Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 830
Alapból hülye szabályok a Rooneyval együtt.Teljesen egyetértek veled, ezek régen nem voltak jellemezők.Természetesen értem, hogy nem hivatalos, meg nem történt semmi.Nem tudsz óvni, mert hivatalosan nem történt semmi még. Ellenben ha valaki esetleg nagyon licitálni akarna, akkor a KC még kibújhat a dealből simán.Értem én ezt de kb így feleslegesek a szabályok. Egy olyan csapat aki esetleg tradelni akarna Smithért akár meg is "óvhatná" ezt a trade-et.Még egy kérdés?Úgy, ahogy HC-t igazolni, mielőtt kiesik a csapat 😊
Hogy a picsába lehetett most trade-elni?
Bazzani
Március 14-l válik hivatalossá a történet, amikor az új ligaév nyílik.
dande
Bazzani
Hulkeinstein
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy minek olyan szabályok amiket úgysem tart be senki?
Lásd ez a trade, vagy az FA piac nyitása előtti tárgyalasok, edző kinevezések stb.
Bazzani
Sőt, mentek a büntetések a tampering-ért, pl Haynesworthnél. Most meg tényleg az NFL.com hozza hivatalosan ezeket, nem csak twitteren mennek a susmusolások.
tenorx
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Teljesen egyetértek veled, ezek régen nem voltak jellemezők.Természetesen értem, hogy nem hivatalos, meg nem történt semmi.Nem tudsz óvni, mert hivatalosan nem történt semmi még. Ellenben ha valaki esetleg nagyon licitálni akarna, akkor a KC még kibújhat a dealből simán.Értem én ezt de kb így feleslegesek a szabályok. Egy olyan csapat aki esetleg tradelni akarna Smithért akár meg is "óvhatná" ezt a trade-et.Még egy kérdés?Úgy, ahogy HC-t igazolni, mielőtt kiesik a csapat 😊
Bazzani
dande
Bazzani
Hulkeinstein
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy minek olyan szabályok amiket úgysem tart be senki?
Lásd ez a trade, vagy az FA piac nyitása előtti tárgyalasok, edző kinevezések stb.
Bazzani
Sőt, mentek a büntetések a tampering-ért, pl Haynesworthnél. Most meg tényleg az NFL.com hozza hivatalosan ezeket, nem csak twitteren mennek a susmusolások.
több mint 6 éve
Természetesen értem, hogy nem hivatalos, meg nem történt semmi.Nem tudsz óvni, mert hivatalosan nem történt semmi még. Ellenben ha valaki esetleg nagyon licitálni akarna, akkor a KC még kibújhat a dealből simán.Értem én ezt de kb így feleslegesek a szabályok. Egy olyan csapat aki esetleg tradelni akarna Smithért akár meg is "óvhatná" ezt a trade-et.Még egy kérdés?Úgy, ahogy HC-t igazolni, mielőtt kiesik a csapat 😊
Bazzani
dande
Bazzani
Hulkeinstein
több mint 6 éve
Bill Callahan-en a világ szeme. Már csak az a kérdés Bell mennyibe lesz nekünk? 😀 😛 Honnan lesz tight end?
több mint 6 éve
Jól jártatok!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Fullert sajnálom, ő komoly veszteség leszMajd Fabian Moreau fellép 😉
sapka
Smith amúgy olcsó volt, mivel jön majd kompi pick jövőre Kirk miatt...kb egy Fuller volt az ellenérték. Ez semmi. És jól is csinálta a Redskins, Cousinsért bidwarba nem akartak belemenni tavasszal, így inkább nagyon gyorsan megszerezték a piac 2. (1.?) legjobb irányítóját. Ettől függetlenül meglepett a trade...de jó húzás.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Fullert sajnálom, ő komoly veszteség leszSzerintem is nagy kár érte, őt semmiképp nem engedtem volna el.
sapka
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Ez szerintem jó deal volt a Redskins részéről is. Cousins-t én inkább egy jó system-QBnak tartom,aki statisztikákban ott van,de sokat nem tesz hozzá és a jó játéka inkább Grudennek és a rendszerének köszönhető. A jó statisztikáin kívül 3 kezdő éve alatt összehozott a Redskinssel egy 24 -23-1es mérleget ,ami igencsak átlagosnak mondható.( Smith legrosszabb recordja 9-7 volt 2011 óta)
Ezzel a trade-del a Redskins nyert kb éve 8-9 milliót a sapka alatt maximum egy nagyon kicsi minőségi romlással.
