Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 6 éve
Tegnap este elromlott a telefonomban az autokorrekt. 😊😊Kár. Kíváncsi lettem volna, hogy szerinted ki lesz jövő évben a rookie of the year. 😀
sapka
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Nagyon szomorú voltam ez miatt. Szerintem fordított helyzetben Te is így tettél volna 😛.Tegnap este elromlott a telefonomban az autokorrekt. 😊😊Es ezert bebasztal?
sapka
ulpianus
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 6 éve
Tegnap este elromlott a telefonomban az autokorrekt. 😊😊Melyik? A Kecskeméti, vagy a Szatmári?
sapka
több mint 6 éve
Tegnap este elromlott a telefonomban az autokorrekt. 😊😊Es ezert bebasztal?
sapka
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Tegnap este elromlott a telefonomban az autokorrekt. 😊😊
több mint 6 éve
Aztán megm különbség dmith és cousins között? Ehikne j eu a stolusmádulnak sz, zehye feé a kezét sli meü tudns süitjfrukkolni!Na így már mindent értek. Miért nem ezzel kezdted?
sapka
több mint 6 éve
Hamilkar
190
Juba korato kamavajpa a jisz kacso kava wuki!Aztán megm különbség dmith és cousins között? Ehikne j eu a stolusmádulnak sz, zehye feé a kezét sli meü tudns süitjfrukkolni!Negola devdzsi vuldegger!
sapka
gyurczi
több mint 6 éve
Mámegen csak az FO iszik fukofsystemAztán megm különbség dmith és cousins között? Ehikne j eu a stolusmádulnak sz, zehye feé a kezét sli meü tudns süitjfrukkolni!Negola devdzsi vuldegger!
sapka
gyurczi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Aztán megm különbség dmith és cousins között? Ehikne j eu a stolusmádulnak sz, zehye feé a kezét sli meü tudns süitjfrukkolni!Negola devdzsi vuldegger!
sapka
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 6 éve
Aztán megm különbség dmith és cousins között? Ehikne j eu a stolusmádulnak sz, zehye feé a kezét sli meü tudns süitjfrukkolni!Ezt akartam én is irni
sapka
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Aztán megm különbség dmith és cousins között? Ehikne j eu a stolusmádulnak sz, zehye feé a kezét sli meü tudns süitjfrukkolni!
több mint 6 éve
Költői kérdés volt... 😀 Gyanítom, Allen nem fog cetlit áldozni Reed és Davis mellé. Hacsak ki nem vágja valamelyiket, ami nem valószínű. Davist most már Smith miatt sem. Amúgy tavaly jött TE az ötödik körben (Sprinkle) és ő sem rossz. Csak Reed-et össze kéne kalapálni, hogy kibírjon végre öt meccsnél többet.Honnan lesz tight end?Pl. a South Dakota Stateről Dallas Goedert személyében.
apeszos
iktriad
több mint 6 éve
Honnan lesz tight end?Pl. a South Dakota Stateről Dallas Goedert személyében.
apeszos
több mint 6 éve
Aszongyak: Aki hulye, az is marad.deadspin.com/washington-safety-d-j-swearinger-is-pissed-about-his-t-1822590769Swearinger Houstonban sem volt ennél okosabb...
ulpianus
sapka
több mint 6 éve
deadspin.com/washington-safety-d-j-swearinger-is-pissed-about-his-t-1822590769Swearinger Houstonban sem volt ennél okosabb...
ulpianus
több mint 6 éve
deadspin.com/washington-safety-d-j-swearinger-is-pissed-about-his-t-1822590769
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 831
Engedni kell. Egyedül a trade határidőnek van értelme roster management miatt. De az is két kiesett csapat esetén inkább akadály. Nem kell vele várni márciusig. A Rooney meg a legjobb önkritika amit valaha láttam.Miért?Alapból hülye szabályok a Rooneyval együtt.Teljesen egyetértek veled, ezek régen nem voltak jellemezők.Természetesen értem, hogy nem hivatalos, meg nem történt semmi.Nem tudsz óvni, mert hivatalosan nem történt semmi még. Ellenben ha valaki esetleg nagyon licitálni akarna, akkor a KC még kibújhat a dealből simán.Értem én ezt de kb így feleslegesek a szabályok. Egy olyan csapat aki esetleg tradelni akarna Smithért akár meg is "óvhatná" ezt a trade-et.Még egy kérdés?Úgy, ahogy HC-t igazolni, mielőtt kiesik a csapat 😊
Hogy a picsába lehetett most trade-elni?
