Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Legvárósabb meccs szezont illetően? 😊 Tippelni se merek hogy fog ez alakulni😀 De a bye week hamar jön..Ha a BYE-ig nincs min. 4-1es mérleg, akkor kb. mindegy. BYE után: ARI-SF-BUF-RAM sorozat nagyon rideg. Utana lesz egy kicsit talan vallalhatobb resz foleg az NFC east +NYJ miatt. Dec vege szinten gyilkos.
Oszi
De szokas szerint megint WTF eredmenyek lesznek majd.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Szerintem maradni fog Clowney. JS jól lőtte be a piacát. Állítólag még mindig mi adtuk neki a legjobb ajánlatot.
több mint 5 éve
Reagáltam 😉A privát üzeneteidre nézz rá légyszíves.Tényleg vicces, de leginkább az, hogy miért rágott be anya eredetilegÉpp ideje hogy nyissanak az épületek. Nem bírnak magukkal a srácik.?Nézz át Baltimore-ba.
akdestroyer
Matthew99
garrett27
Helmut Zimmer
akdestroyer
Urak,
én offseasonban ritkán vagyok, most is csak a lockdown miatt, de nagyon-nagyon jól éreztem magam itt köztetek, és köszönöm.
Leszek, és írok, ha tudok, de nagyobb lélegzetvételű dolgokat egy ideig kérem ne várjatok. 😊
Gondolkodtam, hogy eltrolkodjam-e Thomas drinking problemjét (nyilván nem tett kistányárt a forró tea alá, és anya megelégelte, hogy nyomot hagy a politúrozott asztalon), végül úgy döntöttem, hogy nem teszem, mert ikonom volt.
Még egy téma, nem tudom mit gondoltok a Clowney ügy intézéséről?
Én most azt gondolom, hogy pacsi PC-JS párosnak, az idő őket kezdi igazolni, persze mindig képbe jöhet a Zen mester.
több mint 5 éve
Tényleg vicces, de leginkább az, hogy miért rágott be anya eredetilegÉpp ideje hogy nyissanak az épületek. Nem bírnak magukkal a srácik.?Nézz át Baltimore-ba.
akdestroyer
Matthew99
garrett27
több mint 5 éve
Épp ideje hogy nyissanak az épületek. Nem bírnak magukkal a srácik.?Nézz át Baltimore-ba.
akdestroyer
Matthew99
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
?Nézz át Baltimore-ba.
akdestroyer

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Thomas-nál zajlik az élet 😀
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Nagyon adnám én is Motont, mert Shell szar sajnos, az RT poszt egyáltlán nem megoldott. Én simán adnék egy ilyen kaliberű tackleért egy második kört mondjuk.
több mint 5 éve
Én azt várom, hogy JS és PC kicsit még megfoltozza a rostert, úgyhogy álljon itt az 55-ős keretprojekcióm, mely szigorúan tudományos alapokon nyugszik.Motont adnám, úgy tudom Carolinában szeretik. De nem hinném, hogy a meglévő 798 OL ember mellé még hozunk trade-el valakit, akiért gondolom nem sózott szotyit kell adni.
QB (2) - Russell Wilson, Anthony Gordon
RB (4) - Chris Carson, Marshawn Lynch, DeeJay Dallas, Travis Homer
FB (1) - Nick Bellore
WR (5) - DK Metcalf, Tyler Lockett, Josh Gordon, Phillip Dorsett, John Ursua
TE (4) - Greg Olsen, Will Dissly, Colby Parkinson, Stephen Sullivan
OL (10) - Duane Brown, Mike Iupati, BJ Finney, Damien Lewis, Taylor Moton, Cedric Ogbuehi, Jamarco Jones, Ethan Pocic, Phil Haynes, Brandon Shell
DL (9) - Everson Griffen, Jarran Reed, Mike Daniels, Benson Mayowa, Rasheem Green, Poona Ford, LJ Collier, Darrell Taylor, Alton Robinson
LB (7) - Bobby Wagner, KJ Wright, Jordyn Brooks, Bruce Irvin, Cody Barton, Shaquem Griffin, Ben Burr-Kirven
DB (10) - Shaquill Griffin, Bradley McDougald, Ugo Amadi, Quandre Diggs, Quinton Dunbar, Tre Flowers, Marquise Blair, Lano Hill, Linden Stephens, Debione Renfro
ST (3) - Jason Myers, Michael Dickson, Tyler Ott
PUP - Rashaad Penny
SONICS-SEAHAWKS
több mint 5 éve
Egy pillanatra mar azt hittem, hogy igazabol megcsinalta 😀 Kellett par masodperc, hogy leessen kamu. Silly me.A Reed-Ford duó az jó egynek. Aztán az FA-k közül kell Harrison, Daniels, vagy Dareus. Itt nincs preferenciám. Collier meg megörökli Jefferson szerepét. Valami ilyesmi meg is fog valósulni.Azért ez egyrészt így keskeny.
SONICS-SEAHAWKS
Dareusnak örülnék, szerintem imádná ezt a védelmet. Nem követtem a rozmároknál a tevékenységét, utóbb ipár évvel nem vagyok tisztában. Vele régebben az volt a baj, hogy Neki kell egy barát a pályán, az oldalvonalnál, meg a pályán kívül, különben el kezd unatkozni, vagy beleszarni. Kyle, és Mario Williamssel kegyetlen jók voltak, igaz annak jó pár éve.
