Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Tényleg teljesen eszköztelennek és ezért teljesen kilátástalannak tűnt a támadójáték. Jól mondja Baldwin: "The offense can’t f–king move the ball. We’ve got too much f–king talent over here not to be moving the ball." 😕 Megengedhetetlenül sok a büntetés, érthetetlenül kevés labdát szerzünk, és nyertnek tűnő helyzetekben a többedik irányító-elkapó párost tesszük naggyá azzal, hogy látványos hosszújátékokat engedünk. Nyilván leginkább azért, mert állandóan a védelmünk van a pályán. Részben mert a támadóknak egész negyedeken át csak sorozatos 3&out-okra futja. Nemcsak tegnap, a megnyert meccseken is.
Sürgősen ki kell találni valamit, mert így nem nagyon nehéz, hanem inkább lehetetlen lesz. Nem duplázni, rájátszásba jutni.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
,de érdekelne azért, hogy milyen cifrasag hagyta el a szatokat .undisputedlyAsszem én eredménykövetőben kifejtettem 😀
több mint 11 éve
Abba is gondoljatok bele ha nincs az a két gigantikus mákunk, akkora zakó mint a ház. A legnagyobb baj pedig az, hogy a közepesnél jobb csapatok most már tudják mit kell játszani ellenünk... Ilyen formával a Rams meg a Panthers away is szopó lesz. Na mind1 hátha összekapja magát mindenki.
Wilsont meg a tegnapi ellenére sincs okunk bántani szerintem, én simán aláírnám hogy minden 20. meccse legyen ilyen fos, ha a többi a szokásos színvonal.
több mint 11 éve
Nincs ok a pánikra. Így is Top 15 vagyunk 😀Nem tudom,hogy merjem-e felhozni vitainditaskent a playcallt,de érdekelne azért, hogy milyen cifrasag hagyta el a szatokat amikor láttátok,hogy a lehető legszerenvsetlenebb módon használjuk Beastmodeot és Harvint. Lynch bubble screeneknel állt fel 😀
Nem is tudtam,hogy jól latom-e. Slot wr-ben is láttam,és nem volt mozhas snap elott.
Harvin egyszer sem lapott labdát idén minimum 5 yardra a lostol.
Passprot nem létező fogalom
Már sokadszorra. Olyan volt ez a meccs,mint tavaly a Bucs elleni,csak mosz nem sikerült forditani.
A guard huzasokra semmi válasz nem volt,ami érthetetlen. Rams és a 9ers is használja.
Cb-ben tavalyhoz képest vékonyak lettünk. A három kezdobol kettő leserult.
Érthetetlen amúgy,hogy nem képes egy Dckihasznalni,hogy a pálya egyik felére kvázi nem dobnak.
Most aztán nem volt meleg,vagy Peyton Manning.,simán otthon kikaptunk egy jobb csapattól.
több mint 11 éve
Remélem többször nem lesz ilyen impotens a támadójáték... Amilyen jó meccse volt RW-nek az előző annyira rosszra sikerült ez a mai.
több mint 11 éve
Lynch 10 carry??????????És itt ment el a fantasym...
Bíztam benne ha Foster tudott futni 100 felett akkor Lynch is...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
a defense egy kalap szar, ne szépitsuk, csak az OL rosszabbEmeljük ki,hogy a Dallas O -fal ligaelit. Seggre blokkoltak mindenkit aki utjukba került.
csúnya verés leszbraxa88
Ettől eltekintve év elején pont meg volt a kezdő Cb hármas,így,hogy kettő közülük kiesett,és nincs passrush,csak tört mozgású Wagner blitzek vannak.
