Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 7 éve
Nem végezte el a házit a combinera. Húzós lesz őt felkészíteni, de van benne spiritusz.Szerintem ő egy nagyon jó T betonbiztos helye volt az OSU-ban, futás és passz blokkolásban is nagyon jó, nem értem miért volt ennyire leértékelve. Jól jártatok vele nagyon szerintem.Akkor most már van egy T is, csak hogy kerek legyen a világ. Ja nem, ahhoz 7. körben kell egy QB.Jamarco Jones sztem fasza, PFF 3. legjobb OTje
garrett27
braxa88
kapitnono
több mint 7 éve
“Megbukott” a combineon. Annyira gyenge szamokat hozott, hogy a jo meccs felveteleket is negligalta. LOLSzerintem ő egy nagyon jó T betonbiztos helye volt az OSU-ban, futás és passz blokkolásban is nagyon jó, nem értem miért volt ennyire leértékelve. Jól jártatok vele nagyon szerintem.Akkor most már van egy T is, csak hogy kerek legyen a világ. Ja nem, ahhoz 7. körben kell egy QB.Jamarco Jones sztem fasza, PFF 3. legjobb OTje
garrett27
braxa88
kapitnono
VEGRE megfordult a trend, es olyan jatekosokat hozunk a falba, akik nem SPARQ szornyek, de tudnak focizni. Akkor is ha hatso koros.
A punter pick tetszik, azt irjak az elozo evek legjobb puntere. Special teams tavaly nagyon gyenge volt, versenyhatranyt jelentett egesz evben.
több mint 7 éve
Szerintem ő egy nagyon jó T betonbiztos helye volt az OSU-ban, futás és passz blokkolásban is nagyon jó, nem értem miért volt ennyire leértékelve. Jól jártatok vele nagyon szerintem.Akkor most már van egy T is, csak hogy kerek legyen a világ. Ja nem, ahhoz 7. körben kell egy QB.Jamarco Jones sztem fasza, PFF 3. legjobb OTje
garrett27
braxa88

több mint 7 éve
Ryan egyre szarabb volt, érett már a punterváltás
több mint 7 éve
Akkor most már van egy T is, csak hogy kerek legyen a világ. Ja nem, ahhoz 7. körben kell egy QB.Jamarco Jones sztem fasza, PFF 3. legjobb OTje
garrett27
több mint 7 éve
Akkor most már van egy T is, csak hogy kerek legyen a világ. Ja nem, ahhoz 7. körben kell egy QB.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Kész a csapat a vak is láthatja, feltrédelünk egy punterért mint a nagyok.
több mint 7 éve
Punter. Na most ment el a tippmixem!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Kihúztunk egy plafonfestőt leghátra. Meglátjuk. Nem mondom hogy rámentünk a támadófalra. Hátha tényleg Kábel volt a gond.
több mint 7 éve
Erre még én is kíváncsi leszek! Remélem mindkét srác megéli az 53at!! Drukkolok.Melyik 2? A tesókra gondolsz? Az egyik a legjobb CB-nk, szóval ő biztosan 😀
Coolearie
több mint 7 éve
Családegyesítés! Örömbódottá! Ennek a fickónak már a pályán a szíve pedig még egy percet se játszott. Na vele mentalitásban nem lesz gond. A legjobb pick! Pláne ha úgy beválik mint a tesó.
több mint 7 éve
Erre még én is kíváncsi leszek! Remélem mindkét srác megéli az 53at!! Drukkolok.
több mint 7 éve
GRIFFIN!Na, ennek örülök, drukkoltam, hogy együtt kössenek ki, inspiráló a srác kitartása!
szívek helyén vannak, oké 😊
braxa88
több mint 7 éve
Nyugalom urak, még van 7 pickünk, egy új edzői stáb, néhány bomlasztó egyéntől pedig megszabadultunk. Előző szezonban nem jutottunk playoffba. Mi baj történhet ?
