Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 7 éve
Az a 6 győzelem nagyon izgalmas lesz idén 😀
több mint 7 éve
Van ahol a draft a szezon legizgalmasabb része, de nálunk -eddig legalábbis-, PC alatt mindig a játékszezon volt az érdemi rész 😛 Trololo.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
Jó hát nemcsak itt van ez, én pl. nálunk sem érzem azt a pörgést amit az 1/2 érdemelne és többen is elintézik annyival, hogy majd 2-3 év múlva kiderül... 😀 Pedig 4-5 játékost mindenki le tud csekkolni és az NFL-ben csak az izgalmasabb a draftnál ha SB-t játszik a csapatod.
több mint 7 éve
...vagy nem tegnap jöttünk, és egy kicsit már lehet unjuk a draft előtti szopódást... 😀 főleg, hogy PC érában 0-volt a találati arányunk. (bocs Bobby Wagnert eltaláltuk többen is)Hát veletek se könnyű bármiféle eszmecserét folytatni, hiába is próbálkozik az ember. 😀ilyenek ezek, csak akkor megy a topik ha mindig nyertek. bezzeg a Browns topik.
Beraknám most a bandwagonos képet, de lusta vagyok hozzá, talán valaki más majd megteszi.
Na majd a draft után próbálkozok megint.
akdestroyer
petey
több mint 7 éve
Hát veletek se könnyű bármiféle eszmecserét folytatni, hiába is próbálkozik az ember. 😀ilyenek ezek, csak akkor megy a topik ha mindig nyertek. bezzeg a Browns topik.
Beraknám most a bandwagonos képet, de lusta vagyok hozzá, talán valaki más majd megteszi.
akdestroyer
több mint 7 éve
Tudtuk, hogy hazudozik, nem meglepő ez a nyilatkozat PC-től. Kíváncsi vagyok mit gondol most a tavalyi esetről, amikor megvezette őt is ez a @. Az utolsó mondat kemény 😀twitter.com/bcondotta/status/988556783785467904
több mint 7 éve
Én bízom még abban a forgatókönyvben, hogy ET-ért kapunk egy 2. kört (az 50. picket) idén (plusz valamit jövőre).Így egy esetleges trade után lehetne 3db pickünk a Top 64-ben, amikkel hoznék egy T-t, egy DE-et és egy CB-t.
1. pick T:
LT-ben adott Brown akit komoly draft értékért hoztunk és elég combos a szerződése, de ugye 32 éves, nincs benne 1-2 évnél több (pl Joe Thomas 33 évesen vonult vissza most). RT-ben ott van a Fant/Ifedi kettős, akikben abszolút nem bízok. Adott tehát, hogy egy korai pickel hozzunk egy -most már az új stáb szemei által- kiválasztott T-t, aki RT-ben kezd, majd átmehet később Brown helyére.
2. és 3. pick DE és CB:
DE: Jelenleg Clark és Dion Jordan a két legjobb passrusherünk. Clark kinőheti magát egy igazi szörnyeteggé, 10+ sack alap lehet nála, Jordan pedig -akit úgy kukáztunk össze- 5 meccs alatt 4 sacket szerzett tavaly, PC szerint komoly tényező lehet idén. Mellettük viszont csak kb. a Jefferson/Marcus Smith kettős van rotációnak, ha úgy tekintünk Avrilra, hogy neki lefőtt a kávé. A tavalyi 39 sack kb 25%-a elment Bennettel és Avrillal, a jövőre is gondolva mindenképpen kell egy magasan húzott DE.
CB: Griffin az egyik oldalt megoldja, meg van benne a potenciál, hogy akár allpro szezont is fusson majd egyszer. Slotban Coleman ok, ő is kinőheti magát egy valid húzóemberré (Köszi Pats, egy 7. körért így no brainer volt). A túloldalon viszont csak Thorpe és Elliot van, márpedig 3 hadra fogható CB a mai viszonyok között mindenképpen kell.
Ami még érdekes lehet, hogy rengeteg poszton van kiemelkedő játékosunk így caphit/pozíció párosításban nehéz előre gondolkodni.
