jó fradista az Újpest irányában, történjen bármi), másrészt 20 éve vagyok Colorado Avalanche szurkoló (Sakic, Forsberg, Hejduk, Roy, stb. kutyaütő egy banda volt anno).
garrett27

több mint 5 éve
Kéne találni két közel azonos játékerejű csávót, és csak a játékokat kéne a fülükre hívni. Amúgy a 09-ben (ezt ismertem) volt ugyanilyen HC mode.Na, amugy erre kivancsi lennek. Mondjuk en nem jatszottam soha vele, de ha valakinek meg van 😀@undi:Válasszátok be Maddenben a csapatokat(mindenkinek a legjobb éves statjaival, nyomjatok bajnokságot, és osszátok meg a videókat ! 😊
Csak vicceltem.
Néztem a poll állását, nagyon le van maradva főnök! Mindezt úgy hogy sportszerűségből még az én szavazatom is a magáé lett.
Hol az a kortesbeszéd? Kéne nagyon! 😀
akdestroyer
Helmut Zimmer
undisputedly
több mint 5 éve
Na, amugy erre kivancsi lennek. Mondjuk en nem jatszottam soha vele, de ha valakinek meg van 😀@undi:Válasszátok be Maddenben a csapatokat(mindenkinek a legjobb éves statjaival, nyomjatok bajnokságot, és osszátok meg a videókat ! 😊
Csak vicceltem.
Néztem a poll állását, nagyon le van maradva főnök! Mindezt úgy hogy sportszerűségből még az én szavazatom is a magáé lett.
akdestroyer
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
@undi:Válasszátok be Maddenben a csapatokat(mindenkinek a legjobb éves statjaival, nyomjatok bajnokságot, és osszátok meg a videókat ! 😊
Csak vicceltem.
akdestroyer
több mint 5 éve
Talán mert folyamatosan le volt tartóztatva valami faszságért 😀Leroy Hill 2012-ben oszlopos tagja volt a csapatnak, miert lenne kuka?@ak Behind the scenes titkot nem adunk ki 😀Ez nem volt így megbeszélve, de én is nagyjából eszerint próbáltam pickelni, mert így logikus. *És abból is csak az RW-éra alatti - úgyhogy a Leroy Hill pick egyből kuka. 😀*
Btw: Adhatnank tampontot. Csak a Seahawksban nyujtott teljesitmeny szamit 😛
undisputedly
akdestroyer
www.pro-football-reference.com/teams/sea/2012_roster.htm
undisputedly
több mint 5 éve
@undi:Teljes mertekben alavetem magam a forum dontesenek! 😀
Csak vicceltem.
akdestroyer
Alabb van a vedobeszed 😀
több mint 5 éve
Lehetne, de mivel ez nem egy objektív rangsor, hanem a saját értékelésem, nem lehet, mert én mindenkire pont azt adtam, amit gondolok. 😀
Azert itt jo nehany jatekos ertekelesevel lehetne vitatkozni.
undisputedly
több mint 5 éve
@undi:Csak vicceltem.
több mint 5 éve

Azert itt jo nehany jatekos ertekelesevel lehetne vitatkozni, foleg a 2010-es evek elejerol valokrol. (P Lewis pl nagysagrendekkel jobb volt centerben, mint Fant vagy McQ a masik OL posytokon. Hill boven kaphatna Wright ertekeleset is stb.)
En abbol, a mai NFL-ben vezerelvnek tekintheto allitasbol indultam ki, hogy a QB mellett kizarolag 3 premium poszt van. OT, CB, DE.
Ebbol a harom egysegbol kettoben az en csapatom a legjobb. A Bennett-Clark kettos vitan felul a legjobb DE paros a harom csapatban, illetve a Sherman-Maxwell-DeShawn harmas is a legjobb CB-sor.
Az OT egysegben AK kollega diadalmaskodik, viszont palyat korrigalva en runheavy OL-t tettem ossze a 2 legjobb belso futasblokkolo OL-el es a korszakos Lynch-el. Ergo lehet, hogy nem tul sexy az OL felhozatalom, de a legjobb futasblokkolok vannak benne egy olyan futoval aki kb. legendava valt itt a Hawksban.
több mint 5 éve
Leroy Hill 2012-ben oszlopos tagja volt a csapatnak, miert lenne kuka?@ak Behind the scenes titkot nem adunk ki 😀Ez nem volt így megbeszélve, de én is nagyjából eszerint próbáltam pickelni, mert így logikus. *És abból is csak az RW-éra alatti - úgyhogy a Leroy Hill pick egyből kuka. 😀*
undisputedly
akdestroyer
www.pro-football-reference.com/teams/sea/2012_roster.htm
több mint 5 éve
@ak Behind the scenes titkot nem adunk ki 😀Ez nem volt így megbeszélve, de én is nagyjából eszerint próbáltam pickelni, mert így logikus. *És abból is csak az RW-éra alatti - úgyhogy a Leroy Hill pick egyből kuka. 😀*
undisputedly
Írhatnánk kortesbeszédet nem?