több mint 7 éve
Jajjmár Undi, erre a fellengzős bullshitelésre semmi szükség nincs!Ok, te számolsz a benefit of doubttal, én nem tudok.Teljesen igazat adok, ezért kell, hogy legyen Wilsonnak célpontja, akinek a forgalomban is tud passzolni, méghozzá gyorsan. Konkrétan sehogy sem állta poszt a keretben. Lépni kellett? Igen.Ok, nevezzük Brownt elitnek, Brittet meg ok C-nek. Ettől még a másik három poszton teljesen fogalmatlan arcok próbálnak meg nem hasra esni. Az, hogy egy Ifedit elhoztunk első körben, nem jelenti, hogy első körös tehetség ami átkonvertál a profik között. Eddig azt láttuk, hogy mind Odhiambo, mind Ifedi bust., ráadásul hatalmas bust. És ahogyan írtam már korábban, a Rams a legnagyobb akadály a PO-ba jutásunk előtt. Egy újabb, 3. blokkoló TE biztosan faszán kiblokkolja majd a Rams falat a Suh-Donald kettőssel.TE. Vicc.Teljesen igazat adok, ne dobjunk a falba több picket, annyit dobtunk már bele. Hozzunk egy edzőt, aki összerakja a darabokat a ligaeelit vakoldali T és az egészek OK C köré.
Ok, hogy elment Jimmy, de vannak needek, es a két évvel ezelőtti korai körös TE-et nem is használjuk, blokkoló TE-et meg hoztunk.
Véletlenül se erősítsük a falakat 😊
undisputedly
Amikor a falad tagjai egymás láwbára lépnek, ott nem újabb pickek kellenek, hanem egy edző, aki rendet tesz a játékban.
Helmut Zimmer
undisputedly
És kérlek ne mond, hogy rittyó a TE passz játékunk. Már nem Darell Bevellnek hívják a támadó koordinátort!!!
2018 van, új edző, új elképzelések
Helmut Zimmer
undisputedly
több mint 7 éve
Ok, te számolsz a benefit of doubttal, én nem tudok.Teljesen igazat adok, ezért kell, hogy legyen Wilsonnak célpontja, akinek a forgalomban is tud passzolni, méghozzá gyorsan. Konkrétan sehogy sem állta poszt a keretben. Lépni kellett? Igen.Ok, nevezzük Brownt elitnek, Brittet meg ok C-nek. Ettől még a másik három poszton teljesen fogalmatlan arcok próbálnak meg nem hasra esni. Az, hogy egy Ifedit elhoztunk első körben, nem jelenti, hogy első körös tehetség ami átkonvertál a profik között. Eddig azt láttuk, hogy mind Odhiambo, mind Ifedi bust., ráadásul hatalmas bust. És ahogyan írtam már korábban, a Rams a legnagyobb akadály a PO-ba jutásunk előtt. Egy újabb, 3. blokkoló TE biztosan faszán kiblokkolja majd a Rams falat a Suh-Donald kettőssel.TE. Vicc.Teljesen igazat adok, ne dobjunk a falba több picket, annyit dobtunk már bele. Hozzunk egy edzőt, aki összerakja a darabokat a ligaeelit vakoldali T és az egészek OK C köré.
Ok, hogy elment Jimmy, de vannak needek, es a két évvel ezelőtti korai körös TE-et nem is használjuk, blokkoló TE-et meg hoztunk.
undisputedly
Amikor a falad tagjai egymás láwbára lépnek, ott nem újabb pickek kellenek, hanem egy edző, aki rendet tesz a játékban.
Helmut Zimmer
undisputedly
És kérlek ne mond, hogy rittyó a TE passz játékunk. Már nem Darell Bevellnek hívják a támadó koordinátort!!!
