Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
Washington Black Holes
több mint 4 éve
Washington Injuries 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Cubehor
318
Mi lesz az új név szerintetek? Most akkora a nyomás, ha eddig nem akkor most viszont tuti lesz módosítás.Washington Injuns.
Matthew99
több mint 4 éve
Mi lesz az új név szerintetek? Most akkora a nyomás, ha eddig nem akkor most viszont tuti lesz módosítás.Nagyon remélem, hogy nem....
Matthew99
több mint 4 éve
Mi lesz az új név szerintetek? Most akkora a nyomás, ha eddig nem akkor most viszont tuti lesz módosítás.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Washington #Redskins announce the official jersey retirement (#49) of Pro Football Hall of Famer, humanitarian, and all-time legend Bobby Mitchell. Only the second player in #Redskins history to receive this honor (Sammy Baugh #33).
több mint 4 éve
youtu.be/ksWLBHFwiL8youtu.be/8f2HHRlZlgo
youtu.be/pk8uSoYkCfg
Szerkesztette: Bjoca
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 4 éve
mobile.twitter.com/FO_ASchatz/status/1265686910695063552
több mint 4 éve
www.nbcsports.com/washington/redskins/redskins-wr-cody-latimer-arrested-multiple-charges-incident-coloradoEmmondjuk így más megvilágítás, ha igaz:
Csak, hogy ne legyen annyira uncsi az ubiszezon, Nektek se!!! 😉😊😀
nagir
mobile.twitter.com/AdamSchefter/status/1262511190812622849
több mint 4 éve
www.nbcsports.com/washington/redskins/redskins-wr-cody-latimer-arrested-multiple-charges-incident-coloradoCsak, hogy ne legyen annyira uncsi az ubiszezon, Nektek se!!! 😉😊😀
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
A Dunbar trade nyertese már hivatalosan is a Redskins! 😀Hát jah... az isten barmai...
nagir
több mint 4 éve
A Dunbar trade nyertese már hivatalosan is a Redskins! 😀Elfér némi sikerélmény 😉 😛 bocs 😊
nagir
több mint 4 éve
A Dunbar trade nyertese már hivatalosan is a Redskins! 😀
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
szerintem valahol 4-12 és 5-11 távban leszünk, nincs értelmes QB és nincs O fal se...Majd hozzuk az izgi 9-3-as wineket, megállítunk mindent, AP meg csak elvánszorog FG távig 🤣😆🥰
futók kérdésesek szintén, igazából nem is tudok egy posztot mondani az O-ban ami rendben lenne 😊
hogyan lesz pontunk...
sapka
több mint 4 éve
szerintem valahol 4-12 és 5-11 távban leszünk, nincs értelmes QB és nincs O fal se...futók kérdésesek szintén, igazából nem is tudok egy posztot mondani az O-ban ami rendben lenne 😊
hogyan lesz pontunk...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 4 éve
Lehet, hogy csak én nem értek hozzá ennyire, de én bízom Haskinsben. A szezon végén szerintem jól játszott, és lehet még sokkal jobb is. Bár a sorsolásra ránézve hirtelen egy 8-8 körüli mérleget mondanék.
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 4 éve
Nézve a sorsolást és ismerve Ront 6-10, 7-9 körül várlak titeket, Haskinsban én többet nem látok, Allen meg egy game manager matéria.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
uramisten gyerekek, ez aztán az Ashburn-syndrome ((C) JP Finley)mitől lennénk ilyen jók?
rendes edző, egy két jó új gyerek, nincs idő összerakni, a fenekemet verdesném a földhöz örömömben ha lenne 6 győzelmünk. Az én tippem 5-11
HTTR
több mint 4 éve
A szokásos, Philly ellen kezdünk, hálaadáskor megyünk Texasba.szerintem 9-7 a max
Ki mit tippel a végére? 🤔
Szerintem minimum egy 9-7 benne van, kis jóindulattal 11-5 😊😁
warr_b
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 4 éve
A szokásos, Philly ellen kezdünk, hálaadáskor megyünk Texasba.Ki mit tippel a végére? 🤔
Szerintem minimum egy 9-7 benne van, kis jóindulattal 11-5 😊😁
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Jaa, HB= happy burgyé. Nem volt pénzem a zsúr belépőjegyre, meg amúgy se tudtam volna elmenni, mert a szomszédokkal szelfiztem és inkább kitöröltem a naptárból, hogy ne fájjon a szívem miatta.Tegnap volt a születésnapja Haskinsnak. Azt hittem, be van karikázva pirossal a naptáradban 😂HB bowlingos srác 😊😂What?
warr_b
nexion218
warr_b
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson