Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 5 éve
nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan
Ejj, ziccert hagytam.ki....

THE LEAGUE DWAYNE DONE MESSED UP 🤣😂🤣😂

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
haskins olyan illusztris társasághoz csatlakozik mint
cardale jones vagy terrelle pryor
jók ezek az ohio state QB-k
felkészül : Fields
Adirotor
Jones vagy Pryor az OSU ban sem volt szerintem valami nagy szám
kapitnono
csak érdekes hogy egy ilyen nagynevű egyetemi csapatból irányító még nem igazán tett le érdemlegeset az asztalra az NFL-ben (Kent Graham volt az egyetlen aki legalább átlagosnak mondható)

Adirotor
kapitnono
Pryor legalább egy 3. körös supplemental draft volt, nem 1/15 és ha nem ment a qb, megpróbálta wr-ként is. Nem ment neki, de látszólag legalább akarta. Ne sértsük meg vele, hogy a bowlingossal egy lapon emlegetjük. Viszont Cardale Jones-ról fogalmam sincs kicsoda, mellette jó helyen lesz has-kín....🤣
nexion218
na viszont az Art Schlichter way még összejöhet Haskinsnek
(ohio state 1/4 es QB)
"He was suspended for the 1983 season due to gambling, which ultimately thrust him out of the NFL after the Colts cut him after 1985.
In 2012, Schlichter was sentenced to 11 years in prison for fraud."
több mint 5 éve
Adirotor
kapitnono
Pryor legalább egy 3. körös supplemental draft volt, nem 1/15 és ha nem ment a qb, megpróbálta wr-ként is. Nem ment neki, de látszólag legalább akarta. Ne sértsük meg vele, hogy a bowlingossal egy lapon emlegetjük. Viszont Cardale Jones-ról fogalmam sincs kicsoda, mellette jó helyen lesz has-kín....🤣

több mint 5 éve
Nocsak-nocsak... Tegnap meccs közben volt egy olyan érzésem -asszem írtam is, csak nem ennyire bőszavúan - hogy Ron sztem bünteti és minden esélyt igyekszik neki megadni, hogy teljesen nevetségessé tegye magát és senki ne kérdőjelezze meg, hogy miért rakják ki a csapatból. Sztem ráhibáztam, egyúttal az is el lett intézve, hogy máshova se nagyon kelljen. 😂 Csak közben picit eltaktikázta magát, mert ha legalább a 3. negyed közepén leülteti, tegnap meglehetett volna a csoport is.

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 347 — WHO DAT!!!!
Adirotor

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 005 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vajon ő írta, vagy a PR-osok?
több mint 5 éve
pbalazs Washington Commanders 430 — HTTR - GGMU

Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 30 297 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Amúgy ezt legkésőbb a Panthers meccs félidejében kellett volna meglépni 🤣🙄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 30 297 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
No akkor bye bye Dwayne, mehetsz vissza a balettbe ugrálni bowlingozni. Ostoba pöcs.

több mint 5 éve
Na akkor még egy QB needes csapat...
ThundersNFL
Eddig is azok voltunk...

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
JMR óta a legnagyobb qb bust. Kár érte.
Amadeus
EJ Manuel, Paxton Lynch, Josh Rosen, Johnny Manziel
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 005 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ThundersNFL
Cseréljenek Minshewért. Megszámítjuk nekik egy 2. napos pickért.
több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 8 597
ThundersNFL
Mert Haskins kirúgása ennyit változtatott a helyzeten?! C'mon man!
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 240 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 240 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
1/6 Dániel János draftolása így lassan érthetővé válik...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Azért így teljesen érthetetlen hogy miért nem húzott 1/2-re irányító a Washington. Bezzeg 1/tizenvalahanyadikon feltétlenül kihuzták Haskinst, mert hát nem kellett senkinek, mekkora steal, de ezek után már láthatjuk, hogy miért csúszott addig. Főleg Herbertben de Tuában is rengeteg potenciál van. A keret pedig Youngot leszámítva sem lenne rossz, főleg hogy ott van a posztján Sweat és Kerrigan is.
Seda26
1 év után nem dobod ki az irányítódat
egyébként meg herbertről senki sem tudta hogy ilyen jó lesz
tua meg sérült volt

helyettük kihúztak egy generációs DE-t, sztem jól csinálták

Szerkesztette: Adirotor
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 194
Azért így teljesen érthetetlen hogy miért nem húzott 1/2-re irányító a Washington. Bezzeg 1/tizenvalahanyadikon feltétlenül kihuzták Haskinst, mert hát nem kellett senkinek, mekkora steal, de ezek után már láthatjuk, hogy miért csúszott addig. Főleg Herbertben de Tuában is rengeteg potenciál van. A keret pedig Youngot leszámítva sem lenne rossz, főleg hogy ott van a posztján Sweat és Kerrigan is.

Szerkesztette: Seda26
több mint 5 éve
Amadeus
Josh Rosen likes this.
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 815
több mint 5 éve
Rosen igazából be se került a ligába...
gabokocka
Fun fact: Rosen több meccsen volt kezdő(16) az NFL-ben, mint Haskins(14). Szóval akkor igazából Haskins se.
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 396 — Keep pounding
Rosen igazából be se került a ligába...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Nem meglepő. Tegnap amikor mutatták Riverát, látszott rajta, hogy rendesen undorodik tőle, hogy ő a QB-ja. A dobásai után szánakozva rötyögött, hahotázott az oldalvonal mellett egy-egy dobás után. Borzasztóan utálhatták egymást.
Cruyffista
Jay Gruden se szerette már nagyon, ha jól tudom. Riveránál 12 hónap alatt ide jutottak a dolgok. Előbb kikerül a ligából, mint Rosen.
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Nem meglepő. Tegnap amikor mutatták Riverát, látszott rajta, hogy rendesen undorodik tőle, hogy ő a QB-ja. A dobásai után szánakozva rötyögött, hahotázott az oldalvonal mellett egy-egy dobás után. Borzasztóan utálhatták egymást.
több mint 5 éve
pbalazs Washington Commanders 430 — HTTR - GGMU
Haskins gone!!! 😀 Kitették a csapatból. Haskins got released!
Toto21
Itt a hivatalos bejelentés is. Őszintén megvallva, sajnálom, hogy így alakult a karrierje. Szurkoltam neki végig, és bíztam benne, hogy bele jön a játékba, de akinek nem nő be a feje lágya...

Jobb lesz így mindenkinek.

Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!