Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
Beindult a szájkarate a jegykorlátozás miatt. Kapja a részt a csapat, mintha ők találták volna ki, vagy ők árulnák a jegyeket a kapuban. Néhány honi hozzászólást olvasva - tisztelet a normális Frisco fanoknak - el tudom képzelni mi mehet odakint. Nem mondom hogy szimpatikus húzás, de nem csodálkozok, hogy így akarják szűrni a népet. Egyébként meg teljesen mindegy, csak győzzünk!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
az elején simán látszott rajta megszeppentség... dobált is egy pár csúnyát... amikor a védelmetek megállította a cicákat onnan pörgött fel Ő is...Gondoltam megpróbálom oldani itt a feszültséget..pont arra céloztam hogy soha nem lesz itt kijelentve hogy féltek tőlünk!(kis iróniával,de látom szíven ütött)félni? sohasem félünk a whinerstől... 😀 de látom a lényeget kiszűrted a hsz-ből... bravóSeaSzilaHawkNa a tegnapi meccs után én nem fosok a vaginers-től...Hogy és mennyire kellett volna nyernünk hogy féljél? 😀Montana
SeaSzilaHawk
Hogy mit szűrtem le a hsz.-ből?Jól látod,bár amivel nem értek egyet az az,hogy Kaep zavarba hozható..ez tegnap nem látszott rajta.😊Montana
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Ugyan Niners fanok még megfáznának a hidegben! Én ott voltam az idei meccsen, nem akarják ők azt újra átélni.
Az az aréna maga a Mega Therion, szerintem megint meg fog dőlni a rekord!
Nem lesz még egy olyan meccsünk, amikor eldobáljuk az inteket.
Kiváncsi vagyok, hogy lesz e Guardians of Asgaard?
Undi szurkolok, kihagyhatatlan, ha esetleg jó helyeket keresel, ajánlhatok párat, de arra vigyázz, hogy a kaja általában smoked tase, eurúpai szemmel simán meg van égetve!
több mint 10 éve
Nem csak Amerikában divat. 2 éve Madridban voltunk, amikor a Barca játszott ott BL meccset a kiesési körben. Amikor elkezdték árulni rá a jegyeket akkor először a bérletesek vehettek, majd a pártoló tagok, majd a madridista fanok, majd a madridiak, utána a nyesedék, illendőség szerint azért küldtek 2000 jegyet Barcelonába. Mondanom se kell csak a Bernabeu elé jutottunk el, be már nem, igaz a hangulat a városban és a Stadionnál fantasztikus volt. ( Én matracos vagyok xD )Köszi! 😊Lehet,hogy egy Vancouver trip miatt pont a közelben leszek a meccs idején 😊Az kiralysag. Remelem osszejon!endorphyn
Hétfőn kezdik állítólag árulni a jegyeket a meccsre,viszont csak bizonyos Washington-Alberta-BritishColumbia címekre kibocsátott kártyával lehet megvenni őket, ezzel segítve a helyieket,hogy láthassák élőben.
Ha sikerült jegyet venni, töltök majd fel képeket,mert akkor elvileg le tudok utazni!
Yeahundisputedly
Nem olvasom a 9ers topicot,de lenne rá pár dollárom,hogy már több friss acc sír a jegyek miatt 😊
Nos ez egy bevett szokás a major league csapatoknál, az NFL-ben most még álló csapatok közül pl a Denver is rendszerint él a lehetőséggel 😊 Akinek meg nem tetszik az nyerje meg a csoportját.undisputedly
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Köszi! 😊Lehet,hogy egy Vancouver trip miatt pont a közelben leszek a meccs idején 😊Az kiralysag. Remelem osszejon!endorphyn
Hétfőn kezdik állítólag árulni a jegyeket a meccsre,viszont csak bizonyos Washington-Alberta-BritishColumbia címekre kibocsátott kártyával lehet megvenni őket, ezzel segítve a helyieket,hogy láthassák élőben.
Ha sikerült jegyet venni, töltök majd fel képeket,mert akkor elvileg le tudok utazni!
Yeahundisputedly
Nem olvasom a 9ers topicot,de lenne rá pár dollárom,hogy már több friss acc sír a jegyek miatt 😊
Nos ez egy bevett szokás a major league csapatoknál, az NFL-ben most még álló csapatok közül pl a Denver is rendszerint él a lehetőséggel 😊 Akinek meg nem tetszik az nyerje meg a csoportját.
