Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 671 — sapka
az Ofalt megvédve az elején borzasztóan rosszul játszottak; legalább 2 ember jött át futásnál simán a LoS-on, ami aggasztó mert ez a medve trench kifejezetten gyenge futás ellen, főleg penetration szintjén; belül nem tudták megtartani az embereket
de a második felére nagyon feljavultak, ezért is tudtunk ennyit futni
+ a nyomást remekül kezelték, amire már lehet építeni, kár hogy futó csapat vagyunk 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
azért aggasztó h egy backup irányító széthajítja a védelmet. jeeesus. safety páros vállalhatatlan, london szegény már inkább csak nevével és hangjával van fent. mindemellett biztató h egyre jobb robert mozgása. vele nem lesz gond, ellenben majdnem védelmi szinten fos ez az Ofal
több mint 12 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
nem tudta megállítani semmilyen szinten a kezdő D a karrier backup lófasz McCownt
ez alapján nincs értelme optimistának lenni
volt egy két szép kiemelkedő momentum, de nem lehet úgy meccset nyerni, hogy 3-mal több pontot szerzünk és 51-48akra győzünk, főleg mert ez egy borzasztóan tartalékos csapat volt...
nem hiszem, hogy 5-nél több győzelmünk lesz idénsapka
Ok de McCown jól játszott, ha backup ha nem.
Tavaly a backup Cousins verte meg a Ravenst, oszt a Ravens tavaly vitte mégis valamire 😊

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
nem tudta megállítani semmilyen szinten a kezdő D a karrier backup lófasz McCownt
ez alapján nincs értelme optimistának lenni
volt egy két szép kiemelkedő momentum, de nem lehet úgy meccset nyerni, hogy 3-mal több pontot szerzünk és 51-48akra győzünk, főleg mert ez egy borzasztóan tartalékos csapat volt...
nem hiszem, hogy 5-nél több győzelmünk lesz idén

több mint 12 éve
bálnalekvár Washington Commanders 696
Brutál izgalmas volt, de inkább így nyerjünk, mint sehogy 😀 2-4, és mint a Redskins-fan-klán egyetlen örök optimista tagja, azt mondom, ez volt a fordulópont, innen már a pozitív mérlegig menetelünk 😀 Élvezzük ki ezt a győzelmet, jövő héten szopóka, és továbbra is tartom, az azt követő 3 meccs (Chargers, Vikes, Eagles) lesz a szezon kulcsa, ott bármi megtörténhet.

akkorisredskins
több mint 12 éve
bálnalekvár Washington Commanders 696
Hangolódjunk.

akkorisredskins
több mint 12 éve
Fenntartom: safetynek jó lehet még...apeszos
ebben van fantázia 😀, ki kellene próbálni

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Paulsen is inkább az elkapásokban jeleskedett, passzblokknál sokszor megverik, viszont határozottan fejlődőképes. Tavaly csak azért tűnt ki mert nem is volt más csak ő és Paul. Paulról vagy jót, vagy semmit. Inkább semmit. Fenntartom: safetynek jó lehet még...
több mint 12 éve
Négy TE van a keretben, de közülük melyik tud blokkolni is?apeszos
Paulsen elég jól tud szerintem, de egész jó keze is van
Reed inkább elkapó/RB, Paul meg egy kövér *lyukaskezű* WR,
Davis pedig már túl régen játszott, hogy el tudjam dönteni tud-e még blokkolni, de volt amikor tűrhetően ment neki; de nem Paulsen szintjén
lehet Paul helyett jövőre majd kellene egy igazi blokkoló
----
azt olvastam, Shanahanéknak jövőre is giga lóvéjuk van az edző pénzből, ezért nem valószínű, hogy Snyder felállítaná

több mint 12 éve
Magyarul ő is pár hétben gondolkodott, de lófaszt sem tud. Frankó. Doughty lesz a megváltó.

Young? Nem is tudom. Nekünk nincs blokkoló TE az O-ban, és lehet hogy Morrisnak mindegy, de nem úgy veszem észre. Darrel jól blokkol, jobban megy a futás ha ő fent van, és ha minden kötél szakad, elkapni is tud. És most kihúzta sérülés nélkül. Négy TE van a keretben, de közülük melyik tud blokkolni is?
több mint 12 éve
Redskins mailbag: Tanard Jackson, offensive line depth, preseason games and moreapeszos
itt egy frissebb Keimtől:
azt kérdezték tőle mikorra várható Tanard vissza:
Keim: I’m breaking my own rule and including a Tanard Jackson question just as a refresher (it gets asked all the time on Twitter) and it’s been a few weeks since I was asked in the mailbag. After this, I return to my rule. Everyone needs to know this: If there were news or an update on him, it would be reported. Heavily. He was suspended indefinitely and last I heard there was not a lot of optimism by the Redskins regarding an imminent return (he’s been suspended a year and now indefinitely; the NFL isn’t a big fan of that). There is no trial where we can update anyone on its progress (besides, too busy writing about the on-field stuff); he’ll either be reinstated or he won’t and if he is, you’ll know in a hurry. Until then, there is no news or updates. I hope he gets his life cleaned up.

