Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Inkabb ugy fogalmaznek, nem latom azt az elemet a jateknak, ahol megfogjuk oket.
több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 916
Csak nem arra célzol hogy kikapunk? 😀

több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
A heten ugye a Medvek ellen jatszunk.
OL (minden bizonnyal Ifedi) vs Mack
Lyukas futas elleni vedelmunk vs Dupla Dinamit
CB2 vs A-Rob
+ idegenben

Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 827
Úgy döntöttem, hogy én már így az elején széttrollkodom ezt a beszélgetést.

akdestroyer
Szép ez, meg jó ez, meg nem vitatom, hogy Wilson király, de azért 2012 óta 2800akárhány passzkísérlete volt Wilsonnak (szóval jól választották meg a 2500 passzszámos határt).

Brady, Rodgers, Brees, Matty Ice, BigBen (Peyton Manning) meg ilyen 3200-3400 közötti passz-számokkal dolgoztak ebben az időszakban, azaz évente átlagban dobnak 550-650 között. Wilson - nyilván az O felépítés miatt - minden évben ezalatt - kb. 560 alatt - van (Joe Montana akkoriban passzolt éves szinten 400-500 körül).

Attól még legitim top5 környéki irányító, és az egyik legjobb improvizatív QB, de szerintem zsebből dobva - nyilván a fala miatt sem - nincs top10-ben (szerintem elit fal mellett sem lenne, ezért hülyeségek ezek a listák).

Kieg: azt viszont kihagytam, hogy zsebből kimozogva Rodgers mellett ő dob a legjobban és legpontosabban futtából

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Úgy döntöttem, hogy én már így az elején széttrollkodom ezt a beszélgetést.

több mint 7 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Már Wilsonnál tartunk? Ne már! Az hogy még él az maga a biológiai csoda. Szinte minden meccsen agyonverik. Ifedi már hátra se mer nézni snap után, automatikusan elkezd gyűjteni a temetésre. Nem mondom hogy RW szent tehén, de igaza volt a szakértőknek, hogy nagyjából egy Russel Wilsonra vagyunk a liga aljától.
Ez egy szar szezon lesz érzem, úgyhogy nyugodt vagyok, sokáig az Öreg se betlizhet az oldalvonalnál.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Tényleg gyatra a fal. Carson 7 y/c magától jött, még Pennyvel együtt is 4,1 yard volt az átlag, RW meg semmiről nem tehet. Jó nézni ahogy évről évre fejlődik: olvassa a védelmeket, áthívja a játékokat, fellép a zsebben, nem pánikol, stb.
Tessu
Akkor most jól érzem, hogy meg is találtuk a bűnbakot?
Ne már.

Nem mondom, hogy ő a tökéletes QB, azt sem hogy ne kéne még több területen is fejlődnie, és azt sem, hogy vasárnap ne szürkült volna ő is bele a középszerűségbe, és ne lenne jogos Carroll kritikája.
De azért na.

Azt mondják, hogy aki uralja a LoS-t, az uralja a meccset is.

Azt azért derítsük már ki, hogy mi a LoS melyik oldalát uraljuk? Csak még mielőtt eltrédeljük a csávót két első körért. 😀
akdestroyer
Szerintem Wilson nem kell félteni formába fog jönni, de mindig lassan indulunk be bár az idei sorsolásunk elég kemény kiváncsi leszek rá.
Egyébként Carroll szerintem ezt a kritikát a multheti vádak miatt is mondta, hogy állitolag favorizalja Wilsont 😃
több mint 7 éve
Tényleg gyatra a fal. Carson 7 y/c magától jött, még Pennyvel együtt is 4,1 yard volt az átlag, RW meg semmiről nem tehet. Jó nézni ahogy évről évre fejlődik: olvassa a védelmeket, áthívja a játékokat, fellép a zsebben, nem pánikol, stb.
Tessu
Akkor most jól érzem, hogy meg is találtuk a bűnbakot?
Ne már.

Nem mondom, hogy ő a tökéletes QB, azt sem hogy ne kéne még több területen is fejlődnie, és azt sem, hogy vasárnap ne szürkült volna ő is bele a középszerűségbe, és ne lenne jogos Carroll kritikája.
De azért na.

Azt mondják, hogy aki uralja a LoS-t, az uralja a meccset is.

Azt azért derítsük már ki, hogy mi a LoS melyik oldalát uraljuk? Csak még mielőtt eltrédeljük a csávót két első körért. 😀

több mint 7 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Tessu
 seahawkswire.usatoday.com/2018/09/10/pete-carroll-on-russell-wilson-he-can-play-way-better/
Üdv.

Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Én bizok benne hogy összekapjuk magunkat,hàtha Fluker ès Wright visszatèrèse majd javit bàr nemtudni jàtszanak e bears ellen, de szerintem a rookiek a vedelmben nem nèznek be megint ekkora jàtèkokat.
Èn öszintèn szolva Pennyt nem làtom olyan jonak eddig, foleg amig falunk nincs egyben.
Remèlem Londonba pozitiv mèrleggel utazunk amihez a kovetkezo 3meccset nyerni kène, bàr a szezon eleje sose volt erösségünk.
Egyébként szerintetek nincs rá esély hogy esetleg D.Shead.et visszahozzuk a nem tul veretes CB posztra?
több mint 7 éve
Tessu Seattle Seahawks 151
több mint 7 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 235 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
BS úgy gondolta az első meccsen ne sérüljön már meg a két legjobb futónk. Ilyen fallal úgyis kórház lett volna a vége. Wilson meg már úgyis megszokta a földön fekvést.
BigBaltazar
Inkább veressük szét a franchise QB-t, úgyis csak egy 3.kört adtunk érte, nem? 😀
akdestroyer
Akarhogyan nezed, inkabb Ifedi legyen egeszseges es a kezdoben, mint RW.
1. kor > 3. kor
undisputedly

Látom értitek az új O# koordinátor filozófiáját. Vigyázni az első és második köröseinkre. Erről van szó, így kell leülni meccset nézni.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 7 éve
BS úgy gondolta az első meccsen ne sérüljön már meg a két legjobb futónk. Ilyen fallal úgyis kórház lett volna a vége. Wilson meg már úgyis megszokta a földön fekvést.
BigBaltazar
Inkább veressük szét a franchise QB-t, úgyis csak egy 3.kört adtunk érte, nem? 😀
akdestroyer
Akarhogyan nezed, inkabb Ifedi legyen egeszseges es a kezdoben, mint RW.
1. kor > 3. kor
több mint 7 éve
BigBaltazar

több mint 7 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 235 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 397 — Keep pounding
Azért nagy különbség nem alakult ki, sőt, volt amikor vezettek is, önmagában ez szabadna, hogy indokolja a futás háttérbe szorulását.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 324 — NFL bracket champion '26
Ami nagy kérdés még számomra, az a playcalling.

Ha már runheavy offense-et akartunk, és hoztunk egy első körös futót, és jó blokkoló TE-et, és Carson is szemmel láthatóan lubickolt, (7yardot átlagolt), és működik a dolog, - mert működött, akkor miért nem futunk???

Miért passzoltattunk orrba szájba?
Ott volt a passprotection hiánya. Vagy a vészhelyzetben bármikor megjátszható Baldwiné, aki nélkül (jobb híján) folyamatosan mentek a RB screenek meg falon átlöbbbölések 3&hosszúnál, ami nekem mindig pont olyan érzés, mint amikor az ember herezacskóját sniccerrel piszkálják.

Gondolok itt arra az adatra, hogy BS 14 futó és 40 passzjátékot hívott a meccsen.

És ez pont az inverze a tavalyi évnek, amikor a zsinórban 25. negatívon megfogott Lacy futás után is run-run-incomplete blowouttal mentünk bele a következő driveba.

Valaki, vélemény?
akdestroyer
2. negyedtől fogva gyakorlatilag végig kisebb-nagyobb hátrányban voltatok, ilyenkor az edzők jobban szeretnek passzolni, kevésbé fut vele az óra, könnyebb fordítani.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Ami nagy kérdés még számomra, az a playcalling.

Ha már runheavy offense-et akartunk, és hoztunk egy első körös futót, és jó blokkoló TE-et, és Carson is szemmel láthatóan lubickolt, (7yardot átlagolt), és működik a dolog, - mert működött, akkor miért nem futunk???

Miért passzoltattunk orrba szájba?
Ott volt a passprotection hiánya. Vagy a vészhelyzetben bármikor megjátszható Baldwiné, aki nélkül (jobb híján) folyamatosan mentek a RB screenek meg falon átlöbbbölések 3&hosszúnál, ami nekem mindig pont olyan érzés, mint amikor az ember herezacskóját sniccerrel piszkálják.

Gondolok itt arra az adatra, hogy BS 14 futó és 40 passzjátékot hívott a meccsen.

