Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 4 éve
Szerintem csak kijelentette, hogy nem akar ott játszani, így a Vikings meg mondta hogy ja, akkor kösz, csá.Egyébként erre van valamilyen bármiféle joga (vétózni)? Tudtommal az NFL-ben a GM/csapat cserélhet a játékos beleegyezése nélkül.Trent barátunk meg úgy fest szép csendben rábaszik, nem kell a kutyának se 😊Ja meg sajna Ti is! Mint kiderült (számomra az FK-ról) nem akart csoki lenni a Minneapolisi tejszínhabban SEM! Az ilyen hozzáállással nem érdemel még lehetőséget sem senkitől...
warr_b
nagir
Mégis mi a faszt akar? A Redskins helyébe kibasznám, majd utána az életét is kiperelném belőle, mert nevetséges amit csinált az elmúlt 1.5 évben.
szerk: most meg kiad egy nyilatkozatot az ügynökével, hogy cáfolja a vádat, miszerint volt bármiféle trade lehetőség. Hazug szemétláda az összes érintett 😀. Vikings helyében kiadnék egy közleményt, hogy legalább kiderüljön, mi az igazság és melyik fél sáros.
MarioAna
Amúgy mi az, te is csapat nélküli lettél, ez valami új divat? 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Jaja, nyomott egy vétót.Trent barátunk meg úgy fest szép csendben rábaszik, nem kell a kutyának se 😊Ja meg sajna Ti is! Mint kiderült (számomra az FK-ról) nem akart csoki lenni a Minneapolisi tejszínhabban SEM! Az ilyen hozzáállással nem érdemel még lehetőséget sem senkitől...
warr_b
nagir
Egyelőre a játékjoga még a miénk, ő meg max holdoutol tovább, de gondolom olyan hatalmas lóvét így nem kap, ha nem játszik.
több mint 4 éve
Trent barátunk meg úgy fest szép csendben rábaszik, nem kell a kutyának se 😊Ja meg sajna Ti is! Mint kiderült (számomra az FK-ról) nem akart csoki lenni a Minneapolisi tejszínhabban SEM! Az ilyen hozzáállással nem érdemel még lehetőséget sem senkitől...
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Szerintem az egész arra van kihegyezve, hogy Scott Turner (OC) csinálhassa a dolgát. Az ő rendszerének egyik központi eleme, hogy minél több emberről ne tudja a védelem, hogy mit fog csinálni. McCaffrey tavaly egyszerre volt futó és elkapó. Bryce Love és kisebb mértékben Guice is képes lehet valami ilyesmire, csak az egészségükben nem vagyunk biztosak. Igazoltunk detroitból egy ilyen futót, aki nem olyan jó, de legalább valszeg egészséges.A megközelítés a másik oldalról is működik viszont. Jól láttuk, hogy Simms Jr tavaly futott is, nem csak elkapott, és ez a draft pick ennek a négyzete. Ha jó elkapó, arra amúgy is szükség volt. De ha képes meccseként 5ször, különböző pozíciókból futni, akkor lehet egyszerre a pályán 3-4 olyan csávó, aki vagy fut, vagy screen, vagy rpo, vagy elkap, vagy sprintel és elkap... Ez negyon jól is elsülhet.
Van 5-6 olyan játékos, akik közül ha a fele egészséges és jó, akkor már arra külön készülni kell a védelemnek, az egész sakkjátszma erről szól 😊
uff
HTTR
több mint 4 éve
Trent barátunk meg úgy fest szép csendben rábaszik, nem kell a kutyának se 😊
több mint 4 éve
Nem tudom, gondolom a vírus miatt nem tudták részletesen felmérni a kiszemelteket, így sokan megpróbálnak "biztosra" menni...mobile.twitter.com/JHawkChalk_/status/1253906435144134656Amúgy mi ez a "sválycibitskázás" egy csomó játékosnál? Nem az lenne a lényeg, hogy abban legyen jó, amit nagyon tud, abban az egyben viszont marha jó...
Azért nem vagyok meggyőzve 😜
warr_b
nagir
Pedig ugye ami mindenre jó, az nem jó semmire 😆
több mint 4 éve
mobile.twitter.com/JHawkChalk_/status/1253906435144134656Amúgy mi ez a "sválycibitskázás" egy csomó játékosnál? Nem az lenne a lényeg, hogy abban legyen jó, amit nagyon tud, abban az egyben viszont marha jó...
Azért nem vagyok meggyőzve 😜
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Amúgy Young lett a legelőrébb húzott védőjátékosunk Sean Taylor óta.
több mint 4 éve
mobile.twitter.com/JHawkChalk_/status/1253906435144134656Azért nem vagyok meggyőzve 😜
több mint 4 éve
Ezt a harmadik körös húzást nem annyira értem...Akkor nem én vagyok az egyetlen.
warr_b
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 4 éve
Ezt a harmadik körös húzást nem annyira értem...
több mint 4 éve
Úgy is csapat nélkül maradtam kicsit, hajrá DC, hajrá Chase! 😉Na, ennyire rosszul esett az a pick?
alatriste
több mint 4 éve
Úgy is csapat nélkül maradtam kicsit, hajrá DC, hajrá Chase! 😉
Liverpool Fc
több mint 4 éve
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
mobile.twitter.com/BurgundyBlog/status/1253161398458290176
több mint 4 éve
According to Jenna Laine of ESPN, the Bucs nearly traded Howard two months ago to the Redskins in exchange for LT Trent Williams, but talks ultimately fell through.According to Rick Stroud of the Tampa Bay Times, the Bucs don’t plan to just give Howard away.
Unless a team blows them away with an offer, Stroud says Tampa Bay is more than happy to line up Howard and Gronkowski in two-tight end sets.
Howard finished last season with 34 receptions for 459 yards and just one touchdown.
több mint 4 éve
Trent Williams instastoryja. twitter.com/MySportsUpdate/status/1253135376845344769
Lehet, hogy nem jelent semmit. Lehet, hogy elcseréltek végre.
több mint 4 éve
mobile.twitter.com/RapSheet/status/1252978003694551041
több mint 4 éve
Ha meglenne a másidik körös pickünk, senkiven nem merülne fel, hogy eladjuk az 1/2-t... inkább sajtoljunk ki valakiből egy mid/late 2nd-öt Trentért és húzzuk ki Youngot.
több mint 4 éve
mobile.twitter.com/SCF_Network/status/1251663848295272449
több mint 4 éve
Should the Redskins trade for Buccaneers TE O.J. Howard?riggosrag.com/2020/04/15/redskins-trade-buccaneers-te-o-j-howard/
több mint 4 éve
twitter.com/nflrum0rs/status/1250991954973937665
több mint 4 éve
www.nbcsports.com/washington/redskins/peter-king-believes-its-pretty-likely-kyle-allen-starts-redskins-due-coronavirus