Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
Sziasztok !nCore-ról le lehet tölteni. Ha nem tudod, én le tudom tölteni Neked, de nagy a file - van egy 5,44 GB-os és egy 21,97 GB-os HDTV felvétel - azt nem tudod DVD-re írni, max blu-rayre. (Kérdés, blu-rayt le tudsz-e játszani.) A másik lehetőség, hogy át tudod tölteni egy külső vinyóra. A 21,97 GB-os FullHD és 12Mbs, szóval nagyon jó minőség, gondolom szívesen nézitek vissza ilyen minőségben. 😊
Segítséget kérnék. Szükségem lenne a Super Bowl olyan tv-s felvételére amelyen az amerikai himnusz is rajta van Amit Fleming énekelt. Ő ugyanis a Feleségem kedvenc operaénekese és bár felvettem Neki , de sajnos véletlenül kitöröltem a felvételt. Azóta minden vagyok csak szép és okos nem.
Természetesen a Költségeket / DVD ára ill. postakötség / kifizetem !
Ha valaki megszán a tothtibi123@gmail.com írjon !
Köszönettel : Tóth TiborTibor 1970
Van egy 2,34 GB-os változat, az sima DVD, de ott a lejátszási idő 2 óra 12 perc, szóval az sztem nettó, ki van belőle szedve minden üresjárat, beleértve gondolom a himnuszt is. (Nem láttam egyiket sem, nem tudom melyikben van benne, de az előbbi kettőben feltételezem.)
Írj a burkus@freemail.hu-ra, ha ezzel tudok segíteni.
Üdv;
több mint 11 éve
Sziasztok !www.youtube.com/watch?v=7etXoNrwP8c
Segítséget kérnék. Szükségem lenne a Super Bowl olyan tv-s felvételére amelyen az amerikai himnusz is rajta van Amit Fleming énekelt. Ő ugyanis a Feleségem kedvenc operaénekese és bár felvettem Neki , de sajnos véletlenül kitöröltem a felvételt. Azóta minden vagyok csak szép és okos nem.
Köszönettel : Tóth TiborTibor 1970
+youtube downloader
több mint 11 éve
Sziasztok !Segítséget kérnék. Szükségem lenne a Super Bowl olyan tv-s felvételére amelyen az amerikai himnusz is rajta van Amit Fleming énekelt. Ő ugyanis a Feleségem kedvenc operaénekese és bár felvettem Neki , de sajnos véletlenül kitöröltem a felvételt. Azóta minden vagyok csak szép és okos nem.
Köszönettel : Tóth Tibor
több mint 11 éve
Nem, Obama bejelenti, hogy a LOB lesz a kovetkezo Wundermittel, amit bevetnek a Afghanisztanban. 😉Nem, Sherman bejelenti, hogy a LOB jelölteti magát a következő választáson! 😊Helmut ZimmerMegy a csapat a fehérházba jópofizni. 😀HanniPete Carroll getting the call from President Barack Obama today inviting the Seahawks to visit The White House.Hüm?12
Coach said yes.
endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Kezdődik a parádé. Kövessétek élpben:Bemondo csajszi szerint a helyszinen otsszezer emberre szamitanak. Ha csak a fele igaz, akkor is durva.
q13fox.com/
www.seahawks.com/super-bowl/48/parade.htmlundisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Shermanről lehet már tudni mi a sérülése?ThundersNFLAderoll makes him too talkative 😀
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
Kezdődik a parádé. Kövessétek élpben:q13fox.com/
www.seahawks.com/super-bowl/48/parade.html
több mint 11 éve
Shermanről lehet már tudni mi a sérülése?ThundersNFLhigh ankle sprain
több mint 11 éve
Nem, Sherman bejelenti, hogy a LOB jelölteti magát a következő választáson! 😊Megy a csapat a fehérházba jópofizni. 😀HanniPete Carroll getting the call from President Barack Obama today inviting the Seahawks to visit The White House.Hüm?12
Coach said yes.
endorphyn
több mint 11 éve
Shermanről lehet már tudni mi a sérülése?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
mert élvezi 😀 , kár hogy nem figyel rá senki..Kicsit türelmetlenek... "Apa kezdődik!"1212, miért trollkodsz a 9ers topicban ? 😀
Inkább örüljünk,hogy nekünk megadatott,hogy győztes döntőben láttuk a csapatot, és végigszurkolhattunk egy bajnoki címmel végződő idényt 😊 Van a 9ersnek épp elég baja, nem kell beléjük rúgni még neked is 😊undisputedly
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
összeesküvés! 😀 rsandor bundabowl! .DAz bizony. És a slusz poén még nem is hallottátok.Na jó... ez már beteg 😀silent7939Miert? A Te nicked betuinek szama 10 amihez hozzaadjuk a lathatoan ket reszenek (silent + 7939 = 1+1 =2) es mar 12!!!! Hitted volna?? 😀endorphync'mon man 😀silent7939![]()
😊krankovics
Négy éve apósomék disznaja 12-t kölkedzett. 😛BigBaltazar
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
Megy a csapat a fehérházba jópofizni. 😀Pete Carroll getting the call from President Barack Obama today inviting the Seahawks to visit The White House.Hüm?12
Coach said yes.
endorphyn
több mint 11 éve
Pete Carroll getting the call from President Barack Obama today inviting the Seahawks to visit The White House.Hüm?
Coach said yes.
endorphyn
több mint 11 éve
Ez milyen mar. SB Fan cam. Chuck a 12th Fan view kamera orultje mar be is jelolte magat.1984
superbowl.fancam.com/20140202/?slug=936776-chuck-mcgowanendorphyn
több mint 11 éve
Ez milyen mar. SB Fan cam. Chuck a 12th Fan view kamera orultje mar be is jelolte magat. 
superbowl.fancam.com/20140202/?slug=936776-chuck-mcgowan
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
A WR classra irtam.Avril még nem FA. Van szerződése jövőre.undisputedlyAvril? őt nem írtátok.Ja ja, lesz ott meg pecazas. Bar ugyan akkor PC sokszor a lepattanobol szerzi az embereket. Olcsok es meglatja bennuk a utest.endorphyn
idei WR class brutál mélypetey
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Avril még nem FA. Van szerződése jövőre.Avril? őt nem írtátok.Ja ja, lesz ott meg pecazas. Bar ugyan akkor PC sokszor a lepattanobol szerzi az embereket. Olcsok es meglatja bennuk a utest.endorphyn
több mint 11 éve
Avril? őt nem írtátok.Ja ja, lesz ott meg pecazas. Bar ugyan akkor PC sokszor a lepattanobol szerzi az embereket. Olcsok es meglatja bennuk a utest.
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
hát ha bennett-et, tate-t meg baldwint is meg tudjuk tartani, nagyon boldog leszek. meg én azért egy Clemons BigRed restructure-re is számítok a nyilvánvalók mellett.és remélem szerzünk egy fiatal pot elsőszámú elkapót a drafton, ahogy hallottam nem lesz hiány belőlük
több mint 11 éve
több mint 11 éve
A WR kérdést draftról simán megoldjuk.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
Pete Carroll getting the call from President Barack Obama today inviting the Seahawks to visit The White House.Coach said yes.

-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Nekem mondjuk Robinson 300 ezer dollarja nonszensz. Ok, nem egy vilagmegvalto Fullback, de azert jonak tartom.
-- TIME I'AM! --