Helmut Zimmer
több mint 7 éve
Teljesen igazat adok, ezért kell, hogy legyen Wilsonnak célpontja, akinek a forgalomban is tud passzolni, méghozzá gyorsan. Konkrétan sehogy sem állta poszt a keretben. Lépni kellett? Igen.Ok, nevezzük Brownt elitnek, Brittet meg ok C-nek. Ettől még a másik három poszton teljesen fogalmatlan arcok próbálnak meg nem hasra esni. Az, hogy egy Ifedit elhoztunk első körben, nem jelenti, hogy első körös tehetség ami átkonvertál a profik között. Eddig azt láttuk, hogy mind Odhiambo, mind Ifedi bust., ráadásul hatalmas bust. És ahogyan írtam már korábban, a Rams a legnagyobb akadály a PO-ba jutásunk előtt. Egy újabb, 3. blokkoló TE biztosan faszán kiblokkolja majd a Rams falat a Suh-Donald kettőssel.TE. Vicc.Teljesen igazat adok, ne dobjunk a falba több picket, annyit dobtunk már bele. Hozzunk egy edzőt, aki összerakja a darabokat a ligaeelit vakoldali T és az egészek OK C köré.
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
több mint 7 éve
Pocic nagyon jól mozgott újoncként egy Cable falhoz mérten, Fluker pedig egy állat futásblokkolásban, elég sok csapatnál kezdő lenne. Ez már 4/5 😊Ok, nevezzük Brownt elitnek, Brittet meg ok C-nek. Ettől még a másik három poszton teljesen fogalmatlan arcok próbálnak meg nem hasra esni. Az, hogy egy Ifedit elhoztunk első körben, nem jelenti, hogy első körös tehetség ami átkonvertál a profik között. Eddig azt láttuk, hogy mind Odhiambo, mind Ifedi bust., ráadásul hatalmas bust. És ahogyan írtam már korábban, a Rams a legnagyobb akadály a PO-ba jutásunk előtt. Egy újabb, 3. blokkoló TE biztosan faszán kiblokkolja majd a Rams falat.TE. Vicc.Teljesen igazat adok, ne dobjunk a falba több picket, annyit dobtunk már bele. Hozzunk egy edzőt, aki összerakja a darabokat a ligaeelit vakoldali T és az egészek OK C köré.
undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
több mint 7 éve
Ok, nevezzük Brownt elitnek, Brittet meg ok C-nek. Ettől még a másik három poszton teljesen fogalmatlan arcok próbálnak meg nem hasra esni. Az, hogy egy Ifedit elhoztunk első körben, nem jelenti, hogy első körös tehetség ami átkonvertál a profik között. Eddig azt láttuk, hogy mind Odhiambo, mind Ifedi bust., ráadásul hatalmas bust. És ahogyan írtam már korábban, a Rams a legnagyobb akadály a PO-ba jutásunk előtt. Egy újabb, 3. blokkoló TE biztosan faszán kiblokkolja majd a Rams falat a Suh-Donald kettőssel.TE. Vicc.Teljesen igazat adok, ne dobjunk a falba több picket, annyit dobtunk már bele. Hozzunk egy edzőt, aki összerakja a darabokat a ligaeelit vakoldali T és az egészek OK C köré.
undisputedly
Helmut Zimmer
Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
TE. Vicc.Teljesen igazat adok, ne dobjunk a falba több picket, annyit dobtunk már bele. Hozzunk egy edzőt, aki összerakja a darabokat a ligaeelit vakoldali T és az egészek OK C köré.
undisputedly
több mint 7 éve
TE. Vicc.Ok, hogy elment Jimmy, de vannak needek, es a két évvel ezelőtti korai körös TE-et nem is használjuk, blokkoló TE-et meg hoztunk.
több mint 7 éve
Azert koszonjuk meg JS-nek, hogy iden egy db pickunk volt alapbol az elso 3 korben, plusz, hogy ET-t sem sikerult elboltolnia.Persze hogy köszi hogy nem boltolta el Thomast.
Fasza munka. En is szeretnek olyan szervezetben dolgozni ahol akkor is meg van a jol fizeto helyem, ha evekig rossz donteseket hozok 😊
undisputedly
Nyáron jön a hosszabbitás!
több mint 7 éve
Azert koszonjuk meg JS-nek, hogy iden egy db pickunk volt alapbol az elso 3 korben, plusz, hogy ET-t sem sikerult elboltolnia.Fasza munka. En is szeretnek olyan szervezetben dolgozni ahol akkor is meg van a jol fizeto helyem, ha evekig rossz donteseket hozok 😊