Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Ez meg van valakinek? Red DT(!)-ből bullrush, Iupati fekszik 😀ez van ha Bryant teljesen egészséges. seggen a liga egyik legjobb OGja!
Quinn eddig jól használja az állományt. Nem akarok persze semmit elkiabálni,de emlékszem,még ide is írtam róla,hogy a nyilatkozat preseasonban Bryanttől,amikor arról beszélt,hogy izgalmas számára az új séma, és új helyeken fog feltűnni, az nem csak a szokásos preseason talk volt 😊
undisputedly
de Mebane is veri Goodwint
több mint 11 éve
Ez meg van valakinek? Red DT(!)-ből bullrush, Iupati fekszik 😀Quinn eddig jól használja az állományt. Nem akarok persze semmit elkiabálni,de emlékszem,még ide is írtam róla,hogy a nyilatkozat preseasonban Bryanttől,amikor arról beszélt,hogy izgalmas számára az új séma, és új helyeken fog feltűnni, az nem csak a szokásos preseason talk volt 😊
több mint 11 éve
Na akkor en isAz a helyzet,hogy PC és a stáb nagyon jó munkát végez a DB sorral. Szerintem egyértelműen nekik van a legjobb szemük,és legjobb programjuk a secondary számára. Nyilván PC múltja miatt is. A semmiből építették fel, kanadai ligából, és hátsó körös draftcetlikből. E.T. egyedül aki magasan volt jegyezve.
Zsenialis gameplan nagyon jo vedelem de elmondtatok mar szinte mindent. Ami nekem nagyon tetszett, h thurmond nagyon jol vedekezett, brownerrel kiegeszulve embertelen ez az egyseg!
Ofal mizeria a csapat egyetlen sarkallatos pontja, meg ez a kurva sok zaszlo. Cable ideje lenne ha felhivna erre a figyrlmet. Persze a jo jatekososk ellen be-be csuszik, de ezen faragni kell.
Ez a gyozelem sztem jopar hetre loketet adhat, jovoheten meg remelem h csak fel meccset kell jatszania a kulcsembereknek.
Minden szep es jo a buszke northwesten a.kacsa
Ha megnézzük mondjuk a Patriots(más csapat is biztosan járt így, de róluk biztosan tudom) secondary történetét, akkor azt látjuk,hogy értékes pickek mentek oda, és évekig a liga legrosszabb sec.-je volt ott.
Tudván tehát,hogy ilyen jól képzünk ki új DB-ket, nem lennék meglepődve,ha a sztár CB-in megtartására nem mutatnánk akkora hajlandóságot,mint sok fan várja.
Amúgy a fej amit kerestél 😀
több mint 11 éve
No, 2-0. Az offense dadogott sokáig, majd a végére jobb lett ahogy a 49ers védelem fáradt, de ilyet már sokszor láttunk. Jó lenne látni egy kicsit konzisztensebb támadójátékot. Mindkét meccsen az első 2 drive-unk siralmas volt. Ezen javítani kell. Lynch jó volt, sokkal jobb, mint egy hete. Nagy támogatást kapott a faltól, és rendszerint ki is használta, bár voltak olyan lehetőségek ahol 3-4-5 yard helyett 0 vagy negatív yardos játék lett, mert nem ment be az első adódó lyukon. Pedig a Cable féle futójáték pont a "one cut and run" filozófiára épül. Ugyanakkor Turbin kezd ebbe egyre jobban beletanulni, a néhány labdacipelése alatt ez nagyon jól látszott, szép yardokat is hozott. Coleman gyengébb meccsen van túl, Ware megsérült, nem lepődnék meg, ha Robinsont hamarosan újraigazolnánk. A fal futásblokkban jó volt, a pass. prot. sem volt olyan fos, mint a Panthers ellen, Okung sérülése után azért látszott, hogy McQuistan nem megoldás LT-ben. Mivel Okung valszeg nem lesz a Jags ellen, én szívesen megnézném mit tud Bailey. Sweezy cutblockja butaság volt, és sajnálatos, Williamsnak pedig jobbulást. Wilsonnak