Én írok.
Mondják, hogy egy kép ezer szónál is többet ér, és tessék, tényleg:

Átszíneztem a játékosokat, ezeken remekül látszanak a tendenciák. Hagytam az elején az unikum playereket elmenni, cserébe enyém lett messze a legkiegyensúlyozottabb csapat. És ez lesz a nyerő tactics. Mission accomplished.
D#
A 3db védelem szerintem nagyjából hasonló erősségűre sikerült. Undival ketten 1-1 mellélövéstől eltekintve igazából pofás sorokat húztunk, nekem a LB sorom erősebb, neki a DL-ja, de ha őszinte akarok lenni, az ő védelme az én szememben is jobb, főleg ha a prémium posztokat is súlyozom: Az a CB+DL sor elég baszó lett. Kár hogy a SS-e egy vakond.
SONICS ellenben abszolút boom or bust csapatot hozott össze. Az ET-KAM-Bobby trió elég boss, ellenben ki fog középen nyomást generálni? Nekem túl sok a lyuk, a Reed-S.Richardson kettős meg csak papíron szexi. Ezzel együtt, még így is lehet hogy ő nyerte a D# versenyt, ez igazából már csak ízlés kérdése, de nálam undi nyert itt.
AK: B, undi A-, SONICS: B+
O#
A skillplayerekkel nem vagyok a legboldogabb, SONICS-al úgy gondolom lépéshátrányban vagyunk undihoz képest. Lehet hogy a WR corpsa a leggyengébb, de a Lynch-Miller duóval megtámogatva már az övé lett a legjobb kisegítő személyzet.
A rugók közt ellenben simán nyertem, és lehet fikázni a special-teamet, de ezzel min 3-4 pont előnyről indulok.
És akkor jöjjön a lényeg, WR védelme, ahol agyonnyertem magam, és a játékot is. Garoppoloval a fedélzeten azt mondtam volna, hogy undi nyert, mert kiváló handoffQB O#-t rittyentett össze, de hát ez ide kevés.
Nagyon sokat áldoztam az elején az OT duó+C kihúzásával, mert az ellenfelek kivitték ez idő alatt az összes fr.legendát, ellenben a legfontosabb műveletet, RW megvédését csak én végeztem el. És nem is akárhogy.
A scramble-Isten annyi yardot fog itt összedobálni, mint a másik két csapatnál összesen nem.
Undinál a Giacomini-Carpenter-Iupati tandem tetszik, talán kicsit fölé is színeztem őket, mint ami a valóság, de ez is csak a runblokknak szól. Ki a tököm fogja itt 1,5mp-nél tovább feltartóztatni a Clowney-McDaniels-Irvin-Clemons passrush szettet?
SONICS-é meg... 😀😀😀 Fant-McQusitan, Jóistengyerele, a snapet még csak-csak feladja Unger, de aztán mi? RW a 3.playben halott. 😀
Nem kérdés ki nyert a támadóoldalon
AK: B+, undi: B-, SONICS: C-
A számításaim szerint undival fej-fej mellett vagyunk, de a RW-faktor duplán számít, ezért én nyerek. SONICS kiváló 3. helyet ér el, a trófeát G.Fant veszi át, RW teteme felett.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 5 éve
@ak Behind the scenes titkot nem adunk ki 😀Btw: Adhatnank tampontot. Csak a Seahawksban nyujtott teljesitmeny szamit 😛
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
Az elejèn azt hittem majd siman Sonics a D miatt , most ugyfest hogy hetfo 11:55 ig agyalni fogok rajta mert mindenkinel van valami kiemelkedo egyseg. Koszi a jatekot sracok.
több mint 5 éve
Az utolsó negyed nem lesz egy fáklyásmenet.Lássuk azt a resztlit!
46.pick (AK): Jeremy Lane, CB
"Jeremy Lane-el ledobom a másik atomot. Igazából nincs is más, Tre Flowers nevét látom mögötte, és tikkelni kezd a szemem, szóval azonnal benyújtom a picket.
