Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 11 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Es akkor nem is beszelek a beallitott Guiness recordrol 😊
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/apsxydijqwin78ropltf
Seattle fans set noise record in win over San Francisco 49ers
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Es akkor most en leszek az ugyeletes troll (no offense):

Petey? 😛

-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
gratulalok, kurva jok voltatok! sokszor csak pislogtam, mit muveltek D vagy O oldalon...
ennek a veresegnek egy dolog miatt orulok: nem csak tolunk kell rettegnie a tobbi 30 csapatnak 😛 😀Vegita
Koszi! Orias megkonnyebbules az eredmeny, mert en fix Frisco gyozelemre tippeltem. 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Inmáron másodszor csaptuk szét otthon a 9-erst, mint libaszart a nyári zápor.

Amikor Frank Drebin a LA-i rendőrség hadnagya egy helyszínen, ahol egy lángoló föld-föld rakéta egy üzemanyag szállító tartálykocsin keresztül csapódott be egy lőszerraktárba, csak ennyit mondott az odaérkező bámészkodóknak:
- Haladjanak tovább, nincs itt semmi látnivaló!...

több mint 11 éve
Vegita San Francisco 49ers 363
gratulalok, kurva jok voltatok! sokszor csak pislogtam, mit muveltek D vagy O oldalon...
ennek a veresegnek egy dolog miatt orulok: nem csak tolunk kell rettegnie a tobbi 30 csapatnak 😛 😀

Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 11 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Szép Szülinapi ajándék PC-nak. Nem szép, de jó kis meccs volt. Kicsit már untam az Aranyásók körüli hype-t. Jó kis csata lesz ez az NFC West trónjáért.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Seahawks Week 2 Inactives: SS Johnson, RB Michael, CB Browner, T Bowie, T Bailey, DE Clemons, DT Hill.
több mint 11 éve
krankovics Seattle Seahawks 407

😊

http://seahawks.hu
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 423 — Anthony Richardson fan
Helm a rekord meg legyen! 😉

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
felesleges, már esik is....
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
kezdek izgulni.. 😊
több mint 11 éve
Kösz Mindenkinek, örülök ha tetszett. 😊 Go Hawks!

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 107 — SuperBowl Champions 2013/2014
ki tervezi hogy "élőben" nézi majd?Josszi
Én, helyszínen! 😊Helmut Zimmer
Vigyázz majd, több álruhás rendőr is lesz a tömegben 😊
több mint 11 éve
Én, helyszínen! 😊Helmut Zimmer
Majd küldj képet a FB oldalunkra! 😊

több mint 11 éve
Nyerni kell, nincs mese!  seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/15/Hawks-Niners_szubjektiv/

több mint 11 éve
Seahawks re-sign DT Clinton McDonald, Mike Person release.

több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Én, helyszínen! 😊
több mint 11 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 367
ki tervezi hogy "élőben" nézi majd?

The Amazing Racoon
több mint 11 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Írtam egy "Ismerd meg az ellenséged" című gondolatot, természetesen a 49ers a téma. Nem feltétlenül a "gyakorlott" szurkolóknak szól, de érdemes elolvasni, van benne egy kis plusz is. A videót a végén pedig érdemes megnézni. 😉
 seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/12/Ismerd_meg_az_ellenseged_-_San_Francisco_49ers/Medvepapa
Nagyon jó lett, gratula.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Írtam egy "Ismerd meg az ellenséged" című gondolatot, természetesen a 49ers a téma. Nem feltétlenül a "gyakorlott" szurkolóknak szól, de érdemes elolvasni, van benne egy kis plusz is. A videót a végén pedig érdemes megnézni. 😉
 seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/12/Ismerd_meg_az_ellenseged_-_San_Francisco_49ers/Medvepapa
egy dolog "bassza" a szememet. a kérdez-feleleknél a színek 😊
Amúgy nincs kivetnivaló benne és remek ötlet volt bevonni Petey bátyót. Grat.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nagyon jó lett, papa!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
fasza lett, főleg h nincs köpködés az ellenre, ami mostanság elég ritka a témában.
video franatikus.
holnap nővérem esküvője, vasárnap meccs. soha rosszabb hétvégét 😀
több mint 11 éve
Jó lett, annyit javíts, hogy ez nem TNF, hanem SNF. Egyébként grat hozzá. 😊Sebii
LOL, tényleg. Köszi, javítva.

több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 535
Jó lett, annyit javíts, hogy ez nem TNF, hanem SNF. Egyébként grat hozzá. 😊
több mint 11 éve
 seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/12/Ismerd_meg_az_ellenseged_-_San_Francisco_49ers/