nem annyira ment a játék, ilyen van, de a higgadtságát mutatja, hogy a 0/6, INT kezdés után dobott néhány kulcspasszt. Ettől csak jobb játékot várhatunk tőle. A védelem úgy volt zseniális, ahogy van. Igazából a többiek már mindent elmondtak. Csak Kaepernick remek szabaduló képességén múlt, hogy nem zártunk sokkal több sack-kel. A 49ers O-linet dominálni nagy fegyvertény. Azt hiszem ezzel Quinn is bemutatkozott, persze ilyen játékosállományból illik is ezt kihozni, de ő és PC ki is hozta. És ne feledjük, még mindig nincs Irvin, akivel szerintem a pass rush még kiszámíthatatlanabb lesz. Még a mentalitásról mondanék néhány szót. Amikor ET vagy Sherman vagy Wagner gyakran mondják, hogy a legjobbak akarnak lenni és mindez csapatjátékkal, egymásért való küzdéssel párosul, annak ez az eredménye. Büszkék lehetünk a D-re.
Ez a győzelem egy lépés volt a célunk felé. De most a Jags-re kell koncentrálni, és ugyanilyen komolyan és agresszívan játszani ellenük is. Ne feledjük, minden meccs más, remélem a csapat sem „könyveli el már szerdára” a 3-0-t.
Ui.: Michael-nek nehéz lesz aktív rosterre kerülnie, ha Turbin ilyen jól dolgozik, pláne, hogy passzblokkban egyelőre nem nagyon lehet őt használni. Neki is meg kell küzdenie a helyért, de mivel rookie, nem féltem, tanuljon csak, az a fontos most neki. Biztos fogjuk idén látni.
GO HAWKS!!!
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Na akkor en isZsenialis gameplan nagyon jo vedelem de elmondtatok mar szinte mindent. Ami nekem nagyon tetszett, h thurmond nagyon jol vedekezett, brownerrel kiegeszulve embertelen ez az egyseg!
Ofal mizeria a csapat egyetlen sarkallatos pontja, meg ez a kurva sok zaszlo. Cable ideje lenne ha felhivna erre a figyrlmet. Persze a jo jatekososk ellen be-be csuszik, de ezen faragni kell.
Ez a gyozelem sztem jopar hetre loketet adhat, jovoheten meg remelem h csak fel meccset kell jatszania a kulcsembereknek.
Minden szep es jo a buszke northwesten
több mint 11 éve
Duff
3 133
Rohadt jó meccs volt, nagyon király csapatunk van, de ezt a szintet sajnos csak a hazai pálya tudja kihozni a srácokból. Otthon meg tudjuk nyerni mind a 8-at szerintem, idegenben meg becsúszhat 2-3 L...A secondary szerintem a legjobb a ligában, Sherman meg nem csak simán a legjobb corner, de szerintem a közelében sincsenek nagyon... Wagner állat mindenhol ott van. Avril meg Bennett is fasza lesz.
Remélem Okung nem dőlt ki sok időre. A Jax ellen azért nem sírom el magam, ha out lesz. De az OL még mindig lehetne fényesebb, Wilsonnal elég sokszor kell menekülnie. A végén többet használhattuk volna pl. Turbint, ha jól emlékszem még nincs TD-je, azt a pár yardosat a végén ő is megkaphatta volna 😊
több mint 11 éve
Csak most jutott időm, hogy pár mondatot írjak. Először, nem minden Hétfő reggel borzalmas. Mi több a mai kifejezetten csodaszép volt. Bevallom férfiasan tartottam ettől a mérkőzéstől, hiba volt. Ez a gárda fantasztikus. A mindenki által SB-ba várt SF így elfenekelni. Szerintem nem volt bárki aki ilyen sima győzelmet tippelt volna. Felejthetetlen hajnal volt.A legjobban az tetszett amikor Jimbót mutatták közelről, az arckifejezése olyan meglepetést, érthetetlenséget tükrözött, mint aki el sem hiszi, hogy ez velük megtörténhet. xD
Hé Jimbo, ideje felébredni!!
