NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Ilyesmire gondoltál? Ha igen, akkor ctrl c és illeszd be, mert én aztán meg nem tanulom, miként kell szöveget kihelyezni a redskinsfan.co.cc oldalon! 😀HOL van a híradás a Redskins fan oldalon a Cowboys megverésirül?? 😀agent TÍrd meg Te! 😀 Én most nem tudom. Amikor csináltam az oldalt, sajnos a visszafejlődésre nem gondoltam. Elhalt a gépem. Ezzel a kölcsön PII-es szarral (256 Mb Ram !!!!) Kissé nehézkes szerkeszteni... Pláne egy 14"-os régi CTX monitorral. Majd valamikor biztos meglesz. Kutatom a lehetőségeket... 😊apeszos
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Mi lesz a Texans ellen? Tippek?apeszosgyőzelmet várok, ha életképes lesz az első két negyedben a támadójáték, és talán mondhatjuk hogy azért nem egy Dallas D lesz az ellenfél 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
hosszzabbítás,vagy szoros zakóa.kacsaHol a kötelező optimizmus? 😀 Vagy az a hosszabbítás lenne? 😀 A Colts elleni meccsük engem is megfogott, de bízzunk Shanny tudományában....
több mint 14 éve
Úgy tűnik, az öltözőben nagy a jókedv. Portisról mondjuk mindig tudhattuk, hogy kicsit dilinyós 😀 http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81a94528/article/redskins-portis-lets-signs-talk-for-him-on-female-reporter-issue
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
hosszzabbítás,vagy szoros zakó
több mint 14 éve
Mi lesz a Texans ellen? Tippek?apeszosGyőzünk, javuló támadójátékkal.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Mi lesz a Texans ellen? Tippek?
több mint 14 éve
HOL van a híradás a Redskins fan oldalon a Cowboys megverésirül?? 😀agent TÍrd meg Te! 😀 Én most nem tudom. Amikor csináltam az oldalt, sajnos a visszafejlődésre nem gondoltam. Elhalt a gépem. Ezzel a kölcsön PII-es szarral (256 Mb Ram !!!!) Kissé nehézkes szerkeszteni... Pláne egy 14"-os régi CTX monitorral. Majd valamikor biztos meglesz. Kutatom a lehetőségeket... 😊
több mint 14 éve
HOL van a híradás a Redskins fan oldalon a Cowboys megverésirül?? 😀No ezzel én is pont így vagyok. Inkább mi, mint a Cowboys, meg a Giants... 😀 😀 Kolb egy kicsit beégett, de Vick már jobban tolta. Ha jól hallottam a hétvégén már ő kezd. Néztem a meccseteket, és mintha a tavalyi Skins-t láttam volna. Nem nagyon volt O falatok. De ez még csak az első meccs volt, lehet hogy később azért jobb lesz...apeszosApuci oktat. Ez kellett nekünk. Végre.apeszosJól jártatok vele ha hagyják dolgozni sztem lehet előbb ünnepelhettek mint mi pedig néhány hónapja más volt a felállás. D Mc miatt is örülnék,(inkább ti mint a Boys meg a Giants, bocs ezen csapatoknak drukkolóktól)
deeedande
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
No ezzel én is pont így vagyok. Inkább mi, mint a Cowboys, meg a Giants... 😀 😀 Kolb egy kicsit beégett, de Vick már jobban tolta. Ha jól hallottam a hétvégén már ő kezd. Néztem a meccseteket, és mintha a tavalyi Skins-t láttam volna. Nem nagyon volt O falatok. De ez még csak az első meccs volt, lehet hogy később azért jobb lesz...Jól jártatok vele ha hagyják dolgozni sztem lehet előbb ünnepelhettek mint mi pedig néhány hónapja más volt a felállás. D Mc miatt is örülnék,(inkább ti mint a Boys meg a Giants, bocs ezen csapatoknak drukkolóktól)Shanahan.Apuci oktat. Ez kellett nekünk. Végre.apeszos
Király ez az ember.
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d81a907cd/Sound-FX-Shanahan-Mic-d-up?module=HP_cp2agent T
deeedande
több mint 14 éve
Jól jártatok vele ha hagyják dolgozni sztem lehet előbb ünnepelhettek mint mi pedig néhány hónapja más volt a felállás. D Mc miatt is örülnék,(inkább ti mint a Boys meg a Giants, bocs ezen csapatoknak drukkolóktól)Shanahan.Apuci oktat. Ez kellett nekünk. Végre.apeszos
Király ez az ember.
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d81a907cd/Sound-FX-Shanahan-Mic-d-up?module=HP_cp2agent T
deee
több mint 14 éve
Shanahan.Apuci oktat. Ez kellett nekünk. Végre.
