Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
ugy nézki h összejön a frisco ellena főcsoportdöntő
megkérek mindenkit, h ne baszogássuk a másik csapat szrukolóit. ne olvassuk a topicukat, mert csak felbaszn amit ott látunk, nem kell reagálni h mit írnak, ne írjunk oda és akkor nem lesz baj. és megkérek minden frisco fant aki ezt olvassa h ők se írjanak ide.
köszi 😊braxa88
Brax!

1.) Sorry, önmagában felesleges ez a HSZ.
2.) Pályán fog eldőlni nem itt, szájkaratézhat akárki.
3.) Mióta fosunk a ninerstől ... OTHON??! Pláne a fanoktól, a megvafult Diverdoc!

Ok nem volt jó tegnap a hox O, de ez a Panthers odahaza sem úgy ment ki a pályára, ahogy hozzánk jött a Saints -Hogy ne adjak táptalajt a felesleges gondolkodásnak, ettől még remekül játszik a Niners.

...Speciáis technikánk van a 9-ers ellen, amit igazából hetek óta gyakorlunk... Nem támadunk, így nem tud villogni a 9-ers D. A mi D-nk meg visszaviszi azt az 1 Intet 😊

Idén 3-szorra találkozunk, szerintem már mindent elmondtunk egymásnak... 😊Helmut Zimmer
????
Megfakult?, megvadult? Megvakult?
Egyiket sem értem
Mondjuk nem én fogom a szájkarate főcsapását vinni, mint ahogy eddig sem.
Kedves braxa: Elnézést, hogy a megszólításra reagáltam.

Helm köszi a korrektségedet (mint mindig)😉diverdoc
Megvadult lett volna... jelezvén, hogy mekkora aggresszív állatokkal van tele a 9-ers topic. de írhattam volna Josszit is.
Szerintem kettőtöktől több like-t kaptam, mint a teljes Bills topicban a 7 -annyi ideje nincs is like- x év alatt. 😊

Remekjól gépelek, míóta 300-al nyomok fekve 😊 😀Helmut Zimmer
Mert azt a topikot csak Te olvasoddiverdoc
😀 😀 😀
több mint 10 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Hát komolyan inkább kapjunk ki az SB-ben, csak verjük meg ezeket. Ha ettől a 9erstől ha kiszopunk én kiugrok a hetedikről. Ennyire antipatikus csapatot még nem láttam az edzőjükkel meg az "irányítójukkal" az élen. Mai alapján nekik is lesz egy 12th man, és itt nem a közönségre gondolok. Wilson fiam szedd össze magad!!!!!!!!!
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Néha beleolvastam a Frisco topicba, de nincs igazán értelme. A két csapat finoman szólva nem szívleli egymást és ez sajnos a szurkolókra is átragadt. Én nem írok oda, maradok "itthon", a pályán meg legyen egy jó kis meccs. Nagy újdonságokkal már egyik csapat sem szolgálhat a másiknak, a pillanatnyi forma dönt. Az biztos, hogy az offense-től és főleg Wilsontól több kell, mert én úgy érzem az utóbbi meccseken megingott a nimbusza. Nem azt játssza amit szokott, kevés a bevállalós játék. A WR sor tényleg nem ligaelit, ezért kellene több screen passz. Tagnap ha jól számoltam 1db TE passz volt. Ami viszont szokatlan az a pontatlanság. Mintha egyre több ilyen dobása lenne. Na mindegy, nem vészmadárkodok, hanem várom azt a pillanatot, amikor RW-nak ismét tényleg jó meccse lesz. Mikor ha nem most!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
megkérek mindenkit, h ne baszogássuk a másik csapat szrukolóit. ne olvassuk a topicukat, mert csak felbaszn amit ott látunk, nem kell reagálni h mit írnak, ne írjunk oda és akkor nem lesz baj. és megkérek minden frisco fant aki ezt olvassa h ők se írjanak ide.
köszi 😊braxa88
Brax!

3.) Mióta fosunk a ninerstől ... OTHON??! Pláne a fanoktól, a megvafult Diverdoc!

Ok nem volt jó tegnap a hox O, de ez a Panthers odahaza sem úgy ment ki a pályára, ahogy hozzánk jött a Saints -Hogy ne adjak táptalajt a felesleges gondolkodásnak, ettől még remekül játszik a Niners.

...Speciáis technikánk van a 9-ers ellen, amit igazából hetek óta gyakorlunk... Nem támadunk, így nem tud villogni a 9-ers D. A mi D-nk meg visszaviszi azt az 1 Intet 😊

Idén 3-szorra találkozunk, szerintem már mindent elmondtunk egymásnak... 😊Helmut Zimmer
????
Egyiket sem értem

Megvadult lett volna... jelezvén, hogy mekkora aggresszív állatokkal van tele a 9-ers topic. de írhattam volna Josszit is.
Szerintem kettőtöktől több like-t kaptam, mint a teljes Bills topicban a 7 -annyi ideje nincs is like- x év alatt. 😊

Remekjól gépelek, míóta 300-al nyomok fekve 😊 😀Helmut Zimmer
Mert azt a topikot csak Te olvasod

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
köszi 😊braxa88
Brax!

