Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
Leigazoltuk Greg van Rotent a Packersböl.. Ez màr Giacomininek szól?!GinolaNem. Csak töltsük a rostert.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Nem, akár Németországba vagy Magyarországra is. A kuponkódot kell használni a vásárlás végén, és simán levonja a gép a szállítási díjat.Sztem csak az Usa-ban vagy nem??GinolaA fanaticson most 100 dolcsi felett ingyenes a szállítás. Ha esetleg valaki kedvet kapna.BigBaltazarTudtok olyan oldalt, ahonnan normális áron lehet venni mezeket? (Amerikából a szállítás miatt eléggé költséges lenne rendelni) Eddig csak Wilson,Lynch vagy Sherman mezt találtam, én viszont inkább egy E.T vagy Kam mezt vennék.kisvanek4Fanaticsrol szoktam rendelni ahol szinte mindent megtalàlsz.. Szàllítàs màshonnan sem olcsó,de viszont azt kapod amiért fizettél, nagyon jó cuccok. Nekem àltalàban 3 hét mire ideér németbe. Nem hiszem hogy sokkal tovàbb tart a kiszàllitàs M.orszàgra😊 sztem onnan érdemes😉Ginola
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
Sztem csak az Usa-ban vagy nem??A fanaticson most 100 dolcsi felett ingyenes a szállítás. Ha esetleg valaki kedvet kapna.BigBaltazarTudtok olyan oldalt, ahonnan normális áron lehet venni mezeket? (Amerikából a szállítás miatt eléggé költséges lenne rendelni) Eddig csak Wilson,Lynch vagy Sherman mezt találtam, én viszont inkább egy E.T vagy Kam mezt vennék.kisvanek4Fanaticsrol szoktam rendelni ahol szinte mindent megtalàlsz.. Szàllítàs màshonnan sem olcsó,de viszont azt kapod amiért fizettél, nagyon jó cuccok. Nekem àltalàban 3 hét mire ideér németbe. Nem hiszem hogy sokkal tovàbb tart a kiszàllitàs M.orszàgra😊 sztem onnan érdemes😉Ginola

több mint 11 éve
L.o.B. legszebb jelenetek a rájátszásból:Linebacker legszebb jelenetek szintén a PO-ból:
Védőfal legszebb jelenetek szintén a PO-ból:
több mint 11 éve
A fanaticson most 100 dolcsi felett ingyenes a szállítás. Ha esetleg valaki kedvet kapna.Tudtok olyan oldalt, ahonnan normális áron lehet venni mezeket? (Amerikából a szállítás miatt eléggé költséges lenne rendelni) Eddig csak Wilson,Lynch vagy Sherman mezt találtam, én viszont inkább egy E.T vagy Kam mezt vennék.kisvanek4Fanaticsrol szoktam rendelni ahol szinte mindent megtalàlsz.. Szàllítàs màshonnan sem olcsó,de viszont azt kapod amiért fizettél, nagyon jó cuccok. Nekem àltalàban 3 hét mire ideér németbe. Nem hiszem hogy sokkal tovàbb tart a kiszàllitàs M.orszàgra😊 sztem onnan érdemes😉Ginola
több mint 11 éve
Tudtok olyan oldalt, ahonnan normális áron lehet venni mezeket? (Amerikából a szállítás miatt eléggé költséges lenne rendelni) Eddig csak Wilson,Lynch vagy Sherman mezt találtam, én viszont inkább egy E.T vagy Kam mezt vennék.kisvanek4Fanaticsrol szoktam rendelni ahol szinte mindent megtalàlsz.. Szàllítàs màshonnan sem olcsó,de viszont azt kapod amiért fizettél, nagyon jó cuccok. Nekem àltalàban 3 hét mire ideér németbe. Nem hiszem hogy sokkal tovàbb tart a kiszàllitàs M.orszàgra😊 sztem onnan érdemes😉

több mint 11 éve
Tudtok olyan oldalt, ahonnan normális áron lehet venni mezeket? (Amerikából a szállítás miatt eléggé költséges lenne rendelni) Eddig csak Wilson,Lynch vagy Sherman mezt találtam, én viszont inkább egy E.T vagy Kam mezt vennék.
több mint 11 éve
Ha adsz meg par blueprintet akar le is modellezhetnenk Mayaban 😊undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
nfl.com epic fail 😀Címlapon az írás, ami a legjobb 25 éven aluli játékosokból állít össze egy csapatot, az illusztráló kép közepén 3 másik játékossal RW szerepelt, DE a csapatba viszont nem választották be a többi képen szereplővel ellentétben.
Megindultak a kommentek, hogy ez mi már,hogy kiteszik a képét, de be nem választják, erre lecserélték Luck-ra 😀
több mint 11 éve
Bocs az elmaradt 😊Egész komolynak tűnik a jövőévi menetrendrantotthusAkkor tessék betenni.
Home: Arizona, San Francisco, St. Louis, Dallas, NY Giants, Denver, Oakland, Green Bay
Away : Arizona, San Francisco, St. Louis, Philadelphia, Washington, Kansas City, San Diego, Carolina
így...BigBaltazar
több mint 11 éve
Egész komolynak tűnik a jövőévi menetrendrantotthusAkkor tessék betenni.
Home: Arizona, San Francisco, St. Louis, Dallas, NY Giants, Denver, Oakland, Green Bay
Away : Arizona, San Francisco, St. Louis, Philadelphia, Washington, Kansas City, San Diego, Carolina
így...
több mint 11 éve
Egész komolynak tűnik a jövőévi menetrendrantotthusNem csak tűnik, hanem az is... az egész NFC Westnek 😕
több mint 11 éve
Egész komolynak tűnik a jövőévi menetrend
több mint 11 éve
Nekem van egy elméletem ami szerint Moffitt-ot nem is tradeltük el Denverbe, hanem Carpenter megette 😀Carpenterre gondoltam. 😀Sebiiki? Fluker? legjobb rookie OT volt. Kouandijo meg jobb nála. legjobb lenne ő nekünk a jobb oldalrabraxa88Hát én neki nem örülnék. Az előző 1. körös Alabama tackle se jött be túlságosan. Akkor mér inkább Morgan Moses.SebiiRice 9.7 milla na nem tévedek. Ennyit ő sajnos már nem ér. Ki kéne használni az erős WR classt 2-3. körben.Sebii3.körös pick Minnesotában van
1,2,4,5,5,6,7
akire van esély én örülnék neki az Cyrus Kouandijo az 1.körben.braxa88
több mint 11 éve
touché 😀Carpenterre gondoltam. 😀Sebiiki? Fluker? legjobb rookie OT volt. Kouandijo meg jobb nála. legjobb lenne ő nekünk a jobb oldalrabraxa88Hát én neki nem örülnék. Az előző 1. körös Alabama tackle se jött be túlságosan. Akkor mér inkább Morgan Moses.SebiiRice 9.7 milla na nem tévedek. Ennyit ő sajnos már nem ér. Ki kéne használni az erős WR classt 2-3. körben.Sebii3.körös pick Minnesotában van
1,2,4,5,5,6,7
több mint 11 éve
Carpenterre gondoltam. 😀ki? Fluker? legjobb rookie OT volt. Kouandijo meg jobb nála. legjobb lenne ő nekünk a jobb oldalrabraxa88Hát én neki nem örülnék. Az előző 1. körös Alabama tackle se jött be túlságosan. Akkor mér inkább Morgan Moses.SebiiRice 9.7 milla na nem tévedek. Ennyit ő sajnos már nem ér. Ki kéne használni az erős WR classt 2-3. körben.Sebii3.körös pick Minnesotában van
1,2,4,5,5,6,7
több mint 11 éve
ki? Fluker? legjobb rookie OT volt. Kouandijo meg jobb nála. legjobb lenne ő nekünk a jobb oldalraHát én neki nem örülnék. Az előző 1. körös Alabama tackle se jött be túlságosan. Akkor mér inkább Morgan Moses.SebiiRice 9.7 milla na nem tévedek. Ennyit ő sajnos már nem ér. Ki kéne használni az erős WR classt 2-3. körben.Sebii3.körös pick Minnesotában van
1,2,4,5,5,6,7
több mint 11 éve
Hát én neki nem örülnék. Az előző 1. körös Alabama tackle se jött be túlságosan. Akkor mér inkább Morgan Moses.Rice 9.7 milla na nem tévedek. Ennyit ő sajnos már nem ér. Ki kéne használni az erős WR classt 2-3. körben.Sebii3.körös pick Minnesotában van
1,2,4,5,5,6,7
több mint 11 éve
Rice 9.7 milla na nem tévedek. Ennyit ő sajnos már nem ér. Ki kéne használni az erős WR classt 2-3. körben.Sebii3.körös pick Minnesotában van
1,2,4,5,5,6,7
akire van esély én örülnék neki az Cyrus Kouandijo az 1.körben.
több mint 11 éve
Világos,köszi!Rice 2011-ben jött hozzánk, 5 éves 41 milliós szerződést kötve, amiből 18.5 millió garantált tétel volt. Így 2014-ben és 2015-ben még szerződés köti a csapathoz, 2016-ban válna szabad ügynökké. Ahogy Sebii is írta, idén 9.7 millióba(ez a 41M 2014-re eső része) fájna a játéka, de ha a csapat megválik tőle, a kötelező dead money(a garantált összeg 2014-re és 2015-re könyvelt része) után cirka 7 milliót szabadítanánk fel, azt meg tudjuk, hogy vannak olyan játékosok ahol fel tudjuk használni ezt az összeget. No brainer.MedvepapaRice 9.7 milla na nem tévedek. Ennyit ő sajnos már nem ér. Ki kéne használni az erős WR classt 2-3. körben.SebiiDe ám az árát az ügynöke vagy maga a játékos is meghatározhatja? vagy ez hogyan működik? Csak mert mondjuk ha én egy Rizsa lennék akkor levenném az áram,hogy maradhassak 😀. Bocs ha hülyeségeket kérdezek,az ilyen dolgokban nem vagyok képbe.Stopyt
több mint 11 éve
Az elmúlt 4 SB győztes támadófal a football outsiders statisztikái alapján:Ezek gondolom regular season statisztikák. Ennyi erővel a 2006-os Colts nem nyerhetett volna SB-t, mert az alapszakaszban a valaha leggyengébb SB résztvevő D-jük volt.
Seahawks: 9. futás blokkban, 32. passz blokkban.
Ravens: 6. futás blokkban, 6. passz blokkban.
Giants: 28. futás blokkban, 28. passz blokkban.
Packers: 23. futásblokkban, 23. passz blokkban.
Most akkor hogy is van az, hogy a csapatépítés úgy kezdődik, hogy végy két jó falat?Sebii
Arról meg ne is beszéljünk, hogy ha hozzávesszük a 2009-es Saints falat (1. passz prot, és 4. futás ha jól emlékszem nem néztem meg, de az biztos hogy Evans és Nicks a valaha volt legjobb G páros teljesítményét rakták össze, mindketten +32 felett), akkor már nem 1-3, hanem 2-3, és közeledünk is a 50-50-hez. Maradjunk annyiban, hogy kell a jó fal egy jó O-hoz 😊

több mint 11 éve
Okung karján Taima, a csapat "képviselője" a SB után 😀"Istenem, ez nehéz....ez nehéz! Hé, anya, ...anya, csinálj egy képet!" 😀