Be fogom erőszakolni őt a szélre, és meg is fogja oldani, jobban mint bárki aki még bent van a közösben. Nem volt szerencséje a sérülésekkel, amúgy nagyon fasza kis player volt. Ha nincs a sérülése a SB-on, akkor back to back championok vagyunk 2015-ben. Ezt le merem írni. Az ő helyét dobálták szét, és jöttek vissza a játékba Brady-ék. Nem mondom hogy őt akartam első blikkre CB2-nek, de hát az 50.picknél mit várt az ember. Not great, not terrible."
undi:"Na, az eldolt, hogy AK-nak lesz a leggyengebb CB sora."
SONICS:"A büdös 'csába nickelback chapter 2."
47.pick (SONICS): DJ.Fluker, OG
Nagydarab futásblokkoló guard. Átlagos, de nem is olyan vészes.
undi:"A Iupati vs. Fluker kettosbol nem kerdes, hogy Fluker a rosszabb."
AK:"A pick tetszik, a játékos...a játékos is, bakker, 10 éve nincs egy valahol is jegyzett OG-nk. Rengeteg guard van még a boardon aki hasonló szintet képvisel (na jó, nem rengeteg, 3), nem pánikolok még."
48.pick (undi): Mike Iupati, OG
Iupati Carpenter utan a legjobb futasblokkolo OG. Szerintem ezen a ponton kijelenthetjuk, hogy nyertem. Lynch minden tamadasban TD-t fut a falam mogott.
SONICS:"Nyilván ő lett volna a következő guard akit húzok. Két csoportriválisunknál is elit volt, nálunk már csak öreg."
AK:"Más csapatoknál nagyobb karriert futott be, itt semmivel sem lógott ki felfelé a masszából. De aláírom, lefelé se. #48-on már csak ilyen nevek futnak. Mellesleg egymás után kivitték a No1.-2. Guardot a boardomról, itt már pánikolok."
49.pick (undi): Michael Bowie, OT
Sokan talan nem emlekeznek ra, de nem volt o rossz OT Seahawks mercevel, csak ugye Cable nem hozta ki a potencialt.
AK:"Ahogy Ifediből se. Mijezapick? 😀😀😀"
SONICS:"Az egyszeri szurkoló kérdezheti, hogy ki az a Michael Bowie. Szerencsére mi nem vagyunk egyszeri szurkolók és pontosan tudjuk, hogy 2013-ban két-három hétig benne láttuk a jövő kezdő RT-jét. Aztán nem is tudom mi lett vele, de a Browns rémlik."
50.pick (SONICS): Red Bryant, DE
Csalás is meg nem is. 😊 A játékban DT-ként volt feltüntetve, ami a testi paraméterei miatt igaz is, de 12-ben és 13-ban endet játszott nálunk. Kiváló pick, gratulálok magamnak.
AK:"Tévedésből raktam be DT-be, a játék előtt meg senki sem szólt hogy halló. Később már láttam hogy mi van, de akkor meg már nem akartam variálni. Aztán az 50.picknél jött a kérdés, hogy lehet-e, én meg mondtam hogy lehet, mert ennyire jó arc vagyok. Ezért siettem ennyire a 2 DE húzással, mert őt nem akartam hasonló módon becsalni, rajta kívűl meg Q.Jeffersont lehetett még választani... Nem baj. Ezzel együtt is nyerek a végén."
undi:"Eszrevettem a DT-k kozott, de nem szoltam, remeltem senki sem huzza be oda es elfelejtik a DE-ek kozott, nem igy lett."
51.pick (AK): J.R.Sweezy, OG
Itt már olyan jó helyzetben voltam, hogy mindössze az OG és a P volt a két poszt, ahol nagyon pofára eshettem volna, így el is lőttem mindkét OG picket gyorsan, és ki tudtam húzni azt a 2 embert, akit akartam. Sweezy az utóbbi években nem ment nagyot, de az első etapban (az aranycsapat korában) inkább átlagos-jó guard volt mintsem átlag alatti. Ennyi nekem elég, elvégre 4 pickre vagyunk a végétől.
UI: Undi tévedésből bepickelte #49-re 3. guardnak, Bowie helyett. Szóval annyira rossz döntés nem lehet.
undi:"Sweezy 😀 Jo eg. O kb Ifedi magassagokban jatszik, csak OG-ban. Ha en QB lennek es Sweezy lenne elottem, nem lennek hajlando palyara lepni 😀"
SONICS:"Átlag alatti guard, ilyet tudok még húzni a későbbiekben is."