????
Egyiket sem értem

Remekjól gépelek, míóta 300-al nyomok fekve 😊 😀
több mint 10 éve
Fredo 205
Lynchnek meg kellett volna állnia kb. az 1 yardos vonalon pályán belül 2:40-nél, és akkor game over (1st down és a NO-nek nem volt több időkérése, úgyhogy három kneel down és vége), és megspórolhattak volna egy 80 yardos drive-ot, egy onside kicket és egy csomó izgulást (és sérülést) - Brian Westbrook csinált ilyen pár éve  sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=3158572, azóta se nagyon látni hasonlót sajnos, pedig ez is a stratégia része..Aguirre
P Manning is megcsinálta pár éve egy Oakland-Colts mecsen 30 yardos saját(!) futás ( futás hát nem tudom lehet-e azt futásnak nevezni 😊 ) lefeküdt az 1 yardoson hasonló okokból.
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
köszi 😊braxa88
Brax!

????
Egyiket sem értem

Helm köszi a korrektségedet (mint mindig)😉

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
hát jolvan 😊
szó nincs fosásról csak nem akartam fölösleges anyázásokat 😀braxa88
rajtam nem fog múlni 😉
több mint 10 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Hajrá skacok, nyernetek kell, Gore futásaira kell nagyon odafigyelni, Kaep futásait szerintem megoldjátok Wright nélkül is, a sok célpont meg elveszik majd a secondary mellett. Szereztek két Int-et, csak az offense működjön...gyerünk, gyerünk!
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
hát jolvan 😊
szó nincs fosásról csak nem akartam fölösleges anyázásokat 😀
több mint 10 éve
köszi 😊braxa88
Brax!

Idén 3-szorra találkozunk, szerintem már mindent elmondtunk egymásnak... 😊
több mint 10 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
mert mi szükség van egymás baszogatására? ha még haverjaink lennének, de mivel kifejezetten nem kedveljük őket sztem nem kéne ezt még tövább ...braxa88
semmi... de ha ezt így leírod, akkor tuti h itt lesznek...

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
hagyjad már... amilyen tirpák ott egy-kettő, azonnal itt lesznek 😀 and thus war began... 😀SeaSzilaHawk
Na bezzeg ti a megtestesült szentlelkek vagytok 😀 Pont mint a csapatotok... 😀Wyatt
de legalább nem rinyagépek mint ti és a csapatotok 😀

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
hagyjad már... amilyen tirpák ott egy-kettő, azonnal itt lesznek 😀 and thus war began... 😀SeaSzilaHawk
de télleg ne.
meccsel foglalkozzunk, ne velük!braxa88
mitől parázol? szted ez a beíráspd bármelyik troll-t meg fogja hatni? még inkább ide röpködnek...SeaSzilaHawk
mert mi szükség van egymás baszogatására? ha még haverjaink lennének, de mivel kifejezetten nem kedveljük őket sztem nem kéne ezt még tövább ...
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na bezzeg ti a megtestesült szentlelkek vagytok 😀 Pont mint a csapatotok... 😀

több mint 10 éve
de télleg ne.
meccsel foglalkozzunk, ne velük!braxa88
mitől parázol? szted ez a beíráspd bármelyik troll-t meg fogja hatni? még inkább ide röpködnek...

több mint 10 éve
de télleg ne.
meccsel foglalkozzunk, ne velük!
több mint 10 éve
hagyjad már... amilyen tirpák ott egy-kettő, azonnal itt lesznek 😀 and thus war began... 😀

több mint 10 éve
köszi 😊
több mint 10 éve
krankovics Seattle Seahawks 407

http://seahawks.hu
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
BigBaltazar
Ha játszott volna a Rice, Harvin duó végig a szezonban, akkor most másabb lenne a helyzet passzjáték tekintetében. Wilson meg szerintem azért is menekül ki a zsebből sokszor, mert nem lát ki rendesen mögüle. 😊krankovics
Ez azért nem ilyen egyszerű. való igaz, hogy Wilson alacsony, de Brees is csak 2-3 cm-rel magasabb nála. Szerintem inkább az van benne, hogy a fal úgy sem véd meg, és Ő ugyebár nem lassú gyerek, hát fut és abból próbál célpontot keresni.
A sportban nincs ha... Rizsa és Harvin nélkül kellett volna olyan game plant összerakni amivel működhet a passzjáték. Millert miért nem használjuk? Kézenfekvő megoldás, ha gyorsan kell szabadulni a labdától. Wilson mégis alig-alig vette célba.