Viszont, 45-15 perces birtoklási különbséget szerintem nem bírná egy védelem sem. Ennek a csapatlak egy nagyon nagy hianyossaga van. Szár az O #. Nincs elkaponk, Harvint abszolút nem használjuk,csak visszahordasra,Lynch kap kb meccsenkent 10 carryt. Az O # fal semmit nem ér passprotban, Bevell pedig visszatért tavalyi önmagához.
több mint 11 éve
a defense egy kalap szar, ne szépitsuk, csak az OL rosszabbcsúnya verés lesz
több mint 11 éve
Ez az utolsó mondata -valójában- erre figyelmezteti garrett27-et;Borítékolható lenne Nektek a +1 W / -1 L.hát ismerve a Raiders-SF gyűlöletet én tartanék a sok erőszaktól. ezért is vették ki a preseason meccsekből a Raiderst.Mit szóltok a Broncos-Chargers-Chiefs-Seahawks csoport elképzeléshez? A Raiders meg menne a helyünkre. A Frisco meg a Cards szerintem verné a s...ét a földhöz örömében.garrett27Az tuti 😀silent7939
mellesleg ezzel megszűnne egy jó kis rivalry a csoporton belül. tetszik nem tetszik ez a 4 csapat most egymást húzza felfelé.
vagy nem értem miért vernénk a seggünket örömmel a földhöz 😀petey
Illetve én azt nem értem, hogy merült ez fel a Hawks/Raiders csere. Mi indokolja?BigBaltazar
Hiába a 9ers-esek seggét a szádra ne vedd!
több mint 11 éve
Kösz a feedbacket!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Nem a legjobb hír, mert ugye Jeanpierre sincs. Bízzunk Schillingben, bár az első snap-je nem igazán sikerült a múltkori meccsen.Unger státusza? Probable? Questionable? Egyik sem?gyeekPénteken sem edzett, 25 % az esély arra hogy játszik.BigBaltazar
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Unger státusza? Probable? Questionable? Egyik sem?gyeekPénteken sem edzett, 25 % az esély arra hogy játszik.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
Unger státusza? Probable? Questionable? Egyik sem?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
A PFF rangsorolta az OLine-okat. A 8. helyre rakták a falunkat. 😀😀 😀😀 .Akkor el is kezdhetjünk a visszaszámlálást "a Wilson azért nem ér fel Luckkal, mert eggyel jobb fala van" érvelés előkerüléséig... 😉tejbegrrr!!!
12. vagyunk pasz védekezésben és 11. futás blokkolásban. Tavaly 27. voltunk. Ezek nézik a meccseinket?BigBaltazar
vicc ez a sorrend, szerencsétlen Wilson minden 3rd downnál menekül...A PFF rangsorolta az OLine-okat. A 8. helyre rakták a falunkat. 😀😀 😀😀 .Akkor el is kezdhetjünk a visszaszámlálást "a Wilson azért nem ér fel Luckkal, mert eggyel jobb fala van" érvelés előkerüléséig... 😉tejbegrrr!!!
12. vagyunk pasz védekezésben és 11. futás blokkolásban. Tavaly 27. voltunk. Ezek nézik a meccseinket?BigBaltazar
több mint 11 éve
A PFF rangsorolta az OLine-okat. A 8. helyre rakták a falunkat. 😀😀 😀😀 .Akkor el is kezdhetjünk a visszaszámlálást "a Wilson azért nem ér fel Luckkal, mert eggyel jobb fala van" érvelés előkerüléséig... 😉
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
Ha jól olvastam a cikkeket, szeretnének csapatot Los Angelesbe, stadiongondok miatt a Chargers és a Raiders is költözhetne, de a liga nem akarja, hogy egy városból két csapat azonos konferenciában szerepeljen, ezért a Raiders cserélne velünk, akik már úgyis voltunk az AFC Westben. Vagy valami ilyesmi...Borítékolható lenne Nektek a +1 W / -1 L.hát ismerve a Raiders-SF gyűlöletet én tartanék a sok erőszaktól. ezért is vették ki a preseason meccsekből a Raiderst.Mit szóltok a Broncos-Chargers-Chiefs-Seahawks csoport elképzeléshez? A Raiders meg menne a helyünkre. A Frisco meg a Cards szerintem verné a s...ét a földhöz örömében.garrett27Az tuti 😀silent7939
mellesleg ezzel megszűnne egy jó kis rivalry a csoporton belül. tetszik nem tetszik ez a 4 csapat most egymást húzza felfelé.