Nagyon jó meccsre számítok. Nincs mitől tartani, vertük már meg nem egyszer a friscót otthon az elmúlt időszakban. Miután olyan nagyon arról szólnak a hírek,hogy jön a rettegett Crabtree-Boldin páros:
FACT: Crabtree még sosem szerzett TD-t Carrol csapata ellen 😉
FACT: A PC érában meccsenként 3 elkapás az átlaga 34 yardért
FACT: Crabtree játszott tavaly is, amikor 42-13-ra lettek megruházva
FACT: A PC érában 2 meccset játszott Boldin a CLinken, eredmény: 3 elkapás 29 yardért
Én csak kedd/szerda környékén leszek, addig is kellemes szurkolást srácok 😊
több mint 10 éve
Én szurkoló vagyok, mit foglalkozzak a meccsel, túl azon, hogy megnézem? (és egy kicsit hízom közben)ugy nézki h összejön a frisco ellena főcsoportdöntőBrax!
megkérek mindenkit, h ne baszogássuk a másik csapat szrukolóit. ne olvassuk a topicukat, mert csak felbaszn amit ott látunk, nem kell reagálni h mit írnak, ne írjunk oda és akkor nem lesz baj. és megkérek minden frisco fant aki ezt olvassa h ők se írjanak ide.
köszi 😊braxa88
1.) Sorry, önmagában felesleges ez a HSZ.
2.) Pályán fog eldőlni nem itt, szájkaratézhat akárki.
3.) Mióta fosunk a ninerstől ... OTHON??! Pláne a fanoktól, a megvafult Diverdoc!
Ok nem volt jó tegnap a hox O, de ez a Panthers odahaza sem úgy ment ki a pályára, ahogy hozzánk jött a Saints -Hogy ne adjak táptalajt a felesleges gondolkodásnak, ettől még remekül játszik a Niners.
...Speciáis technikánk van a 9-ers ellen, amit igazából hetek óta gyakorlunk... Nem támadunk, így nem tud villogni a 9-ers D. A mi D-nk meg visszaviszi azt az 1 Intet 😊
Idén 3-szorra találkozunk, szerintem már mindent elmondtunk egymásnak... 😊Helmut Zimmer
Helm!
3-megrántgattad a cica bajszát 😀 !
????Megafull.
Megfakult?, megvadult? Megvakult?
Egyiket sem értemdiverdoc
több mint 10 éve
Josszi
3 365
én inkább csak a meccset néztem.. 😀 a forumon viszont lehetett derülni utólag.. a stilus maga az ember 😀 bár belőlem is jön néha a -iq cultNéztem a tegnapi eredménykövetőt, (SF at Car) kozmikusan Epic!Én is néztem, néha az volt az érzésem a két tábor más-más meccset néz. Egy szitut teljesen máshogy ítélnek meg. Azért voltak ott kulturált fórumozók is. Elszomorító, és sajnálom azokat ha valaki normálisan megy az eredménykövetőbe és ezt látja.
Annyira rittyó, de közben szórakoztató, mint Vályi Pista az Égéstér bármelyik adásában!
Nem tudom egy elemét kiemelni!
Kötelező!!!Helmut Zimmer
De tényleg jól lehetett szórakozni. 😊BigBaltazar
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 365
Néztem a tegnapi eredménykövetőt, (SF at Car) kozmikusan Epic!Boooooooooo 😀
Annyira rittyó, de közben szórakoztató, mint Vályi Pista az Égéstér bármelyik adásában!
Kötelező!!!Helmut Zimmer
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Néztem a tegnapi eredménykövetőt, (SF at Car) kozmikusan Epic!Én is néztem, néha az volt az érzésem a két tábor más-más meccset néz. Egy szitut teljesen máshogy ítélnek meg. Azért voltak ott kulturált fórumozók is. Elszomorító, és sajnálom azokat ha valaki normálisan megy az eredménykövetőbe és ezt látja.
Kötelező!!!Helmut Zimmer
De tényleg jól lehetett szórakozni. 😊
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Néztem a tegnapi eredménykövetőt, (SF at Car) kozmikusan Epic!Annyira rittyó, de közben szórakoztató, mint Vályi Pista az Égéstér bármelyik adásában!
