Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 7 éve
én csak a posztnak nem örülök,DE vagy CB kellett volna. Penny sztem király.és nagyon nem 4-7.körös nimand, mindenhol 2.körben elment.
twitter.com/PFF_Sam/status/975471780080111616
Szerkesztette: braxa88
több mint 7 éve
Amúgy Press Conference-en elmagyaráznak mindent (még 1/18-on is őt vittük volna, mert olyan jó, és másokat is érdekelt Penny, tehát nem volt reach). Hát nem tudom, de azért nem ártana ha valóban beválna.youtube.com/watch?v=wuqdBt8tevE
több mint 7 éve
Nem is kell 😀 ami a lényeg, hogy mivel nem kaptam szabit megkíméltem magam az előben bekövetkezett reaktorolvadástól. Másnap reggel mindíg oldotabban csapja arcon az embert a fostenger.Hála az égnek, hogy nem tudtam fennmaradni. Tőlem a sokkal okosabbak már mindent leírtak. Eddig máson lehetett nevetni minden évben, most rajtunk. Grat.Nem értem a logikát, meg szerintem mások se 😀
Hanni
Oszi
több mint 7 éve
Ha a csavo nem hoz iden 1000 yardot legalabb 4.3-as atlaggal, plusz 5-6 TD-t, akkor PC es JS pakoljon, de minel gyorsabban.Cable nem csak azert ment el, mert szar edzo volt, de azert is, mert szar jatekosokat hozatott ide. Ot kitettuk, de a jatekosok maradtak. Most megint ilyen 4-7. koros nimandokkal akarjak megoldani? Vicc.
A vedelembol elment a harom legjobb passrusheredbol ketto, a tavaly meg legjobb CB-d, a kezdo SS, a kezdo DT-d, aki nyomast is tudott gyakorolni. Nincs harmadik CB a keretben.
Erre mit hozol? Egy szaros RB-t, ami kis tulzassal akkora faszsag, mint elso korban puntert hozni. Meg UDFA-kent is lehet talalni teljesen potens futokat, ezt mi is bizonyitottuk mar. Erre jon ez a Percy Harvin klon csak kicsit felkokszolva.
JS-nek harom eve nem volt egy jo dontese.
PC korlatjai teljesen jol kituntek az elozo harom evben. Donteskeptelen, az agyonhasznalt mantraitol mar hanyingere van nem csak a veteranoknak, de a szurkolok tobbsegenek is.
Ez a pick tulmutat onnon magan, itt nem arrol van szo, hogy elcsesztuk a legerosebb valasztasunkat, hanem arrol, hogy ezek ketten nem tanultak semmit az elmult harom evben.
Remelem jovore egyik sem lesz itt.
több mint 7 éve
Hála az égnek, hogy nem tudtam fennmaradni. Tőlem a sokkal okosabbak már mindent leírtak. Eddig máson lehetett nevetni minden évben, most rajtunk. Grat.Nem értem a logikát, meg szerintem mások se 😀
Hanni
több mint 7 éve
Hála az égnek, hogy nem tudtam fennmaradni. Tőlem a sokkal okosabbak már mindent leírtak. Eddig máson lehetett nevetni minden évben, most rajtunk. Grat.
több mint 7 éve
Pár nappal ezelőtt tippeltem egy rövidet, vagyis hogy RB húzás tuti, persze letrade után. Mennék lottózni, de most inkább értetlenül bámulom a dolgokat. Nézem a videót a srácról, nem erős, nem gyors, hogy ebből mi lesz!? Nyilván nem Hox a Hox ha nem húz legalább egy futót jó magasan, na de első köröst szétveretni ezzel a fallal, luxus.Nálam a CB, T, G, DE húzás lett volna a kézenfekvő, de minden évben belefutok én is PC-ék előre gyakorlatilag lemodellezhetetlen draft taktikájába.
Kíváncsian várom a további agyament húzásokat, aztán megyünk kukázni remélhetőleg olyan Carson/Rawls féléket.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Ez a draft így egy nagy D-, meg egy nagy kihagyott ziccer lett...Egyetértek, a hátratrade még érthető, ha már elszórakoztuk korábban a második, harmadik körösünket, de kihúzni egy kb. harmadik körös embert az elsőben, ordas nagy reach - gondolom megy majd a szöveg, hogy nem volt újabb trade partner, és már kinézték maguknak, de akkor is - ráadásul RB, kb. 4-5 poszt is fontosabb lett volna (CB, DE, OT, S, OLB, DT). Állítólag jól hord vissza, de arra mi nem fogjuk használni (ott van Tyler Lockett), meg minek is veretnénk szét a "franchise" futónkat, ígyis-úgyis szét lesz veretve, RB-t amúgy kukázni is lehet, főleg ilyen fal mögött tök mindegy.
akdestroyer
Ezt a picket én sem értem, nem hiába kaptunk az összes csapat közül egyedül D-t az értékeléseknél - ez olyan Seahawksos volt.