---------------------------------------------------------------------

illetve itt van egy interjú szelet Darrel Younggal: 😀 😀

Do you ever worry about how the fullback position seems to be going away?

DY: I do, but I know [Mike] Shanahan’s scheme and he loves the fullback. So as long as he’s here, there will be fullbacks in the league.

What’s the benefit of having a fullback?

DY: Better play-action. You can get linebackers to step up more on play-action. I do think sometimes the fullback gets in the way for running backs, I honestly do. Clinton Portis said, ‘I hate a fullback in front of me, I’d rather be with two tight ends and those guys on the line.’ I was like, ‘All right, that’s fine.’

Just better vision for him you think?

DY: Yeah, I think so. Some guys are different. Roy Helu, I know he likes having a fullback in the game. I never asked Alfred [Morris]. Me and Roy were just talking about it. I think Alfred doesn’t care.

Why so much better with play-action?

DY: I just feel if you can give a run action to the linebackers they have to step up. Safeties too. Everyone’s reading the triangle [guards/backs] back there. If you see guards being aggressive and you see backs coming at you, you’re going to step up naturally.

több mint 12 éve
nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan
Nem az előző chicago elleni meccsen szedett Hall 4 intet? 😀sapka
De. Szerintem mondjuk nem most fog újrázni. 😊 Azzal is elégedett leszek, ha róla nem kapunk TD. Na jó, meg esetleg leszed egy pick-et.😊 Az "PARÁDÉS" lenne!😀

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
HanSolo New England Patriots 652
 hvg.hu/cegauto/20131017_20_eves_Mazdaval_furikazik_az_NFLsztar
Morris és a verdája 😀
több mint 12 éve
Nem az előző chicago elleni meccsen szedett Hall 4 intet? 😀

több mint 12 éve
én olvastam 😊
de még presezlony végefelé
hogy letelt bünti, de elbírálják az ügyeit, ez olyan 2-3 hónap
ezt írták augusztusban, azóta semmisapka
Négy hétről volt szó nem? Én úgy emlékszem...apeszos
nem így emlékszem
Keim azt írta, hogy ez általában több hónap; és felhozott mást is példának, de fogalmam sincs kit 😊

több mint 12 éve
én olvastam 😊
ezt írták augusztusban, azóta semmisapka
Négy hétről volt szó nem? Én úgy emlékszem...

te olvastál róla valami bővebbet? én semmit nem találtam 😕kristof
Ez volt az utolsó szeptember másodikán.

Redskins mailbag: Tanard Jackson, offensive line depth, preseason games and more
több mint 12 éve
Ezek szerint Tanard Jacksonra hiába várunk...apeszos
te olvastál róla valami bővebbet? én semmit nem találtam 😕kristof
én olvastam 😊
ezt írták augusztusban, azóta semmi

több mint 12 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 169 — Browns GM
Ezek szerint Tanard Jacksonra hiába várunk...apeszos
te olvastál róla valami bővebbet? én semmit nem találtam 😕

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 12 éve
Ezek szerint Tanard Jacksonra hiába várunk...
több mint 12 éve
Redskins signed S Trent Robinson. Redskins signed LS Kyle Nelson. Redskins waived S Jordan Pugh

több mint 12 éve
Josh Hull érkezett Kehl helyére, Ramsos-Penn States
Sundberg helyére is fog jönni valaki

több mint 12 éve
Kehl és Sundberg egész évben lecsó lett, 😊, még egy LB

több mint 12 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
Egyetértek sapka, az offense tényleg komoly életjeleket mutat, és nem írom én le ezt a szezont, de nem tudom hogy a védelemmel mi van. Valami borzasztó. Jön a bármelyik ellenfél, és nem az a kérdés, hogy meg tudjuk-e állítani, hanem kb annyi, hogy első vagy második downra csinálja meg a 10 yardot. Kellene valami siker, hogy a csapat fejben alakuljon egy kicsit, pl valahogy meg kéne verni a Bearst.

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
de ott van Doughty 😊agent T
Most direkt akarsz húzni? 😛 Tudod, hogy a szívszerelmem ugye? 😀

Ez az O fal többre is képes lehet szerintem, itt van a blökire föld dobálva. A védelmet egész egyszerűen nem értem, teljes a zűrzavar, néha azt sem tudják ki merre álljon.
több mint 12 éve
végre volt időm megnézni a meccset; nüanszokon múlt; Griffin játéka örömteli
végre tudunk vezetni egész pályás driveokat, egyelőre nem sikerült befejezni, de végre láttam nyalánkságokat; no-huddle pistol plus, amellyel ugyanúgy ölték az időt, mint régen na nem olyan humbug módon mint az eagles
a redzone játék elég rosszul votl felépítve, illetve, Montgomreynek nem sikerült egy LB-t kiblokkolni open fielden lendületből, Lichtensteiger hatalmas nagy fos volt...
és eléggé megfújták a hazai pályát is, a többit most hagyjuk... na mindegy ez egy ilyen szezon lesz, max 5 W-vel, és a következő is ilyen lesz, ha csak nem történik valami elképesztően hatalmas FO munka...
majd két éve múlva visszatérünk 😊