WR: Baldwin OL:Brown QB:RW
DE:Clark LB Wagner CB Griffin
RB és S posztok ahol nincs húzó név, de utóbbinál vannak jelöltek akik megoldják a feladatot, RB-re pedig szerintem nem kellene elit pénzt/draft capitalt kiadni. (TE-be hoztuk Dickson-t blokkolni a Carolinatól, Vannett is itt van még, ide nem hoznék magasan embert). A korai CB helyett még valamelyik falba is lehetne húzni, ez már GM szemléletet tükröz. Mivel mi a skillplayerekbe vagyunk "beleszerelmesedve", így vélhetően őket favorizáljuk.
több mint 7 éve
édesem a Zsíhóx nem tartozik azon csapatok körébe, akik precízen behúznak a vizit-listbe, Szóva ez egy sajtcetlinél többet nem ér - még a poziciós targetet se lehet belőni belőle, minden fekete érdekel, aki nem qb, ez a tanulsága.Szóvan én karácsonyra csak egy Josh Jacksont kérnék a Jézuskától semmi mást. 😛Nagyjából ezek közül lehet válogatni:
akdestroyer
Seattle Seahawks:
Kyle Allen^, QB, Houston (WOR, PRI)
Abdullah Anderson, DT, Bucknell (WOR)
Dorance Armstrong Jr., DE/3-4OLB/OLB, Kansas (PRI)
Kalen Ballage, RB, Arizona State (WOR)
Andrew Brown, DT/3-4DE, Virginia (PRI)
Tony Brown^, CB, Alabama (PRO, PRI)
Chris Cooper, FS, Stony Brook (PRI)
Austin Corbett, OT/C, Nevada (PRI)
Will Dissly, TE, Washington (COM)
Leighton Vander Esch, ILB, Boise State (PRI)
Poona Ford, DT, Texas (PRI)
Dallas Goedert^, TE, South Dakota State (WOR, PRI)
Rasheem Green, DE/DT/3-4DE, USC (PRI)
Shaquem Griffin, OLB, Central Florida (COM)
Derrius Guice, RB, LSU (PRO)
Marcell Harris, S, Florida (PRI)
Ronnie Harrison, S, Alabama (PRI)
Holton Hill, CB, Texas (PRI)
Khalid Hill, FB, Michigan (PRI)
Manase Hungalu, ILB, Oregon State (WOR)
Maurice Hurst, DT, Michigan (PRI)
Natrell Jamerson, S, Wisconsin (PRO)
Christian Kirk^, WR, Texas A&M (WOR, PRI)
Keith Kirkwood, WR, Temple (PRI)
Cole Madison, OT, Washington State (PRI)
Jacob Martin, DE, Temple (PRI)
Alex McGough, QB, Florida International (PRI)
Kolton Miller, OT, UCLA (PRO)
Ryan Nall, FB, Oregon State (COM)
Nick Nelson, CB, Wisconsin (PRO)
Derrick Nnadi, DT, Florida State (PRI)
Isaiah Oliver, CB, Colorado (PRI)
Foye Oluokun, OLB, Yale (PRI)
Dante Pettis, WR, Washington (PRO)
Billy Price, G/C, Ohio State (PRI)
Jacob Pugh, 3-4OLB/OLB, Florida State (PRI)
Justin Reid, S, Stanford (PRI)
Ed Shockley, ILB, Villanova (PRI)
Ito Smith, RB, Southern Mississippi (PRI)
Josh Sweat^, DE/3-4OLB, Florida State (PRO, PRI)
Jullian Taylor, DT, Temple (PRI)
Simeon Thomas, CB, La.-Lafayette (PRI)
Kemoko Turay, DE/3-4OLB, Rutgers (PRI)
Vita Vea, DT/3-4DE/NT, Washington (STM)
Akrum Wadley, RB, Iowa (SR)
Read more: walterfootball.com/ProspectMeetings/ByTeam#ixzz5DZa8P3sy
A többiekkel elvileg hivatalosan szóba se álltunk. Szóval ha CB, akkor a hosszúkarú Isaiah Oliver, CB, Colorado jöhet szóba ezek szerint például. Persze ha bent lenne még Josh Jackson akkor el lehetne gondolkodni rajta - bár CB-t eddig csak hátrébb draftoltunk, első körben fel se merült, mondjuk eddig olyan nagy szükség nem is volt elit cornerre (mert volt), amúgy kérdés, hogy a kevés tapasztalat és a one-year wonder bizonytalanság miatt hol van a reális értéke, és hogy hogyan fog teljesíteni a nagyok között, de egy Marcus Peters-féle ball-hawk még lehet belőle), QB-k közül pedig kb. a 7. körben Kyle Allen, QB, Houston, ezek szerint.
