Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
Terry McAulay vezeti majd a meccset. Luisiana államban nőtt fel, 1 órányira NewOrleasns-tól, és Saints fan 😀legalább lesz mire fogni, mi? sztem ha elfújják a meccset, akkor élve nem mennek haza... 😀
www.nola.com/saints/index.ssf/2009/09/louisiana_native_terry_mcaulay.htmlundisputedly
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Terry McAulay vezeti majd a meccset. Luisiana államban nőtt fel, 1 órányira NewOrleasns-tól, és Saints fan 😀Még mindig jobb, mint Kassai... 😀😀
www.nola.com/saints/index.ssf/2009/09/louisiana_native_terry_mcaulay.htmlundisputedly
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Terry McAulay vezeti majd a meccset. Luisiana államban nőtt fel, 1 órányira NewOrleasns-tól, és Saints fan 😀www.nola.com/saints/index.ssf/2009/09/louisiana_native_terry_mcaulay.html
több mint 10 éve
az Eagles ellen azért ment a futás nekik (200y kb.) , ettől nem tartunk?nem hinném, azért nekünk jobb a falunk, mint az Eagles-nél és mentalitás is olyan, hogy a futást meg kell fogni, ha megvernek, akkor passzal verjenek meg...
(csak kérdezem, szakbarbár vagyok)funkyparduc
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Josszi
3 366
Champs pub, dohány utca,de siessetek az asztalfoglalással mert lehet már nem marad..Na igen, kiraly volna egyut nezni es lehetoleg nem sirni a vegen 😊 Nem is tudom,hogy merre vannak a sporthelyek, ahol eleht enni- inni es meccset nezni.endorphynErről jut eszembe! Valakinek esetleg ötlet budapesti meccsnézésre?krankovicsHarvin jàtszik szombaton, teljes menetfelszereléssel! KO return is az övé. Helyes! Bassza meg hogy lagziban leszek, lehetett volna vasàrnap a meccs....MedvepapaKellett Neked mulatos ciganyzenesz karrierrol almodozni (bocsi, ziccer volt) 😀 😀endorphyn
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Na igen, kiraly volna egyut nezni es lehetoleg nem sirni a vegen 😊 Nem is tudom,hogy merre vannak a sporthelyek, ahol eleht enni- inni es meccset nezni.Erről jut eszembe! Valakinek esetleg ötlet budapesti meccsnézésre?krankovicsHarvin jàtszik szombaton, teljes menetfelszereléssel! KO return is az övé. Helyes! Bassza meg hogy lagziban leszek, lehetett volna vasàrnap a meccs....MedvepapaKellett Neked mulatos ciganyzenesz karrierrol almodozni (bocsi, ziccer volt) 😀 😀endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Nehogy már ne vigyél egy kivetítőt a lagziba!Erről jut eszembe! Valakinek esetleg ötlet budapesti meccsnézésre?krankovicsHarvin jàtszik szombaton, teljes menetfelszereléssel! KO return is az övé. Helyes! Bassza meg hogy lagziban leszek, lehetett volna vasàrnap a meccs....MedvepapaKellett Neked mulatos ciganyzenesz karrierrol almodozni (bocsi, ziccer volt) 😀 😀endorphyn
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
krankovics
407
Erről jut eszembe! Valakinek esetleg ötlet budapesti meccsnézésre?Harvin jàtszik szombaton, teljes menetfelszereléssel! KO return is az övé. Helyes! Bassza meg hogy lagziban leszek, lehetett volna vasàrnap a meccs....MedvepapaKellett Neked mulatos ciganyzenesz karrierrol almodozni (bocsi, ziccer volt) 😀 😀endorphyn
több mint 10 éve
Harvin jàtszik szombaton, teljes menetfelszereléssel! KO return is az övé. Helyes! Bassza meg hogy lagziban leszek, lehetett volna vasàrnap a meccs....MedvepapaKellett Neked mulatos ciganyzenesz karrierrol almodozni (bocsi, ziccer volt) 😀 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Harvin jàtszik szombaton, teljes menetfelszereléssel! KO return is az övé. Helyes! Bassza meg hogy lagziban leszek, lehetett volna vasàrnap a meccs....
több mint 10 éve
Szasztok, már OTTHON...Kurva hideg van, pedig enyhülés...