Sajnos így jövő héten csoda kell ( vagy a védelem pakol fel 14-21 pontot ), ha SB akarunk játszani.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Index fooldali cikk cime...: Egy szörnyeteg döntött az NFL-rájátszásban
 sportgeza.hu/sport/nfl/2014/01/12/nfl_rajatszas_0111/

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Az hogy a passzjátékunk miért nem megy Bevell v. Wilson miatt nem tudom. De az biztos, hogy Harvinnal voltak bíztató jelek. Sajnálom a manus, mert nagyon osztották. remélem jövő hétre összedrótozzák. Ami biztos Wilson nagyon nem érzi a zsebet. Tegnap is volt rá eset, hogy simán visszaléphetett volna a zsebbe, de Ő inkább menekülőre fogta. Ebben az is benne lehet, hogy nem bízik a falban ( meg tudom érteni ) és inkább a menekülést választja, de ez már csak ritkán működik. A WR-jeink jóindulattal is csak átlagosnak nevezhetők. BigBaltazar
Ha játszott volna a Rice, Harvin duó végig a szezonban, akkor most másabb lenne a helyzet passzjáték tekintetében. Wilson meg szerintem azért is menekül ki a zsebből sokszor, mert nem lát ki rendesen mögüle. 😊

http://seahawks.hu
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Az hogy a passzjátékunk miért nem megy Bevell v. Wilson miatt nem tudom. De az biztos, hogy Harvinnal voltak bíztató jelek. Sajnálom a manus, mert nagyon osztották. remélem jövő hétre összedrótozzák. Ami biztos Wilson nagyon nem érzi a zsebet. Tegnap is volt rá eset, hogy simán visszaléphetett volna a zsebbe, de Ő inkább menekülőre fogta. Ebben az is benne lehet, hogy nem bízik a falban ( meg tudom érteni ) és inkább a menekülést választja, de ez már csak ritkán működik. A WR-jeink jóindulattal is csak átlagosnak nevezhetők.

Sajnos a jövő héttel kapcsolatban nincsenek vérmes reményein, ha nem javul a passz játék ( és mitől javulna ), se a SF se a Carolina ellen Lynch nem fog 2 TD futni és sima zakó.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Hát srácok eljött, amire 2 éve azt hisszük, hogy sosem fog megtörténni:
A HOX közösség minimum contraversary -nek ítéli Wilson játékát.
Érdekes, hogy sokan nem Bevell nyakába varrják, hanem nyíltan kimondják Wilson sucks! Magam is ellentmondásosnak vélem, nem tudom mi romlott el Wilsonban, de rettenetesen nem az, akinek meismertük. Én egy kicsit azt gondolom, hogy komoly baj vele nincs, mert voltak zseniális megmozdulásai.

Az újságok:
- páratlannak és forradalminak nevezték a Seattle védelmét.
- kiemelték a nagyon gyenge bíráskodást, amely sújtotta mind két oldalt, zavarban volt a bírói kar.
- A Saints tisztes helytállása úgyszint téma, bár amellett sem mentek el az újságok, hogy elképeszően kockázatkerülő volt a Hox támadójátéka.
Bush Harvinra mért első ütése viszont közfelháborodást kelltett, főleg az, hogy a Saints kispad mennyire megdícsérte -mondjuk nem jön ki jól... de láttunk ilyet már más kispadoknál is
- Lynch fergeteges játékát. illetve a futásblokkolást mindenki kiemelte! Lynchel kapcsolatban most láttam első alkalommal leírva, hogy olyan színvonalon játszik, amire nem sok példa volt az utóbbi pár évben.
Volt egy újságíró, ami kiemelte, hogy mennyire jó volt látni tegnap a futójáték reneszánszát- ugye a New England is kitett magáért-, és ezzel kicsit felideézték a csapatok a "nagy idők" fociját.
...és tényleg, én is így gondolom!

Kérdőjelek viszont mindenképpen maradtak mind a két oldalon:
Azért az országos lapok legalább ugyanannyit foglalkoznak a vesztessel... Saints népszerű!
Ami minket illett, tényleg az a legfőbb kérdés, hogy ennyit tud a támadósor, vagy csak ennyire takaréklángon van?! Mindenesetre voltak opciós játékok, és így sem remekeltek a támadók. Remek futásblokkolás, mellett gyenge közepes passzblokk nem jó...
... és Wilson, Wilson, Wilson....
DE szerencsére 😊 😊 😊 - némi gúnnyal- a nagyobb kérdés a következő képpen foglalható össze Quo Vadis Sean Payton??? A legtöbb újságítót az érdekli, hogy 2014-ben működőképes-e az a modell, ami NOLA-ban működik, van-e több abban a struktúrában, rendszerben -kiemelve, hogy kiszámíthatónak tűnik az O mindenképpen, a D pedig tisztes iparosmunka, de a keménykedés sokszor nem jár valódi keménységgel!

Na hát ennyi!