Aguirre

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Isaiah Oliver nekem nagy kedvencem, őt akár nálunk is el tudnám képzelni a második körben, vele szvsz tuti jól járnátok. Mondjuk az én szememben ugyanez igaz Corbettre is, csak ő egy körrel hátrébb 😊
több mint 7 éve
az imán írt letradek után, és ezek alapján 2.körben : Isiah Oliver és Rasheem Green, 3.ban meg Austin CorbettSzóvan én karácsonyra csak egy Josh Jacksont kérnék a Jézuskától semmi mást. 😛Nagyjából ezek közül lehet válogatni:
akdestroyer
Seattle Seahawks:
A többiekkel elvileg hivatalosan szóba se álltunk. Szóval ha CB, akkor a hosszúkarú Isaiah Oliver, CB, Colorado jöhet szóba ezek szerint például. Persze ha bent lenne még Josh Jackson akkor el lehetne gondolkodni rajta - bár CB-t eddig csak hátrébb draftoltunk, első körben fel se merült, mondjuk eddig olyan nagy szükség nem is volt elit cornerre (mert volt), amúgy kérdés, hogy a kevés tapasztalat és a one-year wonder bizonytalanság miatt hol van a reális értéke, és hogy hogyan fog teljesíteni a nagyok között, de egy Marcus Peters-féle ball-hawk még lehet belőle), QB-k közül pedig kb. a 7. körben Kyle Allen, QB, Houston, ezek szerint.
Aguirre
ezt aláírnám.
több mint 7 éve
nálam:legfontosabb a letrade. kell a + 2. és 3.körök. jó lenne egy 2.kör eleje, +még egy 2.kör + vhol 3.kör.
első két pickből DE és CB. aztán kell RB, OG, TE.
több mint 7 éve
2: Akikért én személyszerint még lemondanék a traderől, azaz személyes kedvencek, sorrendben:Guice-nál állítólag karakterproblémák lehetnek (nem biztos hogy lesznek, de lehetnek), és ezek alapján
Derrius Guice RB
akdestroyer
twitter.com/AaronQ13Fox/status/988524316248567808
valószínűleg tanultak a hibákból, így még az is lehet hogy nincs is rajta a bourdjukon.
(Persze személyes kedvence bárkinek lehet, csak valószínűleg nem itt fog játszani.)
Szerkesztette: Aguirre
több mint 7 éve
Szóvan én karácsonyra csak egy Josh Jacksont kérnék a Jézuskától semmi mást. 😛Nagyjából ezek közül lehet válogatni:
akdestroyer
Seattle Seahawks:
több mint 7 éve
1 RB tuti, meg talán egy CB. A többi beláthatatlan vegyes zöldségleves lesz. Ja és persze trade, már csak megszokásból is.QB
garrett27
több mint 7 éve
Megnéztem a draft value táblázatot, ha már úgy is moneyballozunk majd.1/25-re trade esetén +3.kör közepét kapunk, 1/32-nél +2.kör vége jár.
Hát srácok, nem tudom többet nyernénk-e azzal a +3.körrel, mint 1/18-on egy azonnali impact playerrel.
Szóvan én karácsonyra csak egy Josh Jacksont kérnék a Jézuskától semmi mást. 😛
több mint 7 éve
1 RB tuti, meg talán egy CB. A többi beláthatatlan vegyes zöldségleves lesz. Ja és persze trade, már csak megszokásból is.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Hát veletek se könnyű bármiféle eszmecserét folytatni, hiába is próbálkozik az ember. 😀Beraknám most a bandwagonos képet, de lusta vagyok hozzá, talán valaki más majd megteszi.
több mint 7 éve
Qbt fogunk draftolni Összeszedtem pár listát azon játékosokról, akiknek örülnék.