52.pick (AK): Alvin Bailey, OG
Ő sem volt egy Quenton Nelson, ellenben a 10év alatt itt megfordult OG-k között ő is inkább felfele lógott ki, mint lefele. Ez a páros az én szememben nem sokkal rosszabb, mint a Fluker-Iupati kettős, sőt. Itt egyedül Carpenter volt egy magasabb polcon.
undi:"Ez vedheto pick. Ekletans peldaja a Cable fele OL shuffle-nek, hogy nem tudott belole jo jatekost faragni. Ne gondoljuk, hogy az itt megfordult 20 OL-bol mindegyik bust volt. Sokkal inkabb a rezsim hibaja."
SONICS:"Lásd: Sweezy"
53.pick (SONICS): Will Dissly, TE
Maradj egészséges! Maradj egészséges! Maradj egészséges! Maradj egészséges! Maradj egészséges! (88-szor leírtam, Olsen érkezése miatt 89-szer)
undi:"A liga top3 TE-je lehetne, de allandoan leserul, en mar lemondtam rola."
AK: Nálam nem volt verseny Graham és Dissly között, úgy voltam vele, hagyom hogy SONICS húzzon akit akar, én a végére hagyom, mert mindegy. És szerintem a rosszabbikat sikerült neki. Hatalmas potenciál, de 3 elkapás+1 TD évente a várható haszon, mielőtt season out-al egész évre kidől. Legallább 2 hónapot toljon le egyszer egészségesen.
54.pick (undi): Josh Gordon, WR
Mivel nem egyertelmu, hogy akkor most a Seahawks teljesitmenyt ertekeljuk vagy az overall karriert (lasd pl.: Sheldon Richardson, Harvin, Rice, Clowney stb,), igy behuztam Josh Gordont aki 2013-ban messze a liga legjobb elkapoja volt nevenincs iranyitokkal.
SONICS:"My room is still messed up and I know why (why, man?) Yeah, hey 'Cause I got high Because I got high Because I got high"
AK:"Elírtam a papíromat, és közben rájöttem, hogy a WR poszton is húzhatnak még előlem, amitől majdnem rosszul lettem, de aztán: 😀😀😀😀😀 Volt az embernek vagy 3 elkapása? Jól emlékszek? 😀"
55.pick (undi): Poona Ford, DT
Alulmeretezett, de a szive a helyen van. 2 eve a PFF a jovo titkos favoritjai kozott ertekwelte mivel az utolso 5-6 meccsen amikor kezdobe tettuk, ligaelit volt. Tavaly inkabb csak atlagos es afeletti, de itt jo ertek.
SONICS:"Jó pick, bírom Poonát, kicsikövér ember."
AK:"Poonát én is szerettem, a Red Bryant posztcserével itt maradtam használható DT nélkül. De megoldom!"
56.pick (SONICS): Michael Dickson, P
Ki kell kényszerítenem mástól is egy Dicksont picket. Ő a Punting Jesus!
AK:"OMFG, this is Michael bigDickson! RUSHTIME van emberek! Asszem undinak a következő pick is fájni fog."
undi:"Special Team-re nem adunk."
57.pick (AK): Michael Dickson, P
Ellövöm az utolsó engedélyezett Dickson picket! Buuuuuummmm!
undi: -
SONICS:"Az egyébként nagyon jó Jon Ryant szerettük volna ketten is elkerülni. A bőség zavara."
58.pick (AK): Jermaine Kearse, WR
Sehol sincs húzáskényszerem, vákumban vagyok innentől, és micsoda nevek vannak bent még itt 60 után is. ÓMÁJGÁD. 😀 Kearse WR3-ba olyan mint valami megvalósult álom. RW-al mindig is különleges volt a kapcsolatuk, éveken át meghatározó játékosa volt a franchisenak, össze sem lehet vetni Josh Gordonnal. Baldwin és Harvin mögött nem lesz rajta nyomás, ellenben bármikor célba veheti RW ha úgy tartja kedve. És úgy tartja.
undi:"Kearse akit Seahawks karrierje vegen mar Curse-nek beceztunk. Mindent elmond."
SONICS:"Nagyon jó pick itt. Clutch."
59.pick (SONICS): Paul McQuistan, OT
Kötelező kihúzni az NFL legrondább játékosát ever. Ő az egyik olyan, aki sehol sincs értékén 😊 UDFA kellett volna, hogy legyen.
