Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
Írtam egy "Ismerd meg az ellenséged" című gondolatot, természetesen a 49ers a téma. Nem feltétlenül a "gyakorlott" szurkolóknak szól, de érdemes elolvasni, van benne egy kis plusz is. A videót a végén pedig érdemes megnézni. 😉seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/12/Ismerd_meg_az_ellenseged_-_San_Francisco_49ers/
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Szuper, köszi.Braxa vagy Valaki, nem akar a meccs előtt egy beharangozót v. esély latolgatót írni? Szerintem nemcsak engem érdekelne.a héten is volt beharangozó a blogon és biztos hogy ezen a héten is lesz (és én is írok egyet), olyan szombat környékén vagy vasárnap délelőttFucu
Köszi.BigBaltazar
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
Látom, Undi szerzi a barátokat a 9-ers topicban. 😊
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Braxa vagy Valaki, nem akar a meccs előtt egy beharangozót v. esély latolgatót írni? Szerintem nemcsak engem érdekelne.lesz a blogon, de most nem tőlem
Köszi.BigBaltazar
több mint 11 éve
Azt mondta Wilson. hogy a szemöldök fogadás csak a reklám kedvéért volt. beszarik. Mathieunak is pár hét alatt visszanőtt
több mint 11 éve
Ez egy tetszetős írás! It's on!
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Josszi
3 367
Nagy a tét!!! xDSzerintem Wilsonnak jobban áll 😀
Medvepapa
félretéve mindent, remélem jó meccs lesz, fizikai küzdelem, és bízom benne nem egy Clay Matthews stílusú akciótól lesz majd emlékezetes.. győzzön a jobb.
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
Braxa vagy Valaki, nem akar a meccs előtt egy beharangozót v. esély latolgatót írni? Szerintem nemcsak engem érdekelne.a héten is volt beharangozó a blogon és biztos hogy ezen a héten is lesz (és én is írok egyet), olyan szombat környékén vagy vasárnap délelőtt
Köszi.BigBaltazar
több mint 11 éve
Braxa vagy Valaki, nem akar a meccs előtt egy beharangozót v. esély latolgatót írni? Szerintem nemcsak engem érdekelne.Köszi.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
Nézd, amikor minden hozzászólásuk sikít a pontatlantól/valótlantól, akkor nehéz.undisputedlyNem, nem nehéz.
Úgy meg főleg,hogy azt hiszik nekik mindent szabad 😊 undisputedlyOtt, nekik mindent szabad, más azért jár oda, hogy infót cseréljen/szerezzen, vagy trollkodjon.
több mint 11 éve
srácok, hagyjátok mér a frisco fanokat, meg topicot. ne vitázzunk. nem is kell olvasni a topicukat, teljesen felesleges. és ők is maradjanak ott.Annyira egyetértek, és amúgy meg vérciki!
beszéljünk itt a saját csapatunkról, meg a meccsekről. nem kell egymás baszogatása.
vasárnap győzzön a jobb a csapat.braxa88
Ha több like-ot nyomhatnék rá megtenném!
több mint 11 éve
Nézd, amikor minden hozzászólásuk sikít a pontatlantól/valótlantól, akkor nehéz.Úgy meg főleg,hogy azt hiszik nekik mindent szabad 😊
12 utolsó kommentje számomra a vita tökéletes lezárása.
Találtam egy érdekes statisztikát PFF-en:
Baldwin 3.6-os Yard/route futás átlagot hozott a meccsen. Tavaly az egész évben Andre Johnson volt a legjobb 3-as átlaggal.
Tate volt egyébként a legtöbb routot futó elkapónk.
It’s very early but Doug Baldwin’s 3.64 Yards Per Route Run is very good (the best in the NFL last year was Andre Johnson with 3.01) and possibly an indication that he’s due more than 55% of snaps.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
a topic neve alatt: lehetőségeksrácok, hagyjátok mér a frisco fanokat, meg topicot. ne vitázzunk. nem is kell olvasni a topicukat, teljesen felesleges. és ők is maradjanak ott.na tessék..., pont most iratkoztam fel rá. Véletlenül persze, a küldés helyett...
beszéljünk itt a saját csapatunkról, meg a meccsekről. nem kell egymás baszogatása.
/hogyan lehet leiratkozni? a moderátor kérése nekem parancs.../12
több mint 11 éve
srácok, hagyjátok mér a frisco fanokat, meg topicot. ne vitázzunk. nem is kell olvasni a topicukat, teljesen felesleges. és ők is maradjanak ott.na tessék..., pont most iratkoztam fel rá. Véletlenül persze, a küldés helyett...
/hogyan lehet leiratkozni? a moderátor kérése nekem parancs.../
több mint 11 éve
braxa88
12 534
srácok, hagyjátok mér a frisco fanokat, meg topicot. ne vitázzunk. nem is kell olvasni a topicukat, teljesen felesleges. és ők is maradjanak ott.beszéljünk itt a saját csapatunkról, meg a meccsekről. nem kell egymás baszogatása.
vasárnap győzzön a jobb a csapat.
több mint 11 éve
Nem tudom Ti hogy vagytok a Panthers elleni meccsel, de én jó szájízzel gondolok vissza. Egy hogy a Panthers egy ge.i jó csapat lett. Az egyetlen esély a győzelemre az a levegőben volt, nagy nyomás mellett. RW ezt nagyszerűen abszolválta. Látszik az előrelépés rajta..com-on volt tegnap egy 31(?) dolog amit az első hétből tanultunk címmel megjelent írás.