Király ez az ember.
több mint 14 éve
Shanahan.Király ez az ember.
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d81a907cd/Sound-FX-Shanahan-Mic-d-up?module=HP_cp2
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Köszi DoM!-------
Fletcher beszél 😊
http://blog.redskins.com/2010/09/15/london-fletcher-fires-up-the-linebackers-the-2010-edition/
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Ha jobban megnézem a schedule-t, azt látom, hogy a 10. 17. Colts elleni derbi valami Homecoming Game. Direkt meg van emiatt csillagozva.http://www.redskins.com/gen/articles/Redskins_Schedule_a_Homecoming_Game_125716.jsp
??agent T
több mint 14 éve
Ha jobban megnézem a schedule-t, azt látom, hogy a 10. 17. Colts elleni derbi valami Homecoming Game. Direkt meg van emiatt csillagozva.??
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
nicns az az isten h schaub még egyszer 100 yardot passzoljon és foster 250-t fusson 😀 mondjuk én azt mondom h schaubot kontrolláljuk, és foster verjen meg ha tud. nagyobb esély mintha hagynánk passzolgatni 😊a.kacsaIsten hangja szóljon belőled. Ámen. Azért jobb félni.... 😛
több mint 14 éve
nicns az az isten h schaub még egyszer 100 yardot passzoljon és foster 250-t fusson 😀 mondjuk én azt mondom h schaubot kontrolláljuk, és foster verjen meg ha tud. nagyobb esély mintha hagynánk passzolgatni 😊
több mint 14 éve
Asszem a sorrendet egyenlő számú győzelemnél, a csoporton belüli eredmények döntik el.BjocaNem tudom. Az NFL honlapján a Giants van elöl... Szerintem meg mindegy még.... A januári sorrend már jobban izgatna 😀
Láttam, hogy Orapkon múlt. 😀Gondoltam, hogy lested 😀 Láttam, hogy itt vagy 😊. Meccs közben mondták, hogy csak görcs, Portis meg ütést kapott a combjára. A listán nincsenek. Gondolom ha olyan Orakpo sérülése, Shanny nem engedi vissza. Portis meg..... amilyen futójátékunk volt, mindegy is. A Texans ellen nem Portisra lesz nagyobb szükségünk, sokkal inkább Orakpora. Ahogy hallottam, nekik kurva jó volt a futójátékuk, és (ezt viszont láttam) nekünk meg pont ez ellen döcög kicsit a védekezésünk. Ja, és Manninget se nagyon engedték dobálózni, nyomták rendesen. Most majd kiderül, mennyit is ér az O fal.
De ezek a playák képesek ilyesmire sérülten is. Aztán meg hat hét kihagyás. Azért kérdeztem.
agent T
több mint 14 éve
Hall a legjobb öt között van a héten.http://www.nfl.com/videos/nfl-countdowns/09000d5d81a859a9/The-top-5-defensive-plays-from-Week-1
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Nem a Giants vezet? Több szerzett pont, több TD...? Orakponak csak begörcsölt a vádlija, Portis kapott egy medvepuszit, mindketten folytatták is. Orakpo-n múlt, hogy nyertünk végül.....apeszosLáttam, hogy Orapkon múlt. 😀
De ezek a playák képesek ilyesmire sérülten is. Aztán meg hat hét kihagyás. Azért kérdeztem.
Braves on the warpath!!!
több mint 14 éve
Nem a Giants vezet? Több szerzett pont, több TD...? Orakponak csak begörcsölt a vádlija, Portis kapott egy medvepuszit, mindketten folytatták is. Orakpo-n múlt, hogy nyertünk végül.....apeszosAsszem a sorrendet egyenlő számú győzelemnél, a csoporton belüli eredmények döntik el.
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Nem a Giants vezet? Több szerzett pont, több TD...? Orakponak csak begörcsölt a vádlija, Portis kapott egy medvepuszit, mindketten folytatták is. Orakpo-n múlt, hogy nyertünk végül.....
több mint 14 éve
Nem tudjuk mi van a sérültekkel, illetve hogy vannak-e?na ez egy jó kérdés, rászántam 5 percet hogy kiderítsek valami infót, de mindenhol Moore említik csak kb. mint tényleges sérült, gondolom majd a Texans meccs előtt felteszik a questionablékat
Remélem, hogy egyben van Portis, Orakpo meg Ware is.agent T
itt említeném hogy mi vezetjük a csoportot és nagyon remélem köv. héten is így marad 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Nem tudjuk mi van a sérültekkel, illetve hogy vannak-e? Remélem, hogy egyben van Portis, Orakpo meg Ware is.
Braves on the warpath!!!