Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
Es akkor nem is beszelek a beallitott Guiness recordrol 😊-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Es akkor most en leszek az ugyeletes troll (no offense):Petey? 😛
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
gratulalok, kurva jok voltatok! sokszor csak pislogtam, mit muveltek D vagy O oldalon...Koszi! Orias megkonnyebbules az eredmeny, mert en fix Frisco gyozelemre tippeltem. 😊
ennek a veresegnek egy dolog miatt orulok: nem csak tolunk kell rettegnie a tobbi 30 csapatnak 😛 😀Vegita
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Inmáron másodszor csaptuk szét otthon a 9-erst, mint libaszart a nyári zápor.Amikor Frank Drebin a LA-i rendőrség hadnagya egy helyszínen, ahol egy lángoló föld-föld rakéta egy üzemanyag szállító tartálykocsin keresztül csapódott be egy lőszerraktárba, csak ennyit mondott az odaérkező bámészkodóknak:
- Haladjanak tovább, nincs itt semmi látnivaló!...
több mint 11 éve
Vegita
363
gratulalok, kurva jok voltatok! sokszor csak pislogtam, mit muveltek D vagy O oldalon... ennek a veresegnek egy dolog miatt orulok: nem csak tolunk kell rettegnie a tobbi 30 csapatnak 😛 😀
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 11 éve
Szép Szülinapi ajándék PC-nak. Nem szép, de jó kis meccs volt. Kicsit már untam az Aranyásók körüli hype-t. Jó kis csata lesz ez az NFC West trónjáért.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Seahawks Week 2 Inactives: SS Johnson, RB Michael, CB Browner, T Bowie, T Bailey, DE Clemons, DT Hill.
több mint 11 éve
Helm a rekord meg legyen! 😉
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
felesleges, már esik is....
több mint 11 éve
braxa88
12 534
kezdek izgulni.. 😊
több mint 11 éve
Kösz Mindenkinek, örülök ha tetszett. 😊 Go Hawks!
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Vigyázz majd, több álruhás rendőr is lesz a tömegben 😊ki tervezi hogy "élőben" nézi majd?JossziÉn, helyszínen! 😊Helmut Zimmer
több mint 11 éve
krankovics
407
Majd küldj képet a FB oldalunkra! 😊ki tervezi hogy "élőben" nézi majd?JossziÉn, helyszínen! 😊Helmut Zimmer
több mint 11 éve
krankovics
407
Nyerni kell, nincs mese! seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/15/Hawks-Niners_szubjektiv/
több mint 11 éve
krankovics
407
Seahawks re-sign DT Clinton McDonald, Mike Person release.
több mint 11 éve
ki tervezi hogy "élőben" nézi majd?JossziÉn, helyszínen! 😊
több mint 11 éve
Írtam egy "Ismerd meg az ellenséged" című gondolatot, természetesen a 49ers a téma. Nem feltétlenül a "gyakorlott" szurkolóknak szól, de érdemes elolvasni, van benne egy kis plusz is. A videót a végén pedig érdemes megnézni. 😉Nagyon jó lett, gratula.
seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/12/Ismerd_meg_az_ellenseged_-_San_Francisco_49ers/Medvepapa
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
Írtam egy "Ismerd meg az ellenséged" című gondolatot, természetesen a 49ers a téma. Nem feltétlenül a "gyakorlott" szurkolóknak szól, de érdemes elolvasni, van benne egy kis plusz is. A videót a végén pedig érdemes megnézni. 😉egy dolog "bassza" a szememet. a kérdez-feleleknél a színek 😊
seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/12/Ismerd_meg_az_ellenseged_-_San_Francisco_49ers/Medvepapa
Amúgy nincs kivetnivaló benne és remek ötlet volt bevonni Petey bátyót. Grat.
több mint 11 éve
Írtam egy "Ismerd meg az ellenséged" című gondolatot, természetesen a 49ers a téma. Nem feltétlenül a "gyakorlott" szurkolóknak szól, de érdemes elolvasni, van benne egy kis plusz is. A videót a végén pedig érdemes megnézni. 😉Nagyon jó lett, papa!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Írtam egy "Ismerd meg az ellenséged" című gondolatot, természetesen a 49ers a téma. Nem feltétlenül a "gyakorlott" szurkolóknak szól, de érdemes elolvasni, van benne egy kis plusz is. A videót a végén pedig érdemes megnézni. 😉fasza lett, főleg h nincs köpködés az ellenre, ami mostanság elég ritka a témában.
video franatikus.
holnap nővérem esküvője, vasárnap meccs. soha rosszabb hétvégét 😀
több mint 11 éve
LOL, tényleg. Köszi, javítva.Írtam egy "Ismerd meg az ellenséged" című gondolatot, természetesen a 49ers a téma. Nem feltétlenül a "gyakorlott" szurkolóknak szól, de érdemes elolvasni, van benne egy kis plusz is. A videót a végén pedig érdemes megnézni. 😉Jó lett, annyit javíts, hogy ez nem TNF, hanem SNF. Egyébként grat hozzá. 😊Sebii
több mint 11 éve
Sebii
3 535
Írtam egy "Ismerd meg az ellenséged" című gondolatot, természetesen a 49ers a téma. Nem feltétlenül a "gyakorlott" szurkolóknak szól, de érdemes elolvasni, van benne egy kis plusz is. A videót a végén pedig érdemes megnézni. 😉Jó lett, annyit javíts, hogy ez nem TNF, hanem SNF. Egyébként grat hozzá. 😊
több mint 11 éve
Írtam egy "Ismerd meg az ellenséged" című gondolatot, természetesen a 49ers a téma. Nem feltétlenül a "gyakorlott" szurkolóknak szól, de érdemes elolvasni, van benne egy kis plusz is. A videót a végén pedig érdemes megnézni. 😉seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/12/Ismerd_meg_az_ellenseged_-_San_Francisco_49ers/