A D csikorgott ugyan, de ha belegondolunk, akkor Cam és Co nem annyira gyenge, mint advertised. A Légió nagyon odavert, a LB sor még csikorgott, a Dline az konkrétan gyenge volt. De mint egység a D elfogadható volt, sőt. Lesz ez még jobb is a labda mindkét oldalán.SeaSzilaHawk
A Panherst konkrétan PO kaliber csapatnak nevezik. A védelmükre mindenképpen igaz.
Eredménykövetőben beszéltük,hogy 2.félidőre vált a stáb, nem kell aggódni, váltottunk is, persze kellett hozzá RW zsenialitása.
3rd&long-nál eltudom képzelni,de akkor mondjuk azt,hogy Bennett kimegyAvril helyére , ő meg le SC helyére.
több mint 11 éve
Én nem tudok olyan package-t elképzelni, ahol ne legyen egy DT, aki kéri a duplázást... vagyis tudok, de az kb halál 😀
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Nem tudom Ti hogy vagytok a Panthers elleni meccsel, de én jó szájízzel gondolok vissza. Egy hogy a Panthers egy ge.i jó csapat lett. Az egyetlen esély a győzelemre az a levegőben volt, nagy nyomás mellett. RW ezt nagyszerűen abszolválta. Látszik az előrelépés rajta. A D csikorgott ugyan, de ha belegondolunk, akkor Cam és Co nem annyira gyenge, mint advertised. A Légió nagyon odavert, a LB sor még csikorgott, a Dline az konkrétan gyenge volt. De mint egység a D elfogadható volt, sőt. Lesz ez még jobb is a labda mindkét oldalán.
több mint 11 éve
Nem is base felállásra lesz 3-4.nana... biztosan nem lesz ilyen felállás... kell egy jó DT középre, tehát valaki ki fog esni onnan... és nálunk nincs 34. Ezt már beszéltük elég sokszor. Sajnos jó DT nincs... Mebane siralmas volt a Panthers ellen, McDaniel jó, de nem elég jó... de mondjuk vele meg vagyok elégedve. 3rd downokon meg Quinn többet blitzel, tehát lehet, hogy Bennett vagy Red lesz a 3 technique és akkor simán lehet egy Clem-Mebane/McDaniel-Bennett/Red-Bennett/Avril/Schofield/Irvin fal... ha meg ugye blitz, akkor Irvin vagy Schofield vagy akármelyik LB jöhet a LB sorból vagy szélről.SeaSzilaHawknagy az esély arra h Avril és Clemoins is játszon vasárnap.Schofield szerintem nem használható interiorként.
Sztem Avril játéka több mint valószínű, míg Clemonsé olyan 50-50 lehet
nagyon szeretném már látni a Clemons-Bennett-Schofield-Avril féle 3rd downokat 😀 és akkor 3 hét mulva jön vissza Irvin is.
Browner, Jerrod Johnson és Jordan Hill is ugye sérült. ők valszeg nem játszhatnak majdbraxa88
Viszont az Irvin --> olb mozgással szinte biztos vagyok benne,hogy fogunk látni 3-4-es felállást.
Pl: Avril-Bennett-Clem
Schofield -------------------- Irvin
Ez egészen jól nézne ki 😀undisputedly
Preseasonban volt pár ilyen hibrid felállás. Szinte biztos,hogy látunk majd idén 😊
Eddigi legjobb hangoló videó. HD-ben nézzétek.
www.facebook.com/photo.php?v=10103582095548680
több mint 11 éve
nana... biztosan nem lesz ilyen felállás... kell egy jó DT középre, tehát valaki ki fog esni onnan... és nálunk nincs 34. Ezt már beszéltük elég sokszor. Sajnos jó DT nincs... Mebane siralmas volt a Panthers ellen, McDaniel jó, de nem elég jó... de mondjuk vele meg vagyok elégedve. 3rd downokon meg Quinn többet blitzel, tehát lehet, hogy Bennett vagy Red lesz a 3 technique és akkor simán lehet egy Clem-Mebane/McDaniel-Bennett/Red-Bennett/Avril/Schofield/Irvin fal... ha meg ugye blitz, akkor Irvin vagy Schofield vagy akármelyik LB jöhet a LB sorból vagy szélről.nagy az esély arra h Avril és Clemoins is játszon vasárnap.Schofield szerintem nem használható interiorként.
Sztem Avril játéka több mint valószínű, míg Clemonsé olyan 50-50 lehet
nagyon szeretném már látni a Clemons-Bennett-Schofield-Avril féle 3rd downokat 😀 és akkor 3 hét mulva jön vissza Irvin is.
Browner, Jerrod Johnson és Jordan Hill is ugye sérült. ők valszeg nem játszhatnak majdbraxa88
Viszont az Irvin --> olb mozgással szinte biztos vagyok benne,hogy fogunk látni 3-4-es felállást.
Pl: Avril-Bennett-Clem
Schofield -------------------- Irvin
Ez egészen jól nézne ki 😀undisputedly
több mint 11 éve
Hopp, ez engem is meglepett. Remélem PS-be vissza tudjuk hozni, amúgy sztem Davis sem lesz már rosteren év végén.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
braxa88
12 534
nem Person ment, hanem Bradford :/azért ne legyen már Lotulelei Braford előt...
több mint 11 éve
Állìtólag leigazoltuk Kellen Davis TE-t. Szerintem Mike Person fog menni, pláne ha a Panthers elleni teljesìtmènyère gondolok.MedvepapaBradford kivágva, Person maradt 😀
több mint 11 éve
3. számù TE-nek nem is kell olyan jónak lennie. 😀Állìtólag leigazoltuk Kellen Davis TE-t. Szerintem Mike Person fog menni, pláne ha a Panthers elleni teljesìtmènyère gondolok.Medvepapablokkolónak jó (jobb) lesz. és passz is mehet akár felé, nem ugy mint Person felé.
bár azért nem egy jó TEről van szó.braxa88