Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Sebaj, Shanny bevásárolt nekünk eddig is, már fel sem tűnik....neeeeeee rakjátok becarter remélem nem kerül be az 53ba.a.kacsaMiért nem jó? Nem ismerem....apeszos
Karéj néha néha, de ő se éri meg a helyet, hacsak nem Willie miatt hoztátok, de az meg hüleség
tőtelékeknek jók, vagy ha nagyon, de nagyon és nagyon sok a sérült és nincs más a piacon, csakis 😛sutianap
több mint 14 éve
Má én is itt v'ok.
Az elmúlt szezonban nem tudtunk nyerni otthon, és veszítettünk idegenben. Az én hibám, hogy ezeken kívül nem találtam egyéb helyet, ahol játszhattunk volna - Harry Neale, NHL edző
több mint 14 éve
neeeeeee rakjátok becarter remélem nem kerül be az 53ba.a.kacsaMiért nem jó? Nem ismerem....apeszos
Karéj néha néha, de ő se éri meg a helyet, hacsak nem Willie miatt hoztátok, de az meg hüleség
tőtelékeknek jók, vagy ha nagyon, de nagyon és nagyon sok a sérült és nincs más a piacon, csakis 😛
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
kérdezősködj pittsburghi topicban h polamalu helyett milyen jól játszott amikor bent volt...
több mint 14 éve
carter remélem nem kerül be az 53ba.a.kacsaMiért nem jó? Nem ismerem....
több mint 14 éve
carter remélem nem kerül be az 53ba.
több mint 14 éve
Busy in Washington: Redskins signed former Steelers S Tyrone Carter and FB Carey Davis, and released LB Chris Draft.De jó, hogy pont ma írtam meg az új rostert.... Most írhatom át....
két új ex Steeler a csapatbanHöri
Mondjuk nem ismerem őket. :o ... De nem merek Shannyban kételkedni.... :cool:
És az milyen már, hogy Collins a Macikhoz ment? Ennyire ők sem lehetnek szarban. 😀 😛
több mint 14 éve
Busy in Washington: Redskins signed former Steelers S Tyrone Carter and FB Carey Davis, and released LB Chris Draft.két új ex Steeler a csapatban
több mint 14 éve
Nah, bejelentkezek én is az újba... HTTR!!!
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=979Esküszöm könnybe lábadt a szemem.... Most mennyire kellene!
Nektek főleg kötelező olvasmány 😊Tomeee
több mint 14 éve
de eddig ő volt a kezdő safety, és a szezonban is ő lett volna, én remélem horton fog játszani. nem szeressen doughtytmoore kidőlt egy ideig. helyette valószínűleg horton vagy dorghtry fog kezdeni. sellers sérülése nem lett olyan komoly mint aminek tűnt de valószínűleg csak a nyitó fordulóban játszik legközelebba.kacsaAz elmúlt években sem Moore volt a kezdő, ezen a poszton, mint soroltad, van mit a tejbe aprítanunk. 😊Bjoca
több mint 14 éve
moore kidőlt egy ideig. helyette valószínűleg horton vagy dorghtry fog kezdeni. sellers sérülése nem lett olyan komoly mint aminek tűnt de valószínűleg csak a nyitó fordulóban játszik legközelebba.kacsaAz elmúlt években sem Moore volt a kezdő, ezen a poszton, mint soroltad, van mit a tejbe aprítanunk. 😊
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=979De jó lenne egy ilyen kaliberű ember most is a csapatba!
Nektek főleg kötelező olvasmány 😊Tomeee
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
Tomeee
753
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=979Nektek főleg kötelező olvasmány 😊
több mint 14 éve
moore kidőlt egy ideig. helyette valószínűleg horton vagy dorghtry fog kezdeni. sellers sérülése nem lett olyan komoly mint aminek tűnt de valószínűleg csak a nyitó fordulóban játszik legközelebb
több mint 14 éve
Basszus...de fura....
több mint 14 éve
Ne árválkodjék üresen.Bjocaelrontottad, úgy kellett volna hogy haromt hozzászólása marad az egyedüli még kb. 2 hónapig, hogy fennmaradjon a jövő generáció számára is, bár akkor lehet inkább 2 év lett volna az útirány,
bár nem tudom talán kép nélkül nem volt olyan értékes
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Ne árválkodjék üresen.
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
-