Persze még nem biztos semmi, még bármi lehet belőle - de nem tudom hogy lehetne ebből jól kijönni, főleg hogy első körös...
több mint 7 éve
Hár gyerekek, engem tegnap este felültettek az FOban az érzelmi szopórollerre, és úgy meghajtottak, hogy a végén kisfröccsel kellett bevennem az indokolatlan mennyiségű xanaxot, hogy valahogy be tudjak tántorogni a melóba és lelkileg rendben legyek.Elég sokat foglalkoztam az idei prospectekkel, úgyhogy szerintem alapvetően védhető lesz a most követő eszmefuttatásom/szájkaratém.
Mélyelemzés következik, hogy mi is a bajom -nem is egy- a pickkel.
Kezdjük az 1/18-al. Itt több út is nyitott volt még, egyrészt a hátratrade, másrészt a húzás.
Több játékos is érkezhetett volna értéken needre (Wynn OG, Hernandez OG, Landry DE) de itt értéken nem húztam volna a moneyball kárára, csakis egy steal playerért. És láss csodát bent volt még egy tisztán top10 player aki 1/18on ordas steal volt már ekkor is - Josh Jackson CB. De a trade legalább ugyanennyire jó döntés volt, és ki is egyeztem vele, jó üzletet csináltunk végülis.
És ezzel minden pozitívumot el is mondtam az estéről.
1/27 - mi vagyunk az órán, és bakker Josh Jackson még mindig ott feszít, egy top10 prospect, a 2. legjobb CB prospect, aki simán egy Lattimore féle gyémánt lehet majd, és aki csak azért tudott eddig csúszni, mert kurvára nem volt CB needes csapat előttünk, egyszerűen leesett a képernyőről hogy ezt kell húzni.
Jó, ezt a ziccert kihagytuk, ami szerintem megbocsálthatatlan, de lássuk a további alternatívákat, egyre növekvő brainfart faktorral.
1. Újabb trade, vissza a 2.kör közepéig, egy újabb 3.körért. Nem éltünk vele.
2. Húzzunk érték fölött. Hernandez OG - itt már remek pick lett volna, és bakker még Landry DE - is bent volt még, akinek jó eséllyel a top20ban el kellett volna mennie, és akkorra fit lett volna a nem létező passrushoz, hogy nem is tudom. De corner is volt még értéken.
3. Húzzunk nem needre. RB. Mitadisten bent van még a class legjobb tisztán futója, aki egy Marshawn Lych féle szörnyeteg, top 15 prospect, és aki akkora steal lenne hogy a nem-needet is meg lehetne bocsáltani, nekem amúgy ő is tetszett prospectként. 1/27-en álompick lett volna az is.
De nem. Mit csináltunk.
Hoztunk egy futót, akit két körrel később, még 3 letrade után is megkaptunk volna.
Egy olyan futót, aki nálam még a top 5 prospectbe sem volt benne.
Egy olyan futót aki semmiben sem igazán jó, de legalább sok dologban szar.
Egydimenziós mint Fournette, de nem erős. Ha nem elég erős akkor biztos gyors, gondolhatnánk, de nem, átlag alatti a gyorsasága is. Elkapásban alig használható, de legalább pass blockban konkrétan atomszar. Ha innen nézzük amúgy team fit, Grahammel kezet foghatna, már ha még itt lenne.
De mindezt el is nézném ha mondjuk a harmadik körünkkel hozzuk el. De nem, első kört adtunk egy olyan paliért, aki nem lesz egyértelműen RB1 esélyes az UDFA Carsonnal szemben.
Hát ez az én nagy bajom.
Ez a draft így egy nagy D-, meg egy nagy kihagyott ziccer lett...
több mint 7 éve
Mondjanak le.
több mint 7 éve
Penny sztem nagyon jó RB. sztem vele nem lesz baj,franchise RB lesz rögtön. nyíilvánha 1.körös RB akkor ez alap, de be is fog válni. Tapek meggyőzőek róla, senior bowl pláne.de ki lesz a CB, DE?