És ez pont az inverze a tavalyi évnek, amikor a zsinórban 25. negatívon megfogott Lacy futás után is run-run-incomplete blowouttal mentünk bele a következő driveba.

Valaki, vélemény?

több mint 7 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
A vasárnapi meccs egyetlen igazi hőse: Dickson!
Íme a számok:

Punt1 - 60y, den20 (saját huszasonkról a denveri huszasig!)
Punt2 - 59y, den2
Punt3 - 46y, den22
Punt4 - 69y, den 6 (saját 25ösről, ez már vicc)
Punt5 - 57y, den13
Punt6 - 63y, den19

A csávó majdnem 60 yardot átlagolt, az O# korai blowutjai után az ellenfél nem a félpályáról, hanem folyamatosan 20-on belülről indult (6ból 5x!), ez emberfeletti, STPOY!

Kár hogy egy puntertől nem lesz contender a csapat.
Jövőre, ugyanezen az értéken kell egy K is.
akdestroyer
Azt en is neztem, hogy egy allat a gyerek. Meg ugyis feltuno volt amit csinalt, hogy nalunk meg King puntolt es O sem egy futottak meg kategoria.

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 7 éve
A vasárnapi meccs egyetlen igazi hőse: Dickson!
Íme a számok:

Punt1 - 60y, den20 (saját huszasonkról a denveri huszasig!)
Punt2 - 59y, den2
Punt3 - 46y, den22
Punt4 - 69y, den 6 (saját 25ösről, ez már vicc)
Punt5 - 57y, den13
Punt6 - 63y, den19

A csávó majdnem 60 yardot átlagolt, az O# korai blowutjai után az ellenfél nem a félpályáról, hanem folyamatosan 20-on belülről indult (6ból 5x!), ez emberfeletti, STPOY!

Kár hogy egy puntertől nem lesz contender a csapat.
Jövőre, ugyanezen az értéken kell egy K is.

több mint 7 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 759 — Poloska confirmed
A jövő heti TV-s meccshez jó lenne valami közös ivós játékot tolni.

A szabályokat már kitaláltam:

0,5dl bor, ha nyomás van Wilsonon.
1dl tömény, ha sack.
1dl bor, minden sárga zászlóért, 2x annyi false startért, 4x-es szorzó ha Ifedire dobják.
1dl tömény minden 3&hosszúra hívott screen játék után.
0,5dl bor minden 3&out után
0,5dl bor ha PC rágózik.
1dl bor, akárhányszor szóba kerül a LoB.
1dl instant tömény ha bármikor úgy érezzük, hogy Ricsi ellenünk szurkol.
1dl tömény minden kihagyott FG után.

Várom a további javaslatokat.

Na?
Ki akar bebaszni az első negyed vége előtt? 😊
akdestroyer
Ebből nem bebaszás lenne, hanem halál 😀
több mint 7 éve
Baldwin nem is játszott ?
Janek
De csak kb rogton meg is serult ami utan még visszament de félidő utan nem jött vissza. Sajnos most a másik térde sérült (MCL sprain) az előszezonhoz képest
több mint 7 éve
A jövő heti TV-s meccshez jó lenne valami közös ivós játékot tolni.

A szabályokat már kitaláltam:

0,5dl bor, ha nyomás van Wilsonon.
1dl tömény, ha sack.
1dl bor, minden sárga zászlóért, 2x annyi false startért, 4x-es szorzó ha Ifedire dobják.
1dl tömény minden 3&hosszúra hívott screen játék után.
0,5dl bor minden 3&out után
0,5dl bor ha PC rágózik.
1dl bor, akárhányszor szóba kerül a LoB.
1dl instant tömény ha bármikor úgy érezzük, hogy Ricsi ellenünk szurkol.
1dl tömény minden kihagyott FG után.

Várom a további javaslatokat.

Na?
Ki akar bebaszni az első negyed vége előtt? 😊

több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 096 — Apu ökölbeszorított keze
Baldwin nem is játszott ?

több mint 7 éve
én azon röhögök (kínomban), hogy Von Miller most kiosztott 3 sacket wilsonnak, jövő héten meg jön majd Mack, utána meg Lawrence-ék..
szerencsétlen Russ tényleg megint csodát művel, ha végignyomja a szezont
funkyparduc
A következő hetektől énis tartok o-line miatt de Fluker visszatérésvel remélem javul a helyzet + plusz en hiányoltam Wilson random megindulásait esetleg direkt futást ráhivni, meg a gyors checkdown passzokat mert sokszor tul sokaig tartotta labdat