Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
😀Na most akkor elcseréljük Wilsont?buntetojog.info/kulonos-resz/btk-337-§-remhirterjesztes/
Ez is elég logikátlannak tűnik.
SONICS-SEAHAWKS
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Na most akkor elcseréljük Wilsont?buntetojog.info/kulonos-resz/btk-337-§-remhirterjesztes/
SONICS-SEAHAWKS
több mint 5 éve
Na most akkor elcseréljük Wilsont?Nem olvastam erről sehol.
SONICS-SEAHAWKS
Most jött ki csak egy cikk, hogy elvileg 2018-ban a Browns tárgyalt veletek, hogy az 1/1-et adták volna Wilsonért.

több mint 5 éve
Na most akkor elcseréljük Wilsont?Az tuti, hogy akkor én többet ide nem jövök.
SONICS-SEAHAWKS
| És ezt vegye fenyegetésnek mindenki 😊 |

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Na most akkor elcseréljük Wilsont?Ez is elég logikátlannak tűnik.
több mint 5 éve
12 óra: Bazmeg Ifedi, te büdösbogár, a bokámon fetrengsz!3:00 - 3 scramble játékkal mentünk át a pályán.Pályázatot hirdetek, mert szerintem ez a kép túlmutat önmagán, ennek a képnek története van.
Matthew99
12:00-tól óramutató járása szerint:
1.) - "Ó basszus hátrányban vagyunk..."
2.) - "TD" - X
3.)- "Most tényleg futni akarunk?"
4.)- 4&3
1.)- "Ó basszus hátrányban vagyunk..."
…
Várok alternatív megoldásokat. 😊
Helmut Zimmer
6:00 - A menetrendszerinti RB fumble a redzoneban. Turnover.
9:00 - 0-1 personel, mi meg megint felküldtük a magic 4-3 base-t.
12:00 - Ha jól látom KJ védekezik JuJu-n... Fasza, már mehetünk is vissza a pályára.
akdestroyer
3 óra: Fasza, kirúgtuk Tom Cable-t és még élek!!!
6 óra: Ki a tökkkköm az a Dave Canales???
9 óra: Na húzz anyádba Pete!
12 óra: Skittles, skittles everywhere...
3 óra: Ez a majom Metcalf cumit vett a szájába!
6 óra: Konstatálom, hogy George Fant végre elment... sooo there is a Chance
9 óra: ....Warmack 😕
több mint 5 éve
😊 Ugye hogy kúrva jó játék ez! 😀3:00 - 3 scramble játékkal mentünk át a pályán.Pályázatot hirdetek, mert szerintem ez a kép túlmutat önmagán, ennek a képnek története van.
Matthew99
2.) - "TD" - X
4.)- 4&3
…
Helmut Zimmer
12:00 - Ha jól látom KJ védekezik JuJu-n... Fasza, már mehetünk is vissza a pályára.
akdestroyer
több mint 5 éve
3:00 - 3 scramble játékkal mentünk át a pályán.Pályázatot hirdetek, mert szerintem ez a kép túlmutat önmagán, ennek a képnek története van.
Matthew99
2.) - "TD" - X
4.)- 4&3
…
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Kéne nagyon:- egy dislike gomb!!!
- Séta! Főzess otthon anyukáddal, kisköcsög gomb
😛
több mint 5 éve
1. EndZone akkor most fussunk egyet meg van idő
Matthew99
2. Passzoljunk baszod, mínusz yardos lett a futás
3. Ez, hogy lett INT vazze
4. Mondtam, hogy futni kellett volna..
Sorry 😊
több mint 5 éve
Draft 2020Pályázatot hirdetek, mert szerintem ez a kép túlmutat önmagán, ennek a képnek története van.
Matthew99
2.) - "TD" - X
4.)- 4&3
…
Helmut Zimmer
9 óránál - 1/27 pick "LB. Fasza."
6 óránál - 2/48 pick "DE. Egyre jobb."
3 óránál - 3/69 pick "Ottvan-e. Végre támadófal."
12 óránál - többi pick "Ez igen."

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Pályázatot hirdetek, mert szerintem ez a kép túlmutat önmagán, ennek a képnek története van.
