Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 5 éve
Fasza, a tovább tologatott Ravens-Steelers meccs miatt a vasárnapi Steelers-Washington találkozót pedig hétfő délutánra (magyar idő szerint 21:00-ra) tették át.*23.00
warr_b
több mint 5 éve
www.si.com/.amp-redskins/nfl/washingtonfootball/news/washington-football-team-wisely-signs-a-quarantine-qb?__twitter_impression=true

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Fasza, a tovább tologatott Ravens-Steelers meccs miatt a vasárnapi Steelers-Washington találkozót pedig hétfő délutánra (magyar idő szerint 21:00-ra) tették át.

több mint 5 éve
A 49ers elleni meccsünket Arizonába vitték.

több mint 5 éve
Szinte biztos hogy Smith lesz jövőre a kezdő QB nálatok, többek között azert ahogy mentek feljebb annál nehezebb lesz jó irányítót húzni a drafton. Padra fogtok húzni egy project irányítót.
több mint 5 éve
memory Sean Taylorrémember

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
STOP THE COUNT!!!És mi ezt a WFT kétszer oda-vissza! 🤣
iktriad

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Én is én is!!!😉😊😀Nem Washington fanként is szeretném, hogy a régi maradjon (ha van némi beleszólásom 😉 magamban úgyis mindig Skins marad 😊)egy szavazat a meghagyásra, van olyan Washington fan, aki inkább az újat szeretné? 😊Engem nem zavar csak kérdezem. A topik logója nem lesz lecserélve?Legalább ennyi hadd maradjon nekünk 😁
Matthew99
warr_b
r.baggio
dande

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
STOP THE COUNT!!!több mint 5 éve
Fel nem foghatom, hogy bírtunk kikapni két hete ettől a moslékszar Lionstól... 😕Cause this is the NFC East. 😃
warr_b
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Fel nem foghatom, hogy bírtunk kikapni két hete ettől a moslékszar Lionstól... 😕

több mint 5 éve
Nem Washington fanként is szeretném, hogy a régi maradjon (ha van némi beleszólásom 😉 magamban úgyis mindig Skins marad 😊)egy szavazat a meghagyásra, van olyan Washington fan, aki inkább az újat szeretné? 😊Engem nem zavar csak kérdezem. A topik logója nem lesz lecserélve?Legalább ennyi hadd maradjon nekünk 😁
Matthew99
warr_b
r.baggio
több mint 5 éve
egy szavazat a meghagyásra, van olyan Washington fan, aki inkább az újat szeretné? 😊Engem nem zavar csak kérdezem. A topik logója nem lesz lecserélve?Legalább ennyi hadd maradjon nekünk 😁
Matthew99
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Engem nem zavar csak kérdezem. A topik logója nem lesz lecserélve?Legalább ennyi hadd maradjon nekünk 😁
Matthew99

több mint 5 éve
Engem nem zavar csak kérdezem. A topik logója nem lesz lecserélve?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Micsoda évek voltak. Három év, három utolsó meccs a csoportért, és a Cowboys mindhárom csoportriválisa örülhetett, ott meg maradt a 8–8Jön a hálaadási móka, nagyon-nagyon jó lenne oda-vissza ütni a kabbojzt, nem is tudom mikor volt ilyen utoljára...2012, ugye az évben volt az utolsó fordulóban de facto NFC East Championship Game a két csapat összecsapása.
warr_b
empty taxi

több mint 5 éve
Nem most volt...Jön a hálaadási móka, nagyon-nagyon jó lenne oda-vissza ütni a kabbojzt, nem is tudom mikor volt ilyen utoljára...2012, ugye az évben volt az utolsó fordulóban de facto NFC East Championship Game a két csapat összecsapása.
warr_b
empty taxi
Idén az Eagles ellen lehetne az utolsó héten, de elég csekély esélyt látok rá 😆

több mint 5 éve
Jön a hálaadási móka, nagyon-nagyon jó lenne oda-vissza ütni a kabbojzt, nem is tudom mikor volt ilyen utoljára...2012, ugye az évben volt az utolsó fordulóban de facto NFC East Championship Game a két csapat összecsapása.
warr_b
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Balfasz Vikings & Kuzin, hogy nem voltak képesek megverni a Dallast... De legalább izgi a csoport 😂
Fura higy jelenleg az Eagles tűnik a legkilátástalanabbnak. A Giants meg a Cowboys meg épp elindultak kicsit fölfelé...
Jön a hálaadási móka, nagyon-nagyon jó lenne oda-vissza ütni a kabbojzt, nem is tudom mikor volt ilyen utoljára...

több mint 5 éve
Nem sok jó/izgalmas meccsünk van idén sajnos... A win jó, kár hogy Burrow térde árán...
A Panthers meg lenullázta a Lionst, mi meg buziztunk velük.

több mint 5 éve
www.msn.com/en-ca/sports/nfl/report-snyder-blocking-minority-owners-from-900m-sale/ar-BB1bdvVg?li=AAggXBR

több mint 5 éve
Kis variawww.nbcsports.com/washington/football-team/two-washingtons-key-guys-may-play-different-roles-versus-bengals

több mint 5 éve
Der Injury Report für das Spiel gegen die Bengels #WashingtonFootball pic.twitter.com/A2wTpZaDHr
— Washington Football Team D-A-CH (@WFT_Deutsch) November 20, 2020

több mint 5 éve
A Ti vagy a Mi defensünk üti ki Burrow alól a stokedlit??? 😀😀😀