Bazzani
Március 14-l válik hivatalossá a történet, amikor az új ligaév nyílik.
dande
Bazzani
Hulkeinstein
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy minek olyan szabályok amiket úgysem tart be senki?
Lásd ez a trade, vagy az FA piac nyitása előtti tárgyalasok, edző kinevezések stb.
Bazzani
Sőt, mentek a büntetések a tampering-ért, pl Haynesworthnél. Most meg tényleg az NFL.com hozza hivatalosan ezeket, nem csak twitteren mennek a susmusolások.
tenorx
Amadeus
Ha ilyenkor megköttetődnek ezek a szerződések, az kurvára unfair, arról nem is szólva, hogy bármikor kitáncolhat bármelyik fél, mert semmi hivatalos dokumentum nem lehet. Ami megint csak nagyon unfair, mert a másik fél meg fixre vette a dolgot.
Nem értem az NFL miért hagyja.
tenorx
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
az nem tampering volt, hanem a skins a lockoutos évben csoportosított át szerződéseket, amelyről nem volt írott szabály; de tilos voltTeljesen egyetértek veled, ezek régen nem voltak jellemezők.Természetesen értem, hogy nem hivatalos, meg nem történt semmi.Nem tudsz óvni, mert hivatalosan nem történt semmi még. Ellenben ha valaki esetleg nagyon licitálni akarna, akkor a KC még kibújhat a dealből simán.Értem én ezt de kb így feleslegesek a szabályok. Egy olyan csapat aki esetleg tradelni akarna Smithért akár meg is "óvhatná" ezt a trade-et.Még egy kérdés?Úgy, ahogy HC-t igazolni, mielőtt kiesik a csapat 😊
Bazzani
dande
Bazzani
Hulkeinstein
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy minek olyan szabályok amiket úgysem tart be senki?
Lásd ez a trade, vagy az FA piac nyitása előtti tárgyalasok, edző kinevezések stb.
Bazzani
Sőt, mentek a büntetések a tampering-ért, pl Haynesworthnél. Most meg tényleg az NFL.com hozza hivatalosan ezeket, nem csak twitteren mennek a susmusolások.
tenorx
több mint 6 éve
Szerintem nem is akarják betartani.Miért?Minden szabaly amit nem tudsz betartatni, gyengiti a tobbi szabaly betartasanak hajlandosagat. Hiba hagyni, vagy meghozni, ha keptelenek betartatni.
Ha ilyenkor megköttetődnek ezek a szerződések, az kurvára unfair, arról nem is szólva, hogy bármikor kitáncolhat bármelyik fél, mert semmi hivatalos dokumentum nem lehet. Ami megint csak nagyon unfair, mert a másik fél meg fixre vette a dolgot.
tenorx
ulpianus
Mármint régen erre kivizsgálások mentem, meg szankciók.
Jelenleg meg mindenki nyílt titokként kezeli ezeket, meg tényleg az NFL.com hozza le őket. Szerintem valamelyik owner meetinget beszélték ezt meg, hogy jó akkor ezek most már annyira nem strict-ek.
több mint 6 éve
Miért?Minden szabaly amit nem tudsz betartatni, gyengiti a tobbi szabaly betartasanak hajlandosagat. Hiba hagyni, vagy meghozni, ha keptelenek betartatni.
tenorx
Szerkesztette: ulpianus
több mint 6 éve
Miért?Alapból hülye szabályok a Rooneyval együtt.Teljesen egyetértek veled, ezek régen nem voltak jellemezők.Természetesen értem, hogy nem hivatalos, meg nem történt semmi.Nem tudsz óvni, mert hivatalosan nem történt semmi még. Ellenben ha valaki esetleg nagyon licitálni akarna, akkor a KC még kibújhat a dealből simán.Értem én ezt de kb így feleslegesek a szabályok. Egy olyan csapat aki esetleg tradelni akarna Smithért akár meg is "óvhatná" ezt a trade-et.Még egy kérdés?Úgy, ahogy HC-t igazolni, mielőtt kiesik a csapat 😊
Bazzani
dande
Bazzani
Hulkeinstein
Bazzani
tenorx
Amadeus