Matthew99
2.) - "TD" - X
4.)- 4&3
…
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Jól látod, naponta 2x.... 30 próbálkozásból! 😀 😀 😀… Akkor lenne jó ez a játék, ha lehetne húzni a divből még. Donald bent lett volna, másképpen húztál volna 😊 😊 😊Donaldon oda-vissza, elolrol-hatulrol, naponta 2x futunk at 😊
Helmut ZimmerIgen, de pont, hogy egy eros runblocking interior OL van nalam, megspekelve Lynch-csel es Millerrel. Barkin atfutunk, akar tobbszor is ha kell.Ez oké, csak OL nélkül egy Miller sokoldalúsága sem feltétlenül lenne akkora upgrade, mint amekkora pusztítást tudott végezni TT vagy Hill amikor pályán volt.A Miller pick szerintem hatalmas reach volt, mert ugye csak 1 TE-t kell húzni, a Graham-Dissly páros egyike sem lenne nagy downgrade, míg a LB és Secondary sorban vékonyabb a felhozatal, mivel korszakos zsenik játszottak az évek során.Dissly-ben max potencial van. Eddig mennyi meccset jatszott a 2 ev alatt serules elott? Harvin szinten. Abban a kvazi egy evben amig itt volt, csinalt 5 elkapast. Rice szinten tul volt mar a zenitjen. Clowney szinten egy evet volt itt, 3,5 sack es kihagyott mennyit, 4 meccset is? Sheldon Richardson is tipikusan ilyen, a Seahawksban nem sok mindent mutatott korabbi onmagahoz kepest.
Jelenleg Sonics csapatára voksolnék, mert a legendás defense húzóembereit sikerült megszerezni, a maradék posztokra bőven lehet jó játékosokat találni későbbi körökben (WR-ek közt a Harvin, Rice, Baldwin, Tate, Kearse, Lockett, Metcalf soron szépen meg lehet osztozni, DL-ba is bőven vannak még korábbi kezdők Clowney, Clemons, BigRed, Reed, Mebane..)
Nadal17
Graham max elkapni tud, egyertelmuen NEM REACH (😛) Miller. Kicsit legyetek homerok. Az o injury hostoryjat nem er vitatni.
Erdekes lesz majd a kovetkezo posztja Ak-nak, lathatjatok hogyan alakult. Ezek szerint en tartom csak tulertekeltnek a safety posztokat 😊
undisputedly
Nadal17
undisputedly
undisputedly
több mint 5 éve
… Akkor lenne jó ez a játék, ha lehetne húzni a divből még. Donald bent lett volna, másképpen húztál volna 😊 😊 😊Donaldon oda-vissza, elolrol-hatulrol, naponta 2x futunk at 😊
Helmut ZimmerIgen, de pont, hogy egy eros runblocking interior OL van nalam, megspekelve Lynch-csel es Millerrel. Barkin atfutunk, akar tobbszor is ha kell.Ez oké, csak OL nélkül egy Miller sokoldalúsága sem feltétlenül lenne akkora upgrade, mint amekkora pusztítást tudott végezni TT vagy Hill amikor pályán volt.A Miller pick szerintem hatalmas reach volt, mert ugye csak 1 TE-t kell húzni, a Graham-Dissly páros egyike sem lenne nagy downgrade, míg a LB és Secondary sorban vékonyabb a felhozatal, mivel korszakos zsenik játszottak az évek során.Dissly-ben max potencial van. Eddig mennyi meccset jatszott a 2 ev alatt serules elott? Harvin szinten. Abban a kvazi egy evben amig itt volt, csinalt 5 elkapast. Rice szinten tul volt mar a zenitjen. Clowney szinten egy evet volt itt, 3,5 sack es kihagyott mennyit, 4 meccset is? Sheldon Richardson is tipikusan ilyen, a Seahawksban nem sok mindent mutatott korabbi onmagahoz kepest.
Jelenleg Sonics csapatára voksolnék, mert a legendás defense húzóembereit sikerült megszerezni, a maradék posztokra bőven lehet jó játékosokat találni későbbi körökben (WR-ek közt a Harvin, Rice, Baldwin, Tate, Kearse, Lockett, Metcalf soron szépen meg lehet osztozni, DL-ba is bőven vannak még korábbi kezdők Clowney, Clemons, BigRed, Reed, Mebane..)
Nadal17
Graham max elkapni tud, egyertelmuen NEM REACH (😛) Miller. Kicsit legyetek homerok. Az o injury hostoryjat nem er vitatni.