Illetve én azt nem értem, hogy merült ez fel a Hawks/Raiders csere. Mi indokolja?BigBaltazar
több mint 11 éve
A PFF rangsorolta az OLine-okat. A 8. helyre rakták a falunkat. 😀😀 😀😀 .12. vagyunk pasz védekezésben és 11. futás blokkolásban. Tavaly 27. voltunk. Ezek nézik a meccseinket?
több mint 11 éve
Borítékolható lenne Nektek a +1 W / -1 L.hát ismerve a Raiders-SF gyűlöletet én tartanék a sok erőszaktól. ezért is vették ki a preseason meccsekből a Raiderst.Mit szóltok a Broncos-Chargers-Chiefs-Seahawks csoport elképzeléshez? A Raiders meg menne a helyünkre. A Frisco meg a Cards szerintem verné a s...ét a földhöz örömében.garrett27Az tuti 😀silent7939
Illetve én azt nem értem, hogy merült ez fel a Hawks/Raiders csere. Mi indokolja?
több mint 11 éve
hát ismerve a Raiders-SF gyűlöletet én tartanék a sok erőszaktól. ezért is vették ki a preseason meccsekből a Raiderst.Mit szóltok a Broncos-Chargers-Chiefs-Seahawks csoport elképzeléshez? A Raiders meg menne a helyünkre. A Frisco meg a Cards szerintem verné a s...ét a földhöz örömében.garrett27Az tuti 😀silent7939
vagy nem értem miért vernénk a seggünket örömmel a földhöz 😀
több mint 11 éve
Mit szóltok a Broncos-Chargers-Chiefs-Seahawks csoport elképzeléshez? A Raiders meg menne a helyünkre. A Frisco meg a Cards szerintem verné a s...ét a földhöz örömében.garrett27Az tuti 😀
több mint 11 éve
Mit szóltok a Broncos-Chargers-Chiefs-Seahawks csoport elképzeléshez? A Raiders meg menne a helyünkre. A Frisco meg a Cards szerintem verné a s...ét a földhöz örömében.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Persze h ösztönös, azért hogy a tojáslabda így pattanjon vissza, kell egy kis mázli. De azért a reakció ideje baromi gyors, azt meg kell hagyni.Szerintetek csak ösztönösen belekap, és szerencsésen pattan a labda, vagy szándékosan csinálja? A videó alapján nem tudtam egyértelműen eldönteni. Persze ha nincs megdönthetetlen bizonyíték az ellenkezőjére, a pályán hozott ítélet él: RW zseni. 😊persze h szándékos.braxa88
hot975online.com/the-amazing-russell-wilson-play-nobody-is-talking-about/tejbegrrr!!!
több mint 11 éve
Szerintetek csak ösztönösen belekap, és szerencsésen pattan a labda, vagy szándékosan csinálja? A videó alapján nem tudtam egyértelműen eldönteni. Persze ha nincs megdönthetetlen bizonyíték az ellenkezőjére, a pályán hozott ítélet él: RW zseni. 😊persze h szándékos.
hot975online.com/the-amazing-russell-wilson-play-nobody-is-talking-about/tejbegrrr!!!
több mint 11 éve
Szerintetek csak ösztönösen belekap, és szerencsésen pattan a labda, vagy szándékosan csinálja? A videó alapján nem tudtam egyértelműen eldönteni. Persze ha nincs megdönthetetlen bizonyíték az ellenkezőjére, a pályán hozott ítélet él: RW zseni. 😊hot975online.com/the-amazing-russell-wilson-play-nobody-is-talking-about/
több mint 11 éve
braxa88
A teljesség kedvéért.
braxa88