GoHawks!
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
rantotthus
261
-Shermannél jobb CB nincs, nem volt, nem leszEl tudnék képzelni egy olyan meccset, mint tavaly volt a Cards elleni második. Csak, hogy RW belerázódjon kicsit a dobálózásba.
-az egész D# tökéletes meccset tolt.
-Az OL szar. Okung nagyon kell, remélem 2hét mulva játszik is
-Lynchnél nagyobb király sem nagyon van 😊
-Kopernikusz nyomás alatt nulla! ha megvédi a fal (ami a liga legjobbja...) akkor szépen dobál, de amugy nulla
-Michael inaktív, Ware aktív? mié?
2-0, jön a Jax, nagyon remélem nem bízzák el magukat a fiúk, mert azt a meccset csak akkor veszthetjük el, ha nekiállnak buziznibraxa88
több mint 11 éve
Uraim!Nagyon nagy gratuláció, fantasztikus a csapatotok. A játék minden elemében jobbak voltatok, meg a partvonalon túl is. Védelmetek zseniálisat játszott, jelenleg a liga legjobbja ez a secondary. Más ellen elég lett volna a játékunk, ellenetek nem. Sherman és Lynch nevét foglaljátok imáitokba. Mindenki szenvedni fog nálatok, ez tuti. Úgy érzem még 2x találkozunk idén!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Russell korábban kapja a labdád, és olyannyira meglepődik,hogy kicsúszik egy, "Oh sh#t" 😀több mint 11 éve
Gratulálok a Hawksnak! minden tekintetben jobb volt a végére. rematch 12 hét múlva.Nincs para, csak gondoltam kicsit vertszivok. Olyan jo..! 😀
endo, no para 😊petey
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Gratulálok a Hawksnak! minden tekintetben jobb volt a végére. rematch 12 hét múlva. endo, no para 😊
több mint 11 éve
braxa88
12 534
"If the 49ers can't win in Seattle, who can?"-Shermannél jobb CB nincs, nem volt, nem leszEzekért a meccsekért nézi az ember a focit. Érzelmi töltet, országos adás, rivális verés kitűnő játékkal.
-Kopernikusz nyomás alatt nulla! ha megvédi a fal (ami a liga legjobbja...) akkor szépen dobál, de amugy nulla
2-0, jön a Jax, nagyon remélem nem bízzák el magukat a fiúk, mert azt a meccset csak akkor veszthetjük el, ha nekiállnak buziznibraxa88
Remélem Sherm egész pályafutását nálunk tölti ki 😊
Amúgy .com-on van egy jó írás. Szemezgetek belőle kicsit.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000245252/article/seattle-seahawks-bash-san-francisco-49ers-at-home
1. A Seattle nem csak megverte riválisát, a 9erst, de meg is alázták őket.
2.A három friscoi RB összesen 13!!!! yardot futott.
3. Sherm leradírozta Boldint.
4. Capy fiú pályafutása legrosszabb meccsén van túl, 15-ös QBR-rel 😀
Tetszett amit Sherm nyilatkozott. Egész héten videózott a DB sor, elemzték az elkapókat, és kiemelte Thurmondot és MAxwellt is.undisputedly
+ Bruce Irvin, Chris Clemons, Brandon Browner and Percy Harvin haven't even played yet for this team.
több mint 11 éve
-Shermannél jobb CB nincs, nem volt, nem leszEzekért a meccsekért nézi az ember a focit. Érzelmi töltet, országos adás, rivális verés kitűnő játékkal.