Erdekes lesz majd a kovetkezo posztja Ak-nak, lathatjatok hogyan alakult. Ezek szerint en tartom csak tulertekeltnek a safety posztokat 😊
undisputedly
Nadal17
undisputedly
több mint 5 éve
… Akkor lenne jó ez a játék, ha lehetne húzni a divből még. Donald bent lett volna, másképpen húztál volna 😊 😊 😊Igen, de pont, hogy egy eros runblocking interior OL van nalam, megspekelve Lynch-csel es Millerrel. Barkin atfutunk, akar tobbszor is ha kell.Ez oké, csak OL nélkül egy Miller sokoldalúsága sem feltétlenül lenne akkora upgrade, mint amekkora pusztítást tudott végezni TT vagy Hill amikor pályán volt.A Miller pick szerintem hatalmas reach volt, mert ugye csak 1 TE-t kell húzni, a Graham-Dissly páros egyike sem lenne nagy downgrade, míg a LB és Secondary sorban vékonyabb a felhozatal, mivel korszakos zsenik játszottak az évek során.Dissly-ben max potencial van. Eddig mennyi meccset jatszott a 2 ev alatt serules elott? Harvin szinten. Abban a kvazi egy evben amig itt volt, csinalt 5 elkapast. Rice szinten tul volt mar a zenitjen. Clowney szinten egy evet volt itt, 3,5 sack es kihagyott mennyit, 4 meccset is? Sheldon Richardson is tipikusan ilyen, a Seahawksban nem sok mindent mutatott korabbi onmagahoz kepest.
Nadal17
undisputedly
Nadal17
undisputedly
több mint 5 éve
Igen, de pont, hogy egy eros runblocking interior OL van nalam, megspekelve Lynch-csel es Millerrel. Barkin atfutunk, akar tobbszor is ha kell.Ez oké, csak OL nélkül egy Miller sokoldalúsága sem feltétlenül lenne akkora upgrade, mint amekkora pusztítást tudott végezni TT vagy Hill amikor pályán volt.A Miller pick szerintem hatalmas reach volt, mert ugye csak 1 TE-t kell húzni, a Graham-Dissly páros egyike sem lenne nagy downgrade, míg a LB és Secondary sorban vékonyabb a felhozatal, mivel korszakos zsenik játszottak az évek során.Dissly-ben max potencial van. Eddig mennyi meccset jatszott a 2 ev alatt serules elott? Harvin szinten. Abban a kvazi egy evben amig itt volt, csinalt 5 elkapast. Rice szinten tul volt mar a zenitjen. Clowney szinten egy evet volt itt, 3,5 sack es kihagyott mennyit, 4 meccset is? Sheldon Richardson is tipikusan ilyen, a Seahawksban nem sok mindent mutatott korabbi onmagahoz kepest.
Nadal17
undisputedly
Nadal17
több mint 5 éve
Elértük a lejtő alját 😀Na, azért tudjuk, hogy Wilson csak egy van 😛Erdekes lesz majd a kovetkezo posztja Ak-nak, lathatjatok hogyan alakult. Ezek szerint en tartom csak tulertekeltnek a safety posztokat 😊Mindenki túlértékeli a safety posztot, hacsak nem kap két ilyen mindenhol bevethetőt belőle. Szerintem meg a támadó fal is túlértékelt, mert láthatjuk mit művel Wilson nélküle.
undisputedly
Matthew99
Wentz tud még hasonló szabadulásokat művelni, ha az egyébként korrekt fal beomlik, csak ő kevésbé szerencsés 😊
dande
több mint 5 éve
Troll ON Miért csak ti játszattok? Troll off. Gratula AK-nak, remek ötlet.Én ugye azért mert én találtam ki, undi volt a fix ember, akivel tudtam hogy meg szeretnék mérkőzni, SONICS meg a leggyorsabban reagált (kb 26 másodperc) a topicban való felhívásra, ahol a 3.embert kerestem.
BigBaltazar
Tervezek majd második kört, akkor már 4 emberrel, privátban lehet majd jelentkezni.
(4-nél több emberrel szerintem amúgy sincs értelme játszani, mert nagyon komolytalanná válnának a csapatok, Aboushikkal meg Terrellekkel.)
DE, most a játék. Sokat gondolkodtam ki a befutó Sonic vagy AK. Végül azért döntöttem AK mellett, mert ha van egy korszakos zseni QB-d akkor kutya kötelességed megvédeni, még ha Schneiderék nem is így gondolják. Undi azért csak a harmadik, mert bár a Sherm pickkel tutit húzott, de se a Bennett se a Miller pick nem tetszik.Köszönöm a bizalmat.