Mutattam már? 😊
www.youtube.com/watch?v=fL5rJ40HUKU
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
A Reed-Ford duó az jó egynek. Aztán az FA-k közül kell Harrison, Daniels, vagy Dareus. Itt nincs preferenciám. Collier meg megörökli Jefferson szerepét. Valami ilyesmi meg is fog valósulni.Azért ez egyrészt így keskeny.
SONICS-SEAHAWKS
Dareusnak örülnék, szerintem imádná ezt a védelmet. Nem követtem a rozmároknál a tevékenységét, utóbb ipár évvel nem vagyok tisztában. Vele régebben az volt a baj, hogy Neki kell egy barát a pályán, az oldalvonalnál, meg a pályán kívül, különben el kezd unatkozni, vagy beleszarni. Kyle, és Mario Williamssel kegyetlen jók voltak, igaz annak jó pár éve.
Mutattam már? 😊
www.youtube.com/watch?v=fL5rJ40HUKU
több mint 5 éve
A Reed-Ford duó az jó egynek. Aztán az FA-k közül kell Harrison, Daniels, vagy Dareus. Itt nincs preferenciám. Collier meg megörökli Jefferson szerepét. Valami ilyesmi meg is fog valósulni.
több mint 5 éve
Én azt várom, hogy JS és PC kicsit még megfoltozza a rostert, úgyhogy álljon itt az 55-ős keretprojekcióm, mely szigorúan tudományos alapokon nyugszik.Viccet félretéve valamit rohadtul kezdeni kéne a DL belsejével. mindig deszélünk az End poziról, de a D fal belseje sem vidám.
QB (2) - Russell Wilson, Anthony Gordon
FB (1) - Nick Bellore
OL (10) - Duane Brown, Mike Iupati, BJ Finney, Damien Lewis, Taylor Moton, Cedric Ogbuehi, Jamarco Jones, Ethan Pocic, Phil Haynes, Brandon Shell
DL (9) - Everson Griffen, Jarran Reed, Mike Daniels, Benson Mayowa, Rasheem Green, Poona Ford, LJ Collier, Darrell Taylor, Alton Robinson
LB (7) - Bobby Wagner, KJ Wright, Jordyn Brooks, Bruce Irvin, Cody Barton, Shaquem Griffin, Ben Burr-Kirven
DB (10) - Shaquill Griffin, Bradley McDougald, Ugo Amadi, Quandre Diggs, Quinton Dunbar, Tre Flowers, Marquise Blair, Lano Hill, Linden Stephens, Debione Renfro
PUP - Rashaad Penny
SONICS-SEAHAWKS
több mint 5 éve
Én azt várom, hogy JS és PC kicsit még megfoltozza a rostert, úgyhogy álljon itt az 55-ős keretprojekcióm, mely szigorúan tudományos alapokon nyugszik.QB (2) - Russell Wilson, Anthony Gordon
FB (1) - Nick Bellore
PUP - Rashaad Penny
több mint 5 éve
Várom is hogy visszahozzuk Bradleyt, és ha visszajön Lynch is, akkor az újjáalakuló bulin felléphetne a 10 years after! 😊Fogynak a klasszik Pillarok (Bills köszöni), nő a belső védők, és az 5-9- ig használható játékosok száma. Mit jelent ez? 😊odd-man front? 😊
Helmut Zimmer
empty taxi
több mint 5 éve
Fogynak a klasszik Pillarok (Bills köszöni), nő a belső védők, és az 5-9- ig használható játékosok száma. Mit jelent ez? 😊odd-man front? 😊
Helmut Zimmer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Én őt annyira csípem, és a rájátszásban nem tűnt sem szarnak, sem kiégettnek. 😊Elfelejteni a futast vs. Targyalunk Lynch ugynokevel a visszateresrol 😀Fogynak a klasszik Pillarok (Bills köszöni), nő a belső védők, és az 5-9- ig használható játékosok száma. Mit jelent ez? 😊Azt , hogy majd Wilson hozz annyi pontot amivel meccset lehet nyerni ilyen defenseel és támadó falal is . Bár ahhoz Carollnak elkéne felejtenie a futást 😂😂
Helmut Zimmer
Hightower94
funkyparduc
több mint 5 éve
Elfelejteni a futast vs. Targyalunk Lynch ugynokevel a visszateresrol 😀Fogynak a klasszik Pillarok (Bills köszöni), nő a belső védők, és az 5-9- ig használható játékosok száma. Mit jelent ez? 😊Azt , hogy majd Wilson hozz annyi pontot amivel meccset lehet nyerni ilyen defenseel és támadó falal is . Bár ahhoz Carollnak elkéne felejtenie a futást 😂😂
Helmut Zimmer
Hightower94
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Fogynak a klasszik Pillarok (Bills köszöni), nő a belső védők, és az 5-9- ig használható játékosok száma. Mit jelent ez? 😊Azt , hogy majd Wilson hozz annyi pontot amivel meccset lehet nyerni ilyen defenseel és támadó falal is . Bár ahhoz Carollnak elkéne felejtenie a futást 😂😂
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Fogynak a klasszik Pillarok (Bills köszöni), nő a belső védők, és az 5-9- ig használható játékosok száma. Mit jelent ez? 😊
több mint 5 éve
Elkuldtuk Nazair Jones DT-t. Mivel elegge hanyagoktuk a DT poziciot ezidaig, azt gondoltam, elobuzzuk a kalapbol es egeszege is engedni fogja, hogy bevaltsa a hozza fuzott rememyekeg (a stab felol).Nem igy lett. GG.
több mint 5 éve
Ez kb. az a kategória, mint amikor egy szoros döntő végén nagy szakértelemmel megállapítják a győztesről, hogy "Jobban akarták a sikert".