3.körben jövünk ujra
több mint 7 éve
Pedig én tényleg azt hittem, hogy változni fog valami... 😊
több mint 7 éve
ehhhh2+3. kör, oszt tőlem mehet a buli.
www.cbssports.com/nfl/news/seahawks-reportedly-want-cowboys-2018-second-round-pick-as-part-of-any-trade-for-earl-thomas/
funkyparduc
Lesz valahol magyar nyelvu kozvetites?Én áruló vagyok, és az FK podcasten fogok lógni. 😊
Sebii
Amúgy 2:00, Sport 1 vagy 2. Valamelyik stimmel.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 7 éve
ehhhhwww.cbssports.com/nfl/news/seahawks-reportedly-want-cowboys-2018-second-round-pick-as-part-of-any-trade-for-earl-thomas/
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 7 éve
Gondolkodom rajta, hogy élőben kövessem a draftot, de elég valószínű, hogy kitradeelünk az 1. körből, a többi csapat meg annyira nem érdekel. Követi még itt valaki élőben?Én is jelen leszek.
undisputedly
több mint 7 éve
OFFNa én mockoltam egyet ma az este előtt, és már tudom is ki fog jönni. Páráppápá, dobpergést kérek.
1/A tipp:
1-18 ról nagyon ki akarunk menni, ki is fogunk, jön is a helyünkre a Titans akik meg nagyon szeretnék Hardold Landyt elvinni a Detroit elől, mi meg megyünk hátra 1-25 re.
Akár húzhatnánk is, de nem fogunk, mert sok potenciális jelöltünk bent lesz még, úgyhogy duplatrade hátra, jön a Steelers, akik meg nagyon vinnék Rashaan Evanst, mert valami mák folytán még bent van, de 28-on már tuti nem lesz, úgyhogy tradelünk hátra megint 1-28ra.
A potenciális jelöltek közül M.Davenportot kivitte a Dallas, J.Jacksont a GB, McGlinchyt a Denver, viszont bent man még a steal OG páros Wynn/Hernandez. Bármelyikük jöhetne, én Wynnt tippelném.
1/B
Merész, de lehet egy triplatrade is akár, jöhet a helyünkre a Browns aki kiviszi Derrius Guicet, ami nekik nagyon fontos lenne, és az ő helyükön már több mint kérdéses, pickjük meg van szarásig. Mi meg megyünk hátra 2/33-ra és kiviszünk valakit a resztliből (Wynn/Hernandez OG, Miller/Williams OT, J.Alexander CB)
1/C
Kizárólag Helm kedvéért, hogy neki is jó legyen: QB lesz a pick - akárhol, Wilsont meg eladjuk egy marék szotyiért.
több mint 7 éve
Gondolkodom rajta, hogy élőben kövessem a draftot, de elég valószínű, hogy kitradeelünk az 1. körből, a többi csapat meg annyira nem érdekel. Követi még itt valaki élőben?Alap
undisputedly
több mint 7 éve
Gondolkodom rajta, hogy élőben kövessem a draftot, de elég valószínű, hogy kitradeelünk az 1. körből, a többi csapat meg annyira nem érdekel. Követi még itt valaki élőben?
több mint 7 éve
Jó hát nemcsak itt van ez, én pl. nálunk sem érzem azt a pörgést amit az 1/2 érdemelne és többen is elintézik annyival, hogy majd 2-3 év múlva kiderül... 😀 Pedig 4-5 játékost mindenki le tud csekkolni és az NFL-ben csak az izgalmasabb a draftnál ha SB-t játszik a csapatod.Az még hagyján, de ugye rólatok tudva lévő, hogy előszeretettel trollkodjátok meg a draftot valami agyfasz pickkel immár 2.éve.
Asbee
Mégis mintha elfelejtette volna ezt mindenki, és axiómának tekintik a józan húzást tőletek.
Én bennem viszont ott a kisördög, hogy a Sam Darnold pick után, Giants on the clock, kijön Goodell, és azt mondja hogy - "New York Giants selected... Denzel Ward/Lamar Jackson/Roquan Smith" - mondjuk. 😀
És lenne b*zdmegelés mint az Eli Apple pick után. 😀
több mint 7 éve
Ha szopni kell, akkor már nagyot illik 😀Az a 6 győzelem nagyon izgalmas lesz idén 😀Talán 5 is meg lesz. Nektek mennyivel jött össze az 1/2? : P
Asbee
undisputedly
több mint 7 éve
Az a 6 győzelem nagyon izgalmas lesz idén 😀Talán 5 is meg lesz. Nektek mennyivel jött össze az 1/2? : P
Asbee
Szerkesztette: undisputedly