NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 14 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
HOL van a híradás a Redskins fan oldalon a Cowboys megverésirül?? 😀agent T
Írd meg Te! 😀 Én most nem tudom. Amikor csináltam az oldalt, sajnos a visszafejlődésre nem gondoltam. Elhalt a gépem. Ezzel a kölcsön PII-es szarral (256 Mb Ram !!!!) Kissé nehézkes szerkeszteni... Pláne egy 14"-os régi CTX monitorral. Majd valamikor biztos meglesz. Kutatom a lehetőségeket... 😊apeszos
Ilyesmire gondoltál? Ha igen, akkor ctrl c és illeszd be, mert én aztán meg nem tanulom, miként kell szöveget kihelyezni a redskinsfan.co.cc oldalon! 😀

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Mi lesz a Texans ellen? Tippek?apeszos
győzelmet várok, ha életképes lesz az első két negyedben a támadójáték, és talán mondhatjuk hogy azért nem egy Dallas D lesz az ellenfél 😊

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
hosszzabbítás,vagy szoros zakóa.kacsa
Hol a kötelező optimizmus? 😀 Vagy az a hosszabbítás lenne? 😀 A Colts elleni meccsük engem is megfogott, de bízzunk Shanny tudományában....
több mint 14 éve
Úgy tűnik, az öltözőben nagy a jókedv. Portisról mondjuk mindig tudhattuk, hogy kicsit dilinyós 😀

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81a94528/article/redskins-portis-lets-signs-talk-for-him-on-female-reporter-issue

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
hosszzabbítás,vagy szoros zakó
több mint 14 éve
Mi lesz a Texans ellen? Tippek?apeszos
Győzünk, javuló támadójátékkal.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Mi lesz a Texans ellen? Tippek?
több mint 14 éve
HOL van a híradás a Redskins fan oldalon a Cowboys megverésirül?? 😀agent T
Írd meg Te! 😀 Én most nem tudom. Amikor csináltam az oldalt, sajnos a visszafejlődésre nem gondoltam. Elhalt a gépem. Ezzel a kölcsön PII-es szarral (256 Mb Ram !!!!) Kissé nehézkes szerkeszteni... Pláne egy 14"-os régi CTX monitorral. Majd valamikor biztos meglesz. Kutatom a lehetőségeket... 😊
több mint 14 éve
Apuci oktat. Ez kellett nekünk. Végre.apeszos
Jól jártatok vele ha hagyják dolgozni sztem lehet előbb ünnepelhettek mint mi pedig néhány hónapja más volt a felállás. D Mc miatt is örülnék,(inkább ti mint a Boys meg a Giants, bocs ezen csapatoknak drukkolóktól)

deeedande
No ezzel én is pont így vagyok. Inkább mi, mint a Cowboys, meg a Giants... 😀 😀 Kolb egy kicsit beégett, de Vick már jobban tolta. Ha jól hallottam a hétvégén már ő kezd. Néztem a meccseteket, és mintha a tavalyi Skins-t láttam volna. Nem nagyon volt O falatok. De ez még csak az első meccs volt, lehet hogy később azért jobb lesz...apeszos
HOL van a híradás a Redskins fan oldalon a Cowboys megverésirül?? 😀

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Shanahan.
Király ez az ember.

http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d81a907cd/Sound-FX-Shanahan-Mic-d-up?module=HP_cp2agent T
Jól jártatok vele ha hagyják dolgozni sztem lehet előbb ünnepelhettek mint mi pedig néhány hónapja más volt a felállás. D Mc miatt is örülnék,(inkább ti mint a Boys meg a Giants, bocs ezen csapatoknak drukkolóktól)

deeedande
No ezzel én is pont így vagyok. Inkább mi, mint a Cowboys, meg a Giants... 😀 😀 Kolb egy kicsit beégett, de Vick már jobban tolta. Ha jól hallottam a hétvégén már ő kezd. Néztem a meccseteket, és mintha a tavalyi Skins-t láttam volna. Nem nagyon volt O falatok. De ez még csak az első meccs volt, lehet hogy később azért jobb lesz...
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 776 — Így remélem megfelelek nektek.....
Shanahan.
Király ez az ember.

http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d81a907cd/Sound-FX-Shanahan-Mic-d-up?module=HP_cp2agent T

deee
több mint 14 éve
Shanahan.
Király ez az ember.

Apuci oktat. Ez kellett nekünk. Végre.
több mint 14 éve
Shanahan.
Király ez az ember.

http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d81a907cd/Sound-FX-Shanahan-Mic-d-up?module=HP_cp2

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Köszi DoM!