Seattleben Tail of tears lesz vasárnap... tehát mocskosul esni fog!
Quinnt kerülgeti a Titans!
több mint 10 éve
a védelmnk harmadik TE elleni védekezésben a szezonra kivetítve (Y)
több mint 10 éve
Mi ez a csend urak? 😀 Azért elég fontos meccs jön! Tippek?funkyparducSzerintem nyerünk. Fontos lesz, hogy tudjuk a TE játékot és a screen futásokat levédekezni. A mi LB sorunk erre alkalmas lehet + a kancellár. O# oldalon szeretném a pályán látni Harvint, amint a pénzéért meg is dolgozik. Ha nem így lesz nem fogom szeretni soha a büdös életbe. :p Lynch futásaivall szerintem nem lesz baj, ha a fal egy kicsit jobban dolgozik az elmúlt hetekhez képest. Volt idejük pihenni, most odatehetik magukat. De, úgy látom se a Turbinátor, se Krisztina nem képes még megközelíteni a Szörnyeteg teljesítményét. 😥 Ez azért kicsit gáz, pláne milyen pickeket adtunk értük.
Amúgy a Saint nem rossz csapat, Breest pedig a Liga egyik legjobb QB-jének tartom, de az előjelek nekünk kedveznek. Nem szabad félvárról venni és meg lesz ez.
Go Hawks, és a konferencia döntőben pedig jöjjön a SF.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Minden tiszteletem a Saints-é, de ennek a Seahawks-nak Super Bowl-t kell játszania februárban! Nincs más út!
több mint 10 éve
Ginola
136
Mi ez a csend urak? 😀 Azért elég fontos meccs jön! Tippek?funkyparducNehéz meccsre számítok és az is lesz...Az eddigiekhez annyit tennék hozzá,hogy Brees idegenben lesz,hideg ,hangzavar és talán egy kis csapadék is.Mind-mind olyan ami mellettünk szól.Jobb csapat vagyunk de ezt kő keményen be is kell bizonyítani!!
Nem sok van már,aztán 1..2..3..Hawks!😊
I'm In.. and you?😊
imin.seahawks.com/
több mint 10 éve
Azért legyünk óvatosak, a legutóbbi Frisco meccsen Gore csak egyszer szabadult el, annyi is lett nekünk. Mondjuk a NO passzban jobb, úgyhogy Sherméknek nem lesz unalmas napjuk. Én továbbra is azt mondom, hogy az O falnak kell nagyot alkotni. De most aztán tényleg!Feljavulhatna Turbina is, mert Lynch nem fogja bírni egyedül (ja és nehogy visszahordásra vetemedjen). Clemmons is kibújhatna az odujából, mert nekem idén nem olyan meggyőző. Mondjuk ha Avril odaér néhányszor (az előző NO meccs előtt ezt vártam tőle és így is lett, abból szerzett Bennett pick6-t).
Szóval szerintem ez a kulcs, no meg Wilson formája. Remélem a Cards meccset már megemésztette.
Menni kell ezerrel, én győzelmet várok és kezdek izgulni!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
az Eagles ellen azért ment a futás nekik (200y kb.) , ettől nem tartunk?Ingramtől nem tartok. 1-2 nagyobb futás kijöhet neki. ő nem kezdőszintű RB.
(csak kérdezem, szakbarbár vagyok)funkyparduc
faluktol inkább, belül elég jó nevek vannak. DE az ujtóbbi 4-5 meccsen nagyon durván fogtuk a futást. Mebane és a többiek nagyon jók voltak.
ettől függetlenül kijöhet egy rosszabb meccs a Dtől, hiszen volt néhány olyan meccs (pl tampa ellen) mikor szétfutotta a csapatot az ellenfél futója.
