Washington Commanders

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Nekem ennyi most pont elég 😉😊Nyugodt bye week, kikapott a Dallas, happység van 😊Nagyobb örömöd sose legyen 😉
warr_b
tamas424

Nyugodt bye week, kikapott a Dallas, happység van 😊Nagyobb örömöd sose legyen 😉
warr_b

At the bye week the #WashingtonFootball team defense is ranked 11th in points allowed and 4th in yards allowed and 1st in pass defense. via @jpfinlaynbcs
— All-Pro Reels (@allproreels) October 29, 2020
📸 https://t.co/XAXeREREbL pic.twitter.com/LfU9rpLtNZ
Haskinsről meg nagyon írják, hogy cserélve lesz...

Tuti olyan szörnyű volt? Late hit volt, ez sima, de nekem nem tűnt szándékosan testi épségre utazó mészárlásnak. Kibaszták a meccsről, hátrányt okozott magának és a csapatának, nem biztos, hogy többet kell ezért. Nyilván a sérülés az szándéktól függetlenül sérülés, de azért szerencsére ne ma lába tört el. Ilyen alapon Watt-ot is el lehetett volna tiltani, mert elég fölöslegesen ugrott a már törött lábú Smith nyakába. De biztos vagyok benne, hogy semmi rossz szándék nem volt benne, játék heve, már megindította a szerelőmozdulatot, ez van. Bostic-ra visszatérve láttunk már sokkal "dörtibb" hit-et is az NFL-ben. Inkább Dalton csapattársait kéne eltiltani... 😀De nem a legjobb üzenet a liga részéről! Bár erről a legkevésbé sem tehet Bostic...Ez jó hír nekünk, kell a védelembe.After being ejected Sunday, Washington LB Jon Bostic is not expected to be suspended for his hit on Dallas QB Andy Dalton, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 26, 2020
empty taxi
warr_b
nagir
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
Meg a Fantasym számára 😊Ez jó hír nekünk, kell a védelembe.After being ejected Sunday, Washington LB Jon Bostic is not expected to be suspended for his hit on Dallas QB Andy Dalton, per source.
empty taxi
warr_b
De nem a legjobb üzenet a liga részéről! Bár erről a legkevésbé sem tehet Bostic...Ez jó hír nekünk, kell a védelembe.After being ejected Sunday, Washington LB Jon Bostic is not expected to be suspended for his hit on Dallas QB Andy Dalton, per source.
empty taxi
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Ez jó hír nekünk, kell a védelembe.After being ejected Sunday, Washington LB Jon Bostic is not expected to be suspended for his hit on Dallas QB Andy Dalton, per source.
empty taxi

After being ejected Sunday, Washington LB Jon Bostic is not expected to be suspended for his hit on Dallas QB Andy Dalton, per source.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Most hogy már van irányítótok végre, nem kell tankolni. Irány a PO.Lemaradtunk valamiről? 😀
ozibozi

Jah. Aztán visszavághatunk nektek 😊Persze ilyenkor megyünk bye week-re 😀Ott nem lehet kikapni, se!😉
warr_b
nagir

Persze ilyenkor megyünk bye week-re 😀Ott nem lehet kikapni, se!😉
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Terry McLaurin's speech after the win 💯 @TheTerry_25
— NFL on ESPN (@ESPNNFL) October 25, 2020
(via @WashingtonNFLpic.twitter.com/I08CM3W81A
😊🥰
Collins meg úgy néz ki Achilles, idén már jó eséllyel nem fog játszani.

Érdekes szitu, szurkolok, nektek, Ronnak és Allennek is, meglátjuk mi sül ki belőle.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Én meg pont írtam nálunk, hogy Moore-t el kéne cseréljük 😊Amilyen könnyű relatíve a sorsolásunk, meg amilyen szar a csoport, simán benne van, hogy amúgyis csak a 10-15. hely környékén húznánk, ott meg már nemigen terem franchise qb. Akkor már inkább próbáljuk meg, aztán lesz ami lesz.
Mondjuk ha valahogy bekecmeregnétek a PO-ba, baszhatjatok a franchise QB-t a draftról.
gabokocka

Mondjuk ha valahogy bekecmeregnétek a PO-ba, baszhatjatok a franchise QB-t a draftról.
Kyle milyen volt? Haskinshez képest jobb/rosszabb?Pont írtam róla nálatok.
gabokocka
Amúgy szerintem Haskinshez képest jobb egy fokkal, de lehet hogy csak a meglévő rutinja miatt, nem tudom.
Mondjuk pontosabban dob, az biztos, meg bátrabban indul meg a labdával. Persze neki is van minden meccsen olyan agyfasz megmozdulása, hogy a fejem fogom 🙂

Rá kéne mozdulni valami playmaker félére még itt a csere határidő előtt. Nyilt a csoport! Ha Scary Terry-n kívül lenne még itt legalább 1 közepesen veszélyes játékos még a rájátszásba jutna ez a gárda.Gibson "The weapon" neked smafu? 😁
alatriste