1: Akiket azonnal hozni kell 1/18on ha még bent vannak, azaz ordasnagysteal:
Shaquon Barkley RB
Bradley Chubb DE
Tremaire Edmunds LB
Roquan Smith LB
Denzel Ward CB
Minkah Fitzpartick S
Derwin James S
Quenton Nelson OG
Mike McGlinchy OT
2: Akikért én személyszerint még lemondanék a traderől, azaz személyes kedvencek, sorrendben:
Josh Jackson CB !!!
Jaire Alexander CB !!
Marcus Davenport DE !
Derrius Guice RB
Vita Vea DT
Calvin Ridley WR
3: Moneyball után örülnék nekik - mondjuk kb az első kör végén/második legelején:
Isaiah Wynn OG !!
Harold Landry DE !
Connor Williams OT !
Will Hernandez OG
DaRon Payne DT
Rashaan Evans LB
Kb ennyi, minden mással csalódott leszek. Vélemények?
akdestroyer
több mint 7 éve
Összeszedtem pár listát azon játékosokról, akiknek örülnék.1: Akiket azonnal hozni kell 1/18on ha még bent vannak, azaz ordasnagysteal:
Shaquon Barkley RB
Bradley Chubb DE
Tremaire Edmunds LB
Roquan Smith LB
Denzel Ward CB
Minkah Fitzpartick S
Derwin James S
Quenton Nelson OG
Mike McGlinchy OT
2: Akikért én személyszerint még lemondanék a traderől, azaz személyes kedvencek, sorrendben:
Josh Jackson CB !!!
Jaire Alexander CB !!
Marcus Davenport DE !
Derrius Guice RB
Vita Vea DT
Calvin Ridley WR
3: Moneyball után örülnék nekik - mondjuk kb az első kör végén/második legelején:
Isaiah Wynn OG !!
Harold Landry DE !
Connor Williams OT !
Will Hernandez OG
DaRon Payne DT
Rashaan Evans LB
Kb ennyi, minden mással csalódott leszek. Vélemények?
több mint 7 éve
szeptember-október 2db hazai meccs :/4-2 bye-ig és 8-8 a végén 😀 (nyilván semmi értelme most tippelni, de én így kalkulálok a rengeteg ismeretlen tényezővel.Az első 4 meccsből 3 idegenben... Ez idén nem jön jól, ergy új edzőkkel/játékosokkal felálló csapatnak szerintem ez inkább hátrány. Az utolsó 5 meccsből pedig 4 hazai, ez pedig egy PO esélyes csapatnak kedvezne. Érdekes lesz 😊bye előtt 6-0. csak szólok
undisputedly
😛
braxa88
undisputedly
Szerkesztette: braxa88
több mint 7 éve
4-2 bye-ig és 8-8 a végén 😀 (nyilván semmi értelme most tippelni, de én így kalkulálok a rengeteg ismeretlen tényezővel.Az első 4 meccsből 3 idegenben... Ez idén nem jön jól, ergy új edzőkkel/játékosokkal felálló csapatnak szerintem ez inkább hátrány. Az utolsó 5 meccsből pedig 4 hazai, ez pedig egy PO esélyes csapatnak kedvezne. Érdekes lesz 😊bye előtt 6-0. csak szólok
undisputedly
😛
braxa88
több mint 7 éve
Az első 4 meccsből 3 idegenben... Ez idén nem jön jól, ergy új edzőkkel/játékosokkal felálló csapatnak szerintem ez inkább hátrány. Az utolsó 5 meccsből pedig 4 hazai, ez pedig egy PO esélyes csapatnak kedvezne. Érdekes lesz 😊bye előtt 6-0. csak szólok
undisputedly
😛
több mint 7 éve
Az első 4 meccsből 3 idegenben... Ez idén nem jön jól, ergy új edzőkkel/játékosokkal felálló csapatnak szerintem ez inkább hátrány. Az utolsó 5 meccsből pedig 4 hazai, ez pedig egy PO esélyes csapatnak kedvezne. Érdekes lesz 😊