AK:"😀😀😀😀😀"
undi:"Szerintem o OG volt, nem? 😀 Mindegy, botrany az ember."
60.pick (undi): Jason Myers, K
Special Teams-re nem adunk.
SONICS:"Az az igazság, hogy nekem mind1 lett így a végére, hogy Myers, vagy Janikowski..."
AK:"Nagy hiba, kollega. Azt hittem hogy Myers-ért nagyobb rush lesz, egyértelműen ő a No.2 kicker. Ő sem tökéletes, de amióta Jano elment, ő meg jött, nincsen zabszem a seggemben 30 yard alatt."
61.pick (undi): Jeron Johnson, SS
Vakok kozott fel szemu.
SONICS:"Bátor dolog ebben a játékban special teambe húzni."
AK: 😀😀😀 "Ez a pick annyit ért undi SS needjének, mint Presser Gábornak a nebukain. 😀"
62.pick (SONICS): Mark Glowinski, OG
Eljött az idő, hogy kihúzzam az átlag alatt guardomat.
AK:"Glowinski egyértelműen lejjebb van nálam, mint az én párosom, ezért is siettem a kihúzásukkal. A Coltsban mutatott életjeleket, de az itteni tevékenységéről még Braxa sem tud a jóízlés határain belül nyilatkozni, pedig ha valaki, ő ért hozzá. Nem hiába hívtuk Blowinskinek."
undi:"Indy-ben eleg jol jatszott, legalabbis egy evig."
63.pick (AK): Thomas Rawls, RB
Nem voltam kétségbe esve Carson kihúzása után se, mert a RB is olyan poszt volt, ahol igazából volt B tervem. Lehet lesz aki nem ért egyet velem, de Rawls hatalmas sztár lehetett volna, csakhát az a kurva injury prone. Itt most egészségesen játszik, és az nálam Carson feletti szintet jelent. Van amúgy rajtam kívül olyan aki imádta?
undi:"Volt egy jo szezonja. Ennyi."
SONICS:"Szóval ő a harmadik legjobb RB... "
64.pick (AK): Jimmy Graham, TE
Akkora STEAL ez, hogy a környékről több telefon is érkezett a helyi rendőrkapitányságra, miszerint rablás történt. Jimmy Graham nem szexi, mert kurvadrágán jött, mert Ungert adtunk érte, és mert végig nevetségesen sokba került. De mindez most nem számít, a falam van annyira jó, hogy ne a TE-em passzblokkolásán múljon a játék. Ellenben leesett hozzám szinte ingyé', egy olyan redzone fegyver, ami már nevetséges itt. Nem lesz tömve labdával, de amikor kell, akkor simán elnyomja majd a NCB-t és lehúzza a TD-t.
SONICS:"Itt már hatalmas steal."
undi:"Graham trash. Fujj."
65.pick (SONICS): Walter Thurmond, CB
Nem rossz pick itt Thurmond szerintem, bár nálam Coleman és Lane is magasabban volt.
AK:"Itt már nem, mert kvázi nincs más. Mögötte szorosan már Tre Flowers integet. Örülök hogy a kollégána D#-ének is lesz gyenge pontja."
undi:"Ezeket a maradek jatekosokat is erteklni kell?"
66.pick (undi): Patrick Lewis, C
Nem ertem ezt a gyuloletaradatot Lewis fele. Nagy spiler volt.
AK:"Én is ezt mondanám, ha kivittétek volna előlem Ungert, meg Brittet. De attól még: 😀😀😀😀😀😀
A legszebb öröm a káröröm. Akárhonnan is próbálom nézni Lewist, nincs az a fénytörés, ahonnan tetszik, és azt érezném, hogy be akarom húzni az évtized Seahawks csapatába. Vigyázat, átlag alatti WTF player a fedélzeten! 😀"
SONICS:"Miatta, Jeanpierre miatt és Hunt miatt húztam nagyon magasan Ungert. Van olyan univerzum, ahol ő a 3."
67.pick (undi): Jon Ryan, P
Szeretnek abban az univerzumban elni, ahol Dickson jobb, mint Ryan, mert nem az.
AK:"Napi easter egg: undi először M.Dickson nevét írta be, aztán figyelmeztettem, hogy 3x már nem lehet. Na erről meg ennyit. 😀"
SONICS:"Nagyon jó pick, bár kényszer szülte. De bármelyik punterünk a kettőből király."
68.pick (SONICS): Sebastian Janikowski, K
Kicker poszt maradt. Nálam 1. Hauschka (magasan), 2a. Myers, 2b. Janikowski, 3455. Walsh.