Win-Win szituáció ez,de majd a jövő úgyis eldönti kinek lesz igaza,lehet most engedte el a Redskins a következő HoF QB-t. 😀
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 6 éve
Fullert sajnálom, ő komoly veszteség lesz
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 6 éve
Nem tudsz óvni, mert hivatalosan nem történt semmi még. Ellenben ha valaki esetleg nagyon licitálni akarna, akkor a KC még kibújhat a dealből simán.Értem én ezt de kb így feleslegesek a szabályok. Egy olyan csapat aki esetleg tradelni akarna Smithért akár meg is "óvhatná" ezt a trade-et.Még egy kérdés?Úgy, ahogy HC-t igazolni, mielőtt kiesik a csapat 😊
Bazzani
dande
Bazzani
több mint 6 éve
Nem, mert vagy hatan licitáltak érte, és a Chiefs se hülye, hogy ne árulná körbe.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Értem én ezt de kb így feleslegesek a szabályok. Egy olyan csapat aki esetleg tradelni akarna Smithért akár meg is "óvhatná" ezt a trade-et.Még egy kérdés?Úgy, ahogy HC-t igazolni, mielőtt kiesik a csapat 😊
Bazzani
dande
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Még egy kérdés?Semmi sem hivatalos a szezon kezdetéig. 😀 Ha jól emlékszem Sanyit a KC is a hivatalos szezon kezdete előtt hozta. 😀
Bazzani
több mint 6 éve
Még egy kérdés?Úgy, ahogy HC-t igazolni, mielőtt kiesik a csapat 😊
Bazzani
több mint 6 éve
Még egy kérdés?Hogy a picsába lehetett most trade-elni?
több mint 6 éve
Sőt meg is van a hosszabítás 4 év 94 millió 71 garantált.. Azt a krva, az ellenérték még nem ismert71 milla garantált?! Ebből már egy tisztességes NER lovag is ki tud fizetni magának egy Zimány Lindát. Bocsánat, dr. Zimány Linda. Lassan tényleg csak újonc, vagy csereirányítókkal lehet majd SB környékére kerülni.
dande
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
4 év 94 millió?Inkább mennyit fog kapni, főleg garantált téren.
Tejóisten.
Cousins mennyit kérhetett?
Bazzani
Kíváncsian várom, hogy ATL mennyire tesznek be ezek Ryan hosszabbítása terén.
több mint 6 éve
-kb 5-6Mós sprólás Cousinhoz képest SmithAzért az merész kijelentés, hogy jobb. Egyértelműen én ezt nem merném mondani. Más stílusú játékos, bevállalósabb, ami miatt inkább ott van benne a clutch és a playmakerség, de több labdát is ad el ezzel párhuzamosan. Smith kora jelen esetben szerintem nem akkora faktor, miután manapság 36-37 évesen dobálnak röhögve elit szinten irányítók.
-Smith 5évvel idősebb
-Cousins jobb QB (de idén Smithnek jobb éve volt)
-8.legtöbb cap space a redskinsnek-> 52M
ezeket összevetve érdekes ez a trade.
braxa88
Szerintem drágának nem volt drága Smith (már a pick és a játékos), de egyébként itt már szvsz nem az volt a tényező, hogy némi spórolás, hogy Cousins mennyivel jobb, mint Smith, hanem az, hogy Kirk vélhetően abszolút nem akart Washingtonban maradni, így pedig egy harmadik körös kondipicket kap majd érte a Redskins. Az pedig, hogy itt milyen elvárásokról pletykáltak Cousins kapcsán, az nekem nem arra enged következtetni, hogy 5-6 milliót fog spórolni Smithen. Összességében szerintem lesz jó 20-30 millió is a differencia a két játékos között.
Mondjuk megmondom őszintén, szvsz Smithnek kicsit erős lesz a washingtoni támadófelfogás, de mondjuk itt meg a stáb dolga lesz, hogy egy, a játékos számára barátibb playbookot szabjanak rá.
több mint 6 éve
braxa88
12 534
-kb 5-6Mós sprólás Cousinhoz képest Smith-Smith 5évvel idősebb
-Cousins jobb QB (de idén Smithnek jobb éve volt)
-8.legtöbb cap space a redskinsnek-> 52M
ezeket összevetve érdekes ez a trade.
több mint 6 éve
4 év 94 millió?Ugyanennyit.
Tejóisten.
Cousins mennyit kérhetett?
Bazzani
Két és fél-három évre.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
Wow, ez nem volt drága.Kérdés h mikor húztok Alex mögé utánpótlást 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
ervinator
1 694
Sőt meg is van a hosszabítás 4 év 94 millió 71 garantált.. Azt a krva, az ellenérték még nem ismertKendall Fuller + 2018 3. kör
dande
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Sőt meg is van a hosszabítás 4 év 94 millió 71 garantált.. Azt a krva, az ellenérték még nem ismert
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 830
Remek move. Tud annyit, amennyit Kirk, cserébe olcsóbb és tudja hol a helye. Méltatlanul alulértékelt Qb.
criminal lawyer or criminal lawyer?