Kötelező!!!
több mint 10 éve
Az erők azonosak, a másikat mindenki ismeri mint a tenyérét, ezt a részt szerintem hagyjuk is, nem sok értelmét látom az elemezgetésnek. Mindkét csapat megvan róla győződve hogy minimum istenek és ebből hatalmas erőt is merítenek, ezt kell szó szerint kiverni a másikból a meccs elején. El kel taposni a másikat hogy jelentéktelen kis szarcsimbóknak érezze magát, akinek ez sikerül vagy jobban sikerül az fog nyerni. A 12. ember nektek segít de kellő arccal ami azért megvan könnyen a visszájára lehet ezt fordítani és dacból játszani (én soccer pályafutásom alatt imádtam ezt)Figyelj!Győzzön a jobbikGyőzzön a Frisco! 😊JayB
A mi O-nkon nincs mit elemezni! 😀
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Az erők azonosak, a másikat mindenki ismeri mint a tenyérét, ezt a részt szerintem hagyjuk is, nem sok értelmét látom az elemezgetésnek. Mindkét csapat megvan róla győződve hogy minimum istenek és ebből hatalmas erőt is merítenek, ezt kell szó szerint kiverni a másikból a meccs elején. El kel taposni a másikat hogy jelentéktelen kis szarcsimbóknak érezze magát, akinek ez sikerül vagy jobban sikerül az fog nyerni. A 12. ember nektek segít de kellő arccal ami azért megvan könnyen a visszájára lehet ezt fordítani és dacból játszani (én soccer pályafutásom alatt imádtam ezt) több mint 10 éve
Lehet,hogy egy Vancouver trip miatt pont a közelben leszek a meccs idején 😊Az kiralysag. Remelem osszejon!
Yeahundisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Urak, szerintem kezdjetek elolrol az ismerkedest! Kicsit tul van vezerelve a dolog. 😊Gondoltam megpróbálom oldani itt a feszültséget..pont arra céloztam hogy soha nem lesz itt kijelentve hogy féltek tőlünk!(kis iróniával,de látom szíven ütött)félni? sohasem félünk a whinerstől... 😀 de látom a lényeget kiszűrted a hsz-ből... bravóSeaSzilaHawkNa a tegnapi meccs után én nem fosok a vaginers-től...Hogy és mennyire kellett volna nyernünk hogy féljél? 😀Montana
SeaSzilaHawk
Hogy mit szűrtem le a hsz.-ből?Jól látod,bár amivel nem értek egyet az az,hogy Kaep zavarba hozható..ez tegnap nem látszott rajta.😊Montana
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Montana
635
Gondoltam megpróbálom oldani itt a feszültséget..pont arra céloztam hogy soha nem lesz itt kijelentve hogy féltek tőlünk!(kis iróniával,de látom szíven ütött)félni? sohasem félünk a whinerstől... 😀 de látom a lényeget kiszűrted a hsz-ből... bravóSeaSzilaHawkNa a tegnapi meccs után én nem fosok a vaginers-től...Hogy és mennyire kellett volna nyernünk hogy féljél? 😀Montana
SeaSzilaHawk
Hogy mit szűrtem le a hsz.-ből?Jól látod,bár amivel nem értek egyet az az,hogy Kaep zavarba hozható..ez tegnap nem látszott rajta.😊
több mint 10 éve
félni? sohasem félünk a whinerstől... 😀 de látom a lényeget kiszűrted a hsz-ből... bravóNa a tegnapi meccs után én nem fosok a vaginers-től...Hogy és mennyire kellett volna nyernünk hogy féljél? 😀Montana
SeaSzilaHawk
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Lehet,hogy egy Vancouver trip miatt pont a közelben leszek a meccs idején 😊Hétfőn kezdik állítólag árulni a jegyeket a meccsre,viszont csak bizonyos Washington-Alberta-BritishColumbia címekre kibocsátott kártyával lehet megvenni őket, ezzel segítve a helyieket,hogy láthassák élőben.
Yeah
több mint 10 éve
Montana
635
Na a tegnapi meccs után én nem fosok a vaginers-től...Hogy és mennyire kellett volna nyernünk hogy féljél? 😀
SeaSzilaHawk
több mint 10 éve
Ja, és sztem elő fogjuk venni a read option-t is, és többet fogjuk használni...
több mint 10 éve
Na a tegnapi meccs után én nem fosok a vaginers-től...A CB-jeik nem az erősségük, az látszott a tegnapi meccsen.
Aldon Smith meg nem nagyon villogott, lehet még benne van a sérülése.
Kaepi fiút meg zavarba lehet hozni...