Eagles ellen ment nekik, de az a D# nagyságrendekkel gyengébb a mienknél.
több mint 10 éve
Mi ez a csend urak? 😀 Azért elég fontos meccs jön! Tippek?funkyparducTipp? Agyonverjuk a szenteket! Vagy nem! 😀
Addig is:
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Carroll: "If (@Percy_Harvin) is playing thay means we're going to do whatever we planned to do with him.szal ha percy játszik, akkor nem limitáltan, hanem mindent bele. nagyon szeretném h játszon, ez a playoff, nfc elődöntő, nincs idő várni, be kell küldeni!
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Én egyszerűbben látom a dolgokat... két dologgal tudják megverni a mi D-nket.1. 1v1ben nehéz eesz tartani, chancellor , wright, simth igy 3asban megfogják 😀
1. Jimmy Graham - bőven kell duplázni, ha netán egy-egyben hagyjuk, akkor pass rush hamar célba kell érjen, mert hanem Brees szétszed Grahammel.
2. A Saints támadások sava borsa a screen-ek. Ennek levédekezésében KJ-nek kiemelt szerepe volt, de hát Ő meg nem lesz. Szóval Smith-nek lesz dolga bőven. A LB-erek nagyot kell nyomassanak, illetve a Clemons-nak is ideje lenne villantani. Nem érezzük annyira a szenvedését, mert Avril és Bennett jól nyomja, de onnan is elkelne a rush.SeaSzilaHawk
2. smith is jó screenek ellen. szépen tudja kamatoztatni sebességét, gyorsan odaér. előző meccsen simán fogtuk a screeneket, bár abban wright is benne volt ugye. nem tudom pierre tjomas játszhat e, ha nem akkor csak sproles lesz screenre, mert ingram abban szar
több mint 10 éve
Én egyszerűbben látom a dolgokat... két dologgal tudják megverni a mi D-nket.1. Jimmy Graham - bőven kell duplázni, ha netán egy-egyben hagyjuk, akkor pass rush hamar célba kell érjen, mert hanem Brees szétszed Grahammel.
2. A Saints támadások sava borsa a screen-ek. Ennek levédekezésében KJ-nek kiemelt szerepe volt, de hát Ő meg nem lesz. Szóval Smith-nek lesz dolga bőven. A LB-erek nagyot kell nyomassanak, illetve a Clemons-nak is ideje lenne villantani. Nem érezzük annyira a szenvedését, mert Avril és Bennett jól nyomja, de onnan is elkelne a rush.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Mi ez a csend urak? 😀 Azért elég fontos meccs jön! Tippek?funkyparductippelni nem akarok mert a hétvégi tipszmikszem 0/4 lett 😀
nehéz meccs lesz. wilsont meg kell védeni, működnie kell a futásokbak. ugye az első saints elleni meccsen nem ment a futás, de így is működött az offensze mert wilson hatalmasat játszott.
cameron jordan megfogása fontos lesz. harvin remélem játszhat, és faktor is lesz.
Dben meg oda kell érni Breeshez, nem kéne h ideje legyen nézelődni. Graham tartása lehet a kulcs.
Sztem még 1x nem fognak ugy futni mint az eagles ellen. mebane összenyomja majd ott középen a lyukakat.
nagyon várom már a szombatot.
több mint 10 éve
Na srácok, én most egy 1-1,5 hétig nem igen leszek, jöne egy kis jól megérdemelt pihi, szóval a Szentek ellen sem tudok eredménykövetőzni,de a meccset természetesen élőben nézem majd 😊Pregame analízisként annyit ,hogy a Szentekkel ellentétben nekünk ez kb a frencsájz történetének legerősebb csapata (2005 vs 2013), szóval mikor ha nem most?
Jobb csapatnak, tartom magunkat, szerintem jobb játékerőkből állunk, de ez nem mindig elég, ezért szeretjük a PO-t. Mivel ahogyan az előbb is írtam, ezt tartom a frencsájz történetének legjobb csapatának, ezért szeretném még legalább 3x látni őket, és lehetőleg mindhárom alkalommal "teljes pompában", mert ki tudja mikor lesz újból ilyen egységünk?
Zavaró körülmény lehet,hogy mentek az interjúk az edzőinkkel a héten, illetve ritmusból kiesés stbstb. Jó lenne a frisco ellen nfc döntőt nyerni, remélem a srácok is így gondolják.