Remélem Sherm egész pályafutását nálunk tölti ki 😊
Amúgy .com-on van egy jó írás. Szemezgetek belőle kicsit.
1. A Seattle nem csak megverte riválisát, a 9erst, de meg is alázták őket.
2.A három friscoi RB összesen 13!!!! yardot futott.
3. Sherm leradírozta Boldint.
4. Capy fiú pályafutása legrosszabb meccsén van túl, 15-ös QBR-rel 😀
Tetszett amit Sherm nyilatkozott. Egész héten videózott a DB sor, elemzték az elkapókat, és kiemelte Thurmondot és MAxwellt is.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
-Shermannél jobb CB nincs, nem volt, nem lesz-az egész D# tökéletes meccset tolt.
2-0, jön a Jax, nagyon remélem nem bízzák el magukat a fiúk, mert azt a meccset csak akkor veszthetjük el, ha nekiállnak buzizni
több mint 11 éve
Elég sok oldalon átfutottam az írásokat, ez tűnik a leginkább korrektnek:Kb ennyi 😊
espn.go.com/blog/seattle-seahawks/post/_/id/483/seahawks-send-a-message-and-storm-past-the-49ers
Sherm legjobb kommentje a meccs utánról 😀
“A lot of pundits and ignorant idiots thought we were gonna lose this game,” Seattle cornerback Richard Sherman said in a postgame NBC interview. “Don’t doubt us.”
undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Hát odapakoltunk rendesen... de ééédesss az ilyen győzelem... kiálltunk és odab@sztunk. Így kell. Na és akkor most meghallgatnám, hogy akik az első meccsből indultak ki, azok mennyi mea culpazást nyomatnak. Ami nem tetszett az a bíráskodás. Nem voltak konzisztensek, sőt nagy hibákat is elkövettek.
De a hangulata a meccsnek, Jimmy Háribó hitetlenkedő, eltorzult feje mindent megért.
Remélem a sérültek hamar visszatérnek.
Ohhh Happyyyy dayyyy, Oh happy day, ohh Happppyyyy daaaa.aaaay 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Es egy korszakos hosunk is ott volt! 😊Ohhh Shaun... you're the main reason of me lovin my Seahawks... Love me some Alexander 😀
endorphyn
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Alexander zászlófelhúzása után nem tudtam elképzelni, h kikapunk.
több mint 11 éve
Es egy korszakos hosunk is ott volt! 😊-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Kidobtam eredmenyt FB-ra meg meg par dolgot.
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Elég sok oldalon átfutottam az írásokat, ez tűnik a leginkább korrektnek:espn.go.com/blog/seattle-seahawks/post/_/id/483/seahawks-send-a-message-and-storm-past-the-49ers
Sherm legjobb kommentje a meccs utánról 😀
“A lot of pundits and ignorant idiots thought we were gonna lose this game,” Seattle cornerback Richard Sherman said in a postgame NBC interview. “Don’t doubt us.”
Mondott amúgy még érdekes dolgokat. Pl azt,hogy odament Habzószájú Jimmyhez, mondta,hogy "goog game, best luck" vagy valami hasonló ilyenkor szokásos szöveget, és a sportszerűség bajnoka egy szót sem szólva elment 😀 😀
Elvileg medőlt a rekordkísérlet, amit Vernod Davis is érzékelt:
“It’s very, very loud,” 49ers tight end Vernon Davis said. “But I’m not going to make that the reason we lost the game.”
Thomas arról mit jelent ez a győzelem:
“We have a chance to do something great,” Thomas said. “That’s all it says. If we stay humble and keep preparing like were doing, we’ll be fine.”
Az elmúlt két meccsen valami 72-15-re vertük a whinerseseket.
A foci decemberben kezdődik,de nagy mentális löket ez a későbbiekre nézve.
Amúgy érdemes megnézni ahogyan Sherm beállt táncolni a cheerleaderek közé 😀
Lynch célterületre sétálása 😀