Ellenben:
Front 7 brutál: Bowman-Willis liga legjobbja, Justin Smith meg gyilkol.
Nagyon jó O-line.
Crabtree nagyon jól nyomja és friss is.
Nekem ebből az jön le, hogy nem futással fogjuk megverni őket, hanem passzal... ha RW összeszedi magát és a playhívás sem lesz olyan passzív, akkor meg lesz... főleg ha sikerül az elején elmenni egy 10 pontra, mert akkor Kaepinek passzolnia kell és tudjuk, hogy az nekünk nagyon jó. Gore-t le kell szedni a pályáról, h Kaepi kezébe adjuk a meccset, az meg meg fog remegni a 12. ember és a tét súlya alatt.
több mint 10 éve
ja tegnap megint földrengés volt!
több mint 10 éve
kemény meccs az biztos. megint nem ütjük ki őket mint a legutóbbi 2 alkalommal. mennie kell a futásnak. és Wilsonnak is fejlődnie kell. És Harvin. Nagyon-nagyon kell h kipihenje az agyrázkódását és ott legyen 100%osan a pályán. ugye +1napja van, de általában agyrázkódás után 1 meccset kiszoktak hagyni.braxa88Jövőhéten az egy másik meccs lesz, úgy ismerik egymást a csapatok, mint a tenyerüket....
Relax, még akkor is, ha a tavalyi győztessel játszunk!
több mint 10 éve
braxa88
12 534
kemény meccs az biztos. megint nem ütjük ki őket mint a legutóbbi 2 alkalommal. mennie kell a futásnak. és Wilsonnak is fejlődnie kell. És Harvin. Nagyon-nagyon kell h kipihenje az agyrázkódását és ott legyen 100%osan a pályán. ugye +1napja van, de általában agyrázkódás után 1 meccset kiszoktak hagyni.
több mint 10 éve
😀 😀 😀Mert azt a topikot csak Te olvasoddiverdocMegvadult lett volna... jelezvén, hogy mekkora aggresszív állatokkal van tele a 9-ers topic. de írhattam volna Josszit is.????ugy nézki h összejön a frisco ellena főcsoportdöntőBrax!
megkérek mindenkit, h ne baszogássuk a másik csapat szrukolóit. ne olvassuk a topicukat, mert csak felbaszn amit ott látunk, nem kell reagálni h mit írnak, ne írjunk oda és akkor nem lesz baj. és megkérek minden frisco fant aki ezt olvassa h ők se írjanak ide.
köszi 😊braxa88
1.) Sorry, önmagában felesleges ez a HSZ.
2.) Pályán fog eldőlni nem itt, szájkaratézhat akárki.
3.) Mióta fosunk a ninerstől ... OTHON??! Pláne a fanoktól, a megvafult Diverdoc!
Ok nem volt jó tegnap a hox O, de ez a Panthers odahaza sem úgy ment ki a pályára, ahogy hozzánk jött a Saints -Hogy ne adjak táptalajt a felesleges gondolkodásnak, ettől még remekül játszik a Niners.
...Speciáis technikánk van a 9-ers ellen, amit igazából hetek óta gyakorlunk... Nem támadunk, így nem tud villogni a 9-ers D. A mi D-nk meg visszaviszi azt az 1 Intet 😊
Idén 3-szorra találkozunk, szerintem már mindent elmondtunk egymásnak... 😊Helmut Zimmer
Megfakult?, megvadult? Megvakult?
Egyiket sem értem
Mondjuk nem én fogom a szájkarate főcsapását vinni, mint ahogy eddig sem.
Kedves braxa: Elnézést, hogy a megszólításra reagáltam.
Helm köszi a korrektségedet (mint mindig)😉diverdoc
Szerintem kettőtöktől több like-t kaptam, mint a teljes Bills topicban a 7 -annyi ideje nincs is like- x év alatt. 😊
Remekjól gépelek, míóta 300-al nyomok fekve 😊 😀Helmut Zimmer
több mint 10 éve
Duff
3 133
Hát komolyan inkább kapjunk ki az SB-ben, csak verjük meg ezeket. Ha ettől a 9erstől ha kiszopunk én kiugrok a hetedikről. Ennyire antipatikus csapatot még nem láttam az edzőjükkel meg az "irányítójukkal" az élen. Mai alapján nekik is lesz egy 12th man, és itt nem a közönségre gondolok. Wilson fiam szedd össze magad!!!!!!!!!