BigBaltazar
Én tudatosan választottam azt a stratégiát, hogy az A+os ikonok helyett, inkább B+os embereket húzok a szűkebb posztokról, cserébe nem kell majd C meg D osztályú bohócokat pickelni a draft utolsó harmadában, a telítettebb posztokon még mindig simán lesznek B-sek.
Ezért tudom hogy nem túl szexi az első 5 pick-em, de a terveim szerint később ez a befektetés visszajön a réven. Spoilerezni nem akarok, az hogy ez sikerül-e, a továbbiakban majd kiderül.
Sonics csapata pl. abszolút fejnehéz, ami most nagyon szexi, ellenben nagyon kíváncsi leszek, ki fogja majd nála megvédeni Wilsont. 😀
undisputedlyUndi meg expert stratéga, az összes általunk kihúzott játékost sikerült trükkösen egyetlen egy posztban jól leszólnia, ez a posztja már-már a pszichikai hadviselés halálcsillaga. 😀
Gondolom az ő pickjei makulátlanok lesznek.
Na megállj, jön még kutyára kamion. 😀
több mint 5 éve
OFF:Néhány német haverral, egyben Steel fannel játszottunk hasonlót, nekünk az ALL Time PIT csapatból lehetett választani, kb így:
bleacherreport.com/articles/498070-top-50-greatest-pittsburgh-steelers-of-all-time
Érdekesség, hogy pl: LeVeon Bell, Santonio Holmes, Mike Wallace, Ryan Shazier vagy Marvel Smith nem lett végül draftolva 😊
ON
Király játék, én Sonics-ra tennék most
több mint 5 éve
Na, azért tudjuk, hogy Wilson csak egy van 😛Erdekes lesz majd a kovetkezo posztja Ak-nak, lathatjatok hogyan alakult. Ezek szerint en tartom csak tulertekeltnek a safety posztokat 😊Mindenki túlértékeli a safety posztot, hacsak nem kap két ilyen mindenhol bevethetőt belőle. Szerintem meg a támadó fal is túlértékelt, mert láthatjuk mit művel Wilson nélküle.
undisputedly
Matthew99
Wentz tud még hasonló szabadulásokat művelni, ha az egyébként korrekt fal beomlik, csak ő kevésbé szerencsés 😊
több mint 5 éve
Fasza játék, de a szívem szakad meg amikor egy aranycsapatot feldarabolnak. (Még ha csak képzeletben is) A mai napig emésztem Sherm meg ET távozását, Unger elherdálását, itakdálse. Na de azért figyelek mit alakítotok. Csak Wilsonra vigyázzon mindenki!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Erdekes lesz majd a kovetkezo posztja Ak-nak, lathatjatok hogyan alakult. Ezek szerint en tartom csak tulertekeltnek a safety posztokat 😊Mindenki túlértékeli a safety posztot, hacsak nem kap két ilyen mindenhol bevethetőt belőle. Szerintem meg a támadó fal is túlértékelt, mert láthatjuk mit művel Wilson nélküle.
undisputedly

több mint 5 éve
Troll ON Miért csak ti játszattok? Troll off. Gratula AK-nak, remek ötlet. DE, most a játék. Sokat gondolkodtam ki a befutó Sonic vagy AK. Végül azért döntöttem AK mellett, mert ha van egy korszakos zseni QB-d akkor kutya kötelességed megvédeni, még ha Schneiderék nem is így gondolják. Undi azért csak a harmadik, mert bár a Sherm pickkel tutit húzott, de se a Bennett se a Miller pick nem tetszik.
Szerkesztette: BigBaltazar
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
Ez oké, csak OL nélkül egy Miller sokoldalúsága sem feltétlenül lenne akkora upgrade, mint amekkora pusztítást tudott végezni TT vagy Hill amikor pályán volt.A Miller pick szerintem hatalmas reach volt, mert ugye csak 1 TE-t kell húzni, a Graham-Dissly páros egyike sem lenne nagy downgrade, míg a LB és Secondary sorban vékonyabb a felhozatal, mivel korszakos zsenik játszottak az évek során.Dissly-ben max potencial van. Eddig mennyi meccset jatszott a 2 ev alatt serules elott? Harvin szinten. Abban a kvazi egy evben amig itt volt, csinalt 5 elkapast. Rice szinten tul volt mar a zenitjen. Clowney szinten egy evet volt itt, 3,5 sack es kihagyott mennyit, 4 meccset is? Sheldon Richardson is tipikusan ilyen, a Seahawksban nem sok mindent mutatott korabbi onmagahoz kepest.
Nadal17
undisputedly