AK:"Nálam Jano egyértelműen 3. számú, Myerstől is messze elmarad. Sosem felejtem az aputestet, a "5yarddal mellé 22 yardról" FG-kat, de legalább kickreturn ellen elit volt. Ja nem. 😀"
undi:"Mozogni is alig birt mar amikor leigazoltuk. Az urge Seahawks palyafutasa abbol allt, hogy ult a padon, zabalt, kihagyott 1-2 rugast majd megint zabalt."
69.pick (AK): Jordan Hill, DT
Miután az 55.pickre mindkét ellenfelem befejezte a belső védőfalát, ráértem legutoljára választani innen. Igazából senki olyan nem maradt már aki maradandót alkotott, így a projektek felé fordultam. Nekem Jordan Hill a DT poszt Will Dissly-je: Hatalmas ígéret volt, szerettem is, csak az a kurva injury prone... A sérülése után sosem volt a régi. Én csak a szépre emlékszem, és mivel nem az kórházból húzunk, elégedett vagyok: egészségesen korrekt kezdő lesz a csapatomban.
undi:"Jatekoskent nagy nulla volt. Emebrileg remelem, hogy meggyogyult mar es teljeserteku eletet el ismet."
SONICS:"Meg kellett néznem, hogy mi lett vele. 2014-ben elég jól nézett ki. Mr Irrelevantnak pont tökéletes."
---
Íme a végleges csapatok:

Na akkor szavazzunk emberek. Hétfő éjfélig van idő, akkor zárom. A legtöbb szavazatot begyűjtő nyer!
Ki nyert?
Created with Poll Maker
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Hyde a portán. Itt az ideje hogy törlesszen majd a Frisci ellen....mi lesz Carsonnal? -Megsérül cirka 8 meccs alatt
És most akkor mi lesz Lynch-el?
garrett27
…mi lesz Paennyvel? Megséröl 10 meccs alatt
Hyde Lynch játszanak a PO ban
több mint 5 éve
Hyde a portán. Itt az ideje hogy törlesszen majd a Frisci ellen.Megy vissza Westworldöt forgatni.
És most akkor mi lesz Lynch-el?
garrett27
több mint 5 éve
Hyde a portán. Itt az ideje hogy törlesszen majd a Frisci ellen.És most akkor mi lesz Lynch-el?
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Ja és, ahogy örök cimborám Bandi szokta mondani, "visszahúzós csel kellett volna Kisfiam..." 😀Mik voltak a szabályok?Szerintem AK lopakodik. Sonisc DFront erejében felér az Undi OL-hez 😊Van bent nálad olyan név esetleg, akinél nem érted, hogy miért nem vittük ki már a top30-ban?
Helmut Zimmer
akdestroyer
Tatupu mondjuk még kerettag volt amikor Hill is! Ha lehetne tutti előbb vinném mint KJ Wrightig bezárólag akárkit.
Nem kellett, hogy nálunk legyen a csúcson ugye?! Milloyi Vénuszt is hamarabb vinném, mint itt Kanci kivételével bárkit a posztján 😊
Azért is tetszik nekem a Tied a legjobban, mert a többieknek nem tudom hogy lesz vak oldalon védelme.... Locklear nem az, bár Fantnál jobb, szerintem. 😀 😀 😊
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Mik voltak a szabályok?Szerintem AK lopakodik. Sonisc DFront erejében felér az Undi OL-hez 😊Van bent nálad olyan név esetleg, akinél nem érted, hogy miért nem vittük ki már a top30-ban?
Helmut Zimmer
akdestroyer
Tatupu mondjuk még kerettag volt amikor Hill is! Ha lehetne tutti előbb vinném mint KJ Wrightig bezárólag akárkit.
Nem kellett, hogy nálunk legyen a csúcson ugye?! Milloyi Vénuszt is hamarabb vinném, mint itt Kanci kivételével bárkit a posztján 😊
Azért is tetszik nekem a Tied a legjobban, mert a többieknek nem tudom hogy lesz vak oldalon védelme.... Locklear nem az, bár Fantnál jobb, szerintem. 😀 😀 😊
több mint 5 éve
Szerintem AK lopakodik. Sonisc DFront erejében felér az Undi OL-hez 😊Van bent nálad olyan név esetleg, akinél nem érted, hogy miért nem vittük ki már a top30-ban?
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Szerintem AK lopakodik. Sonisc DFront erejében felér az Undi OL-hez 😊