-------

Fletcher beszél 😊
http://blog.redskins.com/2010/09/15/london-fletcher-fires-up-the-linebackers-the-2010-edition/

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ha jobban megnézem a schedule-t, azt látom, hogy a 10. 17. Colts elleni derbi valami Homecoming Game. Direkt meg van emiatt csillagozva.

??agent T
http://www.redskins.com/gen/articles/Redskins_Schedule_a_Homecoming_Game_125716.jsp
több mint 14 éve
Ha jobban megnézem a schedule-t, azt látom, hogy a 10. 17. Colts elleni derbi valami Homecoming Game. Direkt meg van emiatt csillagozva.

??

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
nicns az az isten h schaub még egyszer 100 yardot passzoljon és foster 250-t fusson 😀 mondjuk én azt mondom h schaubot kontrolláljuk, és foster verjen meg ha tud. nagyobb esély mintha hagynánk passzolgatni 😊a.kacsa
Isten hangja szóljon belőled. Ámen. Azért jobb félni.... 😛
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
nicns az az isten h schaub még egyszer 100 yardot passzoljon és foster 250-t fusson 😀 mondjuk én azt mondom h schaubot kontrolláljuk, és foster verjen meg ha tud. nagyobb esély mintha hagynánk passzolgatni 😊
több mint 14 éve
Asszem a sorrendet egyenlő számú győzelemnél, a csoporton belüli eredmények döntik el.Bjoca
Nem tudom. Az NFL honlapján a Giants van elöl... Szerintem meg mindegy még.... A januári sorrend már jobban izgatna 😀

Láttam, hogy Orapkon múlt. 😀
De ezek a playák képesek ilyesmire sérülten is. Aztán meg hat hét kihagyás. Azért kérdeztem.
agent T
Gondoltam, hogy lested 😀 Láttam, hogy itt vagy 😊. Meccs közben mondták, hogy csak görcs, Portis meg ütést kapott a combjára. A listán nincsenek. Gondolom ha olyan Orakpo sérülése, Shanny nem engedi vissza. Portis meg..... amilyen futójátékunk volt, mindegy is. A Texans ellen nem Portisra lesz nagyobb szükségünk, sokkal inkább Orakpora. Ahogy hallottam, nekik kurva jó volt a futójátékuk, és (ezt viszont láttam) nekünk meg pont ez ellen döcög kicsit a védekezésünk. Ja, és Manninget se nagyon engedték dobálózni, nyomták rendesen. Most majd kiderül, mennyit is ér az O fal.
több mint 14 éve
Hall a legjobb öt között van a héten.

http://www.nfl.com/videos/nfl-countdowns/09000d5d81a859a9/The-top-5-defensive-plays-from-Week-1

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Nem a Giants vezet? Több szerzett pont, több TD...? Orakponak csak begörcsölt a vádlija, Portis kapott egy medvepuszit, mindketten folytatták is. Orakpo-n múlt, hogy nyertünk végül.....apeszos
Láttam, hogy Orapkon múlt. 😀
De ezek a playák képesek ilyesmire sérülten is. Aztán meg hat hét kihagyás. Azért kérdeztem.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Bjoca Washington Commanders 292 — ami meghalt nem halhat meg többé
Nem a Giants vezet? Több szerzett pont, több TD...? Orakponak csak begörcsölt a vádlija, Portis kapott egy medvepuszit, mindketten folytatták is. Orakpo-n múlt, hogy nyertünk végül.....apeszos
Asszem a sorrendet egyenlő számú győzelemnél, a csoporton belüli eredmények döntik el.

az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Nem a Giants vezet? Több szerzett pont, több TD...? Orakponak csak begörcsölt a vádlija, Portis kapott egy medvepuszit, mindketten folytatták is. Orakpo-n múlt, hogy nyertünk végül.....
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Nem tudjuk mi van a sérültekkel, illetve hogy vannak-e?
Remélem, hogy egyben van Portis, Orakpo meg Ware is.agent T
na ez egy jó kérdés, rászántam 5 percet hogy kiderítsek valami infót, de mindenhol Moore említik csak kb. mint tényleges sérült, gondolom majd a Texans meccs előtt felteszik a questionablékat
itt említeném hogy mi vezetjük a csoportot és nagyon remélem köv. héten is így marad 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Nem tudjuk mi van a sérültekkel, illetve hogy vannak-e?
Remélem, hogy egyben van Portis, Orakpo meg Ware is.

Braves on the warpath!!!