Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
K.J.Wright tegnap teljes edzésmunkát végzett. Remélem játszani fog. Viszont Harvinról nagy a csend. Ott talán még orvosi vizsgálat lesz? Az az érzésem Ő hiányozni fog. 😥 Sebaj majd a SB látjuk újra. 😉
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Néhányan nagyon magabiztosak a szurkolóitok közül csak nehogy pofáraesés legyen a végén 😀több mint 10 éve
Sebii
3 526
A kérdés adott, én esetleg még Davidnek adnám, de annyira gyengén szerepelt a Bucs, hogy nem kéne szóba kerüljön. Ami igazán kiemeli Thomast, hogy a játék minden elemében kiemelkedő és ezeket a nagyon jó számokat a liga legjobb védelméből hozta.www.seahawks.com/news/articles/article-1/Earl-Thomas-The-Total-Package/e12ec69a-0ac7-420f-b5f3-6af3028161ac
több mint 10 éve
Stopyt
180
Addict Blogon mit talaltam 😊Ezt a videót már nagyon sokszor újranéztem. Még a Seahawks facebook oldalán láttam. Azért ezt jól összerakták. Azt hiszem ő az első az nfl történelemben aki hallás károsult az off-ban. NFL honlapján találhattok cikket is róla,ha valakit érdekel 😊.
addict.blog.hu/2014/01/15/a_legjobb_reklam_az_nfl-rol
endorphyn
több mint 10 éve
Stopyt
180
Jobb WR-k kellenek? Vicc. Tateval szerintem semmi baj nincs, Kearse gyerek nagyon tehetséges csak idő kell még neki. Sok lehetőséget még nem kapott de bemutatott egy két nagyon jó elkapást. Rice gondolom következő szezonban visszatér és ha még Harvint is összedrótozzák akkor szerintem nem is kell ide több. Igazából Harvinnal kapcsolatban nagyon reménykedtem. Hosszabb kihagyása után (Vikings) úgy gondoltam majd nállunk megmutatja,hogy is kell, de sajnos az élet nem így hozta. Remélem azért nagy baja nincs és a következő szezonban lássuk remekelni hiszen nagy visszatérések mindig vannak. Na meg ha már csak azt nézzük,hogy a Szentek,hogy fostak tőle...! Szerintem a WR sor a következő szezonra nagyon is rendben lesz. Ha engem kérdeztek itt a legnagyobb baj az OL en van és ott kellene változtatni,de persze nem lehetnek mindenért ők a felelőssek mert hát Wilson is benne van néha a dolgokban. Deff-ről meg csak annyit,hogy IMÁDOM! Bizok a győzelemben és igazából nekem ez lesz a döntő 😊, nyerjen a jobbik!Abszolut! Amugy magunkra ertettem a WR sor dolgot. Nyilvanos, hogy nalunk sok gond van az offense-zel.endorphynén be voltam parázva múlt vasárnap hogy olyat nyomunk a Panthers ellen, mint a 10. héten. aztán az OL sallang nélkül megoldotta a dolgot, volt nem kevés idő passzolni. a jó WR sor pedig számít, hiszen láthattuk mire mentünk 1 db Boldinnal az első hetekben. nyeregettünk de nem volt egyszerű. aztán mikor visszajött Crabtree hirtelen meglódultak a dolgok. nálatok Lynch játéka sok mindent képes elrejteni, de ha olyan védelem van, aki meg tudja fogni és bent tartani Wilsont a zsebben akadozik a gépezet.nem fogtok győzni, ebben a csapatban ennyi volt a maximum, amíg nem lesz jobb wr corps nálatok ez lesz a max, sőt az idei is erőn felüli teljesítmény volt szerintem..JossziA nem gyozessel nem ertek egyet, mert csinaltunk mar parszor csodat (ki nem mondjuk?). Annyit, hogy a jobb WR sor boven keves az udvosseghez. Ahhoz el is kell tudni passzolni a labdat es ez nemi idobe kerul, amit ugye nalunk viszonylag szuken mer a front. Szoval a Frisco tenyleg nagyon jo, benne van a boogie a labukban, tehetseges jatekosok es jo edzo a porondon. Nem ketseges. De ha csak a szamokat nezzuk az ez evi meccseinket tekinteteben, akkor mar sokkal arnyaltabb a kep ugye. A szezon elejen a 29-3-as kiutes, majd decemberben a 17-19-es alig pontos alig gyozelem othon nem arrol szol, hogy akkora folenyben lennetek. Igaz, azota a formaelony nalatok van. Meglatjuk. 😊endorphyn
nálunk is az offenze nem a shootoutra épült, hanem a türelemes, büntetős focira. lassan indulunk aztán a végére lendülünk bele. a 2 csapat tükörképe egymásnak.
Wilson és Kap 2 különleges QB, más-más skill setekkel, de egy valamit tudnak: nyerni. Wilson szinte NFL readyként jött, Kap meg meccsről meccsre tanul.
az az összehasonlító kép meg vicc, szót sem érdemel.petey
több mint 10 éve
LOL, Roddy White szögén találta a fejet: Roddy White: Seahawks perfect holding on defense
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Hat de nem? 😀Te Helmut, jobbra neztem a legfrissebb hirekbe es azt hittem, hogy Aprilis 1. -e van a bowl.hu -n 😀LOOOOOL, bukta 😀 milyen ügyesen titkoltaJosszi
"Zimmer a Vikings HC"endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Josszi
3 365
Te Helmut, jobbra neztem a legfrissebb hirekbe es azt hittem, hogy Aprilis 1. -e van a bowl.hu -n 😀LOOOOOL, bukta 😀 milyen ügyesen titkolta
"Zimmer a Vikings HC"endorphyn
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Te Helmut, jobbra neztem a legfrissebb hirekbe es azt hittem, hogy Aprilis 1. -e van a bowl.hu -n 😀"Zimmer a Vikings HC"
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Addict Blogon mit talaltam 😊addict.blog.hu/2014/01/15/a_legjobb_reklam_az_nfl-rol
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
az az összehasonlító kép meg vicc, szót sem érdemel.peteyIgazad van, nem kell foglalkozni vele.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Abszolut! Amugy magunkra ertettem a WR sor dolgot. Nyilvanos, hogy nalunk sok gond van az offense-zel.én be voltam parázva múlt vasárnap hogy olyat nyomunk a Panthers ellen, mint a 10. héten. aztán az OL sallang nélkül megoldotta a dolgot, volt nem kevés idő passzolni. a jó WR sor pedig számít, hiszen láthattuk mire mentünk 1 db Boldinnal az első hetekben. nyeregettünk de nem volt egyszerű. aztán mikor visszajött Crabtree hirtelen meglódultak a dolgok. nálatok Lynch játéka sok mindent képes elrejteni, de ha olyan védelem van, aki meg tudja fogni és bent tartani Wilsont a zsebben akadozik a gépezet.nem fogtok győzni, ebben a csapatban ennyi volt a maximum, amíg nem lesz jobb wr corps nálatok ez lesz a max, sőt az idei is erőn felüli teljesítmény volt szerintem..JossziA nem gyozessel nem ertek egyet, mert csinaltunk mar parszor csodat (ki nem mondjuk?). Annyit, hogy a jobb WR sor boven keves az udvosseghez. Ahhoz el is kell tudni passzolni a labdat es ez nemi idobe kerul, amit ugye nalunk viszonylag szuken mer a front. Szoval a Frisco tenyleg nagyon jo, benne van a boogie a labukban, tehetseges jatekosok es jo edzo a porondon. Nem ketseges. De ha csak a szamokat nezzuk az ez evi meccseinket tekinteteben, akkor mar sokkal arnyaltabb a kep ugye. A szezon elejen a 29-3-as kiutes, majd decemberben a 17-19-es alig pontos alig gyozelem othon nem arrol szol, hogy akkora folenyben lennetek. Igaz, azota a formaelony nalatok van. Meglatjuk. 😊endorphyn
nálunk is az offenze nem a shootoutra épült, hanem a türelemes, büntetős focira. lassan indulunk aztán a végére lendülünk bele. a 2 csapat tükörképe egymásnak.
Wilson és Kap 2 különleges QB, más-más skill setekkel, de egy valamit tudnak: nyerni. Wilson szinte NFL readyként jött, Kap meg meccsről meccsre tanul.
az az összehasonlító kép meg vicc, szót sem érdemel.petey
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
én be voltam parázva múlt vasárnap hogy olyat nyomunk a Panthers ellen, mint a 10. héten. aztán az OL sallang nélkül megoldotta a dolgot, volt nem kevés idő passzolni. a jó WR sor pedig számít, hiszen láthattuk mire mentünk 1 db Boldinnal az első hetekben. nyeregettünk de nem volt egyszerű. aztán mikor visszajött Crabtree hirtelen meglódultak a dolgok. nálatok Lynch játéka sok mindent képes elrejteni, de ha olyan védelem van, aki meg tudja fogni és bent tartani Wilsont a zsebben akadozik a gépezet.nem fogtok győzni, ebben a csapatban ennyi volt a maximum, amíg nem lesz jobb wr corps nálatok ez lesz a max, sőt az idei is erőn felüli teljesítmény volt szerintem..JossziA nem gyozessel nem ertek egyet, mert csinaltunk mar parszor csodat (ki nem mondjuk?). Annyit, hogy a jobb WR sor boven keves az udvosseghez. Ahhoz el is kell tudni passzolni a labdat es ez nemi idobe kerul, amit ugye nalunk viszonylag szuken mer a front. Szoval a Frisco tenyleg nagyon jo, benne van a boogie a labukban, tehetseges jatekosok es jo edzo a porondon. Nem ketseges. De ha csak a szamokat nezzuk az ez evi meccseinket tekinteteben, akkor mar sokkal arnyaltabb a kep ugye. A szezon elejen a 29-3-as kiutes, majd decemberben a 17-19-es alig pontos alig gyozelem othon nem arrol szol, hogy akkora folenyben lennetek. Igaz, azota a formaelony nalatok van. Meglatjuk. 😊endorphyn
az az összehasonlító kép meg vicc, szót sem érdemel.
több mint 10 éve
Josszi
3 365
Mr a Mashable -n is a meccsrol es a ket qb-rol beszelnek, pedig nem egy sportoldal. 😊igen, ez egy generációváltó csata is lesz egyben..
mashable.com/2014/01/13/kaepernick-wilson-instagram-comparison/
Amugy erdekes ez a hetvege abbol a szempontbol is, hogy lesz ugye egy Manning vs Brady es egy Wilson vs Kaepernick parharc. A regi es az uj QB generacio.endorphyn
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 365
meg.. (Y)nem fogtok győzni, ebben a csapatban ennyi volt a maximum, amíg nem lesz jobb wr corps nálatok ez lesz a max, sőt az idei is erőn felüli teljesítmény volt szerintem..JossziA nem gyozessel nem ertek egyet, mert csinaltunk mar parszor csodat (ki nem mondjuk?). Annyit, hogy a jobb WR sor boven keves az udvosseghez. Ahhoz el is kell tudni passzolni a labdat es ez nemi idobe kerul, amit ugye nalunk viszonylag szuken mer a front. Szoval a Frisco tenyleg nagyon jo, benne van a boogie a labukban, tehetseges jatekosok es jo edzo a porondon. Nem ketseges. De ha csak a szamokat nezzuk az ez evi meccseinket tekinteteben, akkor mar sokkal arnyaltabb a kep ugye. A szezon elejen a 29-3-as kiutes, majd decemberben a 17-19-es alig pontos alig gyozelem othon nem arrol szol, hogy akkora folenyben lennetek. Igaz, azota a formaelony nalatok van. Meglatjuk. 😊endorphyn
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Mr a Mashable -n is a meccsrol es a ket qb-rol beszelnek, pedig nem egy sportoldal. 😊mashable.com/2014/01/13/kaepernick-wilson-instagram-comparison/
Amugy erdekes ez a hetvege abbol a szempontbol is, hogy lesz ugye egy Manning vs Brady es egy Wilson vs Kaepernick parharc. A regi es az uj QB generacio.
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
nem fogtok győzni, ebben a csapatban ennyi volt a maximum, amíg nem lesz jobb wr corps nálatok ez lesz a max, sőt az idei is erőn felüli teljesítmény volt szerintem..JossziA nem gyozessel nem ertek egyet, mert csinaltunk mar parszor csodat (ki nem mondjuk?). Annyit, hogy a jobb WR sor boven keves az udvosseghez. Ahhoz el is kell tudni passzolni a labdat es ez nemi idobe kerul, amit ugye nalunk viszonylag szuken mer a front. Szoval a Frisco tenyleg nagyon jo, benne van a boogie a labukban, tehetseges jatekosok es jo edzo a porondon. Nem ketseges. De ha csak a szamokat nezzuk az ez evi meccseinket tekinteteben, akkor mar sokkal arnyaltabb a kep ugye. A szezon elejen a 29-3-as kiutes, majd decemberben a 17-19-es alig pontos alig gyozelem othon nem arrol szol, hogy akkora folenyben lennetek. Igaz, azota a formaelony nalatok van. Meglatjuk. 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Josszi
3 365
Beindult a szájkarate a jegykorlátozás miatt. Kapja a részt a csapat, mintha ők találták volna ki, vagy ők árulnák a jegyeket a kapuban. Néhány honi hozzászólást olvasva - tisztelet a normális Frisco fanoknak - el tudom képzelni mi mehet odakint. Nem mondom hogy szimpatikus húzás, de nem csodálkozok, hogy így akarják szűrni a népet. Egyébként meg teljesen mindegy, csak győzzünk!garrett27hol olvastad a honi hozzászólásokat amiből el tudod képzeled mi mehet kint? nálunk biztos nem..
szűrni akarják mert tudják hogy a 12.man előny nem is kicsit, ezt megértem , azt is hogy nem gyakran jut NFC döntőbe a helyi kedvenc, lássák minnél többen a helyi fanok közül. ezt is..
nem fogtok győzni, ebben a csapatban ennyi volt a maximum, amíg nem lesz jobb wr corps nálatok ez lesz a max, sőt az idei is erőn felüli teljesítmény volt szerintem..
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Igy a meccs elott egy kis FB vizual 😊Hogy komolyan, akik ezeket a kicsit sem vicces baszokat csinálják, legalább a nyelv alapvető szabályaival lennének tisztában...
endorphyn
több mint 10 éve
Igy a meccs elott egy kis FB vizual 😊-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
NFC West lost a combined 